Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1429
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Σεπ 05, 2024 2:55 pm

JohnnyPao έγραψε:
Πέμ Σεπ 05, 2024 2:20 pm
tokalytero3d έγραψε:
Πέμ Σεπ 05, 2024 2:10 pm

Συμφωνώ. Βάλε στην εξίσωση και τον γκραντ που με την περσινή χρονιά που έκανε θα έχει άλλες απαιτήσεις ως προς τον χρόνο και τις μπάλες που θα παίρνει.
Μέσα σε όλα αυτά παει με ενάμιση σέντερ και ενάμιση 3αρι. Κακές επιλογές φέτος απ τον αταμαν.
Κατά τη γνώμη σου ποιους έπρεπε να έχει πάρει? Να μας πει και ο Τσιλαρχος αν θελει, εσείς πως θα είχατε κάνει τον φετινό σχεδιασμό του παο?
Στο 5 υπήρχαν τόσα 5αρια που θα μπορούσε να πάρει, ιδανικά ήθελε ενα 5αρι να είναι καλός αμυντικός για να καλύπτει αυτή την αδυναμία του λεσορτ. Αντ αυτού κατέληξε στον Τούρκο Παπαγιάννη.
Στο 3 ποιος του εγγυάται ότι ο Παπαπέτρου θα είναι όλη την χρονιά όπως τους τελευταίους 2 μήνες πέρυσι; Ναι οκ μπορεί να πάει με χαμηλά σχήματα πάλι. Εξ άλλου απ'την ομάδα έβγαινε ότι ψάχνει για 3αρι δεν το λέω εγώ.
Ο αταμαν έχει έναν μπουσουλα από την Εφές που τον ακολουθεί πιστά. Αν δείτε και τις επιλογές παικτών που έκανε στον παο είναι παρόμοιες με της Εφές. Αυτό ξέρει αυτό κάνει. Μέχρι στιγμής ομολογουμένως του έχει βγει απόλυτα. Αλλά συνήθως κάνει ομάδες με ημερομηνία λήξης (2-3 χρόνων). Όσο και αν δεν μου είναι συμπαθής ο χαρακτήρας του (ο ντιπιτζι σε προπονητή είναι) δεν μπορώ να μην παραδεχτώ την αξία του.

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1731
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Σεπ 05, 2024 2:59 pm

Gerasimos Moraitis έγραψε:
Πέμ Σεπ 05, 2024 2:45 pm
Η απόδοση του Παπαπέτρου θα είναι κομβική, εάν παρουσιαστεί σε καλό επίπεδο σωματικά ΔΕΝ θα έχει τρύπα στο 3 η ομάδα σας.
Εγω δεν πιστευω οτι θα εχει τετοια αποδοση που θα καθιστα δυνατο τον Παναθηναικο στο 3,και καλα να ειναι σωματικα. Ειναι παικτης για συγκεκριμενα πραγματα,σε καποια ματς θα βοηθησει πολυ,οπως εκανε πχ στην σειρα με την Μακαμπι,αλλα και στο φ4, σε αλλα δεν θα εχει καμια συνεισφορα. Η γνωμη μου ειναι οτι ο Παναθηναικος,αν το δουμε καθαρα βασει θεσεων/ικανοτητων, ηθελε εναν παικτη βασικο στο 3,οχι σταρ, αλλα παικτη σταθερης αποδοσης,αλλα δεν χωραει με τα υπαρχοντα δεδομενα.Θα επρεπε να εχουμε αποχωρηση ενος εκ των Γκριγκονις-Παπ.Κατι που δεν ειναι εφικτο για πολλους λογους.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary

Πέμ Σεπ 05, 2024 3:02 pm

tokalytero3d έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:
Πέμ Σεπ 05, 2024 2:20 pm

Κατά τη γνώμη σου ποιους έπρεπε να έχει πάρει? Να μας πει και ο Τσιλαρχος αν θελει, εσείς πως θα είχατε κάνει τον φετινό σχεδιασμό του παο?
Στο 5 υπήρχαν τόσα 5αρια που θα μπορούσε να πάρει, ιδανικά ήθελε ενα 5αρι να είναι καλός αμυντικός για να καλύπτει αυτή την αδυναμία του λεσορτ. Αντ αυτού κατέληξε στον Τούρκο Παπαγιάννη.
Στο 3 ποιος του εγγυάται ότι ο Παπαπέτρου θα είναι όλη την χρονιά όπως τους τελευταίους 2 μήνες πέρυσι; Ναι οκ μπορεί να πάει με χαμηλά σχήματα πάλι. Εξ άλλου απ'την ομάδα έβγαινε ότι ψάχνει για 3αρι δεν το λέω εγώ.
Ο αταμαν έχει έναν μπουσουλα από την Εφές που τον ακολουθεί πιστά. Αν δείτε και τις επιλογές παικτών που έκανε στον παο είναι παρόμοιες με της Εφές. Αυτό ξέρει αυτό κάνει. Μέχρι στιγμής ομολογουμένως του έχει βγει απόλυτα. Αλλά συνήθως κάνει ομάδες με ημερομηνία λήξης (2-3 χρόνων). Όσο και αν δεν μου είναι συμπαθής ο χαρακτήρας του (ο ντιπιτζι σε προπονητή είναι) δεν μπορώ να μην παραδεχτώ την αξία του.
Για να χαρακτηριζεις τον Γιουρτσεβεν Τουρκο Παπαγιαννη, ειτε δεν εχει δεις ποτε τον Γιουρτσεβεν,ειτε δεν εχεις δει ποτε τον Παπαγιαννη...καμια σχεση δεν εχουν.

Στο 3 συμφωνω απολυτα,κανονικα ηθελε μεταγραφη,το εγραψα και πριν,αλλα δεν χωραει,και ο Παπαπετρου δεν μπορει να φυγει απο την ομαδα,ουτε και ο Γκριγκονις με την χρονια που εκανε.

3
3 Εικόνα
Tsilarxos

a1greece
Reactions: 1054
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
Προειδοποιήσεις: 5

Πέμ Σεπ 05, 2024 3:06 pm

j-kidd13 έγραψε:
Πέμ Σεπ 05, 2024 2:11 pm
Tsilarxos έγραψε:
Πέμ Σεπ 05, 2024 2:00 pm
Στον παο πιστεύω θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα και γκρίνια ως προς την διαχείριση χρόνων στο 1-2. Σλούκας 25 λεπτά τουλάχιστον, Ναν θέλει να παίζει 30 λεπτά και Μπράουν 25 τουλάχιστον .

Επίσης και οι 3 θέλουν την μπάλα στα χέρια για να είναι το επιδραστικοι. Δεν έχουν off ball παιχνίδι. Θα υπάρξουν μανουρες.
Ανετα παιζουν οφ μπολ και οι 3, (και κυριως οι Ναν και Σλουκας), εχουν και το σουτ, και την ικανοτητα να επιτεθουν σε close out επιθεση,οποτε κανενα προβλημα...Ασε που ο Μπραουν με το καλημερα δηλωσε οτι δεν ερχεται για να ειναι ο κορυφαιος αλλα για να κανει τους συμπαικτες του καλυτερους,αρα δειχνει οτι δεν ερχεται με απαιτησεις.
Μην κοιτάς τι δήλωσε ο Μπράουν. Σε όσες ομάδες έχει παίξει είχε την μπάλα στα χέρια για να δημιουργήσει η να εκτελέσει 15 δευτερόλεπτα. Το να του αλλάξεις ρόλο και να παίξει χωρίς την μπάλα στα χέρια στα 34 δεν είναι ότι πιο εύκολο. Ο Σλούκας τα ίδια. Με την μπάλα στα χέρια παίζει τόσα χρόνια. Και ο Ναν off ball έδειξε ότι δεν το έχει. Με την μπάλα στα χέρια είναι επιδραστικος. Θα υπάρξει πρόβλημα χημείας με 3 παίχτες που θέλουν την μπάλα στα χέρια και μόνο τον Γκράντ ισορροπιστή

0
villiskabas

nba
Reactions: 532
Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Σεπ 05, 2024 3:09 pm

SleeperMonk έγραψε:
Πέμ Σεπ 05, 2024 2:51 pm
villiskabas έγραψε:
Πέμ Σεπ 05, 2024 2:16 pm
Ρε παιδια ενταξει περασαν μηνες απο το ευρωπαικο και το πρωταθλημα χαλαρωστε πριν τρεξετε να κρινετε το Αταμαν...Ποιον τον Αταμαν ? λεει ο αλλος βιαστηκε και δεν εκανε καλες επιλογες? Αυτος που ειναι αποδεδειγμενα ο καλυτερος προπονητης τα τελευταια χρονια μακραν απο τον δευτερο. Μπορω να δεχθω οποιαδηποτε κριτικη για παικτες κτλ αλλα να λεμε βιαστηκε ο Αταμαν και αλλα τετοια κουλα ειναι τουλαχιστον αστεια

Υγ Με λυπη διαπιστωνω οτι το επιπεδο εδω μεσα πεφτει ολο και περισσοτερο και ειμαι πολλα χρονια εδω μεσα ασχετα με το που δεν γραφω και πολυ συχνα
Εντάξει συζήτηση για την συζήτηση γίνεται, δεν βλέπω που είναι το κακό, ούτε κάποιος "εκρινε" τον αταμάν. Στο άλλο τόπικ έχουμε εξαντλήσει τα πάντα (νομίζω) και πλέον κάνουμε κύκλους. Μόνο τον τζόννυ να βάλεις έχουμε υλικό για 20 ποντκαστς (ο οποίος είναι η αλήθεια κρατάει ζωντανά και τα δύο τοπικ)

Δεν ξέρω πόσο πίσω πας στο φορουμ, εγώ θυμάμαι αλυσμόνητους καβγάδες παλιότερα, ειδικά πριν χωριστεί η φάση (δεν ξέρω αν θυμάται κανείς τον don πχ). Δεν λέω αν ήταν καλύτερα ή χειρότερα αλλά είναι νομοτέλεια όταν συζητάμε να έχουμε και εντάσεις, καυγαδες κτλ. Αν δεν τα παίρναμε και όλα τόσο σοβαρά θα μπορούσαμε να έχουμε και πιο χαλαρους κανόνες και να υπάρχει και η σχετική πλάκα, αλλά δυστυχώς δεν είμαστε εκει
Το να υπαρχουν διαφωνιες γενικα ειναι καλο! εγω διαπιστωσα ποσταρισμα χωρις καμια επιχειρηματολογια ισα ισα για να ξεκινησει ως flame post....το μονο που δεν ειπε ηταν ειναι μυρωδιας ο Αταμαν δεν το βλεπω καλα το ροστερ....εντωμεταξυ ειναι εντελως ανοητη διαπιστωση καθως σε σχεση με το περσινο πετυχημενο του ντεμπουτο δεν αλλαξε σχεδον τπτ ισα ισα προσθεσε δυο σημαντικους παικτες....ισως οι νεωτεροι δεν εχουν μαθει να μιλανε με επιχειρηματα και απλα πετανε χωρις τεκμηριωση οτι κοτσανα θελουνε και περιμενουν οι αλλοι να τσιμπησουν

1
1 Εικόνα
Tsilarxos

a1greece

j-kidd13 έγραψε:
tokalytero3d έγραψε:

Για να χαρακτηριζεις τον Γιουρτσεβεν Τουρκο Παπαγιαννη, ειτε δεν εχει δεις ποτε τον Γιουρτσεβεν,ειτε δεν εχεις δει ποτε τον Παπαγιαννη...καμια σχεση δεν εχουν.

Στο 3 συμφωνω απολυτα,κανονικα ηθελε μεταγραφη,το εγραψα και πριν,αλλα δεν χωραει,και ο Παπαπετρου δεν μπορει να φυγει απο την ομαδα,ουτε και ο Γκριγκονις με την χρονια που εκανε.
Ο Γιουρτσεβεν είναι ένας άγουρος παίχτης που δεν έχει παίξει ουσιαστικά μπάσκετ στην καριέρα του. Μπορεί να βγει και μπαλτσροσφκι. Αν έπαιρνες πχ τον Ιμπακα για πίσω από Λεσορτ που ξέρεις τι δίνει στο παρκέ θα είχες το κεφάλι σου ήσυχο ότι θα σου δίνει 15 ποιοτικά λεπτά.

0
Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions: 491
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls

Πέμ Σεπ 05, 2024 3:12 pm

j-kidd13 έγραψε:
Πέμ Σεπ 05, 2024 2:59 pm
Gerasimos Moraitis έγραψε:
Πέμ Σεπ 05, 2024 2:45 pm
Η απόδοση του Παπαπέτρου θα είναι κομβική, εάν παρουσιαστεί σε καλό επίπεδο σωματικά ΔΕΝ θα έχει τρύπα στο 3 η ομάδα σας.
Εγω δεν πιστευω οτι θα εχει τετοια αποδοση που θα καθιστα δυνατο τον Παναθηναικο στο 3,και καλα να ειναι σωματικα. Ειναι παικτης για συγκεκριμενα πραγματα,σε καποια ματς θα βοηθησει πολυ,οπως εκανε πχ στην σειρα με την Μακαμπι,αλλα και στο φ4, σε αλλα δεν θα εχει καμια συνεισφορα. Η γνωμη μου ειναι οτι ο Παναθηναικος,αν το δουμε καθαρα βασει θεσεων/ικανοτητων, ηθελε εναν παικτη βασικο στο 3,οχι σταρ, αλλα παικτη σταθερης αποδοσης,αλλα δεν χωραει με τα υπαρχοντα δεδομενα.Θα επρεπε να εχουμε αποχωρηση ενος εκ των Γκριγκονις-Παπ.Κατι που δεν ειναι εφικτο για πολλους λογους.
Υπό ετούτο το πρίσμα συμφωνώ, δεν υπονόησα ότι το ρόστερ του αιωνίου είναι ισχυρό στο 3.

0
villiskabas

nba

Πέμ Σεπ 05, 2024 3:13 pm

Tsilarxos έγραψε:
Πέμ Σεπ 05, 2024 3:06 pm
j-kidd13 έγραψε:
Πέμ Σεπ 05, 2024 2:11 pm

Ανετα παιζουν οφ μπολ και οι 3, (και κυριως οι Ναν και Σλουκας), εχουν και το σουτ, και την ικανοτητα να επιτεθουν σε close out επιθεση,οποτε κανενα προβλημα...Ασε που ο Μπραουν με το καλημερα δηλωσε οτι δεν ερχεται για να ειναι ο κορυφαιος αλλα για να κανει τους συμπαικτες του καλυτερους,αρα δειχνει οτι δεν ερχεται με απαιτησεις.
Μην κοιτάς τι δήλωσε ο Μπράουν. Σε όσες ομάδες έχει παίξει είχε την μπάλα στα χέρια για να δημιουργήσει η να εκτελέσει 15 δευτερόλεπτα. Το να του αλλάξεις ρόλο και να παίξει χωρίς την μπάλα στα χέρια στα 34 δεν είναι ότι πιο εύκολο. Ο Σλούκας τα ίδια. Με την μπάλα στα χέρια παίζει τόσα χρόνια. Και ο Ναν off ball έδειξε ότι δεν το έχει. Με την μπάλα στα χέρια είναι επιδραστικος. Θα υπάρξει πρόβλημα χημείας με 3 παίχτες που θέλουν την μπάλα στα χέρια και μόνο τον Γκράντ ισορροπιστή
Οι Σλουκας και Ναν δεν θελανε μια μπαλα στα χερια κατα την αποψη σου? Δεν παιξανε πολλες φορες μαζι σε σημαντικα παιχνιδια μαζι? Τα πηγαν πολυ καλα?ναι τα πηγανε..αρα το ποσες μπαλες θελει ο καθενας δεν μετραει και τοσο πολυ αν βρει ο προπονητης τροπο να δουλευει

0
villiskabas

nba

Πέμ Σεπ 05, 2024 3:15 pm

Tsilarxos έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:

Ο Γιουρτσεβεν είναι ένας άγουρος παίχτης που δεν έχει παίξει ουσιαστικά μπάσκετ στην καριέρα του. Μπορεί να βγει και μπαλτσροσφκι. Αν έπαιρνες πχ τον Ιμπακα για πίσω από Λεσορτ που ξέρεις τι δίνει στο παρκέ θα είχες το κεφάλι σου ήσυχο ότι θα σου δίνει 15 ποιοτικά λεπτά.
Ο Παναθηναικος περσι ειχε τρομερο θεμα στο ριμπαουντ και ο Τουρκος ειμαι σιγουρος οτι θα ναι στους καλυτερους ριμπαουντερ του χρονου αν παρει λογικο χρονο συμμετοχης. Πρεπει να ακουσεις τις αναλυσεις παιδιων σε σαιτ που ειναι σοβαροι αναλυτες για να δεις οτι ο τουρκος δεν εχει καμια σχεση με τον Πολωνο και τον Παπαγιαννη

0
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 652
Αγαπημένη θέση: PF

Πέμ Σεπ 05, 2024 3:20 pm

Εγώ νομίζω ότι δε θα βλέπουμε πολύ Σλούκα και Μπράουν ταυτόχρονα στο παρκέ.
Ο ένας θα μπαίνει όταν βγαίνει ο άλλος, και τα σχήματα με τρεις κοντούς θα περιλαμβάνουν Ναν και Γκράντ (συν ένα εκ των Σλούκα ή Μπράουν).

Τους χρόνους χοντρικά τους βλέπω κάπως έτσι:

20' Σλούκας - Μπράουν
25' Ναν - Γκράντ
Και μένουν 30 λεπτά να μοιραστούν ο Γκριγκονις με τον Παπαπέτρου ανάλογα με τις ανάγκες του παιχνιδιού.

1
1 Εικόνα
villiskabas

nba

Πέμ Σεπ 05, 2024 3:22 pm

xomitsious έγραψε:
Πέμ Σεπ 05, 2024 3:20 pm
Εγώ νομίζω ότι δε θα βλέπουμε πολύ Σλούκα και Μπράουν ταυτόχρονα στο παρκέ.
Ο ένας θα μπαίνει όταν βγαίνει ο άλλος, και τα σχήματα με τρεις κοντούς θα περιλαμβάνουν Ναν και Γκράντ (συν ένα εκ των Σλούκα ή Μπράουν).

Τους χρόνους χοντρικά τους βλέπω κάπως έτσι:

20' Σλούκας - Μπράουν
25' Ναν - Γκράντ
Και μένουν 30 λεπτά να μοιραστούν ο Γκριγκονις με τον Παπαπέτρου ανάλογα με τις ανάγκες του παιχνιδιού.
απολυτως λογικο πολυ δυσκολα θα δουμε μαζι Σλουκα Ναν Μπραουν..ισως σε μια τελευταια επιθεση μονο και παρομοιες ειδικες καταστασεις

0
Tsilarxos

a1greece

Πέμ Σεπ 05, 2024 3:24 pm

villiskabas έγραψε:
Tsilarxos έγραψε:

Ο Παναθηναικος περσι ειχε τρομερο θεμα στο ριμπαουντ και ο Τουρκος ειμαι σιγουρος οτι θα ναι στους καλυτερους ριμπαουντερ του χρονου αν παρει λογικο χρονο συμμετοχης. Πρεπει να ακουσεις τις αναλυσεις παιδιων σε σαιτ που ειναι σοβαροι αναλυτες για να δεις οτι ο τουρκος δεν εχει καμια σχεση με τον Πολωνο και τον Παπαγιαννη
Ότι ανάλυση και να κάνεις δεν ξέρεις πως θα ανταπεξέλθει ένας παίχτης που στα 24 του ουσιαστικά δεν έχει παίξει σοβαρό επαγγελματικό μπάσκετ. Είναι ρίσκο και μπορεί στο τέλος να λιώνει ο Λεσορτ πάλι 30+ λεπτά. Υπήρχαν στην αγορά πολύ πιο σίγουρες λύσεις για αλλαγή του.

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary

Tsilarxos έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:

Ειναι καιρο πριν, αλλα ο Γιουρτσεβεν οταν επαιξε βασικος για καποια ματς στο Μαιαμι το 2022, ειχε σε 12 ματς μο 12,6 ποντους-13,6 ριμπαουντ-2,5 ασιστ. Ε δεν νομιζω ο Μπαλτσεροφσκι να μπορουσε να γραψει αυτα τα νουμερα. Θα ειναι λιγο καλυτερος ο Γιουρτσεβεν...

0
villiskabas

nba

Πέμ Σεπ 05, 2024 3:25 pm

Tsilarxos έγραψε:
villiskabas έγραψε:

Ότι ανάλυση και να κάνεις δεν ξέρεις πως θα ανταπεξέλθει ένας παίχτης που στα 24 του ουσιαστικά δεν έχει παίξει σοβαρό επαγγελματικό μπάσκετ. Είναι ρίσκο και μπορεί στο τέλος να λιώνει ο Λεσορτ πάλι 30+ λεπτά. Υπήρχαν στην αγορά πολύ πιο σίγουρες λύσεις για αλλαγή του.
ενταξει ολα ειναι ρευστα αν δει ο προπονητης οτι δεν τραβαει..παντα υπαρχει η πιθανοτητα ισως γινει διορθωτικη κινηση μην σκας

1
1 Εικόνα
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 686

Πέμ Σεπ 05, 2024 3:27 pm

Ο Παναθηναικός φέτος θα είναι σίγουρα βελτιωμένος και από την αρχή κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας στην EL.

Τρομερή προσθήκη ο Brown. Παίχτης που τα κάνει όλα. Πέρυσι ο Παο είχε θέματα στο παιχνίδι του όταν έλειπε ο Σλούκας και έκανε κάποιες πολύ άσχημες εμφανίσεις. Φέτος με Brown δεν θα δούμε κατι αντίστοιχο θεωρώ.

Επίσης δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερο φιτ στην EL δίπλα στον Ναν.

Το μόνο ερωτηματικό είναι αν θα επαναλάβει ο Λεσόρ αντίστοιχη χρονιά με την περσινή. Αλλά δεν βλέπω κάποιο λόγο να μην το κάνει αν παραμείνει υγιής.

.

4
4 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”