Είναι στο λέω εγώ.Phys87 έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 26, 2023 4:39 pmΟύτε εγώ εχω άποψη γιαυτον. Δεν τον εχω δει να αγωνίζεται ούτε μια φορά. Ένα βίντεο ένα λεπτό είδα. Το θρεντ δεν το διάβασα. Αν είναι καλος εμένα μου αρκεί. Είναι;xomitsious έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 26, 2023 4:07 pm
Ευχαριστώ! Και εγώ το βρήκα ωραίο σχόλιο!
Λοιπόν επειδή δυσκολεύεσαι προφανώς να καταλάβεις θα το πω όσο πιο ξεκάθαρα μπορώ.
Ο καθένας σχολιάζει ότι θέλει.
Συζητάμε το ενδεχόμενο μιας μεταγραφής.
Άνθρωποι που ξέρουν τον παίχτη παραθέτουν τις απόψεις τους.
Εγώ, που δεν ξέρω τον παίχτη, παρέθεσα πληροφορίες για αυτόν που βρήκα σε ένα θρεντ του ρεντιτ.
Σε αυτό το θρεντ λοιπόν, αν κάποιος το επισκεφτεί, θα βρει σχόλια που έχουν γράψει κυρίως οπαδοί των nuggets και εγώ τα παρέθεσα εφόσον συζητάμε για αυτόν.
Όλα καλά μέχρι εδώ?
Μπορείς να καταλάβεις ότι εγώ δεν θεωρώ τον παίχτη ούτε τουβλαδορο ούτε γκρινιάρη, καθώς δεν έχω άποψη για αυτόν?
Εγώ ακούω τις απόψεις για τον Μπάρτον, και πολλές είναι καλές. Αυτές στο συγκεκριμένο θρεντ δεν είναι.
Δεν με εκπροσωπούνε όμως. Ούτε τις πιστεύω. Απλά τις μεταφέρω για χάρη της συζήτησης.
Μπορεί η διαφορά μεταξύ euroleague και ΝΒΑ να είναι τέτοια που στην Ευρώπη ένας παίκτης που άφησε αρνητικές εντυπώσεις στους οπαδούς της ομάδας του, να πάει μια χαρά.
Στα + του είναι καλός στο fast Break παιχνίδι και στο Coast2coast.
Βλέπει γήπεδο, έχει αντίληψη, spacing.
Αρκετά καλός στο Penetration και στο One to One.
Κόβει στο γήπεδο μετά από backdoor πάσα.
Καλή Crossover τρίπλα
Καλός στο Dive αλλά και στο Drive, σε Split είναι άρχοντας.
Καλός σε motion καταστάσεις
Γενικά είναι σλασερ, καλός στα αμυντικά του καθήκοντα, παίζει με πάθος και για Ευρώπη έχει ηγετική αύρα .
Ταχύτατος, εκρηκτικός… στο nba είχε μειονέκτημα απέναντι σε τέρατα και χοντρούς… αλλά Ευρώπη θα αντιμετωπίσει λιγότερο τέτοιους..
Αυτά, swinger, καλά το είπε ένας συμφοριτης!