Παναθηναικός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- xomitsious
- Reactions: 640
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- yorgos
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι γιατί τον κόφτει ο σύλλογος πολύ. Οι δε δηλώσεις ότι αυτός έσωσε την Παρτιζάν είναι για γέλια.xomitsious έγραψε: ↑Τετ Σεπ 20, 2023 10:03 amΝαι, με αυτούς έχει προσωπική κόντρα γιατί έκοψαν επισήμως τα πάρε δώσε μαζί του. Θεωρεί ότι έτσι ζημιώνεται ο σύλλογος.
Οπότε όχι ακριβώς αυτό που γράφεις εσύ...
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ειχαμε το πιο αδυναμο σεντερ της Ευρωλιγκας, και ο Ραντονιτς διαλεξε το χειροτερο 4αρι αμυντικο στην Ευρωλιγκα. Δεν ταιριαζε αλλο ενα σχετικα αδυναμο 4-5αρι στην ομαδα μας οπως ο Πετρουσεφ. Επισης εκεινη την περιοδο δεν προερχοταν απο καλες σεζον, οποτε καπως ετσι ηθελαν εναν σεντερ πιο δυνατο που μπορει να σπρωχνει και να παιζει ποστ.τουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Σεπ 19, 2023 2:31 pmO Μίσκο Ραζνάτοβιτς αποκάλυψε ότι την περασμένη σεζόν, επί Ράνοντιτς, πρότεινε τον Πετρούσεφ στον Παναθηναϊκό!
Πιο συγκεκριμένα ανέφερε, μιλώντας στο sportal:
«Κατά τη γνώμη μου οι άνθρωποι γύρω του. Δεν μιλάω για τον ιδιοκτήτη γιατί πέρσι δεν ενεπλάκη στα πράγματα. Ο μάνατζερ και ο ασίσταντ μάνατζερ δεν τον άφησαν να φτιάξει την ομάδα του.
Για παράδειγμα, πίεζα πολύ έντονα για να υπογράψουν τον Πετρούσεφ. Γιατί ο Πετρούσεφ πραγματικά δεν ήθελε να επιστρέψει, λόγω της κατάστασης μεταξύ Παρτίζαν και Ερυθρού Αστέρα. Και οι δύο ομάδες τον ήθελαν σαν τρελές, αλλά ήθελε να απαλλαχθεί από αυτή την κατάσταση. Επιπλέον η τιμή του ήταν αστεία. Δεν θυμάμαι καλά αλλά νομίζω ήταν 350.000 ή κάτι τέτοιο.
Εκείνοι όμως είπαν όχι και πήραν κάποιους άλλους. Στο τέλος της ημέρας η ομάδα που έφτιαξαν δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο παίζει ο Ράντονιτς. Ειλικρινά, όταν ξεκίνησε η σεζόν το ήξερα. Το μόνο ερωτηματικό ήταν ο χρόνος.»
![]()
Σωστη σκεψη ηταν, καλος και ο Γκουνταιτις για τα λεφτα του, ο οποιος σε αρκετα ματς μας εβγαλε ασπροπροσωπους. Αν ερχοταν ο Πετρουσεφ που ξερετε οτι θα ειχε αυτην την βελτιωση οπως ειχε με Ιβανοβιτς στον Ερυθρο?
Μην κρινετε εκ των προτερων, μιας και η κινηση να φερουν εναν δυνατο σεντερ σε κυβικα ηταν σωστη αν σκεφτειτε ποσο λαιτ ειμασταν με Παπαγιαννη και την βλακεια του Ραντο με Ντερικ.
Εγω ξερω οτι οι επιλογες του Ραντονιτς πατωσαν και του Αρτζι οι περισσοτερες ηταν καλες.
2
2

- yorgos
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οποτε εσυ θεωρεις οτι ηταν πολυ καλο το περασμα του Ραντονιτς απο την ομαδα και τον κατεστρεψε ο Αρτζι. Ο Ραντονιτς ρε που εφερε Ντερικ-Ουολτερς-Τομας και ηταν ολοι αποτυχημενοι και που αφηνε κερκιδα τον Γκριγκονις για να παιζει ο Μπεικον 40 λεπτα που δεν τον ηθελε κιολας.
Ας μιλησουμε εστω και μια φορα με επιχειρηματα!
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3961
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
φυσικα και ηταν αποτυχημενο το περασμα του ραντο και πως μπορουσε να ηταν διαφορετικο αφου την ομαδα την εφτιαξε ο πεδουλακηςTracy Mac έγραψε: ↑Τετ Σεπ 20, 2023 4:59 pmΟποτε εσυ θεωρεις οτι ηταν πολυ καλο το περασμα του Ραντονιτς απο την ομαδα και τον κατεστρεψε ο Αρτζι. Ο Ραντονιτς ρε που εφερε Ντερικ-Ουολτερς-Τομας και ηταν ολοι αποτυχημενοι και που αφηνε κερκιδα τον Γκριγκονις για να παιζει ο Μπεικον 40 λεπτα που δεν τον ηθελε κιολας.
δεν χρειαζονται επιχειρηματα για το γεγονος οτι ο πεδουλακης ειναι αποτυχημενος σαν προπονητης,ειναι αυτονοητο για ολο τον κοσμο εκτος των σκληροπυρηνικων πεδουλακιστων που ζουνε σε μια αλλη πραγματικοτητα
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3961
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Ο Κώστας Σλούκας σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην απόφαση να μετακινηθεί στον Παναθηναϊκό, την πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό, τις πολλές αλλαγές στο «πράσινο» ρόστερ και αποθέωσε τον Εργκίν Αταμάν.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Sport Klub»:
Για το αν ήταν δύσκολο να πάει στον Παναθηναϊκό: «Όχι, ήταν εύκολο. Ο κόσμος και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού το έκαναν ακόμα πιο εύκολο για εμένα. Είμαι πολύ περήφανος που έκανα αυτή την κίνηση».
Για την πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό στην Euroleague: «Οι αγώνες αυτών των δύο συλλόγων παρακολουθούνται πάντα από όλη την Ευρώπη. Είναι πάντα ενδιαφέροντα παιχνίδια. Θα
Για τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ του Παναθηναϊκού: «Μου αρέσει η χημεία που χτίζουμε μέρα με τη μέρα, όλοι οι παίκτες είναι καλοί και ταλαντούχοι. Το βασικό είναι πώς παίζουμε ως ομάδα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ο προπονητής Αταμάν είναι υπέροχος - όλοι το ξέρουν αυτό. Μιλούν όλοι για τα κατορθώματα που έχει στην καριέρα του – κέρδισε δύο Ευρωλίγκες με την Εφές. Είναι σπουδαίος άνθρωπος και μέχρι στιγμής έχουμε εξαιρετική συνεργασία και ελπίζω να είναι έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν. Έχει πάντα αυτοπεποίθηση και μου αρέσει πολύ σε αυτόν».
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Sport Klub»:
Για το αν ήταν δύσκολο να πάει στον Παναθηναϊκό: «Όχι, ήταν εύκολο. Ο κόσμος και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού το έκαναν ακόμα πιο εύκολο για εμένα. Είμαι πολύ περήφανος που έκανα αυτή την κίνηση».
Για την πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό στην Euroleague: «Οι αγώνες αυτών των δύο συλλόγων παρακολουθούνται πάντα από όλη την Ευρώπη. Είναι πάντα ενδιαφέροντα παιχνίδια. Θα
Για τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ του Παναθηναϊκού: «Μου αρέσει η χημεία που χτίζουμε μέρα με τη μέρα, όλοι οι παίκτες είναι καλοί και ταλαντούχοι. Το βασικό είναι πώς παίζουμε ως ομάδα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ο προπονητής Αταμάν είναι υπέροχος - όλοι το ξέρουν αυτό. Μιλούν όλοι για τα κατορθώματα που έχει στην καριέρα του – κέρδισε δύο Ευρωλίγκες με την Εφές. Είναι σπουδαίος άνθρωπος και μέχρι στιγμής έχουμε εξαιρετική συνεργασία και ελπίζω να είναι έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν. Έχει πάντα αυτοπεποίθηση και μου αρέσει πολύ σε αυτόν».
0
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είμαστε σίγουροι ότι τον Πεδουλάκη "τον έδιωξε" και δεν έφυγε για προσωπικούς λόγους; δεν ξέρω τι έχει βγει, αλλά δεν θυμάμαι να "τον διώχνει", όσο να "δίνει τα κλειδιά" στον Ραντονιτς που το έκανε ξεκάθαρα για να δείξει "στην πιάτσα" (βλέπε Αταμάν πχ) ότι σέβεται τους προπονητές και δεν τους αλλάζει σαν τα πουκάμισα.
Ήταν τραγελαφικό γιατί από όλους τους προπονητές που έχουν περάσει την τελευταία δεκαετία, το άξιζε ξεκάθαρα λιγότερο από όλους. Εντάξει ήταν επιδραστικος στα τάιμ άουτ βέβαια
, αλλά κατά τα άλλα απέτυχε πλήρως με όχι και τόσο κακό μπάτζετ.
Ήταν τραγελαφικό γιατί από όλους τους προπονητές που έχουν περάσει την τελευταία δεκαετία, το άξιζε ξεκάθαρα λιγότερο από όλους. Εντάξει ήταν επιδραστικος στα τάιμ άουτ βέβαια

0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εχεις δικιο ο Πεδουλακης ειναι αποτυχημενος προπονητης. Οποτε αποτυχημενοι ειναι και οι Ιβανοβιτς, Σαλε, Πασκουαλ, Πιτινο και δεν το συζητω οι Πριφτης-Βοβορας-Ραντονιτς. Και μαντεψε μακραν τα καλυτερα αποτελεσματα απο ολους αυτους τα ειχε ο Πεδουλακης! Και μαντεψε τις μοναδικες χρονιες που ειχαμε καλες ομαδες δηλαδη το 2012-13 και το 16-18 τα ροστερ ο Πεδουλακης τα εφτιαξε!τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Σεπ 20, 2023 5:35 pmφυσικα και ηταν αποτυχημενο το περασμα του ραντο και πως μπορουσε να ηταν διαφορετικο αφου την ομαδα την εφτιαξε ο πεδουλακηςTracy Mac έγραψε: ↑Τετ Σεπ 20, 2023 4:59 pm
Οποτε εσυ θεωρεις οτι ηταν πολυ καλο το περασμα του Ραντονιτς απο την ομαδα και τον κατεστρεψε ο Αρτζι. Ο Ραντονιτς ρε που εφερε Ντερικ-Ουολτερς-Τομας και ηταν ολοι αποτυχημενοι και που αφηνε κερκιδα τον Γκριγκονις για να παιζει ο Μπεικον 40 λεπτα που δεν τον ηθελε κιολας.
δεν χρειαζονται επιχειρηματα για το γεγονος οτι ο πεδουλακης ειναι αποτυχημενος σαν προπονητης,ειναι αυτονοητο για ολο τον κοσμο εκτος των σκληροπυρηνικων πεδουλακιστων που ζουνε σε μια αλλη πραγματικοτητα
ΩΩ μα πως εγινε αυτο, και σου παρεθεσα επιχειρηματα για ενα θεμα. Εσυ χωρις καν να εξηγεις λογους λες αυθαιρετα ενα αποτελεσμα.
Και οχι περσι την ομαδα δεν την εφτιαξε ο Πεδουλακης. Ο Πεδουλακης περσι εφερε με πολυ λιγα χρηματα Λι-Γκουνταιτις-Αντριους, συν τον Γκριγκονις που ειναι παικταρα και τον κατεστρεψε ο φιλος σου ο Ραντονιτς. Μπεικον-Τομας-Ντερικ-Ουολτερς αλλοι τους εφεραν, ενω για Πονιτκα δεν ξερω.
Ο Πεδουλακης ειναι ενα προπονητης ο οποιος ειχε σημαντικα πλεονεκτηματα αλλα και πολυ σημαντικα μειονεκτηματα τα οποια τα εχουμε αναλυσει απειρες φορες. Αυτο δεν παυει ομως να ειναι ο προπονητης με τα καλυτερα αποτελεσματα απο τοτε που εφυγε ο Ζοτς (απο κοντα και ο Τσαβι αλλα με ροστερ του Αρτζι και με πολυ μεγαλυτερο μπατζετ) ενω καλυτερη προπονητικη δουλεια ηταν αυτη του Τσαβι που ομως δουλευε το ροστερ του Αρτζι και οταν κληθηκε να βαλει καποιες πινελιες τα κατεστρεψε ολα!
Αυτη ειναι η πραγματικοτητα, ουτε πεδουλακιστες ειμαστε ουτε ραντονιστες.
1
1

- xomitsious
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τα καλύτερα αποτελέσματα τα είχε σίγουρα ο Τσάβι. Ο Πεδουλάκης έφερε καλά αποτελέσματα 1 από τις 814 φορές που ήταν στον πάγκο μας. Τις υπόλοιπες είχε τα χειρότερα.Tracy Mac έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 21, 2023 11:28 am
Και μαντεψε μακραν τα καλυτερα αποτελεσματα απο ολους αυτους τα ειχε ο Πεδουλακης! Και μαντεψε τις μοναδικες χρονιες που ειχαμε καλες ομαδες δηλαδη το 2012-13 και το 16-18 τα ροστερ ο Πεδουλακης τα εφτιαξε!
Αυτο δεν παυει ομως να ειναι ο προπονητης με τα καλυτερα αποτελεσματα απο τοτε που εφυγε ο Ζοτς (απο κοντα και ο Τσαβι αλλα με ροστερ του Αρτζι και με πολυ μεγαλυτερο μπατζετ) ενω καλυτερη προπονητικη δουλεια ηταν αυτη του Τσαβι που ομως δουλευε το ροστερ του Αρτζι και οταν κληθηκε να βαλει καποιες πινελιες τα κατεστρεψε ολα!
Αυτή ακριβώς η άποψη που γράφεις έκανε την μεγαλύτερη ζημιά στον Παναθηναϊκό καθώς την πίστευε και και ο ΔΓ και τον έφερνε πίσω κάθε τόσο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί η ομάδα να προχωρήσει μπροστά.
Ευτυχώς πλέον οι αποτυχίες του είναι τόσο πολλές και ξεκάθαρες που ελπίζω να μην τον δούμε ποτέ ξανά στον ΠΑΟ ούτε σαν επιστάτη.
Τέλος φράσεις όπως "αυτή είναι η πραγματικότητα" με εξοργίζουν όταν μιλάμε για προσωπικές απόψεις. Κι εγώ την προσωπική μου άποψη εκφράζω εδώ.
Τέλος όσων αφορά την τελευταία σου πρόταση, λες ψέματα, καθώς είσαι ξεκάθαρος πεδουλακιστης. Δεν είναι κακό αυτό φυσικά, κι εγώ είμαι αντιπεδουλακιστης. Το κακό είναι ότι επιμένεις πως είσαι αντικειμενικός.
Συμφωνώ σε πολλά μαζί σου φίλε Τρέισι, στο συγκεκριμένο όμως καθόλου.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φτασαμε πιο κοντα απο ποτε στο Final 4 με τον Πεδουλακη. Οποτε ναι αυτο ηταν το καλυτερο αποτελεσμα που φεραμε και μαλιστα με το ισως μικροτερο μπατζετ στην μετα ζοτς εποχη. Επισης πηραμε και νταμπλ απεναντι σε εναν τρομερο Οσφπ τοτε που ειχε back2back (χωρις λο νομιζω ομως στους τελικους), και οχι τον σχετικα μετριο οπως εμφανιστηκε οσφπ τοτε το 17 και το 18 που το πηραμε με τσαβι (που επαιζε και μισος).xomitsious έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 21, 2023 3:40 pmΤα καλύτερα αποτελέσματα τα είχε σίγουρα ο Τσάβι. Ο Πεδουλάκης έφερε καλά αποτελέσματα 1 από τις 814 φορές που ήταν στον πάγκο μας. Τις υπόλοιπες είχε τα χειρότερα.Tracy Mac έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 21, 2023 11:28 am
Και μαντεψε μακραν τα καλυτερα αποτελεσματα απο ολους αυτους τα ειχε ο Πεδουλακης! Και μαντεψε τις μοναδικες χρονιες που ειχαμε καλες ομαδες δηλαδη το 2012-13 και το 16-18 τα ροστερ ο Πεδουλακης τα εφτιαξε!
Αυτο δεν παυει ομως να ειναι ο προπονητης με τα καλυτερα αποτελεσματα απο τοτε που εφυγε ο Ζοτς (απο κοντα και ο Τσαβι αλλα με ροστερ του Αρτζι και με πολυ μεγαλυτερο μπατζετ) ενω καλυτερη προπονητικη δουλεια ηταν αυτη του Τσαβι που ομως δουλευε το ροστερ του Αρτζι και οταν κληθηκε να βαλει καποιες πινελιες τα κατεστρεψε ολα!
Αυτή ακριβώς η άποψη που γράφεις έκανε την μεγαλύτερη ζημιά στον Παναθηναϊκό καθώς την πίστευε και και ο ΔΓ και τον έφερνε πίσω κάθε τόσο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί η ομάδα να προχωρήσει μπροστά.
Ευτυχώς πλέον οι αποτυχίες του είναι τόσο πολλές και ξεκάθαρες που ελπίζω να μην τον δούμε ποτέ ξανά στον ΠΑΟ ούτε σαν επιστάτη.
Τέλος φράσεις όπως "αυτή είναι η πραγματικότητα" με εξοργίζουν όταν μιλάμε για προσωπικές απόψεις. Κι εγώ την προσωπική μου άποψη εκφράζω εδώ.
Τέλος όσων αφορά την τελευταία σου πρόταση, λες ψέματα, καθώς είσαι ξεκάθαρος πεδουλακιστης. Δεν είναι κακό αυτό φυσικά, κι εγώ είμαι αντιπεδουλακιστης. Το κακό είναι ότι επιμένεις πως είσαι αντικειμενικός.
Δεν εννοουσα οτι δεν στηριζα Πεδουλακη τοτε και το τι πετυχαμε με αυτον (απο το 2019 που γυρισε δεν ηθελα καθολου) αλλα ηθελα να πω οτι για να πεις τα γεγονοτα δεν χρειαζεται να εισαι με καποιον, απλως τα παραθετεις. Και ναι με Πεδουλακη ειχαμε τα καλυτερα, καθως την 1η χρονια φτασαμε πιο κοντα απο ποτε στο final 4 με πολυ μικρο μπατζετ.
Τα αποτελεσματα του Τσαβι ηταν καλυτερα στην κανονικη διαρκεια, αλλα 1) στα πλει οφφ πατωσε οπως παντα και 2) ειχε ετοιμη ροστεραρα απο τον Πεδουλακη. Δηλαδη θελετε να μου πειτε οτι δεν ειναι σημαντικο ενας προπονητης να εχει ετοιμη ομαδαρα και αν πετυχει με αυτη δεν μειωνετε η επιτυχια του αφου δεν τους διαλεξε αυτος?
Φυσικα και μειωνετε η επιτυχια του αφου αλλος εφτιαξε την ομαδα. Τυχαιο ειναι που οτι παικτη διαλεξε για να συμπληρωσει αυτο το ροστερ τα εκανε μανταρα? Τυχαιο ειναι οτι μολις εφυγαν αυτοι οι παικτες και κληθηκε να φτιαξει απο την αρχη ομαδα τα εκανε ακομα περισσοτερο χαλια με αποτελεσμα να ειμασταν 12οι οταν εφυγε?
Για αυτο και επιμενω οτι τα αποτελεσματα του Αρτζι ηταν τα καλυτερα την 1η χρονια. Ειχαμε δηλαδη την καλυτερη σεζον της δεκαετιας μας με Αρτζι και μετα αυτες με Τσαβι.
0
- xomitsious
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχω κουραστεί να κάνω αυτή τη συζήτηση με άτομα που για κάποιο λόγο θυμούνται μόνο την πρώτη χρονιά Πεδουλάκη, και κρύβουν κάτω από το χαλάκι όλες τις υπόλοιπες.Tracy Mac έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 21, 2023 4:05 pmΦτασαμε πιο κοντα απο ποτε στο Final 4 με τον Πεδουλακη. Οποτε ναι αυτο ηταν το καλυτερο αποτελεσμα που φεραμε και μαλιστα με το ισως μικροτερο μπατζετ στην μετα ζοτς εποχη. Επισης πηραμε και νταμπλ απεναντι σε εναν τρομερο Οσφπ τοτε που ειχε back2back (χωρις λο νομιζω ομως στους τελικους), και οχι τον σχετικα μετριο οπως εμφανιστηκε οσφπ τοτε το 17 και το 18 που το πηραμε με τσαβι (που επαιζε και μισος).xomitsious έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 21, 2023 3:40 pm
Τα καλύτερα αποτελέσματα τα είχε σίγουρα ο Τσάβι. Ο Πεδουλάκης έφερε καλά αποτελέσματα 1 από τις 814 φορές που ήταν στον πάγκο μας. Τις υπόλοιπες είχε τα χειρότερα.
Δεν εννοουσα οτι δεν στηριζα Πεδουλακη τοτε και το τι πετυχαμε με αυτον (απο το 2019 που γυρισε δεν ηθελα καθολου) αλλα ηθελα να πω οτι για να πεις τα γεγονοτα δεν χρειαζεται να εισαι με καποιον, απλως τα παραθετεις. Και ναι με Πεδουλακη ειχαμε τα καλυτερα, καθως την 1η χρονια φτασαμε πιο κοντα απο ποτε στο final 4 με πολυ μικρο μπατζετ.
Τα αποτελεσματα του Τσαβι ηταν καλυτερα στην κανονικη διαρκεια, αλλα 1) στα πλει οφφ πατωσε οπως παντα και 2) ειχε ετοιμη ροστεραρα απο τον Πεδουλακη. Δηλαδη θελετε να μου πειτε οτι δεν ειναι σημαντικο ενας προπονητης να εχει ετοιμη ομαδαρα και αν πετυχει με αυτη δεν μειωνετε η επιτυχια του αφου δεν τους διαλεξε αυτος?
Φυσικα και μειωνετε η επιτυχια του αφου αλλος εφτιαξε την ομαδα. Τυχαιο ειναι που οτι παικτη διαλεξε για να συμπληρωσει αυτο το ροστερ τα εκανε μανταρα? Τυχαιο ειναι οτι μολις εφυγαν αυτοι οι παικτες και κληθηκε να φτιαξει απο την αρχη ομαδα τα εκανε ακομα περισσοτερο χαλια με αποτελεσμα να ειμασταν 12οι οταν εφυγε?
Για αυτο και επιμενω οτι τα αποτελεσματα του Αρτζι ηταν τα καλυτερα την 1η χρονια. Ειχαμε δηλαδη την καλυτερη σεζον της δεκαετιας μας με Αρτζι και μετα αυτες με Τσαβι.
Αυτές δεν κρίνονται? Κι εγώ θεωρούσα επιτυχημένη την πρώτη χρονιά του. Τον κρίνω όμως συνολικά. Συμπεριλαμβάνω και το ματς με την Άλμπα (το τελευταίο του ως προπονητής) που αν εσύ η εγώ (η και ο δύο χρόνων γιος μου) ημασταν στη θέση του θα το περνάμε το ματς.
Τέλος πάντων. Ας διαφωνούμε και σε κάτι. Χρόνια τώρα κάνουμε αυτή την κουβέντα, εσύ λες Αρτζι, εγώ λέω Τσάβι. Μακάρι τέτοια εποχή του χρόνου να λέμε και οι δύο Αταμάν.
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2784
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Pre-season χωρίς Καλαθιάδα και Πεδουλακιάδα δεν υπάρχει. Νομοτελειακά πλέον θα καταλήξει εκείxomitsious έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 21, 2023 4:39 pmΤέλος πάντων. Ας διαφωνούμε και σε κάτι. Χρόνια τώρα κάνουμε αυτή την κουβέντα, εσύ λες Αρτζι, εγώ λέω Τσάβι. Μακάρι τέτοια εποχή του χρόνου να λέμε και οι δύο Αταμάν.

1
1