Panathinaikos Athens vs Olympiacos PIraeus, 3 γύρος Basket League

Συντονιστής: Captains

N.I.2022

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: OSFP
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Απρ 16, 2024 2:05 pm

karamelitsa έγραψε:
Τρί Απρ 16, 2024 1:55 pm
assistant77 έγραψε:
Τρί Απρ 16, 2024 1:45 pm
Με τα λιγα που καταλαβαινω απ το αθλημα βλεπω πιο πιθανο να μενει εκτος 7αδας ο Μιλου ή ο Κααναν παρα ο Σακ........τον Σακ ο coach τον εμπιστευεται ακομα κι οταν σερνεται ενω ο Κααναν παρκαρεται ακομα κι οταν ειναι καλος........ιδανικη και πιο λογικη 7αδα αυτη που εγραψε ο lefpan αλλα δεν το βλεπω.....τεσπα ας βαλει αυτους που πρεπει στην Ευρωλιγκα,και στην Ελλαδα ας παιξει κι ο Σικμα.....κλαιν.
Ο Μακίσικ εχτές ήταν απελπιστικός, έχασε και 3 βολές, για μένα αδιανόητο πάικτης που παίζει στην θέση 3 ή και 2 να ζορίζεται να βάλει βολές. Ακόμα και οι μπούκες που κάνει δεν έχουν την σπιρτάδα του παρελθόντως..νιώθω ότι έχει υπερβολική ασυλία. Ο Κάνναν όπως είπες παίζει καλά, πριν λίγες μέρες σου πήρε μόνος του το παιχνίδι με την Φένρ και απλά τον έχεις στον πάγκο στο 4ο δεκάλεπτο...μιλάμε για ανεξήγητα πράγματα....αγαπάμε Μπαρτζώκα, άλλα ώρες ώρες δεν ξέρω τι σκέφτεται....ελπίζω στα επόμενα ματς της Ευρώπης να παίρνουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής αυτοί που παίζουν καλά και όχι με το μπλοκάκι.
Το να παίζεις με το μπλοκάκι δεν είναι κακό!!
Αλλά το μπλοκάκι το βάζεις στην άκρη στο τέταρτο δεκάλεπτο και ιδικά στα 5 τελευταία λεπτά του αγώνα.

Αυτό είναι και το καλό που σου δίνει το μπλοκάκι… ότι δλδ στα τελευτάει 5 λεπτά μπορείς να έχεις στο παρκέ χωρίς να είναι σκασμένοι οι καλύτεροί παίχτες σου στον αγώνα.

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τρί Απρ 16, 2024 2:15 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Τρί Απρ 16, 2024 2:03 pm
Ο Μακίσικ ειδικά είναι ο παίχτης που πρέπει να βάζει πάντα τις βολές. Κανονικά έπρεπε να βαράει με ποσοστά Ναν. Όλο το παιχνίδι του είναι οι μπούκες μέσα, αν χάνει τις βολές κλάφτα Χαράλαμπε!
Ακριβώς αυτό, δεν μπορώ να το χωνέψω....τις βολές να έβαζε απλά εχτές ίσως να είχαμε κερδίσει. Ολος ο τρόπος παιχνιδιού του είναι ότι ''ορμάω'' και όποιον πάρει ο χάρος, έτσι κερδίζει αρκετά φάουλ, άλλα αν είναι να χάνεις τις βολές ποιο το νόημα, τρίποντα δεν βάζει και πολλά, τις μπούκες πλέον τις χάνεις, χάνει και τις βολές...εε παραπάει...

Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Απρ 16, 2024 2:34 pm

Conan1982 έγραψε:
Τρί Απρ 16, 2024 1:55 pm
Ο Πίτερς απ' ότι έχει φανεί πάλι στην διάρκεια της χρονιάς δεν έχει θέμα να παίζει 30λεπτα
Δεν είμαι βέβαιος για αυτό. Νομίζω ότι για την πτώση του Πίτερς αγωνιστικά, παίζει και ρόλο ότι έχει ξεζουμιστεί, λόγω απουσίας Πετρούσεφ.

:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Τρί Απρ 16, 2024 3:18 pm

Η εικόνα του Peters στα τελευταία παιχνίδια είναι πολύ απογοητευτική. Πάντα ήταν soft αλλά νομίζω χτυπάει πολύ περισσότερο τώρα που λείπει και ο Petrusev. Την Παρασκευή ο Sikma ήταν καλύτερος, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Δυσκολεύεται πάρα πολύ με αθλητικούς και δυνατούς αντιπάλους και θολώνει κιόλας όταν δεν του βγαίνει το ματς. Χθες τούβλαρε ολομόναχος σε πολύ κρίσιμο σημείο και λίγο αργότερα έφαγε και ωραιότατη τάπα από τον Hernangomez. Την Παρασκευή του βούτηξε 2-3 φορές τη μπάλα μέσα από τα χέρια αντίπαλο guard μόλις είχε υποτίθεται καθαρίσει το rebound. Παίζει να έγινε και χθες κάτι αντίστοιχο αλλά δυστυχώς μπόρεσα να δω μόνο από το 35' και μετά.

Σαν γενικότερο σχόλιο, κι εγώ απορώ γιατί στο τέλος δεν πήγαμε με Goss, Walkup & Canaan (ο μόνος που θα μπορούσε να ανοίξει το γήπεδο) και μείναμε σε σχήμα με Shaq & Larry για τόση ώρα.

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι

Τρί Απρ 16, 2024 3:54 pm

Sokos έγραψε:
Η εικόνα του Peters στα τελευταία παιχνίδια είναι πολύ απογοητευτική. Πάντα ήταν soft αλλά νομίζω χτυπάει πολύ περισσότερο τώρα που λείπει και ο Petrusev. Την Παρασκευή ο Sikma ήταν καλύτερος, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Δυσκολεύεται πάρα πολύ με αθλητικούς και δυνατούς αντιπάλους και θολώνει κιόλας όταν δεν του βγαίνει το ματς. Χθες τούβλαρε ολομόναχος σε πολύ κρίσιμο σημείο και λίγο αργότερα έφαγε και ωραιότατη τάπα από τον Hernangomez. Την Παρασκευή του βούτηξε 2-3 φορές τη μπάλα μέσα από τα χέρια αντίπαλο guard μόλις είχε υποτίθεται καθαρίσει το rebound. Παίζει να έγινε και χθες κάτι αντίστοιχο αλλά δυστυχώς μπόρεσα να δω μόνο από το 35' και μετά.

Σαν γενικότερο σχόλιο, κι εγώ απορώ γιατί στο τέλος δεν πήγαμε με Goss, Walkup & Canaan (ο μόνος που θα μπορούσε να ανοίξει το γήπεδο) και μείναμε σε σχήμα με Shaq & Larry για τόση ώρα.
Ο Πίτερς πάντα είχε θέμα στην άμυνα, ειδικά με δυνατούς πάικτες, απλά όταν είναι καλός επιθετικά καμουφλάρεται και δεν δίνουμε σημασία. Προσωπικά μου αρέσει σαν πάικτης απλά δεν είναι Βεζένκοφ ούτε και ο παίκτης που θα σου γυρίσει ή θα σπυ πάρει ένα δύσκολο ματς. Οταν επανέρθει ο Πετρούσεφ κάνουν ένα καλό δίδυμο στο 4 και μαζύεται η κατάσταση.

Στην τελική όλα θα φανούν με την Μπάρτσα σε λίγες μέρες...εκει θα δούμε ποιος θα ξεχωρίσει και ποιος έχει τα ''μπιμπ'' να πάρει την ομάδα από το χέρι και να την πάει παραπέρα. Από τους παίκτες που έχουμε μόνο ο Κάνναν μου δίνει αυτή την εικόνα, ότι θα μπει μέσα και θα τους δαγκώσει στα δύσκολα.

Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Τρί Απρ 16, 2024 4:07 pm

Όπως έγραψα και πριν το ντέρμπι η βαθμολογική του αξία ήταν μηδενική και για τις δύο ομάδες. Από την πλευρά του Ολυμπιακού πάντως μπορεί να κλείδωσε με βάση τα σημερινά δεδομένα η εξάδα των ξένων που θα χρησιμοποιήσει ο Μπαρτζώκας στους τελικούς. Η πιο λογική φαίνεται η ακόλουθη:

Φαλ
Μιλουτίνοφ
Πίτερς
Πετρούσεφ
Κάναν
Γκος

και σαν έβδομος ένας από τους Μακίσικ ή Ράιτ. Μαζί με Παπανικολάου, Λαρεντζάκη, Γουόκαπ και Μήτρου-Λονγκ μιλάμε για ένα ροτέισον δέκα παικτών που μπορεί να ανταπεξέλθει σε σειρά πέντε αγώνων χωρίς να χάνει σε αγωνιστική ισορροπία και αντοχή, διατηρώντας τα δύο βασικά στοιχεία που τον κράτησαν χθες μέσα στο ματς- τη δυνατή άμυνα, το καλό spacing και τον έλεγχο των ριμπάουντ.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Απρ 16, 2024 4:34 pm

βήματα εκτός φάσης έγραψε:

Φαλ
Μιλουτίνοφ
Πίτερς
Πετρούσεφ
Κάναν
Γκος
και εγω αυτους τους 6 θα εβαζα με 7ο τον ραιτ..ο πετρουσεφ ειναι πιο σημαντικος και απο τον πιτερς σε αυτο το ματσαρισμα.
γκος καναν φαλ δεν βγαινουν για κανενα αστειο..ο ραιτ ειναι πολυ απειρος δεν θα αφηνα τον μιλου εξω για κανενα λογο αν ειναι υγιης ο σερβος και μακισικ δεν βλεπεται φετος παρα μονο σε 2-3 ματς που ηταν καλος. Δηλαδη σε περιπτωση που θελει να βαλει τον μακισικ μεσα εγω θα εβγαζα τον πιτερς το οποιο ειναι τραβηγμενο..

WeRuleThisLand

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Απρ 16, 2024 4:37 pm

βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Όπως έγραψα και πριν το ντέρμπι η βαθμολογική του αξία ήταν μηδενική και για τις δύο ομάδες. Από την πλευρά του Ολυμπιακού πάντως μπορεί να κλείδωσε με βάση τα σημερινά δεδομένα η εξάδα των ξένων που θα χρησιμοποιήσει ο Μπαρτζώκας στους τελικούς. Η πιο λογική φαίνεται η ακόλουθη:

Φαλ
Μιλουτίνοφ
Πίτερς
Πετρούσεφ
Κάναν
Γκος

και σαν έβδομος ένας από τους Μακίσικ ή Ράιτ. Μαζί με Παπανικολάου, Λαρεντζάκη, Γουόκαπ και Μήτρου-Λονγκ μιλάμε για ένα ροτέισον δέκα παικτών που μπορεί να ανταπεξέλθει σε σειρά πέντε αγώνων χωρίς να χάνει σε αγωνιστική ισορροπία και αντοχή, διατηρώντας τα δύο βασικά στοιχεία που τον κράτησαν χθες μέσα στο ματς- τη δυνατή άμυνα, το καλό spacing και τον έλεγχο των ριμπάουντ.
Δε νομίζω ο Ράιτ να μείνει εκτός 6αδας. Δίνει άλλα στοιχεία και ματσαρει καλά με τους ψηλούς του παο. Και ο Ράιτ είναι πολύ καλός στα ματς με παο όταν παίζει στο 4 ο πετρούσεφ. Είναι φουλ λειτουργικό το δίδυμο αυτό και δίνει ταχύτητα.

Έβδομος θα είναι η ο Μακισικ η ο Μιλουτινοφ. Ανάλογα σε ποιες θέσεις θα θελήσει να έχει δικλείδα ασφαλείας ο Μπαρτζώκας σε περίπτωση τραυματισμού στους τελικούς.

Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions:

Τρί Απρ 16, 2024 4:47 pm

Sokos έγραψε:
Νομίζω τον Σακ τον θέλει για να μην έχει τρομερό μειονέκτημα όταν αλλάζει με το 5 στην άμυνα.

Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Τρί Απρ 16, 2024 4:51 pm

Ίσως να ναι κι αυτό, αλλά από την άλλη αντισταθμίζεται και με το παραπάνω από την επιθετική υπεροχή του Canaan. Ο συμπαθέστατος Σάκης δυστυχώς πλέον έχει πολύ λιγότερα καλά ματς από μέτρια ή άσχημα.

Fitz

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz

Τρί Απρ 16, 2024 5:09 pm

plo koon έγραψε:
Sokos έγραψε:
Νομίζω τον Σακ τον θέλει για να μην έχει τρομερό μειονέκτημα όταν αλλάζει με το 5 στην άμυνα.
Αφου παίζει με αλλαγές στο τέλος ούτως ή άλλως, δεν έχει πολλή διαφορά ποιος θα έχει μειονέκτημα ή ποιον θα ποστάρουν.
Επίσης, καλύτερα να ρισκάρεις το ποστ, παρά να μην έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις επιθετικά. Ειδικά σε κλείσιμο παιχνιδιών.

Για να είναι μέσα κάποιος παίκτης, πρέπει να χρησιμοποιείται και σωστά. Δηλαδή στη θεωρία δεν είναι λάθος η χρησιμοποίηση του Shaq, αλλά φαίνεται ότι δε μπορεί να αξιοποιηθεί μπροστά. Γι αυτό λέμε για την τριάδα κοντών που έπρεπε να κλείσει χθες το ματς.

Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions:

Τρί Απρ 16, 2024 5:22 pm

Fitz έγραψε:
Τρί Απρ 16, 2024 5:09 pm
plo koon έγραψε:

Αφου παίζει με αλλαγές στο τέλος ούτως ή άλλως, δεν έχει πολλή διαφορά ποιος θα έχει μειονέκτημα ή ποιον θα ποστάρουν.
Επίσης, καλύτερα να ρισκάρεις το ποστ, παρά να μην έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις επιθετικά. Ειδικά σε κλείσιμο παιχνιδιών.

Για να είναι μέσα κάποιος παίκτης, πρέπει να χρησιμοποιείται και σωστά. Δηλαδή στη θεωρία δεν είναι λάθος η χρησιμοποίηση του Shaq, αλλά φαίνεται ότι δε μπορεί να αξιοποιηθεί μπροστά. Γι αυτό λέμε για την τριάδα κοντών που έπρεπε να κλείσει χθες το ματς.
Ναι δεν ξέρω. Η αλήθεια είναι ότι και ο Σακ όταν τον ποστάρει ο Λεσόρ, φάουλ κάνει, δεν θα τον παίξει στα ίσα.

Ωστόσο, με τον κάναν έχω δεί ότι ο Αταμάν τον στοχεύει ανελέητα. Δλδ ακόμα και καλά να παίξει στην άμυνα, αποτελεί ένα κόκκινο πανί που αναγκαστηκά θα μείνει από ανάσες και δε θα πάει καλά και στην επίθεση.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Τρί Απρ 16, 2024 5:33 pm

Εν τω μεταξύ παιδιά ο Καναάν παίζει να είναι από τους καλύτερους αμυντικούς γκαρντ όταν ψηλότεροι αντίπαλοι τον παίζουν ποστ παρά του ύψος του Τον παίζουν ποστ κατά πολύ ψηλότεροι παίκτες και δεν μπορούν να τον μετακινήσουν ή να γυρίσουν με πρόσωπο στο καλάθι, δεν είμαι σίγουρος ότι ο Μακκίσικ είναι καλύτερος σε αυτόν τον τομέα.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Απρ 16, 2024 5:53 pm

το πλανο του παο οντως ειναι οσο ειναι ο κανααν μεσα ολοι επιθεση πανω του γιαυτο λογικα και τον βγαζει ο μπαρτζω..το καταλαβαινω οταν δεν ειναι καλος να συμβαινει αυτο αλλα χτες ηταν ο καλυτερος μας παικτης και απο τους λιγους που σκοραραν..Το πιο πιθανο ηταν οτι δεν ηθελε να παιξει πανω απο 20λ λογω πλει οφς.

Άβαταρ μέλους
Soupamantar

senior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Pαnαθηναϊκόc
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Απρ 16, 2024 6:08 pm

Ο Σλούκι-Λούκ που σουτάρει και πασάρει πιο γρήγορα και απ τη σκιά του μεταμορφώθηκε σε έναν απίστευτο, συγκλονιστικό, συναρπαστικό, γκρανγκινιολικό και χιτσκοκικό ηγέτη, τον Hulk!!

Η ιστορία θα γράψει:
Σλούκας Αρχηγός 7στερου 2023/24 !
Με νικητήριο σουτ απ τα 13 μέτρα 0,1 sec πριν το τέλος ..

Καρφιτσώστε το!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”