austerity_blues έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 12, 2023 5:01 pm
nikkal έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 12, 2023 4:57 pm
Το επίμαχο πάρκινγκ σήμερα είναι δωρεάν ή επί πληρωμή;
δεν έχω ιδέα, ξεκάθαρα πάντως το πλάνο του dpg είναι να γίνει επί πληρωμή αλλιώς δεν έχει νόημα γιατί θα έχει μόνο κόστος συντήρησης και καθόλου έσοδα.
έντιτ :
https://oaka.com.gr/prosvasi/
εδώ φαίνεται ότι το Ρ5 είναι το μεγαλύτερο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ και δίπλα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο, οπότε φαντάζομαι ότι το πλάνο είναι να γίνει επί πληρωμή ώστε να το εκμεταλλεύεται και όταν έχει αγώνες/εκδηλώσεις εκεί.
Το Ρ5 είναι το μεγαλύτερο παρκινγκ στο συγκρότημα του ΟΑΚΑ και είναι δωρεάν. Εκεί παρκάρουν τώρα και αυτοί που πάνε για το γήπεδο του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου και του κολυμβητήριου, γενικά εξυπηρετεί το συγκρότημα των αθλητικών εγκαταστάσεων.
Ας πούμε ότι δεν είναι ασάφεια του νομού το καθεστώς παραχώρησης του παρκινγκ στον ΠΑΟ, αλλά ένα <λάθος> που τώρα ανακαλύψαν βλέποντας τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσει στην λειτουργεία του συγκροτήματος και αποφάσισαν να το διορθώσουν. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ!
Στον ΠΑΟ παραχωρείτε το κλειστό γήπεδο μπάσκετ που περιλαμβάνει 5 η 6 κλειστά βοηθητικά γήπεδα μπάσκετ, γυμναστήριο και χώρους για καφέ, εστιατόρια και μαγαζιά εντός του γηπέδου. Οπότε θα έχει και έσοδα από την εκμετάλλευση όλων αυτόν των χωρών όπως επιθυμεί και γλυτώνει τα διαφορά ενοίκια που πλήρωνε εκεί, με κόστος μόνο την συντήρηση του γηπέδου!
Τώρα αν όλος ο καημός του dpg είναι το παρκινγκ και πιστεύει ότι χωρίς αυτό δεν τον συμφέρεις, ας μην το δεχτεί ας μείνει σαν ενοικιαστής εκεί ή ν πάει αλλού ή να φτιάξει δικό του και να κάνει ότι θέλει με το παρκινγκ του.
Τα γήπεδα παραχωρούνται για το καλό των εγκαταστάσεων και για εξυπηρέτηση στους συλλόγους και όχι για να πλουτίζουν ομάδες και οι ιδιώτες σε βάρος της κοινωνίας (γιατί αν θέλω να πάω το παιδί μου για προπόνηση στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ δεν έχω όρεξη να πληρώνω νταβατζιλικι παρκινγκ ούτε στον ΠΑΟ ούτε στον dpg.
Αν και οι δίκες μου πληροφορίες λένε ότι πέρα από την οικονομική εκμετάλλευση του παρκινγκ σα παρκινγκ υπήρχαν και αλλά πιο μεγαλεπήβολα σχέδια για τον συγκεκριμένο χώρο αυτόν από τον dpg.
Ακριβός το ιδιά όπως ξεκαθάρισα από την αρχή πιστεύω και για το παρκινγκ του ΣΕΦ όταν και αν αυτό παραχωρηθεί στον Ολυμπιακό.