εισαι σιγουρος οτι ο Χαρισον το χει με το 3 ; γιατι εγω οχι ! οπως επισης και οτι ο Φοστερ θα ανταποκριθει στην πρωτη του χρονια για βασικουρα των 25λεπτων !pan24 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 01, 2020 4:44 pm
Δεν ειπα κατι γιατι ο Κασελακης στο ροστερ του John wick οπως το ειδα δεν θα παιζει καθολου στην Ευρωλιγκα στα περισσοτερα παιχνιδια!!
Εννοω οτι ναι τυποις φαινεται να ειναι το δευτερο 3αρι ομως: Στο 2 υπαρχει ο Χαρισον που παιζει και στο 3
Δηλαδη με 27-30' Παπαπετρου(28' επαιζε φετος) και κανα δεκαλεπτο Χαρισον στο 3 βγαινει ακομα και χωρις να πατησει παρκε ο Κασελακης
Αυτο βεβαια προυποθεση να ειναι σε θεση ο Φοστερ να παιξει 25 λεπτα.
αλλα εστω οτι τα καταφερνουν και οι δυο σε αυτα τα ζητουμενα ! με 5 παικτες απο το 1 εως το 3,εκ των οποιων 2 θα ειναι Μαντζαρης/Μποχωριδης/Παππας,δεν ειναι συνθεση για ευρωλιγκα αυτη ! αν ειναι αυτο το πλανο Βοβορα ,εγω πραγματικα σκιαζομαι !και το λεω πραγματικα ,οτι αν ειναι ετσι ,καλυτερα ας παμε cl,να αποφυγουμε τουλαχιστον το να γινουμε περιγελος ! ο τζον γουικ εβγαλε ροστερ των 5 εκατομμυριων !επειδη και εγω το χω προσπαθησει να βγαλω δωδεκαδα με 5 μυρια,καταλληγω στο ιδιο συμπερασμα!οτι το ροστερ θα μπαζει απο παντου..!σχεδον απιθανο να στελεχωθει με 5m αξιοπρεπης ομαδα για ευρωλιγκα