Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Soupamantar

senior
Reactions: 315
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Pαnαθηναϊκόc
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Οκτ 26, 2023 5:21 pm

Phys87 έγραψε:
Πέμ Οκτ 26, 2023 4:39 pm
xomitsious έγραψε:
Πέμ Οκτ 26, 2023 4:07 pm

Ευχαριστώ! Και εγώ το βρήκα ωραίο σχόλιο!

Λοιπόν επειδή δυσκολεύεσαι προφανώς να καταλάβεις θα το πω όσο πιο ξεκάθαρα μπορώ.

Ο καθένας σχολιάζει ότι θέλει.
Συζητάμε το ενδεχόμενο μιας μεταγραφής.

Άνθρωποι που ξέρουν τον παίχτη παραθέτουν τις απόψεις τους.

Εγώ, που δεν ξέρω τον παίχτη, παρέθεσα πληροφορίες για αυτόν που βρήκα σε ένα θρεντ του ρεντιτ.

Σε αυτό το θρεντ λοιπόν, αν κάποιος το επισκεφτεί, θα βρει σχόλια που έχουν γράψει κυρίως οπαδοί των nuggets και εγώ τα παρέθεσα εφόσον συζητάμε για αυτόν.

Όλα καλά μέχρι εδώ?

Μπορείς να καταλάβεις ότι εγώ δεν θεωρώ τον παίχτη ούτε τουβλαδορο ούτε γκρινιάρη, καθώς δεν έχω άποψη για αυτόν?

Εγώ ακούω τις απόψεις για τον Μπάρτον, και πολλές είναι καλές. Αυτές στο συγκεκριμένο θρεντ δεν είναι.
Δεν με εκπροσωπούνε όμως. Ούτε τις πιστεύω. Απλά τις μεταφέρω για χάρη της συζήτησης.

Μπορεί η διαφορά μεταξύ euroleague και ΝΒΑ να είναι τέτοια που στην Ευρώπη ένας παίκτης που άφησε αρνητικές εντυπώσεις στους οπαδούς της ομάδας του, να πάει μια χαρά.
Ούτε εγώ εχω άποψη γιαυτον. Δεν τον εχω δει να αγωνίζεται ούτε μια φορά. Ένα βίντεο ένα λεπτό είδα. Το θρεντ δεν το διάβασα. Αν είναι καλος εμένα μου αρκεί. Είναι;
Είναι στο λέω εγώ.

Στα + του είναι καλός στο fast Break παιχνίδι και στο Coast2coast.

Βλέπει γήπεδο, έχει αντίληψη, spacing.
Αρκετά καλός στο Penetration και στο One to One.
Κόβει στο γήπεδο μετά από backdoor πάσα.
Καλή Crossover τρίπλα
Καλός στο Dive αλλά και στο Drive, σε Split είναι άρχοντας.
Καλός σε motion καταστάσεις

Γενικά είναι σλασερ, καλός στα αμυντικά του καθήκοντα, παίζει με πάθος και για Ευρώπη έχει ηγετική αύρα .

Ταχύτατος, εκρηκτικός… στο nba είχε μειονέκτημα απέναντι σε τέρατα και χοντρούς… αλλά Ευρώπη θα αντιμετωπίσει λιγότερο τέτοιους..

Αυτά, swinger, καλά το είπε ένας συμφοριτης!

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7278
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Οκτ 26, 2023 5:32 pm

το αρνητικο του μπαρτον ειναι οτι ηδη εχει κανει μεγαλη καριερα και εχει βγαλει και πολλα λεφτα.. Ειναι πιθανο να το δει σαν διακοπες εδω,ποιος ασχολειται με την ευρωπη κτλ κτλ και να μην πιασει,επισης ερχεται μεσα στην χρονια και χωρις παιχνιδια στα ποδια του νομιζω..Σαν 3ρι επισης ειναι φτερο στον ανεμο,στην αμυνα θα δυσκολευεται λογω δυναμης θεωρω..ο μασικικ πχ που σε πολλους δεν αρεσει στο 3 ειναι ιδιο υψος και 10 μυικα κιλα παραπανω..

Αμα ερθει ορεξατος και βρει φορμα σαν 2ρι πιστευω θα ειναι απο τα καλυτερα της λιγκας..επισης πολυ πιθανον να βγει πολυ καλυτερος σουτερ αποτι πολλοι περιμενουν.. το οτι καποιος ειναι στρικι σουτερ δεν τον κανει και κακο..εχει καλη μηχανικη και εδω θα σουταρει και απο πιο κοντα.

0
Άβαταρ μέλους
Soupamantar

senior
Reactions: 315
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Pαnαθηναϊκόc
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Οκτ 26, 2023 5:41 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Οκτ 26, 2023 5:32 pm
το αρνητικο του μπαρτον ειναι οτι ηδη εχει κανει μεγαλη καριερα και εχει βγαλει και πολλα λεφτα.. Ειναι πιθανο να το δει σαν διακοπες εδω,ποιος ασχολειται με την ευρωπη κτλ κτλ και να μην πιασει,επισης ερχεται μεσα στην χρονια και χωρις παιχνιδια στα ποδια του νομιζω..Σαν 3ρι επισης ειναι φτερο στον ανεμο,στην αμυνα θα δυσκολευεται λογω δυναμης θεωρω..ο μασικικ πχ που σε πολλους δεν αρεσει στο 3 ειναι ιδιο υψος και 10 μυικα κιλα παραπανω..

Αμα ερθει ορεξατος και βρει φορμα σαν 2ρι πιστευω θα ειναι απο τα καλυτερα της λιγκας..επισης πολυ πιθανον να βγει πολυ καλυτερος σουτερ αποτι πολλοι περιμενουν.. το οτι καποιος ειναι στρικι σουτερ δεν τον κανει και κακο..εχει καλη μηχανικη και εδω θα σουταρει και απο πιο κοντα.
Όντως, ο μέσος αμερικανός νομίζει ότι η Ευρώπη είναι η πρωτεύουσα της Αυστραλίας ξέρω γώ.. πέρα απ την χώρα τους δε ξέρουν τίποτα, και είναι σαν αγγαρεία γι αυτούς να πάμε να παίξουμε κανα ματσάκι να βγάλουμε κανα ντολαρς.
Είναι ρίσκο, ξεκάθαρα.. αλλά τέτοια εποχή, αυτές είναι οι επιλογές.
Αν έρθει σοβαρός και με όρεξη θα κάνει πάταγο, αλλιώς θα τον μαζεύουν απ τα κλαμπάκια της παραλιακής..

Ο μακκισικ δε συγκρίνεται σε τεχνική και γκλαμουριά είναι πιο πολύ παλαιστής me Drive, ντελικάτος ο Μπάρτον

0
assistant

nba
Reactions: 1754
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Οκτ 27, 2023 2:40 pm

Εγω παντως αν ηταν δικια μου δουλεια να αποφασισω θα προτιμουσα περισσοτερο απ τον Μπαρτον τον Οστιν Ριβερς.......χωρις να εχω καποια στοιχεια που το στηριζω αλλα μου φερνει πιο πολυ σε παιχτη που μπορει να κουμπωσει καλυτερα στον ευρωπαικο τροπο παιχνιδιου.

Βεβαια πιστευω οτι η τελικη επιλογη θα ειναι ο Ναν.......τον ΄΄διαολιζει΄΄ τον ΔΠΓ ολη αυτη η καλοκαιρινη ιντριγκα με τον παιχτη και τον Ολυμπιακο.......για ενα story ζουμε αλλωστε......

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Οκτ 27, 2023 3:10 pm

assistant77 έγραψε:
Παρ Οκτ 27, 2023 2:40 pm
Εγω παντως αν ηταν δικια μου δουλεια να αποφασισω θα προτιμουσα περισσοτερο απ τον Μπαρτον τον Οστιν Ριβερς.......χωρις να εχω καποια στοιχεια που το στηριζω αλλα μου φερνει πιο πολυ σε παιχτη που μπορει να κουμπωσει καλυτερα στον ευρωπαικο τροπο παιχνιδιου.

Βεβαια πιστευω οτι η τελικη επιλογη θα ειναι ο Ναν.......τον ΄΄διαολιζει΄΄ τον ΔΠΓ ολη αυτη η καλοκαιρινη ιντριγκα με τον παιχτη και τον Ολυμπιακο.......για ενα story ζουμε αλλωστε......
Αν αποφασίσει αυτός σίγουρα :twisted:

Αλλά και ο Αταμάν μπορεί να διαλέξει αυτόν, δεδομένου ότι από άποψη ηλικίας είναι πιο πιθανό να έχει κίνητρο.

Γενικά σε αυτού του τύπου τις μεταγραφές, τον μεγαλύτερο ρόλο παίζει 3τι θα δεις από τις επαφές με τον παίχτη ως προς το πως βλέπει την ζωή, το μπάσκετ, τι γνώμη έχει για την γιουροβίζιον κτλ :P

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1479

Παρ Οκτ 27, 2023 4:03 pm

Ο παναθηναικος χρειαζεται τον οστιν ριβερς αλλα τελικα θα παρει τον Ναν. Παιρνοντας τον ριβερς ο Παο θα γινει πολυ καλυτερος καθως θα δωσει αυτο που χρειαζεται στην περιφερεια δηλαδη αθλητικοτητα, αμυνα και θα την συνδεσει με την γραμμη των ψηλων. Με τον Ναν απλα βαζει εναν παικταρα διπλα σε καποιους αλλους παικταραδες χαλοντας περαιτερω την οποια χημεια και καιει καποιον απο τους παικτες που επενδυσε για το μελλον δηλαδη τον βιλντοζα ή τον γκαι καθως ο γκραντ ειναι ο μονος που προσφερει αμυνα απο την περιφερια αλλα ειναι και υλικο μιας χρησης. Φυσικα με τον Ναν στα πρασινα σιγουρα θα ζηλεψω τοσο πολυ οσο απο οταν πηρανε τον Σαρας ή παλαιοτερα ο μποντιρογκα.

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Σάβ Οκτ 28, 2023 12:25 am

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7278
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Οκτ 28, 2023 1:16 am

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5036
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Οκτ 28, 2023 1:26 am

ο κομισαριος στο δελτιο τυπου ειπε σημερα οτι θα παρουμε εναν κομπο απο αμερικη και ενα καθαρο 3αρι με συμβολαιο 2 -3 μηνων αλλα με εμπειρια ευρωπης
για τον μπαρτον ειπε οτι δεν υπαρχει στην λιστα μεχρι τωρα
ο καρλικ τζοουνς αν ελεγε το ναι θα τον ειχαμε παρει αλλα ζητησε χρονο για nba
ο ναν ειναι περιπτωση μιροτιτς,αυτοπροτεινεται σε ολες τις ομαδες και οταν καποια ζηταει πληροφοριες δεν σηκωνει τα τηλεφωνα

θα παμε με 9 ξενους αλλα τελη ιανουαριου θα μεινουν οι 7 αυτο ειναι το πλανο

0
Rice

senior
Reactions: 345

Σάβ Οκτ 28, 2023 7:47 am

Δεν είδα τον αγώνα αλλά κοιτάζοντας τα στατιστικά είδα ότι ο Χουαντσο έπαιξε 13 λεπτά και ο Βιλντοσα μόλις 10.

Είχαν κάποιο πρόβλημα ή ήταν επιλογή του Αταμάν;

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2666
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Οκτ 28, 2023 9:19 am

Επιλογή Αταμάν γιατί δεν βλέπονταν.

Πρέπει και οι 2 να ανέβουν αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι.
Όποιον και να φέρουμε τώρα για το 1-2 από τους κομμένους η λογική λέει ότι δεν θα είναι ο παίκτης που θέλαμε να είναι ο Βιλντόζα(στα τοπ 10 γκαρντ στην Ευρώπη) εκτός αν πιάσουμε το Τζόκερ.

Και στο 4-5 υποτίθεται ότι ο Χουάντσο θα είναι ένα από τα καλύτερα 4 της Ευρώπης αν όχι το καλύτερο και ο Μήτογλου θα παίζει κάνα 20λεπτο ως η πρώτη αλλαγή στο 4-5.

Ο Μήτογλου είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση τώρα αλλά η λογική λέει ότι με καλύτερο παίκτη των Μήτογλου έχεις συγκεκριμένο ταβάνι.

0
nikkal

euroleague
Reactions: 484
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic

Σάβ Οκτ 28, 2023 11:26 am

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους.
Εάν προσπαθήσουμε να αποκωδικοποιήσουμε όσα είπε χθες στη συνέντευξη τύπου ο Αταμάν τότε αντιλαμβανόμαστε πως:
1) Είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με τον Παπαπέτρου και τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα στο γόνατο του.
2) Η μεταγραφή του παίχτη στο 3 προέκυψε ως ανάγκη λόγω του παραπάνω τραυματισμού.
3) Δίνει πίστωση χρόνου και δείχνει εμπιστοσύνη στην τριάδα των ψηλών.
4) Δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από τον Βιλντόζα και μάλλον εκεί διακρίνει την μεγαλύτερη αδυναμία της ομάδας. Στον άνθρωπο που θα είναι ο δεύτερος χειριστής πίσω από τον Σλούκα. Ο Αργεντινός δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτόν τον ρόλο. Ίσως ήταν και λάθος εκτίμηση του ίδιου του Αταμαν ποθ τον ήθελε ως δεύτερο άσσο ενώ μάλλον κουμπώνει καλύτερα ως δυάρι.
5) Θεωρεί τον Σλούκα την βάση για όλη την ομάδα.
6) Από τον Ερνανγκόμεθ περιμένει πολύ περισσότερα και τον πιστεύει ως ιδιαίτερα ποιοτικο παίχτη. Βέβαια, στα χθεσινά λεγόμενα του τόνισε την δυσκολία του εν λόγω παίχτη στο 3 και πως θα πρέπει να μείνει στο 4, όταν πριν λίγες μέρες έλεγε ότι θα καλύψει το κενό του Παπαπέτρου και με τον Ερνανγκομεθ στο 3.

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Σάβ Οκτ 28, 2023 11:37 am

Μα όντως Ο Βιλντοζα είναι το πρόβλημα.

Χτες του ταίριαζε το ματς και θα μπορούσε να πάρει τα πάνω του, αλλά ήταν μέτριος.
Δεν ήταν βέβαια τόσο κακός, αν είχαν βάλει και τα 2 τρίποντα που τους έβγαλε οι Σλουκας/Γκραντ ίσως μετά να ρολαρε καλύτερα το πράγμα εκεί, αλλά δεν ήταν ο Βιλντοζα που ξέρουμε και γενικά δεν είναι.

Ο Χουάντσο οκ, το χουμε πει από την αρχή ότι θέλει περισσότερο χρόνο να δείξει.

Ο Μήτογλου χτες έκανε εμφάνιση που περιμένεις από Χουάντσο, έβαλε και τα τρίποντα και γενικά δύσκολα καλάθια που είναι (θεωρητικά) εκτός των δυνατοτήτων που ξέρουμε σίγουρα ότι έχει.

1
1 Εικόνα
RedTroll

Reactions: 25
Αγαπημένος παίκτης: Mckisic

Σάβ Οκτ 28, 2023 12:07 pm

Ο ΠΑΟ για να εκπληρώσει τους στόχους του χρειάζεται έναν βοηθό του Σλούκα ένα βασικό στον άσσο ένα βασικό στο δύο ένα βασικό στο 3 έναν βοηθό του Μήτογλου στο 4 και έναν βασικό στο 5.

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1770
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Σάβ Οκτ 28, 2023 12:27 pm

RedTroll έγραψε:
Σάβ Οκτ 28, 2023 12:07 pm
Ο ΠΑΟ για να εκπληρώσει τους στόχους του χρειάζεται έναν βοηθό του Σλούκα ένα βασικό στον άσσο ένα βασικό στο δύο ένα βασικό στο 3 έναν βοηθό του Μήτογλου στο 4 και έναν βασικό στο 5.
Ξεχασες εναν βασικο στο 6.

5
3 Εικόνα 1 Εικόνα 1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”