2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague
Reactions: 175
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιουν 01, 2020 5:47 pm

pan24 έγραψε:
Δευ Ιουν 01, 2020 4:44 pm

Δεν ειπα κατι γιατι ο Κασελακης στο ροστερ του John wick οπως το ειδα δεν θα παιζει καθολου στην Ευρωλιγκα στα περισσοτερα παιχνιδια!!
Εννοω οτι ναι τυποις φαινεται να ειναι το δευτερο 3αρι ομως: Στο 2 υπαρχει ο Χαρισον που παιζει και στο 3
Δηλαδη με 27-30' Παπαπετρου(28' επαιζε φετος) και κανα δεκαλεπτο Χαρισον στο 3 βγαινει ακομα και χωρις να πατησει παρκε ο Κασελακης
Αυτο βεβαια προυποθεση να ειναι σε θεση ο Φοστερ να παιξει 25 λεπτα.

εισαι σιγουρος οτι ο Χαρισον το χει με το 3 ; γιατι εγω οχι ! οπως επισης και οτι ο Φοστερ θα ανταποκριθει στην πρωτη του χρονια για βασικουρα των 25λεπτων !
αλλα εστω οτι τα καταφερνουν και οι δυο σε αυτα τα ζητουμενα ! με 5 παικτες απο το 1 εως το 3,εκ των οποιων 2 θα ειναι Μαντζαρης/Μποχωριδης/Παππας,δεν ειναι συνθεση για ευρωλιγκα αυτη ! αν ειναι αυτο το πλανο Βοβορα ,εγω πραγματικα σκιαζομαι !και το λεω πραγματικα ,οτι αν ειναι ετσι ,καλυτερα ας παμε cl,να αποφυγουμε τουλαχιστον το να γινουμε περιγελος ! ο τζον γουικ εβγαλε ροστερ των 5 εκατομμυριων !επειδη και εγω το χω προσπαθησει να βγαλω δωδεκαδα με 5 μυρια,καταλληγω στο ιδιο συμπερασμα!οτι το ροστερ θα μπαζει απο παντου..!σχεδον απιθανο να στελεχωθει με 5m αξιοπρεπης ομαδα για ευρωλιγκα

0
basket72
Reactions:

Δευ Ιουν 01, 2020 5:50 pm

portokalopita13 έγραψε:

εισαι σιγουρος οτι ο Χαρισον το χει με το 3 ; γιατι εγω οχι ! οπως επισης και οτι ο Φοστερ θα ανταποκριθει στην πρωτη του χρονια για βασικουρα των 25λεπτων !
αλλα εστω οτι τα καταφερνουν και οι δυο σε αυτα τα ζητουμενα ! με 5 παικτες απο το 1 εως το 3,εκ των οποιων 2 θα ειναι Μαντζαρης/Μποχωριδης/Παππας,δεν ειναι συνθεση για ευρωλιγκα αυτη ! αν ειναι αυτο το πλανο Βοβορα ,εγω πραγματικα σκιαζομαι !και το λεω πραγματικα ,οτι αν ειναι ετσι ,καλυτερα ας παμε cl,να αποφυγουμε τουλαχιστον το να γινουμε περιγελος ! ο τζον γουικ εβγαλε ροστερ των 5 εκατομμυριων !επειδη και εγω το χω προσπαθησει να βγαλω δωδεκαδα με 5 μυρια,καταλληγω στο ιδιο συμπερασμα!οτι το ροστερ θα μπαζει απο παντου..!σχεδον απιθανο να στελεχωθει με 5m αξιοπρεπης ομαδα για ευρωλιγκα
Αυτό που είπε ο Pan24 ετοιμαζόμουν να πω κι εγώ. Ο Χάρισον θα πάει και στο 3. Το 3 ήταν η βασική του θέση στη Γαλατά φέτος. Είναι πιο πολύ 3 από 2 για την Ευρώπη, θαρρώ. Επιπλέον ο JohnWick ξεκαθαρίσε ο άνθρωπος :smile: ότι είναι ρόστερ των φτωχών.

Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Δευ Ιουν 01, 2020 6:16 pm

basket72 έγραψε:
Δευ Ιουν 01, 2020 5:50 pm

Αυτό που είπε ο Pan24 ετοιμαζόμουν να πω κι εγώ. Ο Χάρισον θα πάει και στο 3. Το 3 ήταν η βασική του θέση στη Γαλατά φέτος. Είναι πιο πολύ 3 από 2 για την Ευρώπη, θαρρώ. Επιπλέον ο JohnWick ξεκαθαρίσε ο άνθρωπος :smile: ότι είναι ρόστερ των φτωχών.
εγω οσα απ τα σκαουτινγκ ριπορτ για τον παικτη εχω δει ,αφερεται ως sg (και για ευρωπη)! τωρα αν επειδη ειναι διμετρος γινοταν κ κατα συνθηκη τριαρι στην Γαλατα,αυτο δεν θα τον καθιστα αυτοματως μια ενδεδειγμενη λυση για ευρωλιγκα.
αν τον εχετε δει να παιζει τριαρι κ να παιζει κ καλα,παω πασο ! αν παλι το χετε δει απλα να αναφερεται καπου ,στειλτε μου παρακαλω λινκ.

και δεν ψεγω τον τζον γουικ για κατι. εκανε την δικη του αποκρυπτογραφηση ,συμφωνω με οσα εισπρατει απο την περιρρεουσα ατμοσφαιρα!τα βρισκω σαν ενδεχομενο να ειναι κοντα στην πραγματικοτητα και απλα σχολιαζω πως τετοια ροστερ δεν μας πανε πουθενα ,αν ειναι αυτο το πλανο Βοβορα (που ειναι αυτη την στιγμη ο μονος που ξερει ισως τι μπατζετ θα εχει διαθεσιμο)
ελπιζω να μην φτασουμε σε μπατζετ 5 εκατομμυριων !
τεσπα βλεπουμε,μεχρι την τεταρτη..! εγω εμενω σε ροστερ που να αντιστοιχουν σε μπατζετ των 6.5-7 !γιατι εκει φτασαμε,να φτιαχνουμε με 7 m και να καταττασουμε τους εαυτους μας στους αισιοδοξους.. :shock:

υγ :παντως και το πολυσυζητημενο απο χθες αρθρο του γιαταγανα στο γιοροχουπς,που αρκετους εχει προβληματισει,..γραφει για μπατζετ 7m !οποτε ως προς αυτο τουλαχιστον προσφερει μια μικρη εστω ανακουφιση ..

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2436
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Ιουν 01, 2020 6:31 pm

portokalopita13 έγραψε:
pan24 έγραψε:
Δευ Ιουν 01, 2020 4:44 pm

Δεν ειπα κατι γιατι ο Κασελακης στο ροστερ του John wick οπως το ειδα δεν θα παιζει καθολου στην Ευρωλιγκα στα περισσοτερα παιχνιδια!!
Εννοω οτι ναι τυποις φαινεται να ειναι το δευτερο 3αρι ομως: Στο 2 υπαρχει ο Χαρισον που παιζει και στο 3
Δηλαδη με 27-30' Παπαπετρου(28' επαιζε φετος) και κανα δεκαλεπτο Χαρισον στο 3 βγαινει ακομα και χωρις να πατησει παρκε ο Κασελακης
Αυτο βεβαια προυποθεση να ειναι σε θεση ο Φοστερ να παιξει 25 λεπτα.

Δεν νομιζω οτι εχει καποιο προβλημα να παει στο 3 στην Ευρωπη. Δεν ειναι ουτε πιο κοντος ουτε πιο αδυναμος απο τον Ριβερς
Συμφωνω με το πνευμα σου,προφανως δεν ειναι το ιδανικο ροστερ
Αλλα με 6 μυρια(αν στου john wick βαλεις μεσα Παππα και μισθο Βοβορα+επιτελειου στα 6 ισως και οριακα πανω ειναι) δεν μπορεις να κανεις ιδανικο ροστερ.
Με 5-6 μυρια παμε για κατι αξιοπρεπες για να μην ειμαστε κατω απο τη 10-12η θεση

0
Esteban_bachoso

junior
Reactions: 17

Δευ Ιουν 01, 2020 6:35 pm

Για την θέση 5 τι θα λέγατε για Παπαγιαννη, Drew Gordon, Miro Bilan(o tomic των φτωχών)?? Δεν μπορώ άλλο Βουγιουκλα στην άμυνα!! Ας έχουμε 4 Έλληνες στην Ευρώπη φέτος..

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Ιουν 01, 2020 6:38 pm

Esteban_bachoso έγραψε:
Για την θέση 5 τι θα λέγατε για Παπαγιαννη, Drew Gordon, Miro Bilan(o tomic των φτωχών)?? Δεν μπορώ άλλο Βουγιουκλα στην άμυνα!! Ας έχουμε 4 Έλληνες στην Ευρώπη φέτος..
ο ιαν βουγιουκλα-κης λογικα θα μεινει αφου ειναι ελληνας και τον θελει ο βοβορας. ουτε γω τον θελω βεβαια αλλα δεν νομιζω να μην μεινει.

τωρα bilan με τιποτα καθως δεν υπαρχει λογος να παμε με 2 ξενους σεντερ. θα εχουμε 4αρι(τομας?), θα εχουμε μπεντιλ και θα παρουμε και αλλον εναν. οποτε δυσκολα να χαλασουμε και 4η θεση ξενου για ψηλο.

0
basket72
Reactions:

Δευ Ιουν 01, 2020 7:39 pm

portokalopita13 έγραψε:
Δευ Ιουν 01, 2020 6:16 pm

εγω οσα απ τα σκαουτινγκ ριπορτ για τον παικτη εχω δει ,αφερεται ως sg (και για ευρωπη)! τωρα αν επειδη ειναι διμετρος γινοταν κ κατα συνθηκη τριαρι στην Γαλατα,αυτο δεν θα τον καθιστα αυτοματως μια ενδεδειγμενη λυση για ευρωλιγκα.
αν τον εχετε δει να παιζει τριαρι κ να παιζει κ καλα,παω πασο ! αν παλι το χετε δει απλα να αναφερεται καπου ,στειλτε μου παρακαλω λινκ.

και δεν ψεγω τον τζον γουικ για κατι. εκανε την δικη του αποκρυπτογραφηση ,συμφωνω με οσα εισπρατει απο την περιρρεουσα ατμοσφαιρα!τα βρισκω σαν ενδεχομενο να ειναι κοντα στην πραγματικοτητα και απλα σχολιαζω πως τετοια ροστερ δεν μας πανε πουθενα ,αν ειναι αυτο το πλανο Βοβορα (που ειναι αυτη την στιγμη ο μονος που ξερει ισως τι μπατζετ θα εχει διαθεσιμο)
ελπιζω να μην φτασουμε σε μπατζετ 5 εκατομμυριων !
τεσπα βλεπουμε,μεχρι την τεταρτη..! εγω εμενω σε ροστερ που να αντιστοιχουν σε μπατζετ των 6.5-7 !γιατι εκει φτασαμε,να φτιαχνουμε με 7 m και να καταττασουμε τους εαυτους μας στους αισιοδοξους.. :shock:

υγ :παντως και το πολυσυζητημενο απο χθες αρθρο του γιαταγανα στο γιοροχουπς,που αρκετους εχει προβληματισει,..γραφει για μπατζετ 7m !οποτε ως προς αυτο τουλαχιστον προσφερει μια μικρη εστω ανακουφιση ..
Amigo Portokalopita13 :smile: χαριτολογώντας τα λέω.

Σχετικά με τον Χάρισον και τον κάθε Χάρισον, όταν γράφω μια κριτική/άποψη, είναι γιατί τον έχω δει να παίζει. ¨Οταν δεν έχω δει κάποιον παίκτη να παίζει (δεν το συνηθίζω να γράφω για παίκτες που δεν έχω δει) το λέω πάραυτα.
Στη Γαλατά δεν έπαιζε κατά συνθήκη 3. Έπαιζε κυρίως ή έστω σημαντικό μέρος στο 3.
Δεν έχεις άδικο για το μπάτζετ που λες. Αν λένε 5, βάλε εσύ 6 τουλάχιστον και μετά όλοι θα λένε τι ¨ξήγας"¨ είναι ο Δ.Γ. Επαναλαμβάνω ότι η στιγμή δεν είναι διόλου ευνοϊκή για τον ίδιο (πολυεπίπεδα) και μπορεί να έχουμε εκπλήξεις. Το πιο πιθανό πάντως είναι να έχουμε μία ακόμα τυπική εμφάνιση Δ.Γ : " τα έχω βάλει με όλους και με όλα, καταπρόσωπο, κόντρα στους σάπιους, και δεν μπορώ άλλο- άνθρωπος είμαι κι εγώ, όσο κι αν νομίζετε ότι είμαι υπεράνθρωπος :D . Για τελευταία φορά για τον Παναθηναϊκό μας, θα κάνω υπέρβαση και με την ευκαιρία σήμερα θα σας πω (όλως τυχαίως σήμερα :P ) ότι κλείσαμε και τον Γκεντράιτις/ Πάνγκος που τους θέλανε οι τάδε..."..

Esteban_bachoso

junior
Reactions: 17

Δευ Ιουν 01, 2020 9:18 pm

Tracy Mac έγραψε:
Δευ Ιουν 01, 2020 6:38 pm
Esteban_bachoso έγραψε:
ο ιαν βουγιουκλα-κης λογικα θα μεινει αφου ειναι ελληνας και τον θελει ο βοβορας. ουτε γω τον θελω βεβαια αλλα δεν νομιζω να μην μεινει.

τωρα bilan με τιποτα καθως δεν υπαρχει λογος να παμε με 2 ξενους σεντερ. θα εχουμε 4αρι(τομας?), θα εχουμε μπεντιλ και θα παρουμε και αλλον εναν. οποτε δυσκολα να χαλασουμε και 4η θεση ξενου για ψηλο.

Δυστυχώς ο Βουγιούκας πλέον δεν μπορεί να μας δώσει κάτι παραπάνω από τα περσινά 7 λεπτα στην ευρωλίγκα και το 10λεπτο του πρωταθλήματος.
Χωρίς την δημιουργία του Καλάθη και των υπόλοιπων Ελλήνων παικτών (Παπαγιάννη,Μήτογλου,Παπαπέτρου) θέλουμε και πάσα από το 5 για να ανοίγουν οι αμυνες.
Το πρωτάθλημα χωρίς τον Ολυμπιακό μπορούμε να το βγάλουμε και με 3ο ψηλό τον Ντίνο και στο 4 να ανεβαίνουν Κασελάκης,Παπαπέτρου.
Μέ ένα αθλητικό 4άρι τύπου Ronald smits της Barcelona που έχει βέβαια 2 χρόνια συμβόλαιο ακόμα μια σύνθεση με περίπου 6Μ budget θα μπορούσε να είναι:
PG:Kevin Pangos,Norris Cole, Ματζαρης,Παπαδακης
SG:John Jenkins,Marcus Foster
SF:Παπαπέτρου,James Young,Περσίδης
PF:Ronald Smits,Μητογλου,Κασελάκης
C:Παπαγιάννης, Drew Gordon, Miro Bilan

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Δευ Ιουν 01, 2020 9:54 pm

Θα ηθελα να υπενθυμίσω στους παλαιότερους με ευκαιρία να το μάθουν και οι νεότεροι ότι εκφράσεις τύπου γαβρος βάζελος τρακης κτλ κτλ απαγορεύονται στο φόρουμ.

1
1 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 221
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιουν 02, 2020 12:09 am

Έτσι όπως πάει το πράγμα ,από αυτά που ακούγονται και αυτά που αναμένονται -αν και είμαι αντίθετος σε σοφτ περιφερειακή αμυνα- μάλλον θα δούμε κάτι σαν....

Wolters/Pangos- Μποχωριδης-Καλαιτζακης/Μαντζαρης
Harisson-Παππας
Παπαπετρου-Thomas
Μιτογλου-A.White
Bendil
Παπαγιαννης- J.Hamilton

Εκείνη η ψυχή ο Derrick Walton Jr της Ζαλγκίρις τι απέγινε;
Μάλλον ο Harisson θα είναι must επειδή είναι κατά ουσίαν g/f .Αρνητικό η άμυνα του.

Αν παίξει του Marcus Foster ...μάλλον έχει βάση η αναφορά στον Alex Poythress στο 3

Τώρα που μπαίνει στο παιχνίδι για Brown η Μακάμπι κλαψτα Χαραλαμπε... Μας βλέπω για Wolters η Pangos

Προσωπικα γούστα έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα...

Hall- Μαντζαρης-Μποχωριδης
Loyd-Παππας
Παπαπετρου-A.Harisson
A.White-Thomas
Μιτογλου
Παπαγιαννης-J.Hamilton

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Τρί Ιουν 02, 2020 12:15 am

EXASFAIROS13 έγραψε:

Loyd-Παππας
Παπαπετρου-A.Harisson
A.White-Thomas
Μιτογλου
Παπαγιαννης-J.Hamilton
πλ δυνατο & εξυπνα δομημενο απο το 2 εως 5 και με παικτες που αλλαζουν θεσεις !πας και τον Ντεσον στο 3 (αφου το θελει και ο Βοβορας λενε..) και τα χει ολα .
αν γινεται και ο Λοιντ κομπο ακομα καλυτερο !
αλλα φιλε τεραστιο το ποιοτικο κενο στον ασσο !Χολ βασικος ασσος ; σοβαρος κ τιμιος παικτης,αλλα για βασικος ευρωλιγκα :mutombo:

0
basket72
Reactions:

Τρί Ιουν 02, 2020 12:23 am

portokalopita13 έγραψε:
Τρί Ιουν 02, 2020 12:15 am
EXASFAIROS13 έγραψε:

Loyd-Παππας
Παπαπετρου-A.Harisson
A.White-Thomas
Μιτογλου
Παπαγιαννης-J.Hamilton
πλ δυνατο & εξυπνα δομημενο απο το 2 εως 5 και με παικτες που αλλαζουν θεσεις !πας και τον Ντεσον στο 3 (αφου το θελει και ο Βοβορας λενε..) και τα χει ολα .
αν γινεται και ο Λοιντ κομπο ακομα καλυτερο !
αλλα φιλε τεραστιο το ποιοτικο κενο στον ασσο !Χολ βασικος ασσος ; σοβαρος κ τιμιος παικτης,αλλα για βασικος ευρωλιγκα :mutombo:
Έχει ωραίους παίκτες το ρόστερ του συμφορουμίτη, αλλά είναι δυσανάλογα φορτωμένο στο 4 κι αντίστοιχα φτωχό στο 1.
Αντί ενός εκ των Γουάιτ, Τόμας κάποιος άσσος μπροστά από τον Χολ και είναι γεμάτο θα έλεγα. Με τα βαρίδια των Μάντζαρη- Παππά βέβαια (είναι και φιλαράκια νομίζω) αλλά καθώς φαίνεται δύσκολο να τα αποφύγετε.
* Ο Πόιθρες είναι ένα 4αρι που πενταρίζει. Καλύτερος του Μπέντιλ με χειρότερο 3π. αλλά σαφώς πιο έτοιμος παίκτης. Καλή λύση για μπαλαντέρ στις θέσεις των ψηλών, αρκεί το ένα τουλάχιστον 4αρι να σουτάρει κοντά στο 40%.

Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Τρί Ιουν 02, 2020 12:52 am

basket72 έγραψε:
Τρί Ιουν 02, 2020 12:23 am

Έχει ωραίους παίκτες το ρόστερ του συμφορουμίτη, αλλά είναι δυσανάλογα φορτωμένο στο 4 κι αντίστοιχα φτωχό στο 1.
Αντί ενός εκ των Γουάιτ, Τόμας κάποιος άσσος μπροστά από τον Χολ και είναι γεμάτο θα έλεγα. Με τα βαρίδια των Μάντζαρη- Παππά βέβαια (είναι και φιλαράκια νομίζω) αλλά καθώς φαίνεται δύσκολο να τα αποφύγετε.
εχω την εντυπωση οτι υπολογιζει Ντεσον στο 3,βασιζομενος σε αυτο που κυκλοφορει,οτι για εκει τον θελει πρωτιστως ο Βοβορας !!
αλλιως ναι υπερφορτωμενο στο 4 !δεν υπαρχει λογος για τρια 4ρια ιδιας η παρομοιας αξιας ,που να κοβουν διαθεσιμο μπατζετ απο τον βασικο ασσο! ας μας το διευκρινισει ο εξασφαιρος πως το σκεπτεται

0
basket72
Reactions:

Τρί Ιουν 02, 2020 1:02 am

Ωχ, ναι το ξέχασα αυτό με τον Τόμας στο 3, έχεις δίκιο. Απλώς επειδή τους είχε στην ίδια γραμμή υπέθεσα ότι τους έχει πακέτο.
Πάντως ο Τόμας όπως τον βλέπω, θα τους χάνει τους αντίπαλους φόργουορντ στο 3. Δεν το έχει που δεν το έχει με την άμυνα. Ούτε στην επίθεση θα μπορεί να τους περάσει στα πόδια και από το 3π. ποτέ δεν ήταν φονιάς.
Η αδιαμφισβήτητα, πολύ καλή του επαφή με το καλάθι από το ζωγραφιστό αλλά και η σωστή του τοποθέτηση στο ριμπ. (αν κι υστερεί σε αθλητικά προσόντα/δύναμη απέναντι σε αρκε΄τα 4αρια) είναι αυτή που του δίνει τα συμβόλαια.
Νομίζω ότι μετά από τα 2 αυτά χρόνια που σε στατιστικά είναι μακράν τα καλύτερα στην καριέρα του στην Ευρωλίγκα, είναι πραγματικά από.... τα άγραφα να τους αλλάξεις θέση. Καρφωτό για Αγ. Πετρούπολη και τον προπονητή που τον πίστεψε όσο κανείς, τον εβλέπω.

Δεν μας τα λέει καλά ο Βόβορας.Εκτός κι αν τα βγάζουν από το μυαλό τους οι δαιμόνιοι - κι ενίοτε αμπάσκετοι- ρεπόρτερς.

Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Τρί Ιουν 02, 2020 11:45 am

ο κοουτς μπουλετ διαβαζει τις προτασεις μου στο φορουμ :?: :D

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”