Kώστας Σλούκας - Ο αρχηγός του ΠΑΟ

Συντονιστής: Captains

polykos

nba
Reactions: 779
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιουν 15, 2024 2:43 pm

pan24 έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 10:26 am
Κανείς μας δεν ξέρει τι ακριβώς έγινε αλλά πιστεύω το βασικό παράπονο του Σλούκα είναι ότι διαχρονικά δεν πήρε από τον Ολυμπιακό την εκτίμηση που ήθελε και ένιωθε ότι το άξιζε.

Ουτε κι εγω θα άλλαζα κάτι, μόνο το επιχείρημα περι αναμονής της γέννησης του δεύτερου παιδιού, τον κάνει υπεράνθρωπο αυτον και τη γυναίκα του αφού έτσι θα τεκνοποιούσαν 12μηνίτικο.
Περιμένω, χωρίς ιδιαίτερη αγωνία η αλήθεια, κάποια αντίδραση απο κάποιον συμπαίκτη του, για το καπέλλωμα της στιγμής που έπραξε. Αν ημουν ένας απο αυτούς, θα του έλεγα, κουλ μπειμπι, μη σου φακ τίποτα, είμασταν κι εμείς εκεί. :roofl:

0
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2986
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

polykos έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 2:41 pm
Ουτε κι εγω θα άλλαζα κάτι, μόνο το επιχείρημα περι αναμονής της γέννησης του δεύτερου παιδιού, τον κάνει υπεράνθρωπο αυτον και τη γυναίκα του αφού έτσι θα τεκνοποιούσαν 12μηνίτικο.
Ε καλά κι εσύ, απίθανο είναι να ήταν στα άμεσα πλάνα τους;

0
Εικόνα
polykos

nba
Reactions: 779

Σάβ Ιουν 15, 2024 2:47 pm

nikolas_asteri έγραψε:

Εχουμε ακουσει κι ακούσει βαθυστοχαστες αναλύσεις, έχουμε πιεί και τη ρακή μας, μας βγήκε ........έτσι.
Πάντως εγώ να παίζω τελικούς, να διαπραγματεύομαι στη Χαλυβουργική και να έχω πλάνο ενεργητικό για παιδί, δεν θα μπορούσα να υποστηρίξω το τρίπτυχο :hammer:

0
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Σάβ Ιουν 15, 2024 2:51 pm

polykos έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 2:47 pm
nikolas_asteri έγραψε:

Εχουμε ακουσει κι ακούσει βαθυστοχαστες αναλύσεις, έχουμε πιεί και τη ρακή μας, μας βγήκε ........έτσι.
Πάντως εγώ να παίζω τελικούς, να διαπραγματεύομαι στη Χαλυβουργική και να έχω πλάνο ενεργητικό για παιδί, δεν θα μπορούσα να υποστηρίξω το τρίπτυχο :hammer:
Οκ δεκτό. Μπορεί ο Σλούκας να διαχωρίζει τα οικογενειακά από τα επαγγελματικά και να κάνει και τα δυο. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι ασυνήθιστο να συζητάς με τον άνθρωπο της ζωής σου για το μέλλον σας.

0
Εικόνα
Elvetos

a1greece
Reactions: 648
Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Ιουν 15, 2024 3:01 pm

Παίδες νομίζω το έχετε κουράσει με τον κακό Σλούκα που είναι bad winner, και βγήκε και έβγαλε χολή εχθές. Όπως ξαναείπα το ματς δεν το είδα, και ούτε πρόκειται να ξαναδώ Ελληνικό πρωτάθλημα αν δεν ξεβρωμίσει η ΕΟΚ bilaterall. Τώρα βλέπω κάποιες συνεντεύξεις για να καταλάβω τί έγινε και έχω να πω το εξής. Αν ο Σλούκας ένιωθε ρηγμένος και απο τις δύο πλευρές καλά έκανε και ξέσπασε. Σε οποιοδήποτε ανταγωνιστικό περιβάλλον συμβαίνουν τα ίδια και πολύ χειρότερα.
Όταν γύρισα και είπα στον προηγούμενο μου μάνατζερ οτι δουλεύω για τρείς και πληρώνομαι όσο οι υπόλοιποι, και θα ήθελα αύξηση, μου απάντησε οτι κανείς δεν ειναι αναντικατάστατος, και να έχω χαμηλά την μπάλα. Ε, σε 3 μήνες είχα φύγει και 2 χρόνια μετά έχουν πάρει δύο άτομα να βγάζουν την δουλειά που έβγαζα μόνος μου, και πάλι δεν βγαίνει. Από τότε που πήγα στην καινούρια μου δουλειά όπου σταθώ και όπου βρεθώ τους κράζω ανηλεώς. Είναι λογικές όλες αυτές οι αντιδράσεις, και όταν νιώθεις ειδικά οτι δικαιώθηκες είναι φοβερό το συναίσθημα, και δύσκολα μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου. Για τους περισσότερους ανθρώπους δεν υπάρχει πιο σημαντικό πράγμα απο την αναγνώριση και τον σεβασμό προς το πρόσωπο τους.

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Elvetos την Σάβ Ιουν 15, 2024 3:03 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Σάβ Ιουν 15, 2024 3:03 pm

Dakotas έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 2:36 pm
chainsaw έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 8:51 am

Από πού κι ως που η επιτυχία ή η δικαίωση σε αγωνιστικό επίπεδο δίνει άφεση αμαρτιων στο να αδειάζεις ανθρώπους με τους οποίους δουλεψες επί χρόνια και να βγάζεις κόμπλεξ σε κάθε ευκαιρία;

Ο ίδιος εξήγησε άλλωστε ότι δεν έφυγε αρχικα για να μπορέσει να πάρει την ευρωλιγκα ή να βγει MVP. Αυτά προέκυψαν, οπότε το να τα προβάλλεις για να βρεις δίκιο, δεν το καταλαβαίνω. Πολλά θα γραφτούν στα μίντια και στα σοσιαλ από οπαδούς. Αν ήταν να τα παίρνουν οι αθλητες τοσο της μετρητής, θα έπρεπε να πέσουν όλοι στα ψυχοφαρμακα.

Επισης όλα σχετικά είναι. Η δικαίωση έρχεται μέσα από μια ομάδα, όχι σε ατομικό επίπεδο. Αν δεν κουβαλούσαν οι υπόλοιποι την ομάδα όταν αυτός πάθαινε τις θλάσεις ή δεν ήταν καλος, δε θα είχε καν την ευκαιρία να σκοράρει 30 και 25 πόντους.
Αστο φίλε
Ειλικρινά
Τα βλέπεις λίγο μονόπλευρα τα πράγματα
:peace:
Eιλικρινα θελω να δω τα πραγματα πολυδιαστατα οπως εσυ. Δεν κοροϊδευω. Πες μου σε παρακαλω τι εννοεις ακριβως.

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague

Σάβ Ιουν 15, 2024 3:09 pm

Elvetos έγραψε:
Παίδες νομίζω το έχετε κουράσει με τον κακό Σλούκα που είναι bad winner, και βγήκε και έβγαλε χολή εχθές. Όπως ξαναείπα το ματς δεν το είδα, και ούτε πρόκειται να ξαναδώ Ελληνικό πρωτάθλημα αν δεν ξεβρωμίσει η ΕΟΚ bilaterall. Τώρα βλέπω κάποιες συνεντεύξεις για να καταλάβω τί έγινε και έχω να πω το εξής. Αν ο Σλούκας ένιωθε ρηγμένος και απο τις δύο πλευρές καλά έκανε και ξέσπασε. Σε οποιοδήποτε ανταγωνιστικό περιβάλλον συμβαίνουν τα ίδια και πολύ χειρότερα.
Όταν γύρισα και είπα στον προηγούμενο μου μάνατζερ οτι δουλεύω για τρείς και πληρώνομαι όσο οι υπόλοιποι, και θα ήθελα αύξηση, μου απάντησε οτι κανείς δεν ειναι αναντικατάστατος, και να έχω χαμηλά την μπάλα. Ε, σε 3 μήνες είχα φύγει και 2 χρόνια μετά έχουν πάρει δύο άτομα να βγάζουν την δουλειά που έβγαζα μόνος μου, και πάλι δεν βγαίνει. Από τότε που πήγα στην καινούρια μου δουλειά όπου σταθώ και όπου βρεθώ τους κράζω ανηλεώς. Είναι λογικές όλες αυτές οι αντιδράσεις, και όταν νιώθεις ειδικά οτι δικαιώθηκες είναι φοβερό το συναίσθημα, και δύσκολα μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου. Για τους περισσότερους ανθρώπους δεν υπάρχει πιο σημαντικό πράγμα απο την αναγνώριση και τον σεβασμό προς το πρόσωπο τους.
Συγκρινεις τωρα μια δουλεια γραφειου με ενα αθλημα στο οποιο δινεσαι 100% και ζεις καθε ματς στο επακρο. Θα δεθεις το ιδιο συναισθηματικα εσυ σε σχεση με ενα μπασκετμπολιστα; Ο καθενας το βλεπει διαφορετικα ουτως ή αλλως. Και αλλα παιδια εφεραν το παραδειγμα της δικης τους δουλειας και το χειριστηκαν αλλιως. Το οτι μπορουμε να καταλαβουμε για ποιο λογο συμπεριφερθηκες ετσι, δε σημαινει οτι εκανες και σωστα.

Επισης εσυ εκραζες τον προηγουμενο εργοδοτη σου σε φιλους , συγγενης και γνωστους. Το ιδιο προφανως εκανε και ο Σλουκας. Δνε του εφτανε ομως. Το εκανε και σε ολη την Ελλαδα μπροστα σε μια καμερα :oops:

Και κατι ακομα. Εχει τεραστια διαφορα να εκμεταλλευεσαι επικοινωνιακα μια επιτυχια, ενω εξαρταται απο τα εκατομμυρια του εργοδοτη σου και απο τους συναθλητες σου. Πως να το κανουμε τωρα;

0
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 756
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Ιουν 15, 2024 3:22 pm

Elvetos έγραψε:
Ελβετέ πότε έδωσες press conference και δε σε έχω δει? :D :D Τα μεγέθη και οι περιστάσεις είναι τελείως ανόμοιες.

Εγώ να σας πω τι πιστεύω ότι ήταν η τοοοοοσο τρομερή ασέβεια? Ότι του είπαν "κοίτα Κώστα γίνεσαι 34, οπότε θα έχεις αυτό το ρόλο και θα πάρεις αυτά τα λεφτά (1,5Μ). Δεν μπορούμε και δε θέλουμε να ανεβούμε παραπάνω". Ωραία και καλά. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό είναι ασέβεια.

Και επίσης, καλά τα λέμε τώρα, αλλά η χρονιά που κάνει ο Σλούκας είναι στατιστικό outlier. O άνθρωπος έκανε την καλύτερή του χρονιά στο 34ο έτος της ζωής του. Εκ του αποτελέσματος η εκτίμηση που έκανε ο Μπαρτζώκας ήταν λάθος, αλλά εγώ δεν μπορώ να τον εγκαλέσω γιατί είναι κάτι που 999 στις 1000 φορές απλά δε θα γίνει.

1
1 Εικόνα
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Elvetos

a1greece

Σάβ Ιουν 15, 2024 3:25 pm

chainsaw έγραψε:
Elvetos έγραψε:
Συγκρινεις τωρα μια δουλεια γραφειου με ενα αθλημα στο οποιο δινεσαι 100% και ζεις καθε ματς στο επακρο. Θα δεθεις το ιδιο συναισθηματικα εσυ σε σχεση με ενα μπασκετμπολιστα; Ο καθενας το βλεπει διαφορετικα ουτως ή αλλως. Και αλλα παιδια εφεραν το παραδειγμα της δικης τους δουλειας και το χειριστηκαν αλλιως. Το οτι μπορουμε να καταλαβουμε για ποιο λογο συμπεριφερθηκες ετσι, δε σημαινει οτι εκανες και σωστα.

Επισης εσυ εκραζες τον προηγουμενο εργοδοτη σου σε φιλους , συγγενης και γνωστους. Το ιδιο προφανως εκανε και ο Σλουκας. Δνε του εφτανε ομως. Το εκανε και σε ολη την Ελλαδα μπροστα σε μια καμερα :oops:
Κάνεις τεράστια assumptions. Που ξέρεις πόσο δίνομαι εγώ στην δουλειά μου, πόσο με γεμίζει, ποσο ανταγωνιστικά το κάνω, πόσο effort βάζω, ή πόσο δένομαι με την εκάστοτε εταιρεία ή οργανισμό που δουλεύω? Βασικά δεν ξέρεις κάν τι κάνω, και παρόλα αυτά γράφεις στον αέρα. Το αν έκανα σωστά ή όχι δεν μπορείς να το ορίσεις αντικειμενικά στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Έκραζα τον προηγούμενο μάνατζερ μου στην νέα μου ομάδα. Αν μπορούσα να το κάνω και μπροστά σε μια κάμερα, θα το έκανα. Στην οικογένεια σου κράζεις καθημερινά και την τωρινή σου ομάδα, γιατί θέλεις να βγάλεις το stress της ημέρας απο πάνω σου, και να ρίξεις κιόλας αλλού πολλές φορές δικές σου ευθύνες.

Εγώ αυτό που σου έγραψα, είναι οτι σε big corp environment η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη απο τις συνεντεύξεις του Σλούκα. Βλέπω καθημερινά κόσμο να προσπαθεί να μειώσει άλλους (άδικα) για προσωπικό όφελος. Με ύπουλες και πλάγιες μεθόδους. Κάθε μέρα. Δεν υπάρχει μη τοξικό ανταγωνιστικό περιβάλλον. Όλοι οι γύρω σου προσπαθούν να πιαστούν απο οποιαδήποτε αδυναμία σου/ λάθος κτλπ., για να πάρουν την θέση σου. Νομοτελειακά όταν κάνεις κάτι σε επίπεδο πρωταθλητισμού - είτε είναι αθλητισμός, είτε πολιτική, είτε δουλειά γραφείου, οτιδήποτε - όλα αυτά που περιγράφω παραπάνω είναι μέρος της δουλειάς.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

plo koon έγραψε:
Και επίσης, καλά τα λέμε τώρα, αλλά η χρονιά που κάνει ο Σλούκας είναι στατιστικό outlier. O άνθρωπος έκανε την καλύτερή του χρονιά στο 34ο έτος της ζωής του. Εκ του αποτελέσματος η εκτίμηση που έκανε ο Μπαρτζώκας ήταν λάθος, αλλά εγώ δεν μπορώ να τον εγκαλέσω γιατί είναι κάτι 99.9 στις 100 φορές απλά δε θα γίνει.
Ναι αλλά δεν μπορείς να ξέρεις ότι δεν θα την έκανε στα 30 με τις ίδιες συνθήκες που συνάντησε φέτος.

3
3 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague

Σάβ Ιουν 15, 2024 3:30 pm

Elvetos έγραψε:
chainsaw έγραψε:

Κάνεις τεράστια assumptions. Που ξέρεις πόσο δίνομαι εγώ στην δουλειά μου, πόσο με γεμίζει, ποσο ανταγωνιστικά το κάνω, πόσο effort βάζω, ή πόσο δένομαι με την εκάστοτε εταιρεία ή οργανισμό που δουλεύω? Βασικά δεν ξέρεις κάν τι κάνω, και παρόλα αυτά γράφεις στον αέρα. Το αν έκανα σωστά ή όχι δεν μπορείς να το ορίσεις αντικειμενικά στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Έκραζα τον προηγούμενο μάνατζερ μου στην νέα μου ομάδα. Αν μπορούσα να το κάνω και μπροστά σε μια κάμερα, θα το έκανα. Στην οικογένεια σου κράζεις καθημερινά και την τωρινή σου ομάδα, γιατί θέλεις να βγάλεις το stress της ημέρας απο πάνω σου, και να ρίξεις κιόλας αλλού πολλές φορές δικές σου ευθύνες.

Εγώ αυτό που σου έγραψα, είναι οτι σε big corp environment η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη απο τις συνεντεύξεις του Σλούκα. Βλέπω καθημερινά κόσμο να προσπαθεί να μειώσει άλλους (άδικα) για προσωπικό όφελος. Με ύπουλες και πλάγιες μεθόδους. Κάθε μέρα. Δεν υπάρχει μη τοξικό ανταγωνιστικό περιβάλλον. Όλοι οι γύρω σου προσπαθούν να πιαστούν απο οποιαδήποτε αδυναμία σου/ λάθος κτλπ., για να πάρουν την θέση σου. Νομοτελειακά όταν κάνεις κάτι σε επίπεδο πρωταθλητισμού - είτε είναι αθλητισμός, είτε πολιτική, είτε δουλειά γραφείου, οτιδήποτε - όλα αυτά που περιγράφω παραπάνω είναι μέρος της δουλειάς.
Ο,τι και να κανεις φιλε, δε νομιζω οτι μενεις καθε βδομαδα σε ξενοδοχειο με τους συναδελφους σου ή οτι καθε βδομαδα παιρνετε μαζι πτησεις και λεωφορεια.. Ή οτι η δικη σου επιτυχια εξαρταται απο την δικη τους. Αλλο να συνεργαστω σε κατι και αλλο αυτο που γινεται στον αθλητισμο. Το μονο που το προσεγγιζει ειναι ακραιες καταστασεις τυπου στρατος-πολεμος.
Αυτο θελω να πω. Χωρις φυσικα να θελω να σχολιασω προσωπικες καταστασεις

Λες ο Χ Σλουκας να ρουφιανευει τον Υ Ναν στο αφεντικο και στους φροντιστες, για να κερδισει την ευνοια τους;

Ρισπεκτ για το μπλονταρισμενο. Η επιθετικη συμπεριφορα δεν ειναι παντα κατι υγιες ή δικαιολογημενο.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chainsaw την Σάβ Ιουν 15, 2024 3:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Elvetos

a1greece

Σάβ Ιουν 15, 2024 3:30 pm

nikolas_asteri έγραψε:
plo koon έγραψε:
Και επίσης, καλά τα λέμε τώρα, αλλά η χρονιά που κάνει ο Σλούκας είναι στατιστικό outlier. O άνθρωπος έκανε την καλύτερή του χρονιά στο 34ο έτος της ζωής του. Εκ του αποτελέσματος η εκτίμηση που έκανε ο Μπαρτζώκας ήταν λάθος, αλλά εγώ δεν μπορώ να τον εγκαλέσω γιατί είναι κάτι 99.9 στις 100 φορές απλά δε θα γίνει.
Ναι αλλά δεν μπορείς να ξέρεις ότι δεν θα την έκανε στα 30 με τις ίδιες συνθήκες που συνάντησε φέτος.
χαχα, ήμουν έτοιμος να γράψω ακριβώς το ίδιο.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 756
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Ιουν 15, 2024 3:32 pm

nikolas_asteri έγραψε:
plo koon έγραψε:
Αυτό είναι το άλλο θέμα, ότι δλδ ο Αταμάν και ο τρόπος που έχτισε την ομάδα ήταν ο κατάλληλος για να ξεδιπλωθεί πλήρως το ταλέντο του Σλούκα. Τι να σου πω αυτό έχει διάφορες αναγνώσεις, αλλά το γεγονός ότι έχει περάσει από 2 ομάδες και 4 (?) διαφορετικούς προπονητές πιστεύω δηλώνει ότι η φετινή χρονιά έχει κάποιο συστατικό που δεν μπορεί να αναλυθεί εύκολα ούτε να αναπαραχθεί.

Ξέρεις, μπορεί να είναι και κάτι τόσο απλό όσο το ότι το καλοκαίρι δούλεψε πάρα πολύ για να βελτιώσει το σώμα του. Δεν νομίζω ότι ο Σλούκας έχει παίξει τέτοια άμυνα στην καριέρα του, γεγονός που ήταν θέμα στον Ολυμπιακό.

0
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague

Σάβ Ιουν 15, 2024 3:35 pm

Ειναι φοβερο οτι σχολιαζουμε ολοι λες και οι θλασεις δεν υπηρξαν ποτε. Πηρατε χαμπαρι οτι ο Σλουκας ηταν απων στα κρισιμοτερα λεπτα και των 2 κρισιμων σειρων πλει οφ και οτι στον ημιτελικο του φ4 ηταν επηρεασμενος απο αλλη μια; Τι θα λεγαμε εδω, αν τα παθαινε αυτα στον Ολυμπιακο που ηταν υπεραπαραιτητος (φανηκε αυτο στα κρισιμα παρολο που ρολαρε η ομαδα στις αρχες των ημιχρονων χωρις αυτον) ή ο Παναθηναικος δνε τα καταφερνε τελικα στο τελος;

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague

Σάβ Ιουν 15, 2024 3:50 pm

Ηγετης έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 3:41 pm
chainsaw έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 3:35 pm
Ειναι φοβερο οτι σχολιαζουμε ολοι λες και οι θλασεις δεν υπηρξαν ποτε. Πηρατε χαμπαρι οτι ο Σλουκας ηταν απων στα κρισιμοτερα λεπτα και των 2 κρισιμων σειρων πλει οφ και οτι στον ημιτελικο του φ4 ηταν επηρεασμενος απο αλλη μια; Τι θα λεγαμε εδω, αν τα παθαινε αυτα στον Ολυμπιακο που ηταν υπεραπαραιτητος (φανηκε αυτο στα κρισιμα παρολο που ρολαρε η ομαδα στις αρχες των ημιχρονων χωρις αυτον) ή ο Παναθηναικος δνε τα καταφερνε τελικα στο τελος;
1000 φορές να είναι έξω στο τέλος με θλάσεις, αφού έχει ρίξει 25 πόντους σε 10 λεπτά, παρά να είναι μέσα σαν παρών-απών όπως ο γούοκαπ σε κάθε κρίσιμο ματς σε πλέι οφ-τελικούς-φ4. Του αναγνωρίζω βέβαια ότι φέτος έβαλε τους πρώτους του πόντους στο φ4 και ήταν καθοριστικός στον πρώτο τελικό. Μετά από καμιά 30αρια τέτοια παιχνίδια φάνηκε χρήσιμος σε 2 από αυτά. Εμείς πήραμε την αλλαγή του, σύμφωνα με τους ολυμπιακούς, εμείς ήμασταν ικανοποιημένοι με όσα έδινε μέχρι το σημείο να φτάσει στις θλάσεις.

Οπότε όλοι χαρούμενοι φέτος, με ρόλους-μισθούς και τίτλους. Ισόπαλοι τελειώσαμε, 2-2
Το point ειναι ρε αδερφε, οτι και χωρις τον Σλουκα τα καταφερνες. Eιχατε την ευχερεια να σκασετε σχεδον 3 μυρια σε ενα παικτη που επαιξε μισα ματς. Μπραβο σας. Και παλι τυχεροι ησασταν δηλαδη. Οχι ομως να τον παρουσιαζετε σαν τον μεσσια για να δημιουργησετε εντυπωσεις. Βασικα αυτο εσας μειωνει, αλλα οκ. Καταλαβαινω την αναγκη σας να πικαρετε τους απεναντι.

Εγω δε συνεκρινα κανενα Γουοκαπ. Δεν καταλαβαινω που αποσκοπει αυτο. Προφανως και επρεπε να αντικατασταθει στον Ολυμπιακο με ενα παικταρα

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”