2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 20, 2023 1:46 pm

Πραγματικά εμμονή με τον Παπαγιάννη. Αν όντως υπήρχαν θέματα με τα χρήματα να κάναμε κουβέντα, αλλά από την ώρα που άνοιξε η κάνουλα τον κρατάς ως το καλύτερο διαβατήριο που έχεις αυτήν την στιγμή. Τέλος.

0
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιουν 20, 2023 1:52 pm

Για πρώτο ψηλό δεν ξέρω ποιον θα πάρουμε. Ο Λεσορτ πραγματικά δεν μου γεμίζει το μάτι για πρώτος όταν δεύτερος είναι ο Παπαγιαννης και Τριτος ο Κώστας.

Για πρώτο ψηλό χρειαζόμαστε έναν Μπατιστ, ένα Ουντοχ, έναν τέτοιου είδους ψηλό, και όχι έναν μονοδιάστατο σαν τον Λεσορτ.

Στην απο εδώ μεριά του Ατλαντικού δεν εχω κάποιον υπόψιν μου, στην απο εκεί δεν εχω τις γνώσεις, εύχομαι πραγματικά να πάρουμε τον κατάλληλο. Ένας παίχτης που μου έρχεται στο μυαλό για πρώτος είναι ο Ταις.

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Τρί Ιουν 20, 2023 4:00 pm

Άκουσα το pod του Καβαλιερατου με τον Χάρη Σταύρου και ο τελευταίος έκανε μια λίστα με nbers που θα μπορούσαν να απασχολήσουν Παναθηναϊκό και γενικότερα ομάδες της Ευρωλίγκας.

1)Ntilikina Maledon
3)Mykhailiuk
4)Drew Eubanks
5)Garza

Πως θα βλέπατε μια τέτοια 5αδα ξένων συν έναν Πάντερ ή και ένα 7ο;

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Dakotas

senior
Reactions: 177
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Ιουν 20, 2023 4:05 pm

shtarkws έγραψε:
Άκουσα το pod του Καβαλιερατου με τον Χάρη Σταύρου και ο τελευταίος έκανε μια λίστα με nbers που θα μπορούσαν να απασχολήσουν Παναθηναϊκό και γενικότερα ομάδες της Ευρωλίγκας.

1)Ntilikina Maledon
3)Mykhailiuk
4)Drew Eubanks
5)Garza

Πολύ καλή
Ειδικά ο γκαρζα στο πέντε πιστεύω θα ήταν ότι χρειαζόμασταν συν έναν αμυντικογεννη ψηλο θα ήταν πολύ καλό δίδυμο
Με τον μιχαλιουκ θα ανεβαίναμε ένα δυο επίπεδα πάνω
Πολύ μαρεσει αυτός ο παιχταράς

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Τρί Ιουν 20, 2023 4:31 pm

shtarkws έγραψε:

1)Ntilikina Maledon
3)Mykhailiuk
4)Drew Eubanks
5)Garza

Τον Eubanks και τον Garza δεν τους ξέρω, κάντε μας μια ανάλυση αν θέλετε. Ο Ουκρανός Svi πάντως θα ήταν εξαιρετική περίπτωση, ο νέος Bryant ή Simon του Αταμαν.

Ntilikina ή Maledon ή Exum ?

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3963
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Ιουν 20, 2023 4:40 pm

WeRuleThisLand έγραψε:
Τρί Ιουν 20, 2023 1:40 pm

Δεν ξέρω γιατί τα έχετε όλοι με τον Παπαγιάννη. Βάλτε κάτω να δείτε αν σας βγαίνουν τα Ελληνικά διαβατήρια χωρίς αυτόν και πόσο δύσκολο είναι. Οκ για βασικός δεν κάνει. Αλλά αν πάρετε πρώτο ψηλό έναν καλό και έχετε Παπαγιάννη για δεύτερο και Αντετοκούμπο για τρίτο δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα. Μόνο πρόβλημα που θα δώσετε πολλά λεφτά για τον δεύτερο ψηλό τον Παπαγιάννη αλλά δεν θα τα βάλετε από την τσέπη σάς. Ο σχεδιασμός σας θα είναι πολύ καλύτερος με Παπαγιάννη και θα χρησιμοποιήσετε τις θέσεις ξένων γεμίζοντας την 12αδα σε άλλες θέσεις έστω και αν τον πληρώσετε βαπορισιο
ευχαριστουμε τους φιλους του οσφπ που ενδιαφερονται για το καλο της ομαδας μας αλλα μας επιτρεπετε να εχουμε το δικαιωμα να μην θελουμε παπαγιαννη στην ομαδα μας?

1
1 Εικόνα
Fitz

euroleague
Reactions: 379
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz

Τρί Ιουν 20, 2023 4:44 pm

shtarkws έγραψε:

1)Ntilikina Maledon
3)Mykhailiuk
4)Drew Eubanks
5)Garza

Για μένα οι δυο πρώτοι μπορούν άνετα να βγουν στο τοπ-5 των γκαρντ στο τελος της σεζον, αν παραμεινουν υγιεις (κυριως ο Φρανκ).
Ο πρώτος αμυντικά είναι ελιτ, πολύ αθλητικός, ενω Ευρώπη μπορεί να κάνει και επιθετικά τη διαφορά. Ο Maledon είναι πολύ καλός επίσης μπροστά-πίσω, για βασικότατος θα ερχόταν και θα έβγαζε και μάτια.

Τώρα, ο Eubanks είναι ψηλός που είναι πολύ τίμιος για τα λεφτά που παίρνει τώρα στο ΝΒΑ (αν θυμάμαι καλά γύρω στα 2εκ. ντάλαρς). Κι αυτός με αμυντικό προσανατολισμό, αλλά είναι και αθλητικός κι ας μη του φαίνεται από τα μούτρα. Δεν έχει καθόλου σουτ και τελειώνει κυρίως μετά απο P&R. Δε το συζητώ ότι κι αυτός για εδώ είναι σούπερ. Σίγουρα αν έρθει, μπορείς να εκμεταλλευτείς τον Παπαγιάννη για να popάρει και να σουτάρει και να τους αλλάζεις ανάλογα τι θες να παίξεις. Προσωπικά με front line Eubanks-Παπαγιάννη-Κώστα θα ήμουν αρκετά ικανοποιημένος.

Για Svi και Garza μιλήσαν πιο πάνω.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τρί Ιουν 20, 2023 4:46 pm

καλοριζικος και επισημα ο αταμαναρος απτους τοπ προπονητες στην ευρωπη αυτη την στιγμη και ο καλυτερος που ειχαμε απο εποχη ζελικο

0
JohnnyPao

champion

Τρί Ιουν 20, 2023 5:08 pm

Fitz έγραψε:
shtarkws έγραψε:

1)Ntilikina Maledon
3)Mykhailiuk
4)Drew Eubanks
5)Garza

Για μένα οι δυο πρώτοι μπορούν άνετα να βγουν στο τοπ-5 των γκαρντ στο τελος της σεζον, αν παραμεινουν υγιεις (κυριως ο Φρανκ).
Ο πρώτος αμυντικά είναι ελιτ, πολύ αθλητικός, ενω Ευρώπη μπορεί να κάνει και επιθετικά τη διαφορά. Ο Maledon είναι πολύ καλός επίσης μπροστά-πίσω, για βασικότατος θα ερχόταν και θα έβγαζε και μάτια.

Τώρα, ο Eubanks είναι ψηλός που είναι πολύ τίμιος για τα λεφτά που παίρνει τώρα στο ΝΒΑ (αν θυμάμαι καλά γύρω στα 2εκ. ντάλαρς). Κι αυτός με αμυντικό προσανατολισμό, αλλά είναι και αθλητικός κι ας μη του φαίνεται από τα μούτρα. Δεν έχει καθόλου σουτ και τελειώνει κυρίως μετά απο P&R. Δε το συζητώ ότι κι αυτός για εδώ είναι σούπερ. Σίγουρα αν έρθει, μπορείς να εκμεταλλευτείς τον Παπαγιάννη για να popάρει και να σουτάρει και να τους αλλάζεις ανάλογα τι θες να παίξεις. Προσωπικά με front line Eubanks-Παπαγιάννη-Κώστα θα ήμουν αρκετά ικανοποιημένος.

4αρι ή 5αρι είναι ο Eubanks?

Πεντάδα ψηλών με :
Eubanks - Matzoukas
Garza - Papagiannis - Antetokounmpo

Θα ήταν καλή?
Και στο 3 Svi και Papapetrou

0
Fitz

euroleague
Reactions: 379
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz

Τρί Ιουν 20, 2023 5:10 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τρί Ιουν 20, 2023 5:08 pm
Fitz έγραψε:

4αρι ή 5αρι είναι ο Eubanks?

Πεντάδα ψηλών με :
Eubanks - Matzoukas
Garza - Papagiannis - Antetokounmpo

Θα ήταν καλή?
Και στο 3 Svi και Papapetrou
Παίζει και τα 2, φέτος στο Portland έπαιζε κυρίως στο 5 (μπακαπ του Nurkic). Είναι αρκετά ογκώδης για 4 στην Ευρώπη, θεωρώ πως κάνει μόνο για 5.

Στην ερώτηση σου, γνώμη μου είναι πως τέτοια πεντάδα ψηλών μπορεί και να είναι η πληρέστερη στην Ευρώπη. Ειδικά με Svi στο SF, μιλάμε για firepower.

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τρί Ιουν 20, 2023 5:19 pm

Μόνο για 5 κάνει στην Ευρώπη θαρρώ και επίσης κάπου διάβασα προχτές ότι παίζει για εθνική Ιταλίας οπότε ίσως τον χτυπήσουν και οι Ιταλοί.

Μαλεντον δεν έχω δει καθόλου από τότε που έφυγε. Πάντως πιο σειφ επιλογή μοιάζει του Εξουμ που έχει ήδη παίξει για Σάρας και Ζοτς θα πω.

Για Πάπα εννοείται ο κάθε ένας έχει δικαίωμα να θέλει να τον κρατήσει ή να τον διώξει. Εμένα μου κάνει εντύπωση το τόσο μένος και το σημειώνω ως κάτι που ίσως είναι πιο συναισθηματικό παρά ορθολογιστικο, αλλά στο τέλος ναι δεν μου πέφτει λόγος. Και αν γίνει στραβή στον σχεδιασμό μας στο 5 θα τον ήθελα σε εμάς το έχω ξανά πει 🙂

0
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιουν 20, 2023 5:52 pm

shtarkws έγραψε:

1)Ntilikina Maledon
3)Mykhailiuk
4)Drew Eubanks
5)Garza

Μιχαλιουκ παιχταρας για Ευρωπη,μεχρι και για MVP παει για οποιον τον φερει........τα κανει ολα και συμφερει,παιζει σε 3 θεσεις,αμυνεται καλα και στην επιθεση σουταρει και ορμαει παρα πολυ καλα.........εδω και 3 μηνες τον εχουμε πει για Ολυμπιακο του χρονου......
Γκαρζα και Γιουμπανκς ΟΧΙ μαζι...........βαρια κορμια για τα μερη μας,δεν μπορουν ουτε περιστασιακα να κατεβουν στο 4........απ τους δυο εγω θα επιλεγα τον Γκαρζα........
Για Μαλεντον δεν εχω αποψη.......

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2787
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τρί Ιουν 20, 2023 5:53 pm

Δεν ξέρω πως θα είναι ο Ντιλικινά στην Ευρώπη αν έρθει αλλά το παιδί στο ΝΒΑ έτρεμε σαν το ψάρι μόλις έπιανε μπάλα.

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τρί Ιουν 20, 2023 6:39 pm

απο μεγαλο σαιτ στην ισπανια που ειδικευεται σε θεματα της ρεαλ γραφτηκε οτι καναμε προσφορα στην ρεαλ να δωσουμε ενα μπαι αουτ που εχει ο ταβαρες συν ενα χρονο συμβολαιου του και νατον παρουμε με 3 εκατ τον χρονο
βεβαια ειναι απιθανο ακομα και να ισχυει κατι τετοιο γιατι ουτε η ρεαλ ουτε ο ταβαρες φαινεται να θελουν να χωρισουν

0
JohnnyPao

champion

Τρί Ιουν 20, 2023 6:44 pm

assistant77 έγραψε:
Τρί Ιουν 20, 2023 5:52 pm
shtarkws έγραψε:

1)Ntilikina Maledon
3)Mykhailiuk
4)Drew Eubanks
5)Garza

Μιχαλιουκ παιχταρας για Ευρωπη,μεχρι και για MVP παει για οποιον τον φερει........τα κανει ολα και συμφερει,παιζει σε 3 θεσεις,αμυνεται καλα και στην επιθεση σουταρει και ορμαει παρα πολυ καλα.........εδω και 3 μηνες τον εχουμε πει για Ολυμπιακο του χρονου......
Γκαρζα και Γιουμπανκς ΟΧΙ μαζι...........βαρια κορμια για τα μερη μας,δεν μπορουν ουτε περιστασιακα να κατεβουν στο 4........απ τους δυο εγω θα επιλεγα τον Γκαρζα........
Για Μαλεντον δεν εχω αποψη.......
Γιατι προτιμάς τον Γκαρζα? Καλύτερος αμυντικός ποιος είναι?

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”