2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 2449
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Όποιος έχει κανένα καλό λινκ για το αυριανό Πολωνία - Βοσνία ας το στείλει, μιλάμε για το απόλυτο τεστ για τον Balcerowski, πριν τον δούμε στα πράσινα. Στο πιο κομβικό ματς του ομίλου, όπου θα μπορέσουμε να δούμε πως αντιδράει ο ψηλος μας αμυντικά απέναντι σε σοβαρούς αντιπάλους. Οι Βόσνιοι μάλιστα έχουν δύο, διαφορετικού στυλ, εξαιρετικούς σεντερ, καταρχάς ο ογκώδης post-up center, Nurkic και από πίσω ο ευκίνητος και stretch Luka Garza. Επιπλέον, αν είμαστε τυχεροί μπορεί να τον δούμε να αμύνεται μετα απο καμία αλλαγή απέναντι και στον Musa! Και φυσικά θα δούμε και πως λειτουργεί επιθετικά απέναντι σε μια σοβαρή ομάδα, φουλ συμπεράσματα μπορούν να βγουν λοιπόν για τον νεαρό Πολωνό από τον αυριανό αγώνα.
0
-
- Reactions: 2390
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Γιατί, τα μέχρι τώρα συμπεράσματα δεν είναι αξιόπιστα;JohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Αύγ 14, 2023 12:32 amΌποιος έχει κανένα καλό λινκ για το αυριανό Πολωνία - Βοσνία ας το στείλει, μιλάμε για το απόλυτο τεστ για τον Balcerowski, πριν τον δούμε στα πράσινα. Στο πιο κομβικό ματς του ομίλου, όπου θα μπορέσουμε να δούμε πως αντιδράει ο ψηλος μας αμυντικά απέναντι σε σοβαρούς αντιπάλους. Οι Βόσνιοι, μάλιστα έχουν δύο διαφορετικού στυλ εξαιρετικούς σεντερ, καταρχάς ο ογκώδης post-up center, Nurkic και από πίσω ο ευκίνητος και stretch Luka Garza. Επιπλέον, αν είμαστε τυχεροί μπορεί να τον δούμε να αμύνεται μετα απο καμία αλλαγή απέναντι και στον Musa! Και φυσικά θα δούμε και πως λειτουργεί επιθετικά απέναντι σε μια σοβαρή ομάδα, φουλ συμπεράσματα μπορούν να βγουν λοιπόν για τον νεαρό Πολωνό από τον αυριανό αγώνα.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
basket72 (meros 2) έγραψε: ↑Δευ Αύγ 14, 2023 12:36 amΚι αν οι ΗΠΑ είχαν χάσει το 1776, απέναντι στην Ισπανία θα έπαιζε η Βρετανία.( Που δεν θα ήταν μόνο Μεγάλη, αλλά Τεράστια. Η Τεράστια Βρετανία.)

0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν έγιναν απέναντι σε ίδιας δυναμικής αντιπάλους. Άλλωστε, η Πολωνία σήμερα έδωσε το πρώτο επίσημο της αγώνα, τα άλλα ήταν φιλικά.BillyPao έγραψε: ↑Δευ Αύγ 14, 2023 12:34 amΓιατί, τα μέχρι τώρα συμπεράσματα δεν είναι αξιόπιστα;JohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Αύγ 14, 2023 12:32 amΌποιος έχει κανένα καλό λινκ για το αυριανό Πολωνία - Βοσνία ας το στείλει, μιλάμε για το απόλυτο τεστ για τον Balcerowski, πριν τον δούμε στα πράσινα. Στο πιο κομβικό ματς του ομίλου, όπου θα μπορέσουμε να δούμε πως αντιδράει ο ψηλος μας αμυντικά απέναντι σε σοβαρούς αντιπάλους. Οι Βόσνιοι, μάλιστα έχουν δύο διαφορετικού στυλ εξαιρετικούς σεντερ, καταρχάς ο ογκώδης post-up center, Nurkic και από πίσω ο ευκίνητος και stretch Luka Garza. Επιπλέον, αν είμαστε τυχεροί μπορεί να τον δούμε να αμύνεται μετα απο καμία αλλαγή απέναντι και στον Musa! Και φυσικά θα δούμε και πως λειτουργεί επιθετικά απέναντι σε μια σοβαρή ομάδα, φουλ συμπεράσματα μπορούν να βγουν λοιπόν για τον νεαρό Πολωνό από τον αυριανό αγώνα.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Εχεις κάποιο πρόβλημα κατανόησης? Νομίζω μιλάω πολύ ξεκάθαρα...
0
-
- Reactions: 208
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Όχι φιλος,αλλά άλλο να παίζεις κόντρα του nurkic και άλλο των goloman η Keller,που και ο kamenjas είναι ανώτερος από δαυτους
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Επειδή έβαλε 20αρες σε φιλικά ματς και σε ένα επίσημο απέναντι στην Ουγγαρία δεν μου λέει τίποτα. Αντιθέτως, αν έχει καλή εικόνα απέναντι στη σουπερ 3αδα Musa-Garza-Nurkic, τότε θα μπορούμε δίχως καχυποψία να αισιοδοξούμε για τον νεαρό και να ετοιμαστούμε για μεγάλα πράγματα απτον ίδιο. Αν από την άλλη κυμανθεί σε ρηχά νερά, θα απογοητευτώ μεν, αλλά δεν θα έκραζα ούτε θα τον έβγαζα άχρηστο δε, όπως προδίκασες πως θα κάνω, χωρίς να σου έχω δώσει κανένα δικαίωμα. Έχω πει καιρό τώρα την γνώμη μου για τον παιχτη, για εμένα αύριο θα κριθεί το που θα θέσω τον πήχη για αυτά που θα περιμένω να δω μέσα στη χρονιά από τον συγκεκριμένο, αν στο πρώτο ζόρικο ματς (από αυτά που τον παρακολουθώ στενά) δεν πάει καλά, τότε προφανώς θα μαι πιο επιφυλακτικός με τη περίπτωση του.
Ελπίζω να σε κάλυψα
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Καλά, ο Νούρκιτς είχε κάνει πάρει παραμάζωμα τον Πουαριέ σε ένα παιχνίδια της Βοσνίας απέναντι στη Γαλλία, δε νομίζω αυτό να σημαίνει ότι ο Πουαριέ είναι κακός σέντερ.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Με κάλυψες, αλλά για μένα ένα παραπάνω παιχνίδι δε θα διαμορφώσει την άποψη μου για τον συγκεκριμένο παίκτη, ήδη έχω ένα δείγμα και έχω βγάλει κάποια συμπεράσματα. Δηλαδή αν έχει π.χ. 7 πόντους και 4 ριμπάουντ, δε θα πω ότι είναι κακός παίκτης και ότι αναιρούνται οι προηγούμενες επιδόσεις του. Όταν ο παίκτης έχει κάνει αξιοπρεπείς εμφανίσεις απέναντι στον Ταβάρες, δε νομίζω ότι είναι και τόσο κακός.JohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Αύγ 14, 2023 1:09 amΕπειδή έβαλε 20αρες σε φιλικά ματς και σε ένα επίσημο απέναντι στην Ουγγαρία δεν μου λέει τίποτα. Αντιθέτως, αν έχει καλή εικόνα απέναντι στη σουπερ 3αδα Musa-Garza-Nurkic, τότε θα μπορούμε δίχως καχυποψία να αισιοδοξούμε για τον νεαρό και να ετοιμαστούμε για μεγάλα πράγματα απτον ίδιο. Αν από την άλλη κυμανθεί σε ρηχά νερά, θα απογοητευτώ μεν, αλλά δεν θα έκραζα ούτε θα τον έβγαζα άχρηστο δε, όπως προδίκασες πως θα κάνω, χωρίς να σου έχω δώσει κανένα δικαίωμα. Έχω πει καιρό τώρα την γνώμη μου για τον παιχτη, για εμένα αύριο θα κριθεί το που θα θέσω τον πήχη για αυτά που θα περιμένω να δω μέσα στη χρονιά από τον συγκεκριμένο, αν στο πρώτο ζόρικο ματς (από αυτά που τον παρακολουθώ στενά) δεν πάει καλά, τότε προφανώς θα μαι πιο επιφυλακτικός με τη περίπτωση του.
Ελπίζω να σε κάλυψα.
0
-
- Reactions: 1084
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 532
- Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1