Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Στηβ Κερ

euroleague
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Σεπ 05, 2024 7:00 pm

Παιδιά όλα θεωρίες ειναι.Στο παρκέ αν καλύψει τα θέλω του Αταμαν θα παίζει.Αν οχι ο Λεζορτ θα συνεχίσει να ειναι ο πιο σκληρά εργαζόμενος Σέντερ της Ευρώπης.Απλα εχω την εντύπωση οτι η αμυντική του…Χμ….συμβατοτητα θα τ αρχίσει να του δίνει χρόνο οχι τόσο οι επιθετικές αρετές.

Tsilarxos

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
Προειδοποιήσεις: 5

Πέμ Σεπ 05, 2024 7:54 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Σεπ 05, 2024 4:22 pm
ψιλο ασχετο αυτο που θα πω αλλα μιας και εχουμε τις καλυτερες ομαδες φετος δεν μπορουμε να πουμε οτι ο πιο δικαιος τιτλος θα ναι του πρωταθληματος που ειναι στις 3 νικες? Στο φ4 μπορει να κατσει να ειναι και τυχερος καποιος,ενω στην α1 (αν δεν υπαρξουν τιποτα αλλα οργια) στις 3 νικες θα φανει ποια θα ειναι η καλυτερη ομαδα.
Όχι. Δεν γίνεται να λέμε να αλλάξει κάτι επειδή τώρα έχουμε τα καλύτερα ρόστερ . Αν σε 5 χρόνια επανέλθει καμία ΤΣΣΚΑ και έχει 40.000.000 και καμιά Ρεάλ βαράει 40αρια θα λέμε να επιστρέψει το φάιναλ φορ. Εμένα μου αρέσει το φάιναλ φορ γιατί δίνει την δυνατότητα και στον πιο φτωχό που μόχθησε και έφτιαξε ομάδα να πάρει την κούπα.

Η δυνατότητα της έκπληξης κάνει το παιχνίδι ωραίο. Εκείνο το 3ημερο φάιναλ φορ σου δημιουργεί αλλά συναισθήματα από το να βλέπεις μια σειρά 5 η 7 αγώνων στην έδρα της κάθε ομάδας με οπαδούς μόνο της μιας ομάδας.

JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Σεπ 05, 2024 8:07 pm

tokalytero3d έγραψε:
Πέμ Σεπ 05, 2024 2:55 pm
JohnnyPao έγραψε:
Πέμ Σεπ 05, 2024 2:20 pm

Κατά τη γνώμη σου ποιους έπρεπε να έχει πάρει? Να μας πει και ο Τσιλαρχος αν θελει, εσείς πως θα είχατε κάνει τον φετινό σχεδιασμό του παο?
Στο 5 υπήρχαν τόσα 5αρια που θα μπορούσε να πάρει, ιδανικά ήθελε ενα 5αρι να είναι καλός αμυντικός για να καλύπτει αυτή την αδυναμία του λεσορτ. Αντ αυτού κατέληξε στον Τούρκο Παπαγιάννη.
Στο 3 ποιος του εγγυάται ότι ο Παπαπέτρου θα είναι όλη την χρονιά όπως τους τελευταίους 2 μήνες πέρυσι; Ναι οκ μπορεί να πάει με χαμηλά σχήματα πάλι. Εξ άλλου απ'την ομάδα έβγαινε ότι ψάχνει για 3αρι δεν το λέω εγώ.
Ο αταμαν έχει έναν μπουσουλα από την Εφές που τον ακολουθεί πιστά. Αν δείτε και τις επιλογές παικτών που έκανε στον παο είναι παρόμοιες με της Εφές. Αυτό ξέρει αυτό κάνει. Μέχρι στιγμής ομολογουμένως του έχει βγει απόλυτα. Αλλά συνήθως κάνει ομάδες με ημερομηνία λήξης (2-3 χρόνων). Όσο και αν δεν μου είναι συμπαθής ο χαρακτήρας του (ο ντιπιτζι σε προπονητή είναι) δεν μπορώ να μην παραδεχτώ την αξία του.
Ναι αλλά δεν μας έχεις πει ακόμα πως θα έστηνες εσύ την ομάδα. Οκ δεν έκανε καλή δουλειά ο Αταμαν, εσύ ποιους παίχτες θα επέλεγες αντι του Μπράουν και του Γιουρτσεβεν συγκεκριμένα?

Από τη πρώτη στιγμή η ομάδα έβγαλε προς τα έξω ότι θα πάρει ΕΙΤΕ ασο, ΕΙΤΕ 3αρι, όχι και τα δύο, δεν χωρούσαν και τα δύο. Επέλεξε τον Μπράουν, ουσιαστικά μετατοπιζοντας τον Γκραντ στο "3", αν παίρναμε τον Χεζονια ή τον Οσμαν, ο Γκραντ θα παρέμενε ο μπακαπ ασος μας.

Μακάρι να πάρουμε άλλες 2 ευρωλίγκες και ας έχει και ημερομηνία λήξης μετά, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πάντως αυτή τη στιγμή από τη σεζόν 2019-20 έως σήμερα, δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια, έκανε μόλις μία κακή σεζόν, ενώ τις υπόλοιπες ήταν σε κορυφαίο επίπεδο. Δεν μου φαίνεται για προπονητής με ημερομηνία λήξης λοιπόν, αντιθέτως βλέπω συνέχεια στο έργο του, απόψεις είναι αυτές βέβαια.

JohnnyPao

champion
Reactions:

Πέμ Σεπ 05, 2024 8:12 pm

Tsilarxos έγραψε:
Πέμ Σεπ 05, 2024 3:09 pm
j-kidd13 έγραψε:
Πέμ Σεπ 05, 2024 3:02 pm

Για να χαρακτηριζεις τον Γιουρτσεβεν Τουρκο Παπαγιαννη, ειτε δεν εχει δεις ποτε τον Γιουρτσεβεν,ειτε δεν εχεις δει ποτε τον Παπαγιαννη...καμια σχεση δεν εχουν.

Στο 3 συμφωνω απολυτα,κανονικα ηθελε μεταγραφη,το εγραψα και πριν,αλλα δεν χωραει,και ο Παπαπετρου δεν μπορει να φυγει απο την ομαδα,ουτε και ο Γκριγκονις με την χρονια που εκανε.
Ο Γιουρτσεβεν είναι ένας άγουρος παίχτης που δεν έχει παίξει ουσιαστικά μπάσκετ στην καριέρα του. Μπορεί να βγει και μπαλτσροσφκι. Αν έπαιρνες πχ τον Ιμπακα για πίσω από Λεσορτ που ξέρεις τι δίνει στο παρκέ θα είχες το κεφάλι σου ήσυχο ότι θα σου δίνει 15 ποιοτικά λεπτά.
Θα μας πεις τελικά ολοκληρωμένα τη πρόταση σου για το πως θα έστηνες την ομάδα? Ποιες επιλογές του Αταμαν είναι λάθος? Ποιους παίχτες θα επέλεγες?

Διευκρινίζω πως δεν σε ρωτάω επειδή είσαι Ολυμπιακός ΠΡΟΦΑΝΩΣ, άλλωστε και στον τουλουμπα που κράζει απτο πρωι μεχρι το βράδυ την ομάδα, τα ίδια του λέω.

Ο Yurtseven με τον Ibaka έχουν 10 χρόνια διαφορά. Ο Ibaka είναι πιο σίγουρη λύση εννοείται, αλλά για φέτος και τέλος, ο Τούρκος μπορεί να μας κάνει τη δουλειά για την επόμενη 5ετια αν κάτσει. Ναι μπορεί να βγει και Balcerowski, όπως μπορούσε να βγει και ο Fall όταν τον φέρατε από την Ασβελ. Το μετανιώσεις που τον πήρατε? Εγώ τον πιστεύω τον Yurtseven και θα δούμε ποιος θα δικαιωθεί έως το τέλος της σεζόν. Στη τελική δεν ειναι οτι αφήσαμε τον Ibaka να υπογράψει στην Αλμπα.. στην Ρεαλ πήγε. Κι εγώ θα μπορούσα να σου πω ότι θα προτιμούσα τον Musa απτον Vildoza (και οι δύο ελεύθεροι φέτος) , αλλά τόσο ο Ibaka, όσο και ο Musa επέλεξαν την Ρεαλ, ένα εξίσου μεγάλο μέγεθος με τις δικές μας ομάδες.

Christofis

allstar
Reactions:

Πέμ Σεπ 05, 2024 8:14 pm

j-kidd13 έγραψε:
Πέμ Σεπ 05, 2024 3:50 pm
tokalytero3d έγραψε:
Πέμ Σεπ 05, 2024 3:49 pm

Φίλε μην σε ξεγελανε τα highlights στο YouTube. Τον έχεις δει τον Τούρκο σε ολόκληρο αγώνα; Εγώ έτυχε να τον έχω παρακολουθήσει σε αρκετούς. Ενας πιο δυνατός Παπαγιάννης είναι.
Τα τελειωματα του Yurtseveν,και με τα 2 χερια,ο Παπαγιαννης δεν θα τα δει ουτε σε ονειρο,στον πιο γλυκο του υπνο.
Ο Γιουρτσεβεν εχει πολυ χειροτερο σουτ σε σχεση με τον Παπαγιαννη. Καμια σχεση. Ο τουρκος ειναι 10 φορες καλυτερος ριμπαουντερ και 5 φορες καλυτερος σε τελειωματα απο κοντα. Και οι δυο κακοι αμυντικοι σε παιχνιδι με επαφες.

Christofis

allstar
Reactions:

Πέμ Σεπ 05, 2024 8:17 pm

τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Σεπ 05, 2024 4:34 pm
tokalytero3d έγραψε:
Πέμ Σεπ 05, 2024 2:55 pm

Στο 5 υπήρχαν τόσα 5αρια που θα μπορούσε να πάρει, ιδανικά ήθελε ενα 5αρι να είναι καλός αμυντικός για να καλύπτει αυτή την αδυναμία του λεσορτ. Αντ αυτού κατέληξε στον Τούρκο Παπαγιάννη.
επειδη καποιοι ξεχνανε ,θυμιζω οτι πριν 1.5 χρονο επεφτε συστηματικο προμοταρισμα απο τους ολυμπιακους για το ποσο καλος παιχτης ειναι ο παπαγιαννης οτι επρεπε να τον κρατησουμε παση θυσια
οποτε γιατι η απαξιωση του τουρκου?
Φιλε ο μεγαλυτερος μου εφιαλτης θα ηταν να δω την πενταδα του Ολυμπιακου με τον Παπαγιαννη μεσα!! Η αμεσως επομενη ειναι με τον Τασο Παντο ως πασπαρτου να αλλαζει αθλημα και να παιζει στην θεση του σεντερ

JohnnyPao

champion
Reactions:

Πέμ Σεπ 05, 2024 8:20 pm

Tsilarxos έγραψε:
Πέμ Σεπ 05, 2024 3:06 pm
j-kidd13 έγραψε:
Πέμ Σεπ 05, 2024 2:11 pm

Ανετα παιζουν οφ μπολ και οι 3, (και κυριως οι Ναν και Σλουκας), εχουν και το σουτ, και την ικανοτητα να επιτεθουν σε close out επιθεση,οποτε κανενα προβλημα...Ασε που ο Μπραουν με το καλημερα δηλωσε οτι δεν ερχεται για να ειναι ο κορυφαιος αλλα για να κανει τους συμπαικτες του καλυτερους,αρα δειχνει οτι δεν ερχεται με απαιτησεις.
Μην κοιτάς τι δήλωσε ο Μπράουν. Σε όσες ομάδες έχει παίξει είχε την μπάλα στα χέρια για να δημιουργήσει η να εκτελέσει 15 δευτερόλεπτα. Το να του αλλάξεις ρόλο και να παίξει χωρίς την μπάλα στα χέρια στα 34 δεν είναι ότι πιο εύκολο. Ο Σλούκας τα ίδια. Με την μπάλα στα χέρια παίζει τόσα χρόνια. Και ο Ναν off ball έδειξε ότι δεν το έχει. Με την μπάλα στα χέρια είναι επιδραστικος. Θα υπάρξει πρόβλημα χημείας με 3 παίχτες που θέλουν την μπάλα στα χέρια και μόνο τον Γκράντ ισορροπιστή
Ποιες ομάδες δεν έχουν 3 παιχτες που είναι καλοί χειριστές και θέλουν τη μπάλα στα χέρια? Η Ρεαλ με Καμπατσο, Φελιζ, Μουσα και Χεζονια? Ο Οσφπ με Γουοκαπ, Γκος, Βιλντοζα και Φουρνιε? Η Φενερ με Μπάλντγουιν, Γουιλμπεκιν και Γκουντουριτς? Η Μονακο με Καλαθη, Τζειμς, Οκομπο και Κορκμαζ? Η Μπαρτσα με Σατορανσκι, Παντερ και Λαπροβιτολα? Η Εφες με Λαρκιν, Τομπσον και Νουορα? Στα γρήγορα σου ανέφερα όλες τις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο φέτος. Εννοείται πως και ο Παο θα είχε 3 τέτοιους παίχτες.

Ο Σλούκας με τον Ναν ήταν το καλύτερο διδυμο γκαρντ στην Ευρώπη πέρσι. Και οι δύο έπαιζαν τόσο on, όσο και off the ball, όταν βρισκόταν μαζί στο παρκέ. Τέτοιας κλάσης παίχτες δεν αποδίδουν μόνο σε ένα στυλ παιχνιδιού. Εε τώρα απλά όσο δεν ειναι ο Σλουκας στο παρκέ ο Ναν θα παίζει δίπλα στον Μπράουν και όσο δεν ειναι ο Ναν στο παρκέ θα παίζει ο Σλουκας δίπλα στον Μπράουν (ή στον Γκραντ).

Οι Γκραντ, Γκριγκονις και Παπαπέτρου θα μοιράζονται τον χρόνο στο 3. Κανείς τους δεν θέλει τη μπάλα στα χέρια για να αποδώσει. Είναι αντιφατικό όμως να λέτε πως έχουμε πολλούς παίχτες που θέλουν τη μπάλα στα χέρια κι απτην άλλη να λέτε πως θα θέλαμε ακόμα ένα 3αρι (πχ Οσμαν) που θα ζητούσε κι αυτό κι άλλες μπάλες.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Σεπ 05, 2024 8:24 pm

Ο Γιουρτσεβέν σύμφωνα με τα scouting reports καλός αμυντικός δεν είναι...

Έχει το σώμα για να το κάνει αλλά γράφουν ότι χάνεται στις περιστροφές και γενικά είναι κακός στην ομαδική άμυνα,παρόμοια θέματα που έχουν ο Κώστας και ο Μπάλτσε.

Τώρα τι να πω μακάρι να έχει βελτιωθεί αλλά ο Αταμάν δεν τον πήρε για την άμυνα, αν ήθελε αμυντικό κέρβερο υπήρχαν αρκετοί στην αγορά να διαλέξει σε όλα τα κασέ.

Ο Αταμάν έδειξε τι τύπου ψηλό ήθελε πέρσι με την επιλογή Μπαλτσερόφσκι άσχετα αν δεν του βγήκε, το ίδιο στυλ πάει και φέτος.
Το πλάνο έτσι κι αλλιώς είναι Λεσόρ 28-33 λεπτά και ήθελε έναν καλύτερο του Μπάλτσε για συμπλήρωμα.
Οτιδήποτε περισσότερο από αυτό είναι ο Γιουρτσεβέν θα είναι κέρδος.

Το μόνο που ελπίζω είναι να μην χρειάζεται πολλά λεπτά για να αποδώσει γιατί πίσω από τον Λεσόρ δεν θα τα βρει.

Christofis

allstar
Reactions:

Πέμ Σεπ 05, 2024 8:32 pm

JohnnyPao έγραψε:
Tsilarxos έγραψε:
Πέμ Σεπ 05, 2024 3:06 pm

Μην κοιτάς τι δήλωσε ο Μπράουν. Σε όσες ομάδες έχει παίξει είχε την μπάλα στα χέρια για να δημιουργήσει η να εκτελέσει 15 δευτερόλεπτα. Το να του αλλάξεις ρόλο και να παίξει χωρίς την μπάλα στα χέρια στα 34 δεν είναι ότι πιο εύκολο. Ο Σλούκας τα ίδια. Με την μπάλα στα χέρια παίζει τόσα χρόνια. Και ο Ναν off ball έδειξε ότι δεν το έχει. Με την μπάλα στα χέρια είναι επιδραστικος. Θα υπάρξει πρόβλημα χημείας με 3 παίχτες που θέλουν την μπάλα στα χέρια και μόνο τον Γκράντ ισορροπιστή
Ποιες ομάδες δεν έχουν 3 παιχτες που είναι καλοί χειριστές και θέλουν τη μπάλα στα χέρια? Η Ρεαλ με Καμπατσο, Φελιζ, Μουσα και Χεζονια? Ο Οσφπ με Γουοκαπ, Γκος, Βιλντοζα και Φουρνιε? Η Φενερ με Μπάλντγουιν, Γουιλμπεκιν και Γκουντουριτς? Η Μονακο με Καλαθη, Τζειμς, Οκομπο και Κορκμαζ? Η Μπαρτσα με Σατορανσκι, Παντερ και Λαπροβιτολα? Η Εφες με Λαρκιν, Τομπσον και Νουορα? Στα γρήγορα σου ανέφερα όλες τις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο φέτος. Εννοείται πως και ο Παο θα είχε 3 τέτοιους παίχτες.

Ο Σλούκας με τον Ναν ήταν το καλύτερο διδυμο γκαρντ στην Ευρώπη πέρσι. Και οι δύο έπαιζαν τόσο on, όσο και off the ball, όταν βρισκόταν μαζί στο παρκέ. Τέτοιας κλάσης παίχτες δεν αποδίδουν μόνο σε ένα στυλ παιχνιδιού. Εε τώρα απλά όσο δεν ειναι ο Σλουκας στο παρκέ ο Ναν θα παίζει δίπλα στον Μπράουν και όσο δεν ειναι ο Ναν στο παρκέ θα παίζει ο Σλουκας δίπλα στον Μπράουν (ή στον Γκραντ).

Οι Γκραντ, Γκριγκονις και Παπαπέτρου θα μοιράζονται τον χρόνο στο 3. Κανείς τους δεν θέλει τη μπάλα στα χέρια για να αποδώσει. Είναι αντιφατικό όμως να λέτε πως έχουμε πολλούς παίχτες που θέλουν τη μπάλα στα χέρια κι απτην άλλη να λέτε πως θα θέλαμε ακόμα ένα 3αρι (πχ Οσμαν) που θα ζητούσε κι αυτό κι άλλες μπάλες.
Του Αταμαν του αρεσει να παιζει με 3 γκαρντ και βρηκε τους καταλληλους παικτες ειτε λογω σουτ και υψους (γκριγκονις)ειτε λογω αθλητικοτητας και σωματοδομης(γκραντ) αρα πολυ καλα εκανε και πηρε ακομη εναν γκαρντ με εφεση στην οργανωση ειδικα οταν ο ναν κανει πολλα λαθη σε πολλα παιχνιδια και ο σλουκας γενικα την τελευταια 5ετια βγαζει προβληματα τραυματισμων και γενικα φορτσαρει μετα τα χριστουγεννα ασε που θα ειναι και ενα χρονο μεγαλυτερος τοτε. Βρηκε τον καταλληλο παικτη για αυτο που ναι μεν ειναι κορυφαιος αλλα δεν ειναι και σταρ ( ποτε δεν ηταν - μην ξεχναμε ποσες ομαδες αλλαξε και σε ποσες ψιλοαπετυχε) αλλα την τελευταια τριετια που χρησιμοποιηθηκε σωστα σε Ρωσσια, Μακαμπι και Εθνικη Ισπανιας ηταν φανταστικος. Οποτε δεν θα του διαλυσει τα αποδυτηρια και εχοντας συνυπαρξει και με αλλον γκαρντ που κραταει αρκετη ωρα την μπαλα στα χερια(Μπαλντγουιν) νομιζω ειναι το καταλληλο φιτ για τον Παο. Ουτε εγω θα πηγαινα σε τριαρι για τον λογο που ανεφερα πιο πανω και ενω αμυντικα μπορει να με καλυψει και για λιγοκαιρο Χουαντσο. Για το 5 εχω πει την αποψη μου θεωρω οτι μπορουσε να βρει καλυτερες λυσεις ο Παο αλλα αφου εκρινε ο προπονητης εγω παο πασο. Παντως ενας ιμπακα και ενας λεντει (αν και δεν ειναι τερας αμυντικος) που παταει και στο 4 και στο 5 ισως να ηταν πιο χρησιμος

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Πέμ Σεπ 05, 2024 8:34 pm

αν το κριτηριο που επιλεχτηκε ο τουρκος ειναι ο παπαγιαννης καλα κρασα

θεωρω αυτονοητο οτι ακομα και ο 2ος σεντερ μας πρεπει να ειναι καλυτερος απτον παπαγιαννη

για τον 3ο σεντερ μας το συζηταμε

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Πέμ Σεπ 05, 2024 8:37 pm

JohnnyPao έγραψε:
Πέμ Σεπ 05, 2024 8:12 pm

Διευκρινίζω πως δεν σε ρωτάω επειδή είσαι Ολυμπιακός ΠΡΟΦΑΝΩΣ, άλλωστε και στον τουλουμπα που κράζει απτο πρωι μεχρι το βράδυ την ομάδα, τα ίδια του λέω.

με την διαφορα οτι εγω εχω απαντησει και το σχολιο σου ηταν
δεν ξερει ο αταμαν ξερεις εσυ

πληρως μπασκετικο σχολιο δηλαδη :welcome:

Christofis

allstar
Reactions:

Πέμ Σεπ 05, 2024 8:37 pm

τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Σεπ 05, 2024 8:34 pm
αν το κριτηριο που επιλεχτηκε ο τουρκος ειναι ο παπαγιαννης καλα κρασα

θεωρω αυτονοητο οτι ακομα και ο 2ος σεντερ μας πρεπει να ειναι καλυτερος απτον παπαγιαννη

για τον 3ο σεντερ μας το συζηταμε
Ο παπαγιαννης ειναι για πρωτος για γιουροκαπ και για 2ος στο γκρουπ 9-18 της ευρωλιγκας

JohnnyPao

champion
Reactions:

Πέμ Σεπ 05, 2024 8:40 pm

Christofis έγραψε:
Πέμ Σεπ 05, 2024 8:32 pm
JohnnyPao έγραψε:

Του Αταμαν του αρεσει να παιζει με 3 γκαρντ και βρηκε τους καταλληλους παικτες ειτε λογω σουτ και υψους (γκριγκονις)ειτε λογω αθλητικοτητας και σωματοδομης(γκραντ) αρα πολυ καλα εκανε και πηρε ακομη εναν γκαρντ με εφεση στην οργανωση ειδικα οταν ο ναν κανει πολλα λαθη σε πολλα παιχνιδια και ο σλουκας γενικα την τελευταια 5ετια βγαζει προβληματα τραυματισμων και γενικα φορτσαρει μετα τα χριστουγεννα ασε που θα ειναι και ενα χρονο μεγαλυτερος τοτε. Βρηκε τον καταλληλο παικτη για αυτο που ναι μεν ειναι κορυφαιος αλλα δεν ειναι και σταρ ( ποτε δεν ηταν - μην ξεχναμε ποσες ομαδες αλλαξε και σε ποσες ψιλοαπετυχε) αλλα την τελευταια τριετια που χρησιμοποιηθηκε σωστα σε Ρωσσια, Μακαμπι και Εθνικη Ισπανιας ηταν φανταστικος. Οποτε δεν θα του διαλυσει τα αποδυτηρια και εχοντας συνυπαρξει και με αλλον γκαρντ που κραταει αρκετη ωρα την μπαλα στα χερια(Μπαλντγουιν) νομιζω ειναι το καταλληλο φιτ για τον Παο. Ουτε εγω θα πηγαινα σε τριαρι για τον λογο που ανεφερα πιο πανω και ενω αμυντικα μπορει να με καλυψει και για λιγοκαιρο Χουαντσο. Για το 5 εχω πει την αποψη μου θεωρω οτι μπορουσε να βρει καλυτερες λυσεις ο Παο αλλα αφου εκρινε ο προπονητης εγω παο πασο. Παντως ενας ιμπακα και ενας λεντει (αν και δεν ειναι τερας αμυντικος) που παταει και στο 4 και στο 5 ισως να ηταν πιο χρησιμος
Περι Μπράουν και 3αριου συμφωνώ σε όλα, για τον Γιουρτσεβεν τα έχουμε πει πως διαφωνούμε οπότε μην το ξαναπιασουμε απτην αρχή. Για τη περιφέρεια του ΠΑΟ πάντως είναι όπως τα λες τα πράγματα.

Εννοείται δεν ειναι Μισιτς ο Μπράουν, βέβαια τη Μακαμπι τη κουβαλησε πέρσι μόνος του στα πλειοφ, καθόλου αμελητέο, δεν τον πήραμε βέβαια για να κανει τον Μισιτς. Για τη δουλειά αυτή έχουμε τον Ναν, που ελπίζω αυτός να είναι καλύτερος φέτος στο κομμάτι αποφάσεων/δημιουργικότητας.

Elvetos

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ

Παρ Σεπ 06, 2024 1:57 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Σεπ 05, 2024 11:33 am
xomitsious έγραψε:
Πέμ Σεπ 05, 2024 9:00 am

Πάντως είναι γεγονός ότι σου την πέφτουν άσχημα στα τοπικ του Ολυμπιακού αν πεις κάτι αρνητικό για την ομάδα τους εκεί μέσα.

Thumbs down και χλευαστικά γελακια είναι το λιγότερο. Τώρα, αν δηλώνεις και ολυμπιακός είσαι ο supamantar μεταμφιεσμένος.

Αν δηλώνεις Παναθηναϊκός πάλι, είτε καταλήγεις σαν τον billypao, (που τουλάχιστον πήρε μαζί του και τον τοξικό werulethisland) είτε πρέπει συνεχώς να δικαιολογείσε όπως ο johnny.

Τα ίδια συνέβαιναν και πέρσι, τότε υπήρχε το in Barjokas we trust, τώρα υπάρχει το "θρυλικοί μάγκες Αγγελόπουλοι". Όποιος διαφωνεί συνήθως αναγκάζεται να σταματήσει να το κάνει.

Εφόσον λοιπόν δε θέλετε να εκφράζονται αρνητικές απόψεις για την ομάδα σας στα τοπικ του ΟΣΦΠ, εγώ το σέβομαι και απέχω.

Όποιος έχει διαβάσει την "Ασπίδα της Αρβερνης" του Αστερίξ και θυμάται πως αντιδρούσαν οι Γαλάτες σε αναφορά στην Αλεζια, μπορεί να κάνει και έναν παραλληλισμό με τον 4ο τελικό του πρωταθλήματος.
Ότι υπάρχουν κανα 2-3 επιθετικοί ισχύει και μένα μου την πέφτουν αν πω κάτι διαφορετικό..όπως και εδώ στου παο μου την έχουν πέσει .. Γενικά δεν το βλέπω αυτό που λες ίσα ίσα θα πάρουμε στην πλάκα τον ελβετό που μας έλεγε φτωχατζες η θα αναλύσουμε ότι δεν στέκουν αυτά με τα μπασκετικά κοινά ..Ξανά λέω όμως είναι 2-3 που θα γράψουν επιθετικά το χω δει ..

Ο μπιλι ΠΑΟ ρε σύ έμπαινε σε κάθε ματς και μας το έκανε ώπα ..δεν υπήρχε ματς ακόμα και 50π διαφορά να μην κερδίζαμε από τύχη,εύνοια διαιτητική και επειδή ο αντίπαλος είχε τραυματίες .. 5 φάουλ την ημέρα γλίτωνε ..

Με τον 4ο τελικό δεν κατάλαβα τι εννοείς αλλά θεωρητικά απαγορεύεται να μιλάς για διαιτησία εδώ μέσα..όποτε τι υπερασπιζομασταν ; Πάει καιρός δεν θυμάμαι αν είχε γίνει κάτι εδώ μέσα.Δεν θα κάνω και γενικό σχόλιο μην ξεκινήσω ολόκληρο καβγά εδώ μέσα με τέτοια .. έχουμε τόσα ντέρμπι να τσακωνόμαστε :D
Αυτά που γράφεις είναι τρανό παράδειγμα γιατί σταμάτησα να γράφω στα τόπικ του Ολυμπιακού, και του Ελληνικού πρωταθλήματος. Καταρχήν, ακόμα αναπαράγεις οτι σας είπα φτωχάλες - όπως λές -, κάτι το οποίο είναι ψέμα. Αφού το 95% δεν μπορεί να αντιληφθεί αυτά που γράφω, τότε δεν έχει κανένα νόημα να τα γράψω, to start with. Εγώ προσπάθησα να εξηγήσω με επιχειρήματα, γιατί τα potential έσοδα του Παναθηναικού στο μπάσκετ, ώς οργανισμού, είναι περισσότερα απο αυτά του Ολυμπιακού. Χρησιμοποίησα το γήπεδο ώς νούμερο ένα, και μετά έκανα ένα hint, το οποίο όπως έγραψα μπορεί να ισχύει, μπορεί και όχι (Αν ήταν η οπαδική βάση του Ολυμπιακού μαζεμένη στα βόρεια προάστια και το κέντρο, οι φίεστες δεν θα γίνοταν στα Καμίνια....). Anyway, και ενώ απλά έκανα συζήτηση επιχειρηματολογώντας, μου την έπεσε το μισό thread; άλλοι με είπαν τρολ, άλλοι είπαν οτι είμαι ο σουπαμαντάρ - όπως τον λένε τέλος πάντων -, κτλπ κτλπ. Και αφού ακόμα και τώρα δεν μπορείτε να αντιληφθείτε αυτό που έγραψα, και δεν θέλετε και τέτοιες συζητήσεις σε αυτά τα τόπικ, ε δέν έχει νόημα να κάτσω να χάσω το χρόνο μου. Θα σχολιάσω εδώ τα της ομάδας μου, και μπορείτε να συνεχίσετε να παινεύετε τον εαυτό σας ολημερής, όπως τόσο πολύ σας αρέσει. No problem!

Tsilarxos

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
Προειδοποιήσεις: 5

Παρ Σεπ 06, 2024 2:09 pm

Εγώ πάντως τον Παπαγιάννη για 7foοter σα τρίτο ψηλό πίσω από Μιλου και Ράιτ θα τον έπαιρνα λόγο Ελληνικού διαβατήριου μόλις λήξει το συμβόλαιο Φαλ. Δεν με χαλάει.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”