Παναθηναικός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

manhac

senior
Reactions: 232
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιαν 12, 2023 4:20 pm

BillyPao έγραψε:
Πέμ Ιαν 12, 2023 3:33 pm
manhac έγραψε:
Πέμ Ιαν 12, 2023 3:18 pm

Η πραγματικότητα είναι μία και την εξήγησες μια χαρά. Δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι συνεχίζουν να λαμβάνουν αυτά που λέει ο DPG σοβαρά.
Ναι, μας έπεισες. Απλά η κυβέρνηση υπαναχώρησε έναντι της αρχικής συμφωνίας, που προέβλεπε ότι η ομάδα θα είχε την εμπορική εκμετάλλευση του περιβάλλοντα χώρου, αλλάζοντας τη στάση της. Ο Παναθηναϊκός φταίει που η κυβέρνηση διαφοροποίησε τη στάση της;
Δεν προσπαθώ να σε πείσω, αυτό που πιστεύω γράφω.
Ακόμα και να έκανε πίσω η κυβέρνηση, που κατά τη γνώμη μου δεν έκανε, αν αυτό είναι για το δημόσιο συμφέρον καλά έκανε. Στο δικό μου μυαλό, το δημόσιο συμφέρον είναι πάνω από το συμφέρον της ομάδας που μπορεί να υποστηρίζω και ειδικότερα του προέδρου της ομάδας που μπορεί να υποστηρίζω. Επίσης για ποιο λόγο να κάνει πίσω η κυβέρνηση και ειδικά τώρα προεκλογικά ;

0
austerity_blues
Reactions:

Πέμ Ιαν 12, 2023 4:27 pm

nikkal έγραψε:
Πέμ Ιαν 12, 2023 4:07 pm
"Στην παραχώρηση περιλαμβάνεται, επιπλέον, το δικαίωμα πλήρους και αποκλειστικής χρήσης του οριοθετημένου χώρου στάθμευσης οχημάτων (Ρ5) εκτός από τις περιόδους διοργάνωσης:
ΐ) παγκόσμιων, ευρωπαϊκών αγώνων ή πρωταθλημάτων και αγώνων εθνικών ομάδων,
ϋ) πέντε (5) πολιτιστικών εκδηλώσεων ανά έτος, κατ' επιλογήν της Διοίκησης του ΟΑΚΑ, οπότε ο ανωτέρω χώρος στάθμευσης τίθεται ακωλύτως και άνευ ανταλλάγματος στη διάθεση της εκάστοτε διοργανώτριας αρχής αυτών, υπό την επιφύλαξη των όρων και της διαδικασίας της σύμβασης."
Αυτά προβλέπει (ως προς το επίμαχο πάρκινγκ) ο νόμος που έχει ψηφιστεί.
Νομίζω, πάντως, πως η φράση "δικαίωμα πλήρους και αποκλειστικής χρήσης" δεν υποδεικνύει εμπορική εκμετάλλευση...
είναι ξεκάθαρο πάντως από αυτό το κομμάτι ότι η αποκλειστική χρήση του parking θα ανήκει στον Παναθηναϊκό και όχι μόνο κατά τη διάρκεια των αγώνων του, πλην φυσικά των εξαιρέσεων που αναφέρονται.

όσον αφορά στο bold κομμάτι είναι ένα καλό ερώτημα το τι ακριβώς σημαίνει "δικαίωμα πλήρους και αποκλειστικής χρήσης του οριοθετημένου χώρου στάθμευσης οχημάτων". θα μπορεί να το εκμεταλλεύεται όπως θέλει, κάνοντας π.χ. υπαίθριες συναυλίες το καλοκαίρι; θα μπορεί να το εκμεταλλεύεται εμπορικά έστω και αποκλειστικά ως πάρκινγκ;

και κάτι που ήθελα να ρωτήσω και δεν έχει σχέση με το νόμο είναι η σημασία του συγκεκριμένου χώρου για το ΟΑΚΑ γενικότερα. είναι πάρκινγκ που χρησιμοποιείται μέχρι τώρα μόνο για το κλειστό του μπάσκετ; το ποδοσφαιρικό και τα υπόλοιπα έχουν δικά τους πάρκινγκ ή χρησιμοποιούν και το P5; πόσο απαραίτητο είναι το συγκεκριμένο πάρκινγκ για τις λειτουργίες των υπόλοιπων εγκαταστάσεων;

BillyPao

champion
Reactions: 2460
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Ιαν 12, 2023 4:29 pm

manhac έγραψε:
BillyPao έγραψε:
Πέμ Ιαν 12, 2023 3:33 pm

Ναι, μας έπεισες. Απλά η κυβέρνηση υπαναχώρησε έναντι της αρχικής συμφωνίας, που προέβλεπε ότι η ομάδα θα είχε την εμπορική εκμετάλλευση του περιβάλλοντα χώρου, αλλάζοντας τη στάση της. Ο Παναθηναϊκός φταίει που η κυβέρνηση διαφοροποίησε τη στάση της;
Ακόμα και να έκανε πίσω η κυβέρνηση, που κατά τη γνώμη μου δεν έκανε, αν αυτό είναι για το δημόσιο συμφέρον καλά έκανε. Στο δικό μου μυαλό, το δημόσιο συμφέρον είναι πάνω από το συμφέρον της ομάδας που μπορεί να υποστηρίζω και ειδικότερα του προέδρου της ομάδας που μπορεί να υποστηρίζω. Επίσης για ποιο λόγο να κάνει πίσω η κυβέρνηση και ειδικά τώρα προεκλογικά ;
Φίλε μου, όταν η κυβέρνηση υπόσχεται κάτι σε μια ομάδα, στην προκειμένη περίπτωση στον Παναθηναϊκό, οφείλει να το τηρήσει. Είναι θέμα φερεγγυότητας και αξιοπιστίας. Αλλιώς, ας ξεκαθάριζε τη θέση της από την αρχή, να έβλεπε και η ομάδα τι θα κάνει.

0
austerity_blues
Reactions:

Πέμ Ιαν 12, 2023 4:36 pm

BillyPao έγραψε:
manhac έγραψε:

Φίλε μου, όταν η κυβέρνηση υπόσχεται κάτι σε μια ομάδα, στην προκειμένη περίπτωση στον Παναθηναϊκό, οφείλει να το τηρήσει. Είναι θέμα φερεγγυότητας και αξιοπιστίας. Αλλιώς, ας ξεκαθάριζε τη θέση της από την αρχή, να έβλεπε και η ομάδα τι θα κάνει.
είναι αστείο να περιμένουμε ότι μια κυβέρνηση θα τηρήσει αυτά που υποσχέθηκε σε οποιονδήποτε. δεν έχει σημασία τι υπόσχεται, σημασία έχει τι κάνει. ο Άδωνις μπορεί να υποσχέθηκε στον dpg και πρωταγωνιστικό ρόλο στο Maestro του Παπακαλιάτη, έχει καμιά σημασία;

τι λέει ο νόμος είναι όλη η ουσία, αυτός που ψηφίστηκε και που συμφώνησαν όλες οι πλευρές ότι τους αρέσει. βάσει αυτού πρέπει να κρίνουμε αυτά που έγιναν ή που θα γίνουν και όχι βάσει υποσχέσεων.

tarp7

allstar
Reactions: 2130

Πέμ Ιαν 12, 2023 4:38 pm

https://www.sdna.gr/mpasket/1043434_me- ... athinaikos

Σαν προαναγγελία αποχώρηση ραντονιτς μου φαίνεται από το. καθεστωτικό μέσο. Εγώ μάλλον τη θεωρώ σωστή την απόλυση του ραντονιτς, δεν έχει δείξει και τίποτα και μάλλον και οι παίκτες δεν των θέλουν. Σ' αυτές τις περιπτώσεις την πληρώνουν οι προπονητές, δεν μπορείς να αλλάξεις όλη την ομάδα μέσα στη χρονιά.
Τον Άντριου γιατί τον χρεώνουν στο ραντονιτς από το σδνα δεν νομίζω ότι ήταν δική του απόφαση το παρκάρισμα

0
nikkal

euroleague
Reactions: 482
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic

Πέμ Ιαν 12, 2023 4:40 pm

austerity_blues έγραψε:
Πέμ Ιαν 12, 2023 4:27 pm
nikkal έγραψε:
Πέμ Ιαν 12, 2023 4:07 pm
"Στην παραχώρηση περιλαμβάνεται, επιπλέον, το δικαίωμα πλήρους και αποκλειστικής χρήσης του οριοθετημένου χώρου στάθμευσης οχημάτων (Ρ5) εκτός από τις περιόδους διοργάνωσης:
ΐ) παγκόσμιων, ευρωπαϊκών αγώνων ή πρωταθλημάτων και αγώνων εθνικών ομάδων,
ϋ) πέντε (5) πολιτιστικών εκδηλώσεων ανά έτος, κατ' επιλογήν της Διοίκησης του ΟΑΚΑ, οπότε ο ανωτέρω χώρος στάθμευσης τίθεται ακωλύτως και άνευ ανταλλάγματος στη διάθεση της εκάστοτε διοργανώτριας αρχής αυτών, υπό την επιφύλαξη των όρων και της διαδικασίας της σύμβασης."
Αυτά προβλέπει (ως προς το επίμαχο πάρκινγκ) ο νόμος που έχει ψηφιστεί.
Νομίζω, πάντως, πως η φράση "δικαίωμα πλήρους και αποκλειστικής χρήσης" δεν υποδεικνύει εμπορική εκμετάλλευση...
είναι ξεκάθαρο πάντως από αυτό το κομμάτι ότι η αποκλειστική χρήση του parking θα ανήκει στον Παναθηναϊκό και όχι μόνο κατά τη διάρκεια των αγώνων του, πλην φυσικά των εξαιρέσεων που αναφέρονται.

όσον αφορά στο bold κομμάτι είναι ένα καλό ερώτημα το τι ακριβώς σημαίνει "δικαίωμα πλήρους και αποκλειστικής χρήσης του οριοθετημένου χώρου στάθμευσης οχημάτων". θα μπορεί να το εκμεταλλεύεται όπως θέλει, κάνοντας π.χ. υπαίθριες συναυλίες το καλοκαίρι; θα μπορεί να το εκμεταλλεύεται εμπορικά έστω και αποκλειστικά ως πάρκινγκ;

και κάτι που ήθελα να ρωτήσω και δεν έχει σχέση με το νόμο είναι η σημασία του συγκεκριμένου χώρου για το ΟΑΚΑ γενικότερα. είναι πάρκινγκ που χρησιμοποιείται μέχρι τώρα μόνο για το κλειστό του μπάσκετ; το ποδοσφαιρικό και τα υπόλοιπα έχουν δικά τους πάρκινγκ ή χρησιμοποιούν και το P5; πόσο απαραίτητο είναι το συγκεκριμένο πάρκινγκ για τις λειτουργίες των υπόλοιπων εγκαταστάσεων;
Προσωπικά, θεωρώ πως η έννοια "χρήση" δεν μπορεί να περιλαμβάνει την εκμετάλλευση του χώρου με διαφορετική μορφή.
Με απλά λόγια, σου παραχωρω το πάρκινγκ για να το χρησιμοποιείς ως πάρκινγκ αποκλειστικά (με εξαιρεση, φυσικά, κατά τις εκδηλώσεις που προβλέπει ο νόμος).
Καμία τροποποίηση του χώρου, καμία αλλαγή της χρήσης.

0
austerity_blues
Reactions:

Πέμ Ιαν 12, 2023 4:55 pm

nikkal έγραψε:
Προσωπικά, θεωρώ πως η έννοια "χρήση" δεν μπορεί να περιλαμβάνει την εκμετάλλευση του χώρου με διαφορετική μορφή.
Με απλά λόγια, σου παραχωρω το πάρκινγκ για να το χρησιμοποιείς ως πάρκινγκ αποκλειστικά (με εξαιρεση, φυσικά, κατά τις εκδηλώσεις που προβλέπει ο νόμος).
συμφωνώ μαζί σου, αλλά για να έχει γίνει τόσο θέμα το πάρκινγκ προφανώς υπάρχει η δυνατότητα να φέρει έσοδα. για αυτό ρώτησα για τη σημαντικότητα του πάρκινγκ για τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις, αν είναι απαραίτητο και για τα υπόλοιπα γήπεδα τότε με ένα πάρκινγκ επί πληρωμή μέσα στο ΟΑΚΑ θα μπορούσαν τα έσοδα να είναι πολλά. αυτό νομίζω μπορεί να το απαντήσει οποιοσδήποτε έχει εμπειρία από τον ευρύτερο χώρο του ΟΑΚΑ.

nikkal

euroleague
Reactions: 482
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic

Πέμ Ιαν 12, 2023 4:57 pm

austerity_blues έγραψε:
nikkal έγραψε:
συμφωνώ μαζί σου, αλλά για να έχει γίνει τόσο θέμα το πάρκινγκ προφανώς υπάρχει η δυνατότητα να φέρει έσοδα. για αυτό ρώτησα για τη σημαντικότητα του πάρκινγκ για τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις, αν είναι απαραίτητο και για τα υπόλοιπα γήπεδα τότε με ένα πάρκινγκ επί πληρωμή μέσα στο ΟΑΚΑ θα μπορούσαν τα έσοδα να είναι πολλά. αυτό νομίζω μπορεί να το απαντήσει οποιοσδήποτε έχει εμπειρία από τον ευρύτερο χώρο του ΟΑΚΑ.
Το επίμαχο πάρκινγκ σήμερα είναι δωρεάν ή επί πληρωμή;

0
BillyPao

champion

Πέμ Ιαν 12, 2023 4:59 pm

austerity_blues έγραψε:
Πέμ Ιαν 12, 2023 4:36 pm
BillyPao έγραψε:

είναι αστείο να περιμένουμε ότι μια κυβέρνηση θα τηρήσει αυτά που υποσχέθηκε σε οποιονδήποτε. δεν έχει σημασία τι υπόσχεται, σημασία έχει τι κάνει. ο Άδωνις μπορεί να υποσχέθηκε στον dpg και πρωταγωνιστικό ρόλο στο Maestro του Παπακαλιάτη, έχει καμιά σημασία;

τι λέει ο νόμος είναι όλη η ουσία, αυτός που ψηφίστηκε και που συμφώνησαν όλες οι πλευρές ότι τους αρέσει. βάσει αυτού πρέπει να κρίνουμε αυτά που έγιναν ή που θα γίνουν και όχι βάσει υποσχέσεων.
Το θέμα είναι πως η κυβέρνηση θέλει να τροποποιήσει τη διάταξη για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα η ομάδα να αντιδρά. Όταν η εκμετάλλευση του χώρου στάθμευσης από την ομάδα είχε ψηφιστεί, προφανώς η ομάδα είχε υπολογίσει πως αυτή η εκμετάλλευση θα της απέφερε κάποια έσοδα, τα οποία τώρα βλέπει να χάνονται.

0
austerity_blues
Reactions:

Πέμ Ιαν 12, 2023 5:01 pm

nikkal έγραψε:
austerity_blues έγραψε:

δεν έχω ιδέα, ξεκάθαρα πάντως το πλάνο του dpg είναι να γίνει επί πληρωμή αλλιώς δεν έχει νόημα γιατί θα έχει μόνο κόστος συντήρησης και καθόλου έσοδα.

έντιτ :

https://oaka.com.gr/prosvasi/

εδώ φαίνεται ότι το Ρ5 είναι το μεγαλύτερο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ και δίπλα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο, οπότε φαντάζομαι ότι το πλάνο είναι να γίνει επί πληρωμή ώστε να το εκμεταλλεύεται και όταν έχει αγώνες/εκδηλώσεις εκεί.

manhac

senior
Reactions: 232

Πέμ Ιαν 12, 2023 5:31 pm

BillyPao έγραψε:
manhac έγραψε:

Είτε είναι αναξιόπιστη ή όχι η κυβέρνηση, είτε αναξιόπιστος ή όχι ο Γιαννακόπουλος, αυτό που έχει σημασία είναι αν ο νόμος/απόφαση/διευκρίνηση/ υπόσχεση είναι προς το δημόσιο συμφέρον ή όχι. Ο Γιαννακόπουλος καλά κάνει και θίγεται, είτε γιατί θεωρεί ότι δεν τήρησαν ότι του υποσχέθηκαν (που τα τήρησαν κατά την άποψη μου) είτε γιατί θέλει να κάνει προεκλογικά παιχνίδια, είτε γιατί έτσι ξύπνησε ένα πρωί. Εγώ και εσύ και ο καθένας όμως γιατί να πρέπει να πιστέψουμε και στηρίξουμε όσο λέει ο Γιαννακόπουλος και ειδικά σε κάτι που δεν είναι προς το συμφέρον μας ;

0
BillyPao

champion

Πέμ Ιαν 12, 2023 5:42 pm

manhac έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Είτε είναι αναξιόπιστη ή όχι η κυβέρνηση, είτε αναξιόπιστος ή όχι ο Γιαννακόπουλος, αυτό που έχει σημασία είναι αν ο νόμος/απόφαση/διευκρίνηση/ υπόσχεση είναι προς το δημόσιο συμφέρον ή όχι. Ο Γιαννακόπουλος καλά κάνει και θίγεται, είτε γιατί θεωρεί ότι δεν τήρησαν ότι του υποσχέθηκαν (που τα τήρησαν κατά την άποψη μου) είτε γιατί θέλει να κάνει προεκλογικά παιχνίδια, είτε γιατί έτσι ξύπνησε ένα πρωί. Εγώ και εσύ και ο καθένας όμως γιατί να πρέπει να πιστέψουμε και στηρίξουμε όσο λέει ο Γιαννακόπουλος και ειδικά σε κάτι που δεν είναι προς το συμφέρον μας ;
Με την ίδια λογική, οι οπαδοί της ΑΕΚ δε θα έπρεπε να στηρίξουν την κατασκευή του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου της ομάδας τους, διότι ήξεραν ότι θα πληρώνουν ακριβότερα εισιτήρια, εισιτήρια διαρκείας και τυχόν άλλες παροχές που προσφέρει το συγκεκριμένο γήπεδο.

0
N.I.2022

a1greece
Reactions: 323
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: OSFP
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιαν 12, 2023 5:54 pm

austerity_blues έγραψε:
Πέμ Ιαν 12, 2023 5:01 pm
nikkal έγραψε:

δεν έχω ιδέα, ξεκάθαρα πάντως το πλάνο του dpg είναι να γίνει επί πληρωμή αλλιώς δεν έχει νόημα γιατί θα έχει μόνο κόστος συντήρησης και καθόλου έσοδα.

έντιτ :

https://oaka.com.gr/prosvasi/

εδώ φαίνεται ότι το Ρ5 είναι το μεγαλύτερο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ και δίπλα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο, οπότε φαντάζομαι ότι το πλάνο είναι να γίνει επί πληρωμή ώστε να το εκμεταλλεύεται και όταν έχει αγώνες/εκδηλώσεις εκεί.
Το Ρ5 είναι το μεγαλύτερο παρκινγκ στο συγκρότημα του ΟΑΚΑ και είναι δωρεάν. Εκεί παρκάρουν τώρα και αυτοί που πάνε για το γήπεδο του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου και του κολυμβητήριου, γενικά εξυπηρετεί το συγκρότημα των αθλητικών εγκαταστάσεων.
Ας πούμε ότι δεν είναι ασάφεια του νομού το καθεστώς παραχώρησης του παρκινγκ στον ΠΑΟ, αλλά ένα <λάθος> που τώρα ανακαλύψαν βλέποντας τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσει στην λειτουργεία του συγκροτήματος και αποφάσισαν να το διορθώσουν. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ!
Στον ΠΑΟ παραχωρείτε το κλειστό γήπεδο μπάσκετ που περιλαμβάνει 5 η 6 κλειστά βοηθητικά γήπεδα μπάσκετ, γυμναστήριο και χώρους για καφέ, εστιατόρια και μαγαζιά εντός του γηπέδου. Οπότε θα έχει και έσοδα από την εκμετάλλευση όλων αυτόν των χωρών όπως επιθυμεί και γλυτώνει τα διαφορά ενοίκια που πλήρωνε εκεί, με κόστος μόνο την συντήρηση του γηπέδου!
Τώρα αν όλος ο καημός του dpg είναι το παρκινγκ και πιστεύει ότι χωρίς αυτό δεν τον συμφέρεις, ας μην το δεχτεί ας μείνει σαν ενοικιαστής εκεί ή ν πάει αλλού ή να φτιάξει δικό του και να κάνει ότι θέλει με το παρκινγκ του.
Τα γήπεδα παραχωρούνται για το καλό των εγκαταστάσεων και για εξυπηρέτηση στους συλλόγους και όχι για να πλουτίζουν ομάδες και οι ιδιώτες σε βάρος της κοινωνίας (γιατί αν θέλω να πάω το παιδί μου για προπόνηση στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ δεν έχω όρεξη να πληρώνω νταβατζιλικι παρκινγκ ούτε στον ΠΑΟ ούτε στον dpg.

Αν και οι δίκες μου πληροφορίες λένε ότι πέρα από την οικονομική εκμετάλλευση του παρκινγκ σα παρκινγκ υπήρχαν και αλλά πιο μεγαλεπήβολα σχέδια για τον συγκεκριμένο χώρο αυτόν από τον dpg.

Ακριβός το ιδιά όπως ξεκαθάρισα από την αρχή πιστεύω και για το παρκινγκ του ΣΕΦ όταν και αν αυτό παραχωρηθεί στον Ολυμπιακό.

0
N.I.2022

a1greece
Reactions: 323
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: OSFP
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιαν 12, 2023 6:04 pm

BillyPao έγραψε:
manhac έγραψε:

....................
Με την ίδια λογική, οι οπαδοί της ΑΕΚ δε θα έπρεπε να στηρίξουν την κατασκευή του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου της ομάδας τους, διότι ήξεραν ότι θα πληρώνουν ακριβότερα εισιτήρια, εισιτήρια διαρκείας και τυχόν άλλες παροχές που προσφέρει το συγκεκριμένο γήπεδο.
Γιατί στο γήπεδο της ΑΕΚ πάνε οι φίλαθλοι της για να την δουν και δεν τους υποχρέωσε κανείς! Εγώ (ή εσύ ή ο καθένας μας) που δεν είμαι οπαδός του ΠΑΟ και θέλω να πάω το παιδί μου για προπόνηση στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ (για παράδειγμα χρησιμοποιεί το ίδιο παρκινγκ), δεν έχω όρεξη να πληρώνω νταβατζιλικι παρκινγκ ούτε στον ΠΑΟ ούτε στον dpg.

Στην τελική ήταν ένα <λάθος> στο συγκεκριμένο νόμο, που τώρα το ανακαλύψαν και βλέποντας τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσει στην λειτουργεία του συγκροτήματος αποφάσισαν να το διορθώσουν. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ!
:wave:

0
BillyPao

champion

Πέμ Ιαν 12, 2023 6:11 pm

N.I.2022 έγραψε:
Πέμ Ιαν 12, 2023 6:04 pm
BillyPao έγραψε:

Γιατί στο γήπεδο της ΑΕΚ πάνε οι φίλαθλοι της και δεν τους υποχρέωσε κανείς! Εγώ (ή εσύ ή ο καθένας μας) που δεν είμαι οπαδός του ΠΑΟ και θέλω να πάω το παιδί μου για προπόνηση στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ (χρησιμοποιεί το ίδιο παρκινγκ) δεν έχω όρεξη να πληρώνω νταβατζιλικι παρκινγκ ούτε στον ΠΑΟ ούτε στον dpg.
Στην τελική ήταν ένα <λάθος> στο συγκεκριμένο νόμο, που τώρα το ανακαλύψαν και βλέποντας τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσει στην λειτουργεία του συγκροτήματος αποφάσισαν να το διορθώσουν. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ!
:wave:
Φυσικά και είναι υποχρεωμένοι οι οπαδοί της ΑΕΚ να πάνε στο συγκεκριμένο γήπεδο, όταν θέλουν να δουν από κοντά έναν αγώνα της ομάδας τους. Στο θέμα μας όμως, από που θα έχει έσοδα η ομάδα; Δεν μπορεί ως κυβέρνηση να ζητάς από την ομάδα να επενδύσει χρήματα για να αναβαθμίσει το ΟΑΚΑ, αλλά να μην της εγγυάσαι ότι θα μπορεί να έχει και έσοδα.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”