Παναθηναικός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- 6th man
- Reactions: 33
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αγαπητέ Χομίτσιους, με όλο το θάρρος, μην χαλάς τη ζαχαρένια σου.xomitsious έγραψε: ↑Σάβ Απρ 26, 2025 3:26 pmΠαιδιά,
Ο λόγος που δέχτηκα να γίνω συντονιστής ήταν ξεκάθαρος στο μυαλό μου.
Ένιωθα ότι μετά την αποχώρηση του Σωκράτη τα τοπικ του ΠΑΟ είχαν γίνει ένα δυσάρεστο μέρος για τους Παναθηναϊκούς με αποτέλεσμα να αποχωρήσει μεγάλος αριθμός μελών.
Σε αυτό το φόρουμ εγώ πρώτα από όλα είμαι φίλος της ομάδας μου και μετά φίλος του μπάσκετ. Με λίγα λόγια μπαίνω να διαβάσω κυρίως άλλους Παναθηναϊκούς και τις απόψεις τους και δεν διαβάζω τα τοπικ του ΟΣΦΠ.
Εγώ θα συνεχίσω την προσπάθεια μου να κάνω τα τοπικ του ΠΑΟ ένα μέρος που οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να επισκέπτονται χωρίς να εξοργίζονται.
Επαναλαμβάνω, είμαι φουλ υποκειμενικός, αλλά προσπαθώ να είμαι δίκαιος και ευγενικός.
Μια χαρά mod είσαι, ευγενέστατος και δίκαιος.
Προς όλους, παιδιά οι mods χαρη μας κανουν για να ειναι το φορουμ ανοιχτό. Ουτε μισθο παιρνουν, ούτε αλλο οφελος εχουν.
Ειναι το λιγοτερο παραλογο να μπαινουμε να γραφουμε τη γνωμαρα μας κ μετα να εχουμε κι απαιτησεις απο τους mods.
Ειδικα απο τον Χομιτσιους που περασε/περναει την περιπετεια με το παιδι κ παρ ολα αυτα βρισκει χρονο να ειναι εδω.
ΥΓ. Περαστικα στο παιδι φιλε. Τα παιδια ειναι το σημαντικοτερο στη ζωη. Ολα τ αλλα να περναει η ωρα.
5
2
3

- xomitsious
- Reactions: 639
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ευπρόσδεκτοι όλοι, και μακάρι να γράφουν όπως εσύ.yawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Απρ 26, 2025 3:56 pmόσο παρακολουθούσα το τόπικ του αγώνα σας με την Εφές δε παρατήρησα ούτε ένα σχόλιο από Ολυμπιακό που να αναφέρει ότι δεν αδικηθήκατε από τη διαιτησία. μπορεί και να υπάρχει, δε ξέρω, αλλά δεν ήταν αυτό το γενικό consensus. η προσωπική μου άποψη είναι ότι υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος υπέρ της Εφές και την έκανα γνωστή από την πρώτη στιγμή.manos_89 έγραψε: ↑Σάβ Απρ 26, 2025 3:45 pmΡε ολυμπιακοί, γιατί έχετε τη ανάγκη να κατακεραυνώσετε με τόσο πάθος τον dpg; Δεν είναι εγκληματίας, ένας γραφικός φωνακλάς είναι που με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να κερδίσει κάτι. Δεν μπορείτε απλά να αγνοήσετε τον dpg, το sdna, εμάς τους Παναθηναϊκούς που λέμε ότι αδικηθήκαμε από τη διαιτησία και γενικά ότι σας χαλάει την αισθητική;
Η λογική του "α μιλάει για τη διαιτησία άρα είναι τρακοπρόβατο ή πρόβατο του sdna" είναι προσβλητική. Δεν περνάει καν από το μυαλό των περισσότερων ότι όντως μπορεί να αδικηθήκαμε σε ένα κρίσιμο παιχνίδι; Ακόμα και σε κάθε παιχνίδι να μιλάμε για διαιτησία (που δεν γίνεται) που ακριβώς ενοχλεί; Θα μειώσει το κατόρθωμα σας με κάποιο τρόπο(αν τελικά πάρει ο Ολυμπιακός την Ευρωλίγκα);
το πρόβλημα είναι όταν στήνεται ένα ολόκληρο αφήγημα από τον πρόεδρο σας και τα μέσα προπαγάνδας του που αφορά το στήσιμο της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό. όταν το αφήγημα αυτό περνάει και στο φόρουμ (τις 2-3 τελευταίες σελίδες να διαβάσεις θα δεις σχόλια συνοπαδών σου που λένε για το πόσο δυνατοί είναι παρασκηνιακά οι Αγγελόπουλοι, άσχετα αν τα γεγονότα τους διαψεύδουν), δε γίνεται να μη μπουν Ολυμπιακοί να το σχολιάσουν.
Το sdna είναι ικανό να μας κάνει να σιχαθουμε το μπάσκετ. Είναι πολύ σημαντικό να παίρνεις ενημέρωση κρατώντας απόσταση.
Ο σωστός δημοσιογράφος, παραθέτει γεγονότα, όχι προσωπικές απόψεις. Όποιος ξέρει κάποιον τέτοιο θα βοηθούσε να μας τον έλεγε.
3
3

- xomitsious
- Reactions: 639
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είμαι τόσο δίκαιος που διέγραψα το προηγούμενο σου ποστ για να μην προσβληθεί κάποιος φίλος του ΟΣΦΠ6th man έγραψε: ↑Σάβ Απρ 26, 2025 3:58 pmΑγαπητέ Χομίτσιους, με όλο το θάρρος, μην χαλάς τη ζαχαρένια σου.xomitsious έγραψε: ↑Σάβ Απρ 26, 2025 3:26 pmΠαιδιά,
Ο λόγος που δέχτηκα να γίνω συντονιστής ήταν ξεκάθαρος στο μυαλό μου.
Ένιωθα ότι μετά την αποχώρηση του Σωκράτη τα τοπικ του ΠΑΟ είχαν γίνει ένα δυσάρεστο μέρος για τους Παναθηναϊκούς με αποτέλεσμα να αποχωρήσει μεγάλος αριθμός μελών.
Σε αυτό το φόρουμ εγώ πρώτα από όλα είμαι φίλος της ομάδας μου και μετά φίλος του μπάσκετ. Με λίγα λόγια μπαίνω να διαβάσω κυρίως άλλους Παναθηναϊκούς και τις απόψεις τους και δεν διαβάζω τα τοπικ του ΟΣΦΠ.
Εγώ θα συνεχίσω την προσπάθεια μου να κάνω τα τοπικ του ΠΑΟ ένα μέρος που οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να επισκέπτονται χωρίς να εξοργίζονται.
Επαναλαμβάνω, είμαι φουλ υποκειμενικός, αλλά προσπαθώ να είμαι δίκαιος και ευγενικός.
Μια χαρά mod είσαι, ευγενέστατος και δίκαιος.
Προς όλους, παιδιά οι mods χαρη μας κανουν για να ειναι το φορουμ ανοιχτό. Ουτε μισθο παιρνουν, ούτε αλλο οφελος εχουν.
Ειναι το λιγοτερο παραλογο να μπαινουμε να γραφουμε τη γνωμαρα μας κ μετα να εχουμε κι απαιτησεις απο τους mods.
Ειδικα απο τον Χομιτσιους που περασε/περναει την περιπετεια με το παιδι κ παρ ολα αυτα βρισκει χρονο να ειναι εδω.
ΥΓ. Περαστικα στο παιδι φιλε. Τα παιδια ειναι το σημαντικοτερο στη ζωη. Ολα τ αλλα να περναει η ωρα.

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και τα περαστικά.
Παρακαλώ όποιος άλλος θέλει να ευχηθεί περαστικά στο γιο μου ας το κάνει σε πμ.
0
- Conan1982
- Reactions: 3284
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κατ' αρχήν η πολιτική του φόρουμ είναι να ασχολούμαστε με το μπάσκετ και όχι με την διαιτησία και παρασκήνια, το ότι επιτρέψαμε εν μέρει την συζήτηση για τις διαιτητικές φάσεις δεν σημαίνει ότι θα γίνει το φόρουμ ένα μέρος τοξικό που θα μπαίνουμε να γράφουμε για παρασκήνια, συνωμοσίες, στησίματα και παρόμοια σε οποιοδήποτε τμήμα του φόρουμ.manos_89 έγραψε: ↑Σάβ Απρ 26, 2025 4:05 pmΓίνεται. Γιατί να μην γίνεται; Γίνεστε με κάποιο τρόπο summoned αν κάποιος αναφέρει τους Αγγελόπουλος και πρέπει να τους υπερασπιστείτε; Δεν θυμάμαι τέτοιο μαζικό ντου σε τοπικ αντίπαλης ομάδας.
Ναι ο Παναθηναϊκός αδικήθηκε και ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε σε κρίσιμα παιχνίδια (δεν έχω δει τα παιχνίδια του Ολυμπιακού, οπότε μιλάω υποθετικά).
Κάποιοι θα πουν έτυχε, κάποιοι θα πουν για παρασκήνιο, κάποιοι θα γκρινιάξουν απλά κ.λπ.
θα αισθανθείς ότι σου μειώνει το κατόρθωμα αν οι παναθηναϊκοί θεωρούν ότι είναι στημένο;
Το δεύτερο σημείο είναι ότι κακώς θεωρείται ότι είμαστε χωρισμένοι ανάλογα με το χρώμα και υπάρχει κάποιος διαχωρισμός ποιοι θα γράφουν που, ποτέ δεν υπήρξε και ελπίζω να μην υπάρξει.
Οπότε αν κάποιος κάνει ένα ποστ πρέπει να είναι προτετοιμασμένος και για τον αντίλογο σ' αυτά που έγραψε.
3
1
2

- SteveNashidis
- Reactions: 3654
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατί ο Xom δεν πέρασε τον αποκλεισμό. Δεν γίνεται αυτόματα δυστυχώς.
Αποβολή tsilarxos εξαιτίας 5ου φάουλ απο τον Xomitsious, επανεξέταση σε έξι μήνες .
Οι υπόλοιποι επανέρχεστε μόνο στα μπασκετικά , όταν ανοίξουν τα threads χωρίς καμία συζήτηση για διαιτησία ή διαιτητικά σφάλματα. Δεν έπιασε το πείραμα της χαλαρής κουβέντας.
Δεν θα επιτραπεί ούτε το off topic στο παρών νήμα ή στο νήμα Παναθηναϊκός-Ρεάλ για κανονισμούς φόρουμ. Σε pm ότι θέλετε στους mod για επεξήγηση.
Ειρήνη ημίν.

3
1
2

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- SteveNashidis
- Reactions: 3654
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το τοπικ ξεκλείδωσε .
Η συζήτηση μπορεί να συνεχίσει από την πιθανή συμφωνία BC Partners και ΠΑΟ, όποιος το επιθυμεί.
Τα νηφάλια ποστ για διαιτητικά σφάλματα και κανονισμούς, δεν σβήστηκαν αλλά μεταφέρθηκαν στο αντίστοιχο νήμα που είχε ιδρύσει ο benchwarmer,το οποίο παραμένει κρυφό. Και θα δούμε πως θα λειτουργήσει όταν συζητηθεί το θέμα με τους moderators.
Δυστυχώς θα αναγκαστώ να αποβάλλω προσωρινά όποιον επαναφέρει την συζήτηση στην διαιτησία.
Ευχαριστώ τα μέλη για την μεταμεσονύχτια αγγαρεία που μάλλον βοηθάει στην καταπολέμηση της αϋπνίας.

Η συζήτηση μπορεί να συνεχίσει από την πιθανή συμφωνία BC Partners και ΠΑΟ, όποιος το επιθυμεί.
Τα νηφάλια ποστ για διαιτητικά σφάλματα και κανονισμούς, δεν σβήστηκαν αλλά μεταφέρθηκαν στο αντίστοιχο νήμα που είχε ιδρύσει ο benchwarmer,το οποίο παραμένει κρυφό. Και θα δούμε πως θα λειτουργήσει όταν συζητηθεί το θέμα με τους moderators.
Δυστυχώς θα αναγκαστώ να αποβάλλω προσωρινά όποιον επαναφέρει την συζήτηση στην διαιτησία.
Ευχαριστώ τα μέλη για την μεταμεσονύχτια αγγαρεία που μάλλον βοηθάει στην καταπολέμηση της αϋπνίας.

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- 6th man
- Reactions: 33
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οι ομαδες που εχουν υπογραψει το 10y Euroleague extension: Παναθηναϊκός, ΤΣΣΚΑ, Μακάμπι, Ολυμπιακός, Εφές, Μπάγερν, Αρμάνι, Ζάλγκιρις, Βιλερμπάν, Μπασκόνια (10 το συνολο)
Σημερα ατυπες συναντησεις στην Πολη, τη Δευτερα οι επισημες συνομιλιες για το deal με BC Partners. Θα συζητηθουν οι οροι κ το ποσο (300-350εκ για το 30%).
Ακουγεται οτι βασικος ορος ειναι η εγγυημενη συμμετοχη 11 ομαδων.
Πιο πιθανη η Φενερ για ενδεκατη.
Ρεαλ κ Μπαρτσελονα το σκεφτονται κι οτι κανει η μια θα κανει κ η αλλη.
Αν Ρεαλ κ Μπαρτσελονα δεν υπογραψουν, θα μπει μπροστα το NBA Europe με πρωτα ονοματα τις ισπανικες και στοχο τις μεγαλες αγορες (40+ εκ κατοικους).
Νομικα, ειναι πολυ δυσκολο για PAO BC να μπλοκαρει οριστικα το deal με την BCP κι ακομα πιο δυσκολο φυγει απο την Ευρωλιγκα.
Σημερα ατυπες συναντησεις στην Πολη, τη Δευτερα οι επισημες συνομιλιες για το deal με BC Partners. Θα συζητηθουν οι οροι κ το ποσο (300-350εκ για το 30%).
Ακουγεται οτι βασικος ορος ειναι η εγγυημενη συμμετοχη 11 ομαδων.
Πιο πιθανη η Φενερ για ενδεκατη.
Ρεαλ κ Μπαρτσελονα το σκεφτονται κι οτι κανει η μια θα κανει κ η αλλη.
Αν Ρεαλ κ Μπαρτσελονα δεν υπογραψουν, θα μπει μπροστα το NBA Europe με πρωτα ονοματα τις ισπανικες και στοχο τις μεγαλες αγορες (40+ εκ κατοικους).
Νομικα, ειναι πολυ δυσκολο για PAO BC να μπλοκαρει οριστικα το deal με την BCP κι ακομα πιο δυσκολο φυγει απο την Ευρωλιγκα.
0
- kein
- Reactions: 619
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- j-kidd13
- Reactions: 1558
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ενταξει τωρα ,τροπος του λεγειν,μην κολλαμε στις λεξεις.nikkal έγραψε: ↑Κυρ Απρ 27, 2025 10:12 pmΤις δηλώσεις Σλούκα και Αλβέρτη, περί επιστροφής της σειρά στην Αθήνα, προσωπικά τις βρίσκω ελαφρώς άστοχες...
Δηλαδή πάμε στην Τουρκία για να πάρουμε μόνο ένα παιχνίδι;
Δεν πάμε για 2/2;
Συγγνώμη, αλλά ο πρωταθλητής θα έπρεπε να πηγαίνει με στόχο τις δύο νίκες...
Εννοειται οτι στοχος ειναι να γινουν και 2 νικες αν γινεται,αλλα ο βασικος στοχος ειναι να γινει τουλαχιστον 1,να εχουμε το μαξιλαρακι.
0