Παναθηναικός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3921
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Απρ 26, 2025 3:10 am

gkostas37 έγραψε:
Σάβ Απρ 26, 2025 2:52 am
Παίδες έβγαλε άρθρο το sport24 το οποίο επικαλείται πηγές του Ιωάννου (προσωπικά τον συγκεκριμένο δεν τον εμπιστεύομαι σε τίποτα), που λέει ότι και ο ΠΑΟ και ο Ολυμπιακός έχουν ήδη υπογράψει 10ετη επέκταση στην EL.

Παίζει να ισχύει αυτό; Δεν θα είχε βγει όταν υπεγρσψαν; Τώρα το θυμήθηκε ο Ιωάννου μετά τα όσα είπε ο DPG?
εκτος οτι εχει πει ο κομισαριος οτι ο παο δεν εχει υπογραψει μολις σημερα το ειπε και ο ιδιος ο ταραντουλας στο ινστα στην φαση θα μου ζητησετε να υπογραψω την δευτερα θα παρετε τα .....

οποτε δεν νομιζω να εχει υπογραψει

κατι ειναι που θα πουλησουν κατι μετοχες σε μια εταιρια κατι τετοιο και εκει πρεπει να υπογραψουν ολοι οι μετοχοι και καλα
ισως να εννοει αυτο

0
manos_89

senior
Reactions: 111
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Απρ 26, 2025 3:12 am

redcard έγραψε:
Σάβ Απρ 26, 2025 3:01 am
Δε ξερω αν ο ΔΠΓ εχει δικιο ή αδικο οταν λεει οτι του την εχουν στημενη, δεν ειμαι πισω απο τις κλειστες πορτες καμια Ευρωλιγκα προφανως. Αν εχει δικιο, πρεπει να κανει πραξη τις απειλες του και να φυγει απο τη Λιγκα να μη του ανεβαινει τσαμπα και το αιμα στο κεφαλι.

Η δημοσια εικονα του ωστοσο δεν αντεχεται αλλο, ειλικρινα. Δεν ξερω αν εχει υπαρξει αλλο τετοιο φαινομενο στον πλανητη αλλα μιλαμε πια για τοξικοτητα παγκοσμιας κλασης. Και επειδη βλεπω πολυ κοσμο να το παιρνει στο χαβαλε ολο αυτο, εχει σταματησει πλεον να εχει πλακα (αν ειχε και ποτε).

Αυτο που με σοκαρει περισσοτερο ειναι οτι δεν εχει βρεθει ενας (οχι δυο, ΕΝΑΣ) δημοσιογραφος να πει στα ισια το αυτονόητο, οτι δλδ αυτη η εικόνα ειναι απαραδεκτη. Ολοι μα ΟΛΟΙ παρακολουθουν (ακομα και δημοσιογράφοι του Ολυμπιακου) εναν τυπο που χτυπιεται, βριζει, προσβαλει, προκαλει και δε τρεχει τιποτα, σαν ολο αυτο να ειναι απολύτως φυσιολογικο. Respect.
Η αλήθεια είναι ότι εμείς οι Παναθηναϊκοί έχουμε χορτάσει από προέδρους που δεν χτυπιούνται, δεν φωνάζουν και δεν προκαλούν και ίσως αυτή η συμπεριφορά είναι και ο λόγος που στο ποδόσφαιρο είχαμε υποφέρει τόσο.

Πάντως και οι Παύλος και Θανάσης μια χαρά τα ίδια έκαναν και δημόσια απλά δεν υπήρχαν social media εκείνη την εποχή. Ενδεικτικά:

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Σάβ Απρ 26, 2025 3:14 am

manos_89 έγραψε:

Η αλήθεια είναι ότι εμείς οι Παναθηναϊκοί έχουμε χορτάσει από προέδρους που δεν χτυπιούνται, δεν φωνάζουν και δεν προκαλούν και ίσως αυτή η συμπεριφορά είναι και ο λόγος που στο ποδόσφαιρο είχαμε υποφέρει τόσο.

Πάντως και οι Παύλος και Θανάσης μια χαρά τα ίδια έκαναν και δημόσια απλά δεν υπήρχαν social media εκείνη την εποχή. Ενδεικτικά:

αν δεν κανεις τετοια δεν την βγαζεις στον ελληνικο αθλητισμο γενικα

0
Άβαταρ μέλους
gkostas37

a1greece
Reactions: 470
Αγαπημένη θέση: SG, SF
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Απρ 26, 2025 3:22 am

τουλουμπα έγραψε:
gkostas37 έγραψε:
Σάβ Απρ 26, 2025 2:52 am
Παίδες έβγαλε άρθρο το sport24 το οποίο επικαλείται πηγές του Ιωάννου (προσωπικά τον συγκεκριμένο δεν τον εμπιστεύομαι σε τίποτα), που λέει ότι και ο ΠΑΟ και ο Ολυμπιακός έχουν ήδη υπογράψει 10ετη επέκταση στην EL.

Παίζει να ισχύει αυτό; Δεν θα είχε βγει όταν υπεγρσψαν; Τώρα το θυμήθηκε ο Ιωάννου μετά τα όσα είπε ο DPG?
εκτος οτι εχει πει ο κομισαριος οτι ο παο δεν εχει υπογραψει μολις σημερα το ειπε και ο ιδιος ο ταραντουλας στο ινστα στην φαση θα μου ζητησετε να υπογραψω την δευτερα θα παρετε τα .....

κατι ειναι που θα πουλησουν κατι μετοχες σε μια εταιρια κατι τετοιο και εκει πρεπει να υπογραψουν ολοι οι μετοχοι και καλα
ισως να εννοει αυτο
Λέει ότι υπογράψαμε 10ετες συμβόλαιο ήδη και δεν έχει υπογράψει ακόμα η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα. Πραγματικά δεν ξέρω τι ισχύει γιατί πράγματι το πρωί ο DPG έλεγε αλλά και ο Ιωάννου τώρα λέει αλλά. Βέβαια και οι δύο είναι ότι να ναι, οπότε δεν ξέρουμε και ποιον να εμπιστευτούμε :D απλά αν αυτό που βγάζει ο Ιωάννου και το sport24 είναι μουφα, τότε μιλάμε για πολύ βαρύ δημοσιογραφικό λάθος καθώς διαψεύδουν ευθέως ιδιοκτήτη ομάδας.

https://www.sport24.gr/basket/euroleagu ... i-epomeni/

0
manos_89

senior
Reactions: 111

Σάβ Απρ 26, 2025 3:23 am

τουλουμπα έγραψε:
manos_89 έγραψε:

Εγώ συμφωνώ και μάλλον από ότι φαίνεται ούτε στην Ευρώπη.
Οι Ολυμπιακοί μπορούν εκ του ασφαλούς να μας κρίνουν γιατί χρόνια τώρα είναι καβάλα στ' άλογο από πλευράς αντιμετώπισης (όχι μόνο διαιτητικής).

Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι η υπόνοια του ότι εμείς οι παναθηναϊκοί αντιδρούμε έτσι επειδή έχουμε πρόεδρο τον DPG. Δηλαδή εμείς μάτια δεν έχουμε να καταλάβουμε ότι ναι, η διαιτησία χτες ήταν «εχθρική» και επηρέασε το παιχνίδι.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Σάβ Απρ 26, 2025 3:44 am

gkostas37 έγραψε:
Σάβ Απρ 26, 2025 3:22 am
τουλουμπα έγραψε:

ισως να εννοει αυτο
Λέει ότι υπογράψαμε 10ετες συμβόλαιο ήδη και δεν έχει υπογράψει ακόμα η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα. Πραγματικά δεν ξέρω τι ισχύει γιατί πράγματι το πρωί ο DPG έλεγε αλλά και ο Ιωάννου τώρα λέει αλλά. Βέβαια και οι δύο είναι ότι να ναι, οπότε δεν ξέρουμε και ποιον να εμπιστευτούμε :D απλά αν αυτό που βγάζει ο Ιωάννου και το sport24 είναι μουφα, τότε μιλάμε για πολύ βαρύ δημοσιογραφικό λάθος καθώς διαψεύδουν ευθέως ιδιοκτήτη ομάδας.

https://www.sport24.gr/basket/euroleagu ... i-epomeni/
σου εγραψα οτι ο ιωαννου μπορει να εννοει αυτη την εταιρια που θα παρει κατι μετοχες και πρεπει και εκει να υπογραψουν και οι 11
αυτο δεν εχει σχεση με την περιφημη 10ετια
τωρα να βγαινει να λεει ο δγ οτι δεν θα την υπογραψει και να την εχει υπογραψει το βλεπω κομματακι παρανοικο ακομα και για τα δικα του στανταρτ :mrgreen:

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Σάβ Απρ 26, 2025 3:46 am

manos_89 έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Οι Ολυμπιακοί μπορούν εκ του ασφαλούς να μας κρίνουν γιατί χρόνια τώρα είναι καβάλα στ' άλογο από πλευράς αντιμετώπισης (όχι μόνο διαιτητικής).

Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι η υπόνοια του ότι εμείς οι παναθηναϊκοί αντιδρούμε έτσι επειδή έχουμε πρόεδρο τον DPG. Δηλαδή εμείς μάτια δεν έχουμε να καταλάβουμε ότι ναι, η διαιτησία χτες ήταν «εχθρική» και επηρέασε το παιχνίδι.
εμενα δεν με νοιαζει τι λενε οι ολυμπιακοι αυτοι κοιτανε την δουλεια τους και το καλο της ομαδας τους

με νοιαζει που μερικοι παναθηναικοι τους χαλαει το σαβουαβρ βιβρε ο δγ
ε ας πανε στον αλαφουζο λοιπον που ειναι και καλο παιδι και δεν βριζει

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
redcard

junior
Reactions: 517
Αγαπημένος παίκτης: Roy
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Απρ 26, 2025 4:31 am

τουλουμπα έγραψε:
manos_89 έγραψε:

εμενα δεν με νοιαζει τι λενε οι ολυμπιακοι αυτοι κοιτανε την δουλεια τους και το καλο της ομαδας τους

Νομιζω καπου εχουν παρεξηγηθει καποια πραγματα.

Ο ΔΠΓ δεν αποτελει απειλη για τους Ολυμπιακους επειδη τραμπουκιζει στο ινστα, αποτελει απειλη επειδη εχει τα λεφτα και τη διαθεση να αγοραζει καλους παιχτες. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Η συμπεριφορα του επι της ουσιας περισσότερο τον εαυτο του υπονομεύει παρα καποιον αλλον καθ' ο,τι το να δημιουργει εναν καινουργιο εχθρο ανα στορυ δε το λες και φοβερα εξυπνη επικοινωνια. Αυτο δε σημαινει οτι αυτη η συμπεριφορα πρεπει να γινεται ανεκτη, ποσο μαλλον να επικροτείται κιολας.

Δε θα υποκριθω οτι αν ημουν φιλος του Παναθηναικου, αυτο θα με απετρεπε απο το να πανηγυρισω τις νικες της ομαδας μου. Οπως και να το κανουμε, παντα υπαρχει το bias. Απλα αν εβλεπα αυτη τη συμπεριφορα, θα ενιωθα επισης και εξαιρετικά αβολα. Ναι, και θα χαιρομουν τις νικες μου και θα καταδίκαζα αυτα που ειδα σημερα, ταυτοχρονα. Ακουγεται δυσκολο αλλα δεν ειναι.

Εκτος αν καποιος συμφωνει φυσικα με τα στορυ αυτα και αυτα που λέγονται, εκει αλλαζει το πραγμα.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5637
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Απρ 26, 2025 4:50 am

παντως εμενα θα με ανησυχουσε αν ο προεδρος της ομαδας μου μια ανεβαζε στορυ βριζοντας τον ποσειδωνα και το 12θεο και δυο μερες μετα να του ζηταει απολογια επειδη μαλλον εχασε απο την εφες...Και αυτα ειναι που βλεπουμε στο ινστα φανταστειτε τι γινεται με κλειστες καμερες.. Θα χα μια ανασφαλεια οτι μπορει να στραβο ξυπνησει και να τα τιναξει ολα στον αερα.

0
Elvetos

a1greece
Reactions: 648
Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ

Σάβ Απρ 26, 2025 8:12 am

shaq7 έγραψε:
Σάβ Απρ 26, 2025 4:50 am
παντως εμενα θα με ανησυχουσε αν ο προεδρος της ομαδας μου μια ανεβαζε στορυ βριζοντας τον ποσειδωνα και το 12θεο και δυο μερες μετα να του ζηταει απολογια επειδη μαλλον εχασε απο την εφες...Και αυτα ειναι που βλεπουμε στο ινστα φανταστειτε τι γινεται με κλειστες καμερες.. Θα χα μια ανασφαλεια οτι μπορει να στραβο ξυπνησει και να τα τιναξει ολα στον αερα.
Ναι γιατί δεν έδιωξε Ζοτς.
Γιατί δεν προσπάθησε να αποδομήσει ιερά τέρατα της ομάδας, Ζοτς, Διαμαντίδη, Ιτούδη, κτλπ.
Γιατί δεν πάρκαρε την ομάδα 3-4 χρόνια.
Γιατί δεν είπε οτι θα φύγει 3-4 φορές.
Γιατί δεν έκανε Αλμπα για 12 χρόνια την μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης.
Γιατί δεν έχουμε εχθρική στάση απέναντι μας επειδή κανει αυτά που κανει.
Ανοσία έχουν πλέον οι Παναθηναικοί.

6
6 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 1980

Σάβ Απρ 26, 2025 10:52 am

Εγώ Ολυμπιακός είμαι χάρηκα που πέρυσι πήραμε το conference αλλά το Μαρινάκη δεν θελω να τον βλέπω ούτε ζωγραφιστο. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Ούτε όλοι ανεχόμαστε την καφριλα του κάθε ουγκανου προέδρου η πρέπει να συμφωνούμε με τις πρακτικές τους. Εν τω μεταξύ βλέπω και κάτι δίποδα να κάθονται στα court seats και καταλαβαίνω το επίπεδο της λεγόμενης υψηλής κοινωνίας

9
9 Εικόνα
tarp7

allstar

Σάβ Απρ 26, 2025 11:05 am

https://www.sdna.gr/mpasket/1300990_olo ... nba-europe
Tόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και η Φενέρμπαχτσε, επιβεβαίωσαν την στήριξή τους στην Ευρωλίγκα, αφού οι δύο σύλλογοι ξεκαθάρισαν ότι παραμένουν προσηλωμένοι στην ενίσχυση της Euroleague και στη συνέχιση τoυ project.

Υπάρχουν κι άλλα σάιτ που λένε ότι έχει υπογράψει οΠαο

Ο dpg πέρα από οπαδός είναι πάνω απ' όλα επιχειρηματίας και η μέχρι τώρα πορεία του δεν μου έχει δείξει ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα χρήματα

0
agnwstos_nikos

junior
Reactions: 87

Σάβ Απρ 26, 2025 11:16 am

redcard έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Ο ΔΠΓ δεν αποτελει απειλη για τους Ολυμπιακους επειδη τραμπουκιζει στο ινστα, αποτελει απειλη επειδη εχει τα λεφτα και τη διαθεση να αγοραζει καλους παιχτες. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Η συμπεριφορα του επι της ουσιας περισσότερο τον εαυτο του υπονομεύει παρα καποιον αλλον καθ' ο,τι το να δημιουργει εναν καινουργιο εχθρο ανα στορυ δε το λες και φοβερα εξυπνη επικοινωνια. Αυτο δε σημαινει οτι αυτη η συμπεριφορα πρεπει να γινεται ανεκτη, ποσο μαλλον να επικροτείται κιολας.

Δε θα υποκριθω οτι αν ημουν φιλος του Παναθηναικου, αυτο θα με απετρεπε απο το να πανηγυρισω τις νικες της ομαδας μου. Οπως και να το κανουμε, παντα υπαρχει το bias. Απλα αν εβλεπα αυτη τη συμπεριφορα, θα ενιωθα επισης και εξαιρετικά αβολα. Ναι, και θα χαιρομουν τις νικες μου και θα καταδίκαζα αυτα που ειδα σημερα, ταυτοχρονα. Ακουγεται δυσκολο αλλα δεν ειναι.

Εκτος αν καποιος συμφωνει φυσικα με τα στορυ αυτα και αυτα που λέγονται, εκει αλλαζει το πραγμα.
Ευτυχώς που το forum είναι για μπάσκετ ένα πράγμα. Ποιος σε υποχρεώνει να βλέπεις τα ηλίθια stories του DPG? Γιατί διαβάζεις ακόμα αθλητικά sites? Και γιατί αρπάζεσαι με αυτά που λέει, μπας και είσαι ο Αγγελόπουλος? Μέτοχος της εταιρείας τους? Ή μήπως είσαι ο Μποντιρόγκα ή κάποιος παρατρεχάμενος της διοργάνωσης?
Δηλαδή κάθε φορά που ας πούμε ο Ναν ρίχνει ένα μπάσιμο ανέμεσα σε 4 αμυντικούς (..όταν το κανε), εσύ σκέφτεσαι τον Γιαννακόπουλο σε ένα διάδρομο γυμναστικής να μπινελικώνει?
Με κίνδυνο να γίνω οπαδικός, αν και σιχαίνομαι το whataboutism, έχω βαρεθεί ολυμπιακούς να μου λένε πως έχουν πάθει εγκεφαλικό από τη σφοδρή τοξικότητα του DPG και ταυτόχρονα τρελαίνονται από τη χαρά τους για το ποδοσφαίρο και τον πρόεδρο Noor 1. Όχι φίλε, άμα θες να είσαι δίκαιος με τον ευατό σου, έχεις 2 επιλογές : ή παρακολουθείς αποδεχόμενος την τοξικότητα του εγχώριου οπαδισμού ή σταματάς να παρακολουθείς οτιδήποτε αθλητικό (μπάλα,μπάσκετ,πινγκ πονγκ κτλ). Όλα τα άλλα είναι υποκρισίες.
Το forum αυτό με έχει κερδίσει γιατί ασχολείται πολύ περισσότερο με ότι συμβαίνει αγωνιστικά, για τα υπόλοιπα υπάρχουν κάμποσα πολύ ωραία forum για τους 2 αιώνιους.

1
1 Εικόνα
tarp7

allstar

Σάβ Απρ 26, 2025 11:35 am

agnwstos_nikos έγραψε:
redcard έγραψε:

Ευτυχώς που το forum είναι για μπάσκετ ένα πράγμα. Ποιος σε υποχρεώνει να βλέπεις τα ηλίθια stories του DPG? Γιατί διαβάζεις ακόμα αθλητικά sites? Και γιατί αρπάζεσαι με αυτά που λέει, μπας και είσαι ο Αγγελόπουλος? Μέτοχος της εταιρείας τους? Ή μήπως είσαι ο Μποντιρόγκα ή κάποιος παρατρεχάμενος της διοργάνωσης?
Δηλαδή κάθε φορά που ας πούμε ο Ναν ρίχνει ένα μπάσιμο ανέμεσα σε 4 αμυντικούς (..όταν το κανε), εσύ σκέφτεσαι τον Γιαννακόπουλο σε ένα διάδρομο γυμναστικής να μπινελικώνει?
Με κίνδυνο να γίνω οπαδικός, αν και σιχαίνομαι το whataboutism, έχω βαρεθεί ολυμπιακούς να μου λένε πως έχουν πάθει εγκεφαλικό από τη σφοδρή τοξικότητα του DPG και ταυτόχρονα τρελαίνονται από τη χαρά τους για το ποδοσφαίρο και τον πρόεδρο Noor 1. Όχι φίλε, άμα θες να είσαι δίκαιος με τον ευατό σου, έχεις 2 επιλογές : ή παρακολουθείς αποδεχόμενος την τοξικότητα του εγχώριου οπαδισμού ή σταματάς να παρακολουθείς οτιδήποτε αθλητικό (μπάλα,μπάσκετ,πινγκ πονγκ κτλ). Όλα τα άλλα είναι υποκρισίες.
Το forum αυτό με έχει κερδίσει γιατί ασχολείται πολύ περισσότερο με ότι συμβαίνει αγωνιστικά, για τα υπόλοιπα υπάρχουν κάμποσα πολύ ωραία forum για τους 2 αιώνιους.
Η μεγάλη πλειοψηφία που τρελαίνεται με την τοξικότητα του dpg τρελάνεται και με το Μαρινάκη. Εγώ προσωπικά δεν έχω ακούσει και πολλούς ολυμπιακούς να χαίρονται με το Μαρινάκη . Και οι δύο έχουν φτιάξει πολύ καλές ομάδες αδιαμφισβήτητα αλλά δεν σημαίνει ότι επικροτουμε και την τοξικοτητα τους .

2
2 Εικόνα
agnwstos_nikos

junior
Reactions: 87

Σάβ Απρ 26, 2025 11:50 am

tarp7 έγραψε:
Σάβ Απρ 26, 2025 11:35 am
agnwstos_nikos έγραψε:

Η μεγάλη πλειοψηφία που τρελαίνεται με την τοξικότητα του dpg τρελάνεται και με το Μαρινάκη. Εγώ προσωπικά δεν έχω ακούσει και πολλούς ολυμπιακούς να χαίρονται με το Μαρινάκη . Και οι δύο έχουν φτιάξει πολύ καλές ομάδες αδιαμφισβήτητα αλλά δεν σημαίνει ότι επικροτουμε και την τοξικοτητα τους .
Το 99% των Ελλήνων είναι οπαδοί. Το 99% των ολυμπιακών θα ήθελε να έχει ένα Γιαννακόπουλο για πρόεδρο στο μπάσκετ, το 99% των Παναθηναϊκών θα ήθελε να έχει ένα Μαρινάκη για πρόεδρο στο ποδόσφαιρο. Όποιος αγαπάει το άθλημα, αγνοεί ή γελάει με τις τοξικές δηλώσεις.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”