2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
Για πρώτο ψηλό δεν ξέρω ποιον θα πάρουμε. Ο Λεσορτ πραγματικά δεν μου γεμίζει το μάτι για πρώτος όταν δεύτερος είναι ο Παπαγιαννης και Τριτος ο Κώστας.
Για πρώτο ψηλό χρειαζόμαστε έναν Μπατιστ, ένα Ουντοχ, έναν τέτοιου είδους ψηλό, και όχι έναν μονοδιάστατο σαν τον Λεσορτ.
Στην απο εδώ μεριά του Ατλαντικού δεν εχω κάποιον υπόψιν μου, στην απο εκεί δεν εχω τις γνώσεις, εύχομαι πραγματικά να πάρουμε τον κατάλληλο. Ένας παίχτης που μου έρχεται στο μυαλό για πρώτος είναι ο Ταις.
Για πρώτο ψηλό χρειαζόμαστε έναν Μπατιστ, ένα Ουντοχ, έναν τέτοιου είδους ψηλό, και όχι έναν μονοδιάστατο σαν τον Λεσορτ.
Στην απο εδώ μεριά του Ατλαντικού δεν εχω κάποιον υπόψιν μου, στην απο εκεί δεν εχω τις γνώσεις, εύχομαι πραγματικά να πάρουμε τον κατάλληλο. Ένας παίχτης που μου έρχεται στο μυαλό για πρώτος είναι ο Ταις.
0
0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
-
- Reactions: 177
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πολύ καλήshtarkws έγραψε: ↑Τρί Ιουν 20, 2023 4:00 pmΆκουσα το pod του Καβαλιερατου με τον Χάρη Σταύρου και ο τελευταίος έκανε μια λίστα με nbers που θα μπορούσαν να απασχολήσουν Παναθηναϊκό και γενικότερα ομάδες της Ευρωλίγκας.
1)Ntilikina Maledon
3)Mykhailiuk
4)Drew Eubanks
5)Garza
Πως θα βλέπατε μια τέτοια 5αδα ξένων συν έναν Πάντερ ή και ένα 7ο;
Ειδικά ο γκαρζα στο πέντε πιστεύω θα ήταν ότι χρειαζόμασταν συν έναν αμυντικογεννη ψηλο θα ήταν πολύ καλό δίδυμο
Με τον μιχαλιουκ θα ανεβαίναμε ένα δυο επίπεδα πάνω
Πολύ μαρεσει αυτός ο παιχταράς
0
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Τον Eubanks και τον Garza δεν τους ξέρω, κάντε μας μια ανάλυση αν θέλετε. Ο Ουκρανός Svi πάντως θα ήταν εξαιρετική περίπτωση, ο νέος Bryant ή Simon του Αταμαν.shtarkws έγραψε: ↑Τρί Ιουν 20, 2023 4:00 pmΆκουσα το pod του Καβαλιερατου με τον Χάρη Σταύρου και ο τελευταίος έκανε μια λίστα με nbers που θα μπορούσαν να απασχολήσουν Παναθηναϊκό και γενικότερα ομάδες της Ευρωλίγκας.
1)Ntilikina Maledon
3)Mykhailiuk
4)Drew Eubanks
5)Garza
Ntilikina ή Maledon ή Exum ?
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3963
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ευχαριστουμε τους φιλους του οσφπ που ενδιαφερονται για το καλο της ομαδας μας αλλα μας επιτρεπετε να εχουμε το δικαιωμα να μην θελουμε παπαγιαννη στην ομαδα μας?WeRuleThisLand έγραψε: ↑Τρί Ιουν 20, 2023 1:40 pm
Δεν ξέρω γιατί τα έχετε όλοι με τον Παπαγιάννη. Βάλτε κάτω να δείτε αν σας βγαίνουν τα Ελληνικά διαβατήρια χωρίς αυτόν και πόσο δύσκολο είναι. Οκ για βασικός δεν κάνει. Αλλά αν πάρετε πρώτο ψηλό έναν καλό και έχετε Παπαγιάννη για δεύτερο και Αντετοκούμπο για τρίτο δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα. Μόνο πρόβλημα που θα δώσετε πολλά λεφτά για τον δεύτερο ψηλό τον Παπαγιάννη αλλά δεν θα τα βάλετε από την τσέπη σάς. Ο σχεδιασμός σας θα είναι πολύ καλύτερος με Παπαγιάννη και θα χρησιμοποιήσετε τις θέσεις ξένων γεμίζοντας την 12αδα σε άλλες θέσεις έστω και αν τον πληρώσετε βαπορισιο
1
1

-
- Reactions: 379
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για μένα οι δυο πρώτοι μπορούν άνετα να βγουν στο τοπ-5 των γκαρντ στο τελος της σεζον, αν παραμεινουν υγιεις (κυριως ο Φρανκ).shtarkws έγραψε: ↑Τρί Ιουν 20, 2023 4:00 pmΆκουσα το pod του Καβαλιερατου με τον Χάρη Σταύρου και ο τελευταίος έκανε μια λίστα με nbers που θα μπορούσαν να απασχολήσουν Παναθηναϊκό και γενικότερα ομάδες της Ευρωλίγκας.
1)Ntilikina Maledon
3)Mykhailiuk
4)Drew Eubanks
5)Garza
Ο πρώτος αμυντικά είναι ελιτ, πολύ αθλητικός, ενω Ευρώπη μπορεί να κάνει και επιθετικά τη διαφορά. Ο Maledon είναι πολύ καλός επίσης μπροστά-πίσω, για βασικότατος θα ερχόταν και θα έβγαζε και μάτια.
Τώρα, ο Eubanks είναι ψηλός που είναι πολύ τίμιος για τα λεφτά που παίρνει τώρα στο ΝΒΑ (αν θυμάμαι καλά γύρω στα 2εκ. ντάλαρς). Κι αυτός με αμυντικό προσανατολισμό, αλλά είναι και αθλητικός κι ας μη του φαίνεται από τα μούτρα. Δεν έχει καθόλου σουτ και τελειώνει κυρίως μετά απο P&R. Δε το συζητώ ότι κι αυτός για εδώ είναι σούπερ. Σίγουρα αν έρθει, μπορείς να εκμεταλλευτείς τον Παπαγιάννη για να popάρει και να σουτάρει και να τους αλλάζεις ανάλογα τι θες να παίξεις. Προσωπικά με front line Eubanks-Παπαγιάννη-Κώστα θα ήμουν αρκετά ικανοποιημένος.
Για Svi και Garza μιλήσαν πιο πάνω.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
4αρι ή 5αρι είναι ο Eubanks?Fitz έγραψε: ↑Τρί Ιουν 20, 2023 4:44 pmΓια μένα οι δυο πρώτοι μπορούν άνετα να βγουν στο τοπ-5 των γκαρντ στο τελος της σεζον, αν παραμεινουν υγιεις (κυριως ο Φρανκ).shtarkws έγραψε: ↑Τρί Ιουν 20, 2023 4:00 pmΆκουσα το pod του Καβαλιερατου με τον Χάρη Σταύρου και ο τελευταίος έκανε μια λίστα με nbers που θα μπορούσαν να απασχολήσουν Παναθηναϊκό και γενικότερα ομάδες της Ευρωλίγκας.
1)Ntilikina Maledon
3)Mykhailiuk
4)Drew Eubanks
5)Garza
Ο πρώτος αμυντικά είναι ελιτ, πολύ αθλητικός, ενω Ευρώπη μπορεί να κάνει και επιθετικά τη διαφορά. Ο Maledon είναι πολύ καλός επίσης μπροστά-πίσω, για βασικότατος θα ερχόταν και θα έβγαζε και μάτια.
Τώρα, ο Eubanks είναι ψηλός που είναι πολύ τίμιος για τα λεφτά που παίρνει τώρα στο ΝΒΑ (αν θυμάμαι καλά γύρω στα 2εκ. ντάλαρς). Κι αυτός με αμυντικό προσανατολισμό, αλλά είναι και αθλητικός κι ας μη του φαίνεται από τα μούτρα. Δεν έχει καθόλου σουτ και τελειώνει κυρίως μετά απο P&R. Δε το συζητώ ότι κι αυτός για εδώ είναι σούπερ. Σίγουρα αν έρθει, μπορείς να εκμεταλλευτείς τον Παπαγιάννη για να popάρει και να σουτάρει και να τους αλλάζεις ανάλογα τι θες να παίξεις. Προσωπικά με front line Eubanks-Παπαγιάννη-Κώστα θα ήμουν αρκετά ικανοποιημένος.
Πεντάδα ψηλών με :
Eubanks - Matzoukas
Garza - Papagiannis - Antetokounmpo
Θα ήταν καλή?
Και στο 3 Svi και Papapetrou
0
-
- Reactions: 379
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παίζει και τα 2, φέτος στο Portland έπαιζε κυρίως στο 5 (μπακαπ του Nurkic). Είναι αρκετά ογκώδης για 4 στην Ευρώπη, θεωρώ πως κάνει μόνο για 5.JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιουν 20, 2023 5:08 pm4αρι ή 5αρι είναι ο Eubanks?Fitz έγραψε: ↑Τρί Ιουν 20, 2023 4:44 pm
Για μένα οι δυο πρώτοι μπορούν άνετα να βγουν στο τοπ-5 των γκαρντ στο τελος της σεζον, αν παραμεινουν υγιεις (κυριως ο Φρανκ).
Πεντάδα ψηλών με :
Eubanks - Matzoukas
Garza - Papagiannis - Antetokounmpo
Θα ήταν καλή?
Και στο 3 Svi και Papapetrou
Στην ερώτηση σου, γνώμη μου είναι πως τέτοια πεντάδα ψηλών μπορεί και να είναι η πληρέστερη στην Ευρώπη. Ειδικά με Svi στο SF, μιλάμε για firepower.
0
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μόνο για 5 κάνει στην Ευρώπη θαρρώ και επίσης κάπου διάβασα προχτές ότι παίζει για εθνική Ιταλίας οπότε ίσως τον χτυπήσουν και οι Ιταλοί.
Μαλεντον δεν έχω δει καθόλου από τότε που έφυγε. Πάντως πιο σειφ επιλογή μοιάζει του Εξουμ που έχει ήδη παίξει για Σάρας και Ζοτς θα πω.
Για Πάπα εννοείται ο κάθε ένας έχει δικαίωμα να θέλει να τον κρατήσει ή να τον διώξει. Εμένα μου κάνει εντύπωση το τόσο μένος και το σημειώνω ως κάτι που ίσως είναι πιο συναισθηματικό παρά ορθολογιστικο, αλλά στο τέλος ναι δεν μου πέφτει λόγος. Και αν γίνει στραβή στον σχεδιασμό μας στο 5 θα τον ήθελα σε εμάς το έχω ξανά πει
Μαλεντον δεν έχω δει καθόλου από τότε που έφυγε. Πάντως πιο σειφ επιλογή μοιάζει του Εξουμ που έχει ήδη παίξει για Σάρας και Ζοτς θα πω.
Για Πάπα εννοείται ο κάθε ένας έχει δικαίωμα να θέλει να τον κρατήσει ή να τον διώξει. Εμένα μου κάνει εντύπωση το τόσο μένος και το σημειώνω ως κάτι που ίσως είναι πιο συναισθηματικό παρά ορθολογιστικο, αλλά στο τέλος ναι δεν μου πέφτει λόγος. Και αν γίνει στραβή στον σχεδιασμό μας στο 5 θα τον ήθελα σε εμάς το έχω ξανά πει
0
-
- Reactions: 1661
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Μιχαλιουκ παιχταρας για Ευρωπη,μεχρι και για MVP παει για οποιον τον φερει........τα κανει ολα και συμφερει,παιζει σε 3 θεσεις,αμυνεται καλα και στην επιθεση σουταρει και ορμαει παρα πολυ καλα.........εδω και 3 μηνες τον εχουμε πει για Ολυμπιακο του χρονου......shtarkws έγραψε: ↑Τρί Ιουν 20, 2023 4:00 pmΆκουσα το pod του Καβαλιερατου με τον Χάρη Σταύρου και ο τελευταίος έκανε μια λίστα με nbers που θα μπορούσαν να απασχολήσουν Παναθηναϊκό και γενικότερα ομάδες της Ευρωλίγκας.
1)Ntilikina Maledon
3)Mykhailiuk
4)Drew Eubanks
5)Garza
Γκαρζα και Γιουμπανκς ΟΧΙ μαζι...........βαρια κορμια για τα μερη μας,δεν μπορουν ουτε περιστασιακα να κατεβουν στο 4........απ τους δυο εγω θα επιλεγα τον Γκαρζα........
Για Μαλεντον δεν εχω αποψη.......
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2787
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3963
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
απο μεγαλο σαιτ στην ισπανια που ειδικευεται σε θεματα της ρεαλ γραφτηκε οτι καναμε προσφορα στην ρεαλ να δωσουμε ενα μπαι αουτ που εχει ο ταβαρες συν ενα χρονο συμβολαιου του και νατον παρουμε με 3 εκατ τον χρονο
βεβαια ειναι απιθανο ακομα και να ισχυει κατι τετοιο γιατι ουτε η ρεαλ ουτε ο ταβαρες φαινεται να θελουν να χωρισουν
βεβαια ειναι απιθανο ακομα και να ισχυει κατι τετοιο γιατι ουτε η ρεαλ ουτε ο ταβαρες φαινεται να θελουν να χωρισουν
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Γιατι προτιμάς τον Γκαρζα? Καλύτερος αμυντικός ποιος είναι?assistant77 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 20, 2023 5:52 pmΜιχαλιουκ παιχταρας για Ευρωπη,μεχρι και για MVP παει για οποιον τον φερει........τα κανει ολα και συμφερει,παιζει σε 3 θεσεις,αμυνεται καλα και στην επιθεση σουταρει και ορμαει παρα πολυ καλα.........εδω και 3 μηνες τον εχουμε πει για Ολυμπιακο του χρονου......shtarkws έγραψε: ↑Τρί Ιουν 20, 2023 4:00 pmΆκουσα το pod του Καβαλιερατου με τον Χάρη Σταύρου και ο τελευταίος έκανε μια λίστα με nbers που θα μπορούσαν να απασχολήσουν Παναθηναϊκό και γενικότερα ομάδες της Ευρωλίγκας.
1)Ntilikina Maledon
3)Mykhailiuk
4)Drew Eubanks
5)Garza
Γκαρζα και Γιουμπανκς ΟΧΙ μαζι...........βαρια κορμια για τα μερη μας,δεν μπορουν ουτε περιστασιακα να κατεβουν στο 4........απ τους δυο εγω θα επιλεγα τον Γκαρζα........
Για Μαλεντον δεν εχω αποψη.......
0