redcard έγραψε: ↑Σάβ Απρ 26, 2025 4:31 am
τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Απρ 26, 2025 3:46 am
εμενα δεν με νοιαζει τι λενε οι ολυμπιακοι αυτοι κοιτανε την δουλεια τους και το καλο της ομαδας τους
με νοιαζει που μερικοι παναθηναικοι τους χαλαει το σαβουαβρ βιβρε ο δγ
ε ας πανε στον αλαφουζο λοιπον που ειναι και καλο παιδι και δεν βριζει
Νομιζω καπου εχουν παρεξηγηθει καποια πραγματα.
Ο ΔΠΓ δεν αποτελει απειλη για τους Ολυμπιακους επειδη τραμπουκιζει στο ινστα, αποτελει απειλη επειδη εχει τα λεφτα και τη διαθεση να αγοραζει καλους παιχτες. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Η συμπεριφορα του επι της ουσιας περισσότερο τον εαυτο του υπονομεύει παρα καποιον αλλον καθ' ο,τι το να δημιουργει εναν καινουργιο εχθρο ανα στορυ δε το λες και φοβερα εξυπνη επικοινωνια. Αυτο δε σημαινει οτι αυτη η συμπεριφορα πρεπει να γινεται ανεκτη, ποσο μαλλον να επικροτείται κιολας.
Δε θα υποκριθω οτι αν ημουν φιλος του Παναθηναικου, αυτο θα με απετρεπε απο το να πανηγυρισω τις νικες της ομαδας μου. Οπως και να το κανουμε, παντα υπαρχει το bias. Απλα αν εβλεπα αυτη τη συμπεριφορα, θα ενιωθα επισης και εξαιρετικά αβολα. Ναι, και θα χαιρομουν τις νικες μου και θα καταδίκαζα αυτα που ειδα σημερα, ταυτοχρονα. Ακουγεται δυσκολο αλλα δεν ειναι.
Εκτος αν καποιος συμφωνει φυσικα με τα στορυ αυτα και αυτα που λέγονται, εκει αλλαζει το πραγμα.
Ευτυχώς που το forum είναι για μπάσκετ ένα πράγμα. Ποιος σε υποχρεώνει να βλέπεις τα ηλίθια stories του DPG? Γιατί διαβάζεις ακόμα αθλητικά sites? Και γιατί αρπάζεσαι με αυτά που λέει, μπας και είσαι ο Αγγελόπουλος? Μέτοχος της εταιρείας τους? Ή μήπως είσαι ο Μποντιρόγκα ή κάποιος παρατρεχάμενος της διοργάνωσης?
Δηλαδή κάθε φορά που ας πούμε ο Ναν ρίχνει ένα μπάσιμο ανέμεσα σε 4 αμυντικούς (..όταν το κανε), εσύ σκέφτεσαι τον Γιαννακόπουλο σε ένα διάδρομο γυμναστικής να μπινελικώνει?
Με κίνδυνο να γίνω οπαδικός, αν και σιχαίνομαι το whataboutism, έχω βαρεθεί ολυμπιακούς να μου λένε πως έχουν πάθει εγκεφαλικό από τη σφοδρή τοξικότητα του DPG και ταυτόχρονα τρελαίνονται από τη χαρά τους για το ποδοσφαίρο και τον πρόεδρο Noor 1. Όχι φίλε, άμα θες να είσαι δίκαιος με τον ευατό σου, έχεις 2 επιλογές : ή παρακολουθείς αποδεχόμενος την τοξικότητα του εγχώριου οπαδισμού ή σταματάς να παρακολουθείς οτιδήποτε αθλητικό (μπάλα,μπάσκετ,πινγκ πονγκ κτλ). Όλα τα άλλα είναι υποκρισίες.
Το forum αυτό με έχει κερδίσει γιατί ασχολείται πολύ περισσότερο με ότι συμβαίνει αγωνιστικά, για τα υπόλοιπα υπάρχουν κάμποσα πολύ ωραία forum για τους 2 αιώνιους.