2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

JohnnyPao

champion
Reactions: 2449
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Αύγ 14, 2023 12:32 am

Όποιος έχει κανένα καλό λινκ για το αυριανό Πολωνία - Βοσνία ας το στείλει, μιλάμε για το απόλυτο τεστ για τον Balcerowski, πριν τον δούμε στα πράσινα. Στο πιο κομβικό ματς του ομίλου, όπου θα μπορέσουμε να δούμε πως αντιδράει ο ψηλος μας αμυντικά απέναντι σε σοβαρούς αντιπάλους. Οι Βόσνιοι μάλιστα έχουν δύο, διαφορετικού στυλ, εξαιρετικούς σεντερ, καταρχάς ο ογκώδης post-up center, Nurkic και από πίσω ο ευκίνητος και stretch Luka Garza. Επιπλέον, αν είμαστε τυχεροί μπορεί να τον δούμε να αμύνεται μετα απο καμία αλλαγή απέναντι και στον Musa! Και φυσικά θα δούμε και πως λειτουργεί επιθετικά απέναντι σε μια σοβαρή ομάδα, φουλ συμπεράσματα μπορούν να βγουν λοιπόν για τον νεαρό Πολωνό από τον αυριανό αγώνα.

0
BillyPao

allstar
Reactions: 2390
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Αύγ 14, 2023 12:34 am

JohnnyPao έγραψε:
Όποιος έχει κανένα καλό λινκ για το αυριανό Πολωνία - Βοσνία ας το στείλει, μιλάμε για το απόλυτο τεστ για τον Balcerowski, πριν τον δούμε στα πράσινα. Στο πιο κομβικό ματς του ομίλου, όπου θα μπορέσουμε να δούμε πως αντιδράει ο ψηλος μας αμυντικά απέναντι σε σοβαρούς αντιπάλους. Οι Βόσνιοι, μάλιστα έχουν δύο διαφορετικού στυλ εξαιρετικούς σεντερ, καταρχάς ο ογκώδης post-up center, Nurkic και από πίσω ο ευκίνητος και stretch Luka Garza. Επιπλέον, αν είμαστε τυχεροί μπορεί να τον δούμε να αμύνεται μετα απο καμία αλλαγή απέναντι και στον Musa! Και φυσικά θα δούμε και πως λειτουργεί επιθετικά απέναντι σε μια σοβαρή ομάδα, φουλ συμπεράσματα μπορούν να βγουν λοιπόν για τον νεαρό Πολωνό από τον αυριανό αγώνα.
Γιατί, τα μέχρι τώρα συμπεράσματα δεν είναι αξιόπιστα;

0
basket72

senior
Reactions: 487
Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Αύγ 14, 2023 12:36 am

BillyPao έγραψε:
Δευ Αύγ 14, 2023 12:26 am

Σιγά την ανωτερότητα, αν οι Ισπανοί ήταν πιο προσεκτικοί και οι ΗΠΑ είχαν ένα φυσιολογικό ποσοστό στα τρίποντα, θε βλέπαμε ποιος θα κέρδιζε...
Κι αν οι ΗΠΑ είχαν χάσει το 1776, απέναντι στην Ισπανία θα έπαιζε η Βρετανία.( Που δεν θα ήταν μόνο Μεγάλη, αλλά Τεράστια. Η Τεράστια Βρετανία.)

2
2 Εικόνα
BillyPao

allstar

Δευ Αύγ 14, 2023 12:40 am

basket72 (meros 2) έγραψε:
Δευ Αύγ 14, 2023 12:36 am
BillyPao έγραψε:
Δευ Αύγ 14, 2023 12:26 am

Σιγά την ανωτερότητα, αν οι Ισπανοί ήταν πιο προσεκτικοί και οι ΗΠΑ είχαν ένα φυσιολογικό ποσοστό στα τρίποντα, θε βλέπαμε ποιος θα κέρδιζε...
Κι αν οι ΗΠΑ είχαν χάσει το 1776, απέναντι στην Ισπανία θα έπαιζε η Βρετανία.( Που δεν θα ήταν μόνο Μεγάλη, αλλά Τεράστια. Η Τεράστια Βρετανία.)
:?: :?: :?:

0
JohnnyPao

champion

Δευ Αύγ 14, 2023 12:52 am

BillyPao έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:
Όποιος έχει κανένα καλό λινκ για το αυριανό Πολωνία - Βοσνία ας το στείλει, μιλάμε για το απόλυτο τεστ για τον Balcerowski, πριν τον δούμε στα πράσινα. Στο πιο κομβικό ματς του ομίλου, όπου θα μπορέσουμε να δούμε πως αντιδράει ο ψηλος μας αμυντικά απέναντι σε σοβαρούς αντιπάλους. Οι Βόσνιοι, μάλιστα έχουν δύο διαφορετικού στυλ εξαιρετικούς σεντερ, καταρχάς ο ογκώδης post-up center, Nurkic και από πίσω ο ευκίνητος και stretch Luka Garza. Επιπλέον, αν είμαστε τυχεροί μπορεί να τον δούμε να αμύνεται μετα απο καμία αλλαγή απέναντι και στον Musa! Και φυσικά θα δούμε και πως λειτουργεί επιθετικά απέναντι σε μια σοβαρή ομάδα, φουλ συμπεράσματα μπορούν να βγουν λοιπόν για τον νεαρό Πολωνό από τον αυριανό αγώνα.
Δεν έγιναν απέναντι σε ίδιας δυναμικής αντιπάλους. Άλλωστε, η Πολωνία σήμερα έδωσε το πρώτο επίσημο της αγώνα, τα άλλα ήταν φιλικά.

0
BillyPao

allstar

Δευ Αύγ 14, 2023 12:56 am

JohnnyPao έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Δεν έγιναν απέναντι σε ίδιας δυναμικής αντιπάλους. Άλλωστε, η Πολωνία σήμερα έδωσε το πρώτο επίσημο της αγώνα, τα άλλα ήταν φιλικά.
Δηλαδή αν αύριο δεν είναι καλός, αναιρούνται οι προηγούμενες καλές εμφανίσεις του; Η μήπως περιμένεις να τα πάει άσχημα για να κράξεις; :P Και εδώ που τα λέμε, σιγά την τρομερή δυναμική της Βοσνίας...

0
JohnnyPao

champion

Δευ Αύγ 14, 2023 1:00 am

BillyPao έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

Δηλαδή αν αύριο δεν είναι καλός, αναιρούνται οι προηγούμενες καλές εμφανίσεις του; Η μήπως περιμένεις να τα πάει άσχημα για να κράξεις; :P Και εδώ που τα λέμε, σιγά την τρομερή δυναμική της Βοσνίας...
Εχεις κάποιο πρόβλημα κατανόησης? Νομίζω μιλάω πολύ ξεκάθαρα...

0
BillyPao

allstar

Δευ Αύγ 14, 2023 1:03 am

JohnnyPao έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Τα περί κατανόησης τα αφήνω ασχολίαστα. Το μόνο που είναι ξεκάθαρο είναι πως θέλεις να εξάγεις επιλεκτικά συμπεράσματα για τον Πολωνό.

1
1 Εικόνα
Dakotas

senior
Reactions: 208
Αγαπημένη θέση: C
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Αύγ 14, 2023 1:04 am

BillyPao έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

Όχι φιλος,αλλά άλλο να παίζεις κόντρα του nurkic και άλλο των goloman η Keller,που και ο kamenjas είναι ανώτερος από δαυτους

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Δευ Αύγ 14, 2023 1:09 am

BillyPao έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

Τα περί κατανόησης τα αφήνω ασχολίαστα. Το μόνο που είναι ξεκάθαρο είναι πως θέλεις να εξάγεις επιλεκτικά συμπεράσματα για τον Πολωνό.
Επειδή έβαλε 20αρες σε φιλικά ματς και σε ένα επίσημο απέναντι στην Ουγγαρία δεν μου λέει τίποτα. Αντιθέτως, αν έχει καλή εικόνα απέναντι στη σουπερ 3αδα Musa-Garza-Nurkic, τότε θα μπορούμε δίχως καχυποψία να αισιοδοξούμε για τον νεαρό και να ετοιμαστούμε για μεγάλα πράγματα απτον ίδιο. Αν από την άλλη κυμανθεί σε ρηχά νερά, θα απογοητευτώ μεν, αλλά δεν θα έκραζα ούτε θα τον έβγαζα άχρηστο δε, όπως προδίκασες πως θα κάνω, χωρίς να σου έχω δώσει κανένα δικαίωμα. Έχω πει καιρό τώρα την γνώμη μου για τον παιχτη, για εμένα αύριο θα κριθεί το που θα θέσω τον πήχη για αυτά που θα περιμένω να δω μέσα στη χρονιά από τον συγκεκριμένο, αν στο πρώτο ζόρικο ματς (από αυτά που τον παρακολουθώ στενά) δεν πάει καλά, τότε προφανώς θα μαι πιο επιφυλακτικός με τη περίπτωση του.

Ελπίζω να σε κάλυψα 😉.

0
BillyPao

allstar

Δευ Αύγ 14, 2023 1:11 am

Dakotas έγραψε:
Δευ Αύγ 14, 2023 1:04 am
BillyPao έγραψε:

Όχι φιλος,αλλά άλλο να παίζεις κόντρα του nurkic και άλλο των goloman η Keller,που και ο kamenjas είναι ανώτερος από δαυτους
Καλά, ο Νούρκιτς είχε κάνει πάρει παραμάζωμα τον Πουαριέ σε ένα παιχνίδια της Βοσνίας απέναντι στη Γαλλία, δε νομίζω αυτό να σημαίνει ότι ο Πουαριέ είναι κακός σέντερ.

0
BillyPao

allstar

Δευ Αύγ 14, 2023 1:21 am

JohnnyPao έγραψε:
Δευ Αύγ 14, 2023 1:09 am
BillyPao έγραψε:

Επειδή έβαλε 20αρες σε φιλικά ματς και σε ένα επίσημο απέναντι στην Ουγγαρία δεν μου λέει τίποτα. Αντιθέτως, αν έχει καλή εικόνα απέναντι στη σουπερ 3αδα Musa-Garza-Nurkic, τότε θα μπορούμε δίχως καχυποψία να αισιοδοξούμε για τον νεαρό και να ετοιμαστούμε για μεγάλα πράγματα απτον ίδιο. Αν από την άλλη κυμανθεί σε ρηχά νερά, θα απογοητευτώ μεν, αλλά δεν θα έκραζα ούτε θα τον έβγαζα άχρηστο δε, όπως προδίκασες πως θα κάνω, χωρίς να σου έχω δώσει κανένα δικαίωμα. Έχω πει καιρό τώρα την γνώμη μου για τον παιχτη, για εμένα αύριο θα κριθεί το που θα θέσω τον πήχη για αυτά που θα περιμένω να δω μέσα στη χρονιά από τον συγκεκριμένο, αν στο πρώτο ζόρικο ματς (από αυτά που τον παρακολουθώ στενά) δεν πάει καλά, τότε προφανώς θα μαι πιο επιφυλακτικός με τη περίπτωση του.

Ελπίζω να σε κάλυψα 😉.
Με κάλυψες, αλλά για μένα ένα παραπάνω παιχνίδι δε θα διαμορφώσει την άποψη μου για τον συγκεκριμένο παίκτη, ήδη έχω ένα δείγμα και έχω βγάλει κάποια συμπεράσματα. Δηλαδή αν έχει π.χ. 7 πόντους και 4 ριμπάουντ, δε θα πω ότι είναι κακός παίκτης και ότι αναιρούνται οι προηγούμενες επιδόσεις του. Όταν ο παίκτης έχει κάνει αξιοπρεπείς εμφανίσεις απέναντι στον Ταβάρες, δε νομίζω ότι είναι και τόσο κακός.

0
JohnnyPao

champion

Δευ Αύγ 14, 2023 1:21 am

Στο μεταξύ, ο φίλος μου ο Luka Garza είχε σήμερα 15 πόντους με 2/3 τριποντα και 12 ριμπαουντ απέναντι στην Πορτογαλία. Δυστυχώς δεν έπαιξε ο άλλος μου φίλος ο Neemias Queta.

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1084

Δευ Αύγ 14, 2023 12:19 pm

BillyPao έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

αν σας πω τι επαθε θα γελασει και το παρδαλο κατσικι ... εβλεπα το Pao διπλα στο ονομα και δεν τσεκαρα το billy kai to johny πριν οποτε αρχισα να πιστευω οτι ειχαμε περιστατικο διττης προσωπικοτητας που μαλωνει με τον εαυτο του ...

2
2 Εικόνα
villiskabas

nba
Reactions: 532
Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης

Τρί Αύγ 15, 2023 1:12 am

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”