Ευγε!Soupamantar έγραψε: ↑Τρί Απρ 16, 2024 6:08 pmΟ Σλούκι-Λούκ που σουτάρει και πασάρει πιο γρήγορα και απ τη σκιά του μεταμορφώθηκε σε έναν απίστευτο, συγκλονιστικό, συναρπαστικό, γκρανγκινιολικό και χιτσκοκικό ηγέτη, τον Hulk!

Συντονιστής: Captains
Ευγε!Soupamantar έγραψε: ↑Τρί Απρ 16, 2024 6:08 pmΟ Σλούκι-Λούκ που σουτάρει και πασάρει πιο γρήγορα και απ τη σκιά του μεταμορφώθηκε σε έναν απίστευτο, συγκλονιστικό, συναρπαστικό, γκρανγκινιολικό και χιτσκοκικό ηγέτη, τον Hulk!
μακαρι να ναι οπως τα λες...Conan1982 έγραψε: ↑Τρί Απρ 16, 2024 1:55 pmΑν δούμε πάντως τους χρόνους Γκος-Γουόκαπ-Καναάν έπαιξαν από 21 με 23 λεπτά και ο Μακκίσικ από 16, εντάξει δεν έπαιξε ο Κανάαν 30 όπως θα θέλαμε αλλά προφανώς ήταν στο πρόγραμμα φρεσκαρίσματος της ομάδας. ίσως ήταν στο πρόγραμμα να παίξει και λιγότερο ο Παπ αλλά δεν του βγήκε. Ο Πίτερς απ' ότι έχει φανεί πάλι στην διάρκεια της χρονιάς δεν έχει θέμα να παίζει 30λεπτα, δεν νομίζω φέτος να αμφισβητείται η συμμετοχή του Κανάαν ειδικά αν συνεχίσει να παίζει έτσι.
το μονο προβλημα του Κααναν στην αμυνα ειναι οτι καποιες φορες κανει χαζα-επιπολαια φαουλ.......κατα τ αλλα μας εχει βγει εξολοθρευτης ειδικα στην πλατη ή στο 1vs1(στο να κυνηγαει καποιον πισω απ τα σκριν δεν ειναι τοσο καλος.....)Conan1982 έγραψε: ↑Τρί Απρ 16, 2024 5:33 pmΕν τω μεταξύ παιδιά ο Καναάν παίζει να είναι από τους καλύτερους αμυντικούς γκαρντ όταν ψηλότεροι αντίπαλοι τον παίζουν ποστ παρά του ύψος του Τον παίζουν ποστ κατά πολύ ψηλότεροι παίκτες και δεν μπορούν να τον μετακινήσουν ή να γυρίσουν με πρόσωπο στο καλάθι, δεν είμαι σίγουρος ότι ο Μακκίσικ είναι καλύτερος σε αυτόν τον τομέα.
Ο ΜακΚισικ είναι καλύτερος στην off ball defense και στο να διαβάζει skip πάσες που μπορεί να κλέψει ή να κάνει deflection καθώς και στο να βγαίνει για βοήθειες στο σωστό timing, αλλά στην άμυνα πάνω στην μπάλα κι εγώ νομίζω ότι ο Canaan είναι λίγο καλύτερος. Κάνει εύκολα φάουλ κάποιες φορές, ειδικά σε σημεία που ο επιτιθέμενος είναι θεωρητικά ακίνδυνος, αλλά ακόμα και όταν τον προστατεύουν ψηλότεροι παίκτες δεν μπορούν να τον πανε καροτσάκι μέχρι το καλάθι εύκολα. Έχει επίσης καλά πλάγια βήματα ώστε να κόψει τον διάδρομο στον παίκτη του αν βάλει την μπάλα στο παρκέ για να επιτεθεί με πρόσωπο.Conan1982 έγραψε: ↑Τρί Απρ 16, 2024 5:33 pmΕν τω μεταξύ παιδιά ο Καναάν παίζει να είναι από τους καλύτερους αμυντικούς γκαρντ όταν ψηλότεροι αντίπαλοι τον παίζουν ποστ παρά του ύψος του Τον παίζουν ποστ κατά πολύ ψηλότεροι παίκτες και δεν μπορούν να τον μετακινήσουν ή να γυρίσουν με πρόσωπο στο καλάθι, δεν είμαι σίγουρος ότι ο Μακκίσικ είναι καλύτερος σε αυτόν τον τομέα.
Μπράβο, πήξαμε στις οπαδικές κορώνες σήμερα !Sharp Shooter έγραψε: ↑Τρί Απρ 16, 2024 6:28 pmΑν δεν ήταν ο Ναν αυτή τη στιγμή ο Παο θα έπαιζε πλέι ιν.
Και για να μη χαρακτηριστώ οπαδός το ίδιο αν και με μικρότερες πιθανότητες ισχυει για Ολυμπιακό και Ράιτ.