Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Σεπ 05, 2024 3:49 pm

j-kidd13 έγραψε:
Πέμ Σεπ 05, 2024 3:02 pm
tokalytero3d έγραψε:
Πέμ Σεπ 05, 2024 2:55 pm

Στο 5 υπήρχαν τόσα 5αρια που θα μπορούσε να πάρει, ιδανικά ήθελε ενα 5αρι να είναι καλός αμυντικός για να καλύπτει αυτή την αδυναμία του λεσορτ. Αντ αυτού κατέληξε στον Τούρκο Παπαγιάννη.
Στο 3 ποιος του εγγυάται ότι ο Παπαπέτρου θα είναι όλη την χρονιά όπως τους τελευταίους 2 μήνες πέρυσι; Ναι οκ μπορεί να πάει με χαμηλά σχήματα πάλι. Εξ άλλου απ'την ομάδα έβγαινε ότι ψάχνει για 3αρι δεν το λέω εγώ.
Ο αταμαν έχει έναν μπουσουλα από την Εφές που τον ακολουθεί πιστά. Αν δείτε και τις επιλογές παικτών που έκανε στον παο είναι παρόμοιες με της Εφές. Αυτό ξέρει αυτό κάνει. Μέχρι στιγμής ομολογουμένως του έχει βγει απόλυτα. Αλλά συνήθως κάνει ομάδες με ημερομηνία λήξης (2-3 χρόνων). Όσο και αν δεν μου είναι συμπαθής ο χαρακτήρας του (ο ντιπιτζι σε προπονητή είναι) δεν μπορώ να μην παραδεχτώ την αξία του.
Για να χαρακτηριζεις τον Γιουρτσεβεν Τουρκο Παπαγιαννη, ειτε δεν εχει δεις ποτε τον Γιουρτσεβεν,ειτε δεν εχεις δει ποτε τον Παπαγιαννη...καμια σχεση δεν εχουν.

Στο 3 συμφωνω απολυτα,κανονικα ηθελε μεταγραφη,το εγραψα και πριν,αλλα δεν χωραει,και ο Παπαπετρου δεν μπορει να φυγει απο την ομαδα,ουτε και ο Γκριγκονις με την χρονια που εκανε.
Φίλε μην σε ξεγελανε τα highlights στο YouTube. Τον έχεις δει τον Τούρκο σε ολόκληρο αγώνα; Εγώ έτυχε να τον έχω παρακολουθήσει σε αρκετούς. Ενας πιο δυνατός Παπαγιάννης είναι.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Σεπ 05, 2024 3:50 pm

tokalytero3d έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:

Για να χαρακτηριζεις τον Γιουρτσεβεν Τουρκο Παπαγιαννη, ειτε δεν εχει δεις ποτε τον Γιουρτσεβεν,ειτε δεν εχεις δει ποτε τον Παπαγιαννη...καμια σχεση δεν εχουν.

Στο 3 συμφωνω απολυτα,κανονικα ηθελε μεταγραφη,το εγραψα και πριν,αλλα δεν χωραει,και ο Παπαπετρου δεν μπορει να φυγει απο την ομαδα,ουτε και ο Γκριγκονις με την χρονια που εκανε.
Φίλε μην σε ξεγελανε τα highlights στο YouTube. Τον έχεις δει τον Τούρκο σε ολόκληρο αγώνα; Εγώ έτυχε να τον έχω παρακολουθήσει σε αρκετούς. Ενας πιο δυνατός Παπαγιάννης είναι.
Τα τελειωματα του Yurtseveν,και με τα 2 χερια,ο Παπαγιαννης δεν θα τα δει ουτε σε ονειρο,στον πιο γλυκο του υπνο.

Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF

Πέμ Σεπ 05, 2024 3:53 pm

tokalytero3d έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:

Αν ο Παπαγιάννης ήταν πιο δυνατός και ερχόταν με 950k όπως ο Τούρκος, θα ήταν μια χαρά για 10-15 λεπτά πίσω από το Λεσσορ.

Τα λεφτά του Παπαγιάννη φέτος είναι 1.7 άρα το ότι πήραμε έναν ίδιο παίκτη αλλά πιο δυνατό με τα μισά, Ε μιλάμε για καταπληκτικό deal. Μπράβο σε Αταμάν και Μπετσιροβιτς λοιπόν!

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:

Πέμ Σεπ 05, 2024 4:16 pm

xomitsious έγραψε:
Πέμ Σεπ 05, 2024 3:53 pm
tokalytero3d έγραψε:

Αν ο Παπαγιάννης ήταν πιο δυνατός και ερχόταν με 950k όπως ο Τούρκος, θα ήταν μια χαρά για 10-15 λεπτά πίσω από το Λεσσορ.

Τα λεφτά του Παπαγιάννη φέτος είναι 1.7 άρα το ότι πήραμε έναν ίδιο παίκτη αλλά πιο δυνατό με τα μισά, Ε μιλάμε για καταπληκτικό deal. Μπράβο σε Αταμάν και Μπετσιροβιτς λοιπόν!
Σαν ντιλ σε σύγκριση με τον Παπαγιάννη ήταν καλό δεν διαφωνώ, απλά κατά την γνώμη μου ήθελε κάτι άλλο στο 5 η ομάδα για να συμπληρώσει τον λεσορ.
Φυσικά ο προπονητής ξέρει καλύτερα και θα κριθεί για την επιλογή του στο ταμείο.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Σεπ 05, 2024 4:22 pm

ψιλο ασχετο αυτο που θα πω αλλα μιας και εχουμε τις καλυτερες ομαδες φετος δεν μπορουμε να πουμε οτι ο πιο δικαιος τιτλος θα ναι του πρωταθληματος που ειναι στις 3 νικες? Στο φ4 μπορει να κατσει να ειναι και τυχερος καποιος,ενω στην α1 (αν δεν υπαρξουν τιποτα αλλα οργια) στις 3 νικες θα φανει ποια θα ειναι η καλυτερη ομαδα.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Πέμ Σεπ 05, 2024 4:27 pm

shaq7 έγραψε:
ψιλο ασχετο αυτο που θα πω αλλα μιας και εχουμε τις καλυτερες ομαδες φετος δεν μπορουμε να πουμε οτι ο πιο δικαιος τιτλος θα ναι του πρωταθληματος που ειναι στις 3 νικες? Στο φ4 μπορει να κατσει να ειναι και τυχερος καποιος,ενω στην α1 (αν δεν υπαρξουν τιποτα αλλα οργια) στις 3 νικες θα φανει ποια θα ειναι η καλυτερη ομαδα.
Γιατί, είναι δεδομένο ότι ελληνική ομάδα θα πάρει την Ευρωλίγκα;

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Σεπ 05, 2024 4:28 pm

Conan1982 έγραψε:
shaq7 έγραψε:
οχι αυτο λεω μπορει να το παρει και η μακαμπι ξερω γω αν βρεθει σε μερα..απλα επειδη στα χαρτια τα ροστερ μας ειναι παντοδυναμα το λεω.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Πέμ Σεπ 05, 2024 4:34 pm

tokalytero3d έγραψε:

Στο 5 υπήρχαν τόσα 5αρια που θα μπορούσε να πάρει, ιδανικά ήθελε ενα 5αρι να είναι καλός αμυντικός για να καλύπτει αυτή την αδυναμία του λεσορτ. Αντ αυτού κατέληξε στον Τούρκο Παπαγιάννη.
επειδη καποιοι ξεχνανε ,θυμιζω οτι πριν 1.5 χρονο επεφτε συστηματικο προμοταρισμα απο τους ολυμπιακους για το ποσο καλος παιχτης ειναι ο παπαγιαννης οτι επρεπε να τον κρατησουμε παση θυσια
οποτε γιατι η απαξιωση του τουρκου?

Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF

Πέμ Σεπ 05, 2024 4:37 pm

Conan1982 έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Όσο ήμουν Αγγλία, σε κάθε διεθνές τουρνουά (Μουντιάλ, Euro κλπ) μου έκανε εντύπωση πως όλοι οι Άγγλοι θεωρούσαν την ομάδα τους πρώτο φαβορί (στα Μουντιάλ μαζί με Βραζιλία - μιλάμε τώρα για late 90s και 00s).

Λογικό αν σκεφτείς ότι το ποδόσφαιρο τους είχε τέτοια προβολή (η εκπομπή για ch.l. τότε είχε 1 ώρα man. u. μια ώρα Λίβερπουλ και κάνα τεταρτακι τα υπόλοιπα γκολ) που όλοι ξέραν τους παίκτες τους αριστα και από ξένους μόνο το Ρονάλντο (τον παλιό) και το Ζιντάν. (Ποιος Φίγκο? εδώ έχουμε Νέβιλ)

Πόσο εντύπωση τους έκανε να αποκλείονται στους 8!

SleeperMonk

senior
Reactions:

Πέμ Σεπ 05, 2024 4:39 pm

τουλουμπα έγραψε:
tokalytero3d έγραψε:

επειδη καποιοι ξεχνανε ,θυμιζω οτι πριν 1.5 χρονο επεφτε συστηματικο προμοταρισμα απο τους ολυμπιακους για το ποσο καλος παιχτης ειναι ο παπαγιαννης οτι επρεπε να τον κρατησουμε παση θυσια
Εγώ μετανόησα όταν τον είδα με την Εθνική

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Πέμ Σεπ 05, 2024 4:50 pm

SleeperMonk έγραψε:

στον παο επαιζε χειροτερα αλλα ποτε δεν ειναι αργα :mrgreen:

SleeperMonk

senior
Reactions:

Πέμ Σεπ 05, 2024 4:53 pm

τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Σεπ 05, 2024 4:50 pm
SleeperMonk έγραψε:

στον παο επαιζε χειροτερα αλλα ποτε δεν ειναι αργα :mrgreen:
Ναι αλλά τον είχα δει με Φαλ και εκεί μου άρεσε :D

Christofis

allstar
Reactions:

Πέμ Σεπ 05, 2024 6:34 pm

j-kidd13 έγραψε:
Πέμ Σεπ 05, 2024 3:24 pm
Tsilarxos έγραψε:
Πέμ Σεπ 05, 2024 3:09 pm

Ο Γιουρτσεβεν είναι ένας άγουρος παίχτης που δεν έχει παίξει ουσιαστικά μπάσκετ στην καριέρα του. Μπορεί να βγει και μπαλτσροσφκι. Αν έπαιρνες πχ τον Ιμπακα για πίσω από Λεσορτ που ξέρεις τι δίνει στο παρκέ θα είχες το κεφάλι σου ήσυχο ότι θα σου δίνει 15 ποιοτικά λεπτά.
Ειναι καιρο πριν, αλλα ο Γιουρτσεβεν οταν επαιξε βασικος για καποια ματς στο Μαιαμι το 2022, ειχε σε 12 ματς μο 12,6 ποντους-13,6 ριμπαουντ-2,5 ασιστ. Ε δεν νομιζω ο Μπαλτσεροφσκι να μπορουσε να γραψει αυτα τα νουμερα. Θα ειναι λιγο καλυτερος ο Γιουρτσεβεν...
Τα εχω δει τα παιχνιδια αυτα στην πλειοψηφια τους λογω του οτι επεφταν πολυ πανω στις νυχτερινες μου βαρδιες. Τα στατιστικα αυτα ειναι ποκυ παραπλανητικα. Ο γιουρτσεβεν ειναι καλος ριμπαουντερ με μετριο σουτ και πολυ καλυτερος φινισερ απο κοντα απο τον Πολωνο. Ο πολωνος εχει πολυ καλυτερο ποστ παιχνιδι( δεν μας το εδειξε ποτε γιατι δεν εκανε ακομη για αυτο το επιπεδο- το ειχα πει περυσι οτι ειναι παιξτης που θα βγει αν βγει σε βαθος 1-2 ετων) .

Στηβ Κερ

euroleague
Reactions:

Πέμ Σεπ 05, 2024 6:47 pm

τουλουμπα έγραψε:
tokalytero3d έγραψε:

Κανένα προμοταρισμα θέλαμε απο φωτο σου με Παπαγιαννη με τίτλο εγώ κ ο παικταράς … :roofl:

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:

Πέμ Σεπ 05, 2024 6:57 pm

Ο Παπαγιάννης είναι ο αγαπημένος μας παίκτης αρκεί να μην παίζει στην ομάδα μας :D

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”