Παναθηναικός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 640
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Σεπ 21, 2023 4:58 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Πέμ Σεπ 21, 2023 4:50 pm
xomitsious έγραψε:
Πέμ Σεπ 21, 2023 4:39 pm
Τέλος πάντων. Ας διαφωνούμε και σε κάτι. Χρόνια τώρα κάνουμε αυτή την κουβέντα, εσύ λες Αρτζι, εγώ λέω Τσάβι. Μακάρι τέτοια εποχή του χρόνου να λέμε και οι δύο Αταμάν.
Pre-season χωρίς Καλαθιάδα και Πεδουλακιάδα δεν υπάρχει. Νομοτελειακά πλέον θα καταλήξει εκεί :D
Εμένα μου λείπουν και οι Φελντεινιαδες.
Προ Φελντενιακος btw.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3939
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Σεπ 21, 2023 8:48 pm

μεσος πεδουλακιστης οταν προσπαθει να πεισει παναθηναικους για την αξια του πεδουλακη

Εικόνα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Παρ Σεπ 22, 2023 12:21 am

τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Σεπ 21, 2023 8:48 pm
μεσος πεδουλακιστης οταν προσπαθει να πεισει παναθηναικους για την αξια του πεδουλακη

Εικόνα
Mέσος αντιπεδουλακιστής όταν αποφεύγει να μας πει ποιος έφτασε πιο κοντά σε Φ4 και ποιος έφτιαξε την ομάδα του Τσάβι

Εικόνα

1
1 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG

Παρ Σεπ 22, 2023 1:46 pm

Η μια μερια εχει επιχειρηματα, η αλλη μερια βαζει gif

Το θεμα ειναι να βαζετε επιχειρηματα και να γινεται συζητηση.

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038

Παρ Σεπ 22, 2023 1:55 pm

xomitsious έγραψε:
Πέμ Σεπ 21, 2023 4:39 pm
Tracy Mac έγραψε:
Πέμ Σεπ 21, 2023 4:05 pm

Φτασαμε πιο κοντα απο ποτε στο Final 4 με τον Πεδουλακη. Οποτε ναι αυτο ηταν το καλυτερο αποτελεσμα που φεραμε και μαλιστα με το ισως μικροτερο μπατζετ στην μετα ζοτς εποχη. Επισης πηραμε και νταμπλ απεναντι σε εναν τρομερο Οσφπ τοτε που ειχε back2back (χωρις λο νομιζω ομως στους τελικους), και οχι τον σχετικα μετριο οπως εμφανιστηκε οσφπ τοτε το 17 και το 18 που το πηραμε με τσαβι (που επαιζε και μισος).

Δεν εννοουσα οτι δεν στηριζα Πεδουλακη τοτε και το τι πετυχαμε με αυτον (απο το 2019 που γυρισε δεν ηθελα καθολου) αλλα ηθελα να πω οτι για να πεις τα γεγονοτα δεν χρειαζεται να εισαι με καποιον, απλως τα παραθετεις. Και ναι με Πεδουλακη ειχαμε τα καλυτερα, καθως την 1η χρονια φτασαμε πιο κοντα απο ποτε στο final 4 με πολυ μικρο μπατζετ.

Τα αποτελεσματα του Τσαβι ηταν καλυτερα στην κανονικη διαρκεια, αλλα 1) στα πλει οφφ πατωσε οπως παντα και 2) ειχε ετοιμη ροστεραρα απο τον Πεδουλακη. Δηλαδη θελετε να μου πειτε οτι δεν ειναι σημαντικο ενας προπονητης να εχει ετοιμη ομαδαρα και αν πετυχει με αυτη δεν μειωνετε η επιτυχια του αφου δεν τους διαλεξε αυτος?

Φυσικα και μειωνετε η επιτυχια του αφου αλλος εφτιαξε την ομαδα. Τυχαιο ειναι που οτι παικτη διαλεξε για να συμπληρωσει αυτο το ροστερ τα εκανε μανταρα? Τυχαιο ειναι οτι μολις εφυγαν αυτοι οι παικτες και κληθηκε να φτιαξει απο την αρχη ομαδα τα εκανε ακομα περισσοτερο χαλια με αποτελεσμα να ειμασταν 12οι οταν εφυγε?

Για αυτο και επιμενω οτι τα αποτελεσματα του Αρτζι ηταν τα καλυτερα την 1η χρονια. Ειχαμε δηλαδη την καλυτερη σεζον της δεκαετιας μας με Αρτζι και μετα αυτες με Τσαβι.
Έχω κουραστεί να κάνω αυτή τη συζήτηση με άτομα που για κάποιο λόγο θυμούνται μόνο την πρώτη χρονιά Πεδουλάκη, και κρύβουν κάτω από το χαλάκι όλες τις υπόλοιπες.
Αυτές δεν κρίνονται? Κι εγώ θεωρούσα επιτυχημένη την πρώτη χρονιά του. Τον κρίνω όμως συνολικά. Συμπεριλαμβάνω και το ματς με την Άλμπα (το τελευταίο του ως προπονητής) που αν εσύ η εγώ (η και ο δύο χρόνων γιος μου) ημασταν στη θέση του θα το περνάμε το ματς.

Τέλος πάντων. Ας διαφωνούμε και σε κάτι. Χρόνια τώρα κάνουμε αυτή την κουβέντα, εσύ λες Αρτζι, εγώ λέω Τσάβι. Μακάρι τέτοια εποχή του χρόνου να λέμε και οι δύο Αταμάν.
Καλα ναι μακαρι να λεμε Αταμαν. Εγω δεν μπορω να πω Τσαβι γιατι 1) Ο Αρτζι εφτασε πιο κοντα στο final 4 με μικρο μπατζετ, 2) εφτιαχνε απο την αρχη τα δικα του ροστερ, ενω ο τσαβι οτι εκανε το εκανε λογο ροστεραρας του Αρτζι, 3) ο ανταγωνισμος που ειχε ο αρτζι ηταν τεραστιος τοτε σε αντιθεση με τσαβι που αν εξαιρεσεις Τσκκα-Ρεαλ-Φενερ που ομως την μια χρονια ηταν σακατηδες η Φενερ και την αλλη η Ρεαλ, ολες οι αλλες ομαδες ηταν πολυ πολυ μετριες για να απειλησουν τις πρωτες και Παο-Οσφπ.

Οτι απετυχε το 2019 το ξερουμε ολοι, αν και θεωρω οτι απλως περιμεναν τον Πιτινο για αυτο δεν τον στηριξαν. Αλλωστε τον ειχαν καταδικασει ηδη στο ροστερ με Ουαιλι-Φριντετ με αποτελεσμα να μην μπορει να παρει αλλο ψηλο πλην Μπεντιλ (με 200 χιλ) και αλλο γκαρντ. Κακως ομως τα δεχτηκε αυτα τα εχουμε πει.

0
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague

Σάβ Σεπ 23, 2023 6:29 pm

Όποιος ανυπομονεί να δει το νέο παρκέ στο ΟΑΚΑ έχει ξεκινήσει ο πρώτος ημιτελικός του Π.Γιαννακοπουλος. Εμένα μου αρέσει πάντως, αλλά πάντα μου άρεσε το σκούρο πράσινο και το πορτοκαλί.

0
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague

Δευ Σεπ 25, 2023 9:17 am

Αν δώσανε μια είδηση στη χθεσινή magic euroleague είναι ότι μάλλον θα πάει δανεικός ο Σαμοντουροβ σε ομάδα Α2

0
jazz thrilos
Reactions:

Κυρ Οκτ 01, 2023 8:35 pm

Μπορεί να βγει κάποιος φίλος του Παναθηναικου που έκραζε τον Παπαγιαννη κι έλεγε χίλιες φορές Μπαλτσεροφσκι, πόσο χειρότερος να είναι, και άλλα τέτοια ωραία, να μας κάνει μια ανάλυση αφενος για την πρώτη παρουσία του Πολωνού απέναντι στους ψηλούς του Ολυμπιακου και αφετέρου για το που ακριβώς υπερτερεί ο παιχτης από τον Παπαγιαννη;

Η παράκληση απευθύνεται μόνο σε φίλους του Παναθηναικου που έκραζαν ανηλεως τον Έλληνα σέντερ και πανηγύριζαν όταν έφυγε.

nikkal

euroleague
Reactions: 473
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic

Κυρ Οκτ 01, 2023 8:49 pm

jazz thrilos έγραψε:
Μπορεί να βγει κάποιος φίλος του Παναθηναικου που έκραζε τον Παπαγιαννη κι έλεγε χίλιες φορές Μπαλτσεροφσκι, πόσο χειρότερος να είναι, και άλλα τέτοια ωραία, να μας κάνει μια ανάλυση αφενος για την πρώτη παρουσία του Πολωνού απέναντι στους ψηλούς του Ολυμπιακου και αφετέρου για το που ακριβώς υπερτερεί ο παιχτης από τον Παπαγιαννη;

Η παράκληση απευθύνεται μόνο σε φίλους του Παναθηναικου που έκραζαν ανηλεως τον Έλληνα σέντερ και πανηγύριζαν όταν έφυγε.
Παντελώς άστοχο το σχόλιό σου.
Έβγαλες συμπέρασμα στο δεύτερο επίσημο παιχνίδι (και πρώτο απέναντι σε ομάδα υψηλού επιπέδου), στο οποίο μάλιστα όλη η ομάδα ήταν τραγική.
Είμαι οπαδός του Παναθηναϊκού, δεν πανηγύριζα όταν έφυγε ο Παπαγιάννης, αλλά ουτε και τα έβαψα μαύρα.
Αυτά τα λίγα.

1
1 Εικόνα
Dakotas

senior
Reactions: 177
Αγαπημένη θέση: C

Κυρ Οκτ 01, 2023 9:25 pm

jazz thrilos έγραψε:

Δεν μπορώ να καταλάβω το σχολιο σου
Δεν ξέρω πως θα βγει ο Πολωνός αλλά η περυσινή κακιστη εικόνα του παπαγιαννη έκανε πολλούς να πανηγύρισαν με την φυγή του
Τώρα για ένα παιχνίδι να βγάλουμε συμπέρασμα δεν μπορώ να το καταλάβω

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Κυρ Οκτ 01, 2023 9:37 pm

Βασικά, τον Μπαλτσεροφσκι θα τον περιμένουμε δεν είναι και εύκολο να έρθεις από το eurocup και να παίξεις το πρώτο σου επίσημο απέναντι στην καλύτερη φροντλαιν της Ευρωλίγκας.

Όσο για την σύγκριση με τον Παπαγιάννη, ο Κώστας έκανε ηδη περισσότερα από όσα θα εκανε ο Παπα στο συγκεκριμένο ματς δεν χρειάζεται καν να τον συγκρίνουμε με τον Πολωνό.

Είναι όμως πολύ νωρίς για τέτοια συμπεράσματα, η ερώτηση είναι απλά προβοκατορικη

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
BillyPao

allstar
Reactions: 2318
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Οκτ 01, 2023 9:39 pm

Dakotas έγραψε:
Κυρ Οκτ 01, 2023 9:25 pm
jazz thrilos έγραψε:

Δεν μπορώ να καταλάβω το σχολιο σου
Δεν ξέρω πως θα βγει ο Πολωνός αλλά η περυσινή κακιστη εικόνα του παπαγιαννη έκανε πολλούς να πανηγύρισαν με την φυγή του
Τώρα για ένα παιχνίδι να βγάλουμε συμπέρασμα δεν μπορώ να το καταλάβω
Κλασικός οπαδός που βγάζει συμπεράσματα από ένα παιχνίδι για να βγάλει το συμπέρασμα που τον βολεύει.

0
giorgos45

a1greece
Reactions: 283
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Οκτ 01, 2023 9:54 pm

καλα δε θες κ πολυ για να καταλαβεις οτι ο πολωνος ειναι καλυτερος ξερει μπασκετ εχει κινησεις αλλα ειναι η πρωτη του εμφανιση σαυρο το επιπεδο ειναι κ 23!

0
jazz thrilos
Reactions:

Κυρ Οκτ 01, 2023 10:13 pm

shtarkws έγραψε:
Βασικά, τον Μπαλτσεροφσκι θα τον περιμένουμε δεν είναι και εύκολο να έρθεις από το eurocup και να παίξεις το πρώτο σου επίσημο απέναντι στην καλύτερη φροντλαιν της Ευρωλίγκας.

Όσο για την σύγκριση με τον Παπαγιάννη, ο Κώστας έκανε ηδη περισσότερα από όσα θα εκανε ο Παπα στο συγκεκριμένο ματς δεν χρειάζεται καν να τον συγκρίνουμε με τον Πολωνό.

Είναι όμως πολύ νωρίς για τέτοια συμπεράσματα, η ερώτηση είναι απλά προβοκατορικη
Προβοκατορικη την θεωρείς εσύ γιατί ίσως τα οπαδικά σου γυαλια δεν επιτρέπουν να ειπωθεί κάτι κακό για την ομαδα σου. Αλλά οκ.

Το σχόλιο μου και η ερώτηση δεν είχαν σκοπό φυσικά να θίξουν τον Πολωνό ή να προβλέψουν την εξέλιξη του. Η ερώτηση, και απορώ που ορισμένοι κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, είχε ως σκοπό να αναδείξει το γεγονός ότι ένας Έλληνα σέντερ βασικό στέλεχος της εθνική ομάδας που πέρασε από το ΝΒΑ, απαξιωνόταν συστηματικά και τον έβριζαν ως ο άχρηστος, κώνος, άμυαλος κτλ. Πανηγύριζαν οι οπαδοί που εφυγε ο άχρηστος, πήγε στη Φενερ by the way, αλλά οι ίδιοι οπαδοί είναι γενναίοι στο να δώσουν χρόνο σε έναν παίχτη άγουρο που έρχεται από γιουροκαπ και ο οποίος στο πρώτο δύσκολο ματς φάνηκε να μην κάνει ούτε τα βασικά του αθλήματος.

Και ξαναρωταω, Παπαγιαννη για δευτερο σέντερ ή ας περιμένουμε να δούμε αν και πότε θα ξεπεταχτεί ο Πολωνος;

Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Κυρ Οκτ 01, 2023 10:18 pm

jazz thrilos έγραψε:
Κυρ Οκτ 01, 2023 10:13 pm
shtarkws έγραψε:

Προβοκατορικη την θεωρείς εσύ γιατί ίσως τα οπαδικά σου γυαλια δεν επιτρέπουν να ειπωθεί κάτι κακό για την ομαδα σου. Αλλά οκ.

Το σχόλιο μου και η ερώτηση δεν είχαν σκοπό φυσικά να θίξουν τον Πολωνό ή να προβλέψουν την εξέλιξη του. Η ερώτηση, και απορώ που ορισμένοι κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, είχε ως σκοπό να αναδείξει το γεγονός ότι ένας Έλληνα σέντερ βασικό στέλεχος της εθνική ομάδας που πέρασε από το ΝΒΑ, απαξιωνόταν συστηματικά και τον έβριζαν ως ο άχρηστος, κώνος, άμυαλος κτλ. Πανηγύριζαν οι οπαδοί που εφυγε ο άχρηστος, πήγε στη Φενερ by the way, αλλά οι ίδιοι οπαδοί είναι γενναίοι στο να δώσουν χρόνο σε έναν παίχτη άγουρο που έρχεται από γιουροκαπ και ο οποίος στο πρώτο δύσκολο ματς φάνηκε να μην κάνει ούτε τα βασικά του αθλήματος.

Και ξαναρωταω, Παπαγιαννη για δευτερο σέντερ ή ας περιμένουμε να δούμε αν και πότε θα ξεπεταχτεί ο Πολωνος;
Άλλος φοράει οπαδικά γυαλιά και μάλιστα του χειριστου είδους, τα δήθεν αντικειμενικά

Επίσης, δεν θα δεχθώ ξανά τέτοιου τύπου σχόλιο

Για να είμαι ξεκάθαρος

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”