portokalopita13 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 18, 2020 11:35 am
pan24 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 18, 2020 11:22 am
το βλέπω λίγο δύσκολο το αναπληρωματικό 1 να είναι παίκτης των 500-600 χιλιάδων όπως ο Χέρμανσον δηλαδή πιο ακριβός από το βασικό 2.
Θεωρώ ότι αν όντως κοιτάμε Χέρμανσον είναι για βασικός αν δεν κάτσουν Μπράουν ή Πάνγκος
μα μια χαρα συνδιαζεται ο Χερμανσον με αλλους ασσους και αυτος να πηγαινει στο δυο!
δεν ειναι αμετακινητος !
υπαρχουν αρκετοι με τους οποιους μπορει να συνδιαστει
ενω περσι στο γιουροκαπ σουταρε με 41.5 ! δηλαδη πλ πανω απο πολλους που κοιταμε ως κλασσικα sg
Όντως μια χαρά συνδυάζεται αν και έχω επιφύλαξη για αυτό αν ο Μπράουν είναι ο άσσος.
Πράγματι Eurocup είχε 40αρι τρίποντο αλλά αν και του χρόνου σουτάρει όπως φέτος σε συνδυασμό με Μπράουν στο 1 δύσκολα να τους βάλεις μαζί.
Σε άλλα νέα, ούτε εμένα μου πάει καλα και Μποχω και Κασελ σε συνδυασμό με παραμονή Παππά
Οκ είναι για να κλείσουμε 6 Έλληνες αν και θα μπορούσαμε να πάμε και με Καλαιτζάκη ή και Βουγιούκα ξέρω γω χωρίς να αποκλείω να μείνουν αυτοί και να έρθουν και Κασελάκης-Μποχωρίδης
Απλά από αυτό μου φαίνεται ότι θα πάμε για 6 ξένους φέτος γιατί Παππάς,Μποχωρίδης,Κασελάκης δε μου φαίνεται ότι θα έρχονταν για να παίζουν μόνο Α1. Ο Παππάς για τους γνωστούς λόγους, οι άλλοι 2 γιατί θα μπορούσαν να έχουν καλό ρόλο σε καμιά ΑΕΚ ή Προμηθέα και δεν είναι 20 χρονών.
Άσσο, αναπληρωματικό άσσο,2αρι, Μπέντιλ, 5αρι μου φαίνονται οι σίγουροι.
Από εκεί και πέρα η άλλη θέση βλέπω να πηγαίνει είτε σε 4αρι είτε σε 2-3αρο αλλά όχι και στα 2.
Δηλαδή είτε στο 4 μόνο με Μήτογλου-Μπέντιλ(δε το βλέπω πιθανό) είτε θα παίζουμε αρκετά με 3 γκαρντ.
Αυτό θα μου έβγαινε πολύ καλύτερα αν αντί Φόστερ είχαμε Χάρισον αλλά μάλλον μας βγαίνει ακριβός.
Οπότε βλέπω για 30λεπτο Παπαπέτρου με Κασελάκη και Μποχωρίδη να μοιράζονται ένα 10λεπτο στο 3 ανάλογα αν θέλουμε ψηλό ή κοντό σχήμα
Ο Γουόλτερς είναι σούπερ κίνηση αν είναι ο αναπληρωματικός άσσος, τραγική κίνηση αν είναι ο βασικός