Υστερεί σε σουτ σε σχέση με τον Κέισι.
* Φίλε μου portokalopita13 θυμάμαι να είμαι απ΄αυτούς που (σας)τον πρότεινα τον Τζ.Τζόουνς όταν έπαιζε στην Καρσίγιακα. Για συμπληρωματικό 4αρι, τότε.
Ε, δεν έπεσα και πολύ μέσα

Συντονιστής: Captains
Υστερεί σε σουτ σε σχέση με τον Κέισι.
δεν θα το λεγα οτι επεσες εξω ! το τριποντο του χανει λιγο,ομως αμυνεται σταθερα καλα-ριμπαουντερ κορυφαιος εμεινε στο γιουροκαπ απο φοργουορντ,πολυ αθλητικος και δινει σκορ με επιθετικο ρεπερτοριο ικανοποιητικο.. ! ο Ααρον Γουαιτ που ειδα και χθες δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι αυτη την στιγμη ειναι καλυτερος !
Είμαι βεβαιος οτι το μπατζετ θα είναι μεγαλύτερο στο τελος. Εχει δοθει μια αρχική γραμμή για το επιπεδο του μπατζετ, γινονται οι απαραιτητες μειωσεις και αποδεσμευσεις (που είναι ο βασικός στόχος( και στο τελος θα γίνει και μια μεταγραφη υπερβαση για να χτυπάμε παλαμακια. Το κακο σε αυτο το σεναριο, που το εχουμε δει αρκετες φορες, είναι οτι στο τελος συζηταμε οτι αν το ποσό αυτής της μεταγραφης είχε χρησιμοποιηθεί για τις αλλες επιλογες, η ομάδα θα ήταν καλύτερη. Νομίζω ότι το να μαθαίνουμε το διαθέσιμο μπατζετ στην αρχή του προγραμματισμού είναι και το πιο σωστο, για να μπορούμε να κρινουμε μετά σωστά τις επιλογές, τις προτάσεις και τις αποτυχίες των κινήσεων. Αυτά βέβαια ισχύουν και για τον ολυμπιακο, που αν δούμε το ποσο που κερδίζουν απο την αποδέσμευση μιλου, τη μείωση σε πρι σπαν θα δούμε στο τέλος ότι δεν θα υπάρξει αυξηση μπατζετ ή θα είναι σε αστεία νούμερα. Βγαίζουν και μια φήμη ότι δυο τρεις παίκτες πηραν 800 χιλ ευρώ αντί 500 και όλα καλά.pan24 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 18, 2020 11:22 amΑν υπάρχει η δυνατότητα για τους 3 ξένους τους 1-2 να δοθεί 1,5+ μύριο θα προτιμούσα να πήγαινε σε άσσο των 700 χιλιάδων, άλλο ένα τέτοιο 2αρι κι ας ήταν ο αναπληρωματικός άσσος κάποιος στις 200 χιλιάδες.
Το λέω γιατί εφόσον απ'ότι φαίνεται πάμε για τον Φόστερ των 300 χιλιάδων να είναι ο ξένος στο 2 το βλέπω λίγο δύσκολο το αναπληρωματικό 1 να είναι παίκτης των 500-600 χιλιάδων όπως ο Χέρμανσον δηλαδή πιο ακριβός από το βασικό 2.
Θεωρώ ότι αν όντως κοιτάμε Χέρμανσον είναι για βασικός αν δεν κάτσουν Μπράουν ή Πάνγκος
Εκτός εάν το μπάτζετ είναι μεγαλύτερο από όσο πιστεύουμε οπότε πάμε για περιφέρεια με Μπράουν,Γκεντράιτις, Χέρμανσον, Φόστερ+Παππά, Παπαπέτρου,Μποχωρίδη/Αθηναίου ίσως και Καλαιτζάκη
Αν είχε αντι του Παππά έναν άλλο γκαρντ στα ίδια χρήματα,και τον Χαρισον αντι του Πιερ(δεν τον ξέρω τον παικτη βεβαια),θα ήταν σουπερ ροστερ για τα δεδομενα μαςportokalopita13 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 18, 2020 10:35 amΝνοκο,Παπαγιαννης
Γουιτινγκτον,Μητογλου,Μπεντιλ
Παπαπετρου,Πιερ,Κασελακης
Φοστερ,Παππας,Αθηναιου
Βεστερμαν,Χερμανσον,Καλαιτζακης
Βεστερμαν-Χερμανσον γινονται και διδιμο στν ιδια πενταδα *