Παναθηναικός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Tsilarxos

a1greece
Reactions: 1054
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
Προειδοποιήσεις: 5

Σάβ Απρ 26, 2025 3:37 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Απρ 26, 2025 3:36 pm
Είπε ο Βετάκης ότι ο δπγ έχει ήδη υπογράψει το 10ετες εδώ και μια βδομάδα ..το χουν γράψει αρκετοί για να μην ισχύει .. οπότε φανταστείτε τους μετόχους που το ξεραν ήδη τι έκφραση θα χαν :D
Όχι που δεν θα υπέγραφε. Τα έσοδα από εισητηρία και χορηγούς λόγο Ευρωλίγκας τα βγάζει. Εκτός Ευρωλίγκα υπολογίζεις ότι χάνεις 70% των εσόδων σου

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
6th man

Reactions: 33
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Απρ 26, 2025 3:58 pm

xomitsious έγραψε:
Σάβ Απρ 26, 2025 3:26 pm
Παιδιά,
Ο λόγος που δέχτηκα να γίνω συντονιστής ήταν ξεκάθαρος στο μυαλό μου.

Ένιωθα ότι μετά την αποχώρηση του Σωκράτη τα τοπικ του ΠΑΟ είχαν γίνει ένα δυσάρεστο μέρος για τους Παναθηναϊκούς με αποτέλεσμα να αποχωρήσει μεγάλος αριθμός μελών.

Σε αυτό το φόρουμ εγώ πρώτα από όλα είμαι φίλος της ομάδας μου και μετά φίλος του μπάσκετ. Με λίγα λόγια μπαίνω να διαβάσω κυρίως άλλους Παναθηναϊκούς και τις απόψεις τους και δεν διαβάζω τα τοπικ του ΟΣΦΠ.

Εγώ θα συνεχίσω την προσπάθεια μου να κάνω τα τοπικ του ΠΑΟ ένα μέρος που οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να επισκέπτονται χωρίς να εξοργίζονται.

Επαναλαμβάνω, είμαι φουλ υποκειμενικός, αλλά προσπαθώ να είμαι δίκαιος και ευγενικός.
Αγαπητέ Χομίτσιους, με όλο το θάρρος, μην χαλάς τη ζαχαρένια σου.
Μια χαρά mod είσαι, ευγενέστατος και δίκαιος.

Προς όλους, παιδιά οι mods χαρη μας κανουν για να ειναι το φορουμ ανοιχτό. Ουτε μισθο παιρνουν, ούτε αλλο οφελος εχουν.
Ειναι το λιγοτερο παραλογο να μπαινουμε να γραφουμε τη γνωμαρα μας κ μετα να εχουμε κι απαιτησεις απο τους mods.
Ειδικα απο τον Χομιτσιους που περασε/περναει την περιπετεια με το παιδι κ παρ ολα αυτα βρισκει χρονο να ειναι εδω.

ΥΓ. Περαστικα στο παιδι φιλε. Τα παιδια ειναι το σημαντικοτερο στη ζωη. Ολα τ αλλα να περναει η ωρα.

5
2 Εικόνα 3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xomitsious

Moderator
Reactions: 639
Αγαπημένη θέση: PF

Σάβ Απρ 26, 2025 4:04 pm

yawn.brigade έγραψε:
Σάβ Απρ 26, 2025 3:56 pm
manos_89 έγραψε:
Σάβ Απρ 26, 2025 3:45 pm
Ρε ολυμπιακοί, γιατί έχετε τη ανάγκη να κατακεραυνώσετε με τόσο πάθος τον dpg; Δεν είναι εγκληματίας, ένας γραφικός φωνακλάς είναι που με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να κερδίσει κάτι. Δεν μπορείτε απλά να αγνοήσετε τον dpg, το sdna, εμάς τους Παναθηναϊκούς που λέμε ότι αδικηθήκαμε από τη διαιτησία και γενικά ότι σας χαλάει την αισθητική;

Η λογική του "α μιλάει για τη διαιτησία άρα είναι τρακοπρόβατο ή πρόβατο του sdna" είναι προσβλητική. Δεν περνάει καν από το μυαλό των περισσότερων ότι όντως μπορεί να αδικηθήκαμε σε ένα κρίσιμο παιχνίδι; Ακόμα και σε κάθε παιχνίδι να μιλάμε για διαιτησία (που δεν γίνεται) που ακριβώς ενοχλεί; Θα μειώσει το κατόρθωμα σας με κάποιο τρόπο(αν τελικά πάρει ο Ολυμπιακός την Ευρωλίγκα);
όσο παρακολουθούσα το τόπικ του αγώνα σας με την Εφές δε παρατήρησα ούτε ένα σχόλιο από Ολυμπιακό που να αναφέρει ότι δεν αδικηθήκατε από τη διαιτησία. μπορεί και να υπάρχει, δε ξέρω, αλλά δεν ήταν αυτό το γενικό consensus. η προσωπική μου άποψη είναι ότι υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος υπέρ της Εφές και την έκανα γνωστή από την πρώτη στιγμή.

το πρόβλημα είναι όταν στήνεται ένα ολόκληρο αφήγημα από τον πρόεδρο σας και τα μέσα προπαγάνδας του που αφορά το στήσιμο της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό. όταν το αφήγημα αυτό περνάει και στο φόρουμ (τις 2-3 τελευταίες σελίδες να διαβάσεις θα δεις σχόλια συνοπαδών σου που λένε για το πόσο δυνατοί είναι παρασκηνιακά οι Αγγελόπουλοι, άσχετα αν τα γεγονότα τους διαψεύδουν), δε γίνεται να μη μπουν Ολυμπιακοί να το σχολιάσουν.
Ευπρόσδεκτοι όλοι, και μακάρι να γράφουν όπως εσύ.

Το sdna είναι ικανό να μας κάνει να σιχαθουμε το μπάσκετ. Είναι πολύ σημαντικό να παίρνεις ενημέρωση κρατώντας απόσταση.
Ο σωστός δημοσιογράφος, παραθέτει γεγονότα, όχι προσωπικές απόψεις. Όποιος ξέρει κάποιον τέτοιο θα βοηθούσε να μας τον έλεγε.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xomitsious

Moderator
Reactions: 639
Αγαπημένη θέση: PF

Σάβ Απρ 26, 2025 4:08 pm

6th man έγραψε:
Σάβ Απρ 26, 2025 3:58 pm
xomitsious έγραψε:
Σάβ Απρ 26, 2025 3:26 pm
Παιδιά,
Ο λόγος που δέχτηκα να γίνω συντονιστής ήταν ξεκάθαρος στο μυαλό μου.

Ένιωθα ότι μετά την αποχώρηση του Σωκράτη τα τοπικ του ΠΑΟ είχαν γίνει ένα δυσάρεστο μέρος για τους Παναθηναϊκούς με αποτέλεσμα να αποχωρήσει μεγάλος αριθμός μελών.

Σε αυτό το φόρουμ εγώ πρώτα από όλα είμαι φίλος της ομάδας μου και μετά φίλος του μπάσκετ. Με λίγα λόγια μπαίνω να διαβάσω κυρίως άλλους Παναθηναϊκούς και τις απόψεις τους και δεν διαβάζω τα τοπικ του ΟΣΦΠ.

Εγώ θα συνεχίσω την προσπάθεια μου να κάνω τα τοπικ του ΠΑΟ ένα μέρος που οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να επισκέπτονται χωρίς να εξοργίζονται.

Επαναλαμβάνω, είμαι φουλ υποκειμενικός, αλλά προσπαθώ να είμαι δίκαιος και ευγενικός.
Αγαπητέ Χομίτσιους, με όλο το θάρρος, μην χαλάς τη ζαχαρένια σου.
Μια χαρά mod είσαι, ευγενέστατος και δίκαιος.

Προς όλους, παιδιά οι mods χαρη μας κανουν για να ειναι το φορουμ ανοιχτό. Ουτε μισθο παιρνουν, ούτε αλλο οφελος εχουν.
Ειναι το λιγοτερο παραλογο να μπαινουμε να γραφουμε τη γνωμαρα μας κ μετα να εχουμε κι απαιτησεις απο τους mods.
Ειδικα απο τον Χομιτσιους που περασε/περναει την περιπετεια με το παιδι κ παρ ολα αυτα βρισκει χρονο να ειναι εδω.

ΥΓ. Περαστικα στο παιδι φιλε. Τα παιδια ειναι το σημαντικοτερο στη ζωη. Ολα τ αλλα να περναει η ωρα.
Είμαι τόσο δίκαιος που διέγραψα το προηγούμενο σου ποστ για να μην προσβληθεί κάποιος φίλος του ΟΣΦΠ :D

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και τα περαστικά.

Παρακαλώ όποιος άλλος θέλει να ευχηθεί περαστικά στο γιο μου ας το κάνει σε πμ.

0
Άβαταρ μέλους
6th man

Σάβ Απρ 26, 2025 4:23 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Απρ 26, 2025 3:36 pm
Είπε ο Βετάκης ότι ο δπγ έχει ήδη υπογράψει το 10ετες εδώ και μια βδομάδα ..το χουν γράψει αρκετοί για να μην ισχύει .. οπότε φανταστείτε τους μετόχους που το ξεραν ήδη τι έκφραση θα χαν :D
Πιθανώς η υπογραφή, τότε, να αφορά μόνο το deal της πώλησης του 30% στην BC Partners.
Και πάλι δεν ξέρω τι αξία έχει σε βάθος χρόνου (κάνα 2μηνο να γίνουν χαρτιά χωρίς PAO BC) κ με ρίσκο να τον βγάλουν τελείως έξω.

Γενικά, όπως είναι η δομή, δύσκολα/χρονοβόρα αποχωρείς.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3284
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Σάβ Απρ 26, 2025 4:33 pm

manos_89 έγραψε:
Σάβ Απρ 26, 2025 4:05 pm
Γίνεται. Γιατί να μην γίνεται; Γίνεστε με κάποιο τρόπο summoned αν κάποιος αναφέρει τους Αγγελόπουλος και πρέπει να τους υπερασπιστείτε; Δεν θυμάμαι τέτοιο μαζικό ντου σε τοπικ αντίπαλης ομάδας.

Ναι ο Παναθηναϊκός αδικήθηκε και ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε σε κρίσιμα παιχνίδια (δεν έχω δει τα παιχνίδια του Ολυμπιακού, οπότε μιλάω υποθετικά).
Κάποιοι θα πουν έτυχε, κάποιοι θα πουν για παρασκήνιο, κάποιοι θα γκρινιάξουν απλά κ.λπ.
θα αισθανθείς ότι σου μειώνει το κατόρθωμα αν οι παναθηναϊκοί θεωρούν ότι είναι στημένο;
Κατ' αρχήν η πολιτική του φόρουμ είναι να ασχολούμαστε με το μπάσκετ και όχι με την διαιτησία και παρασκήνια, το ότι επιτρέψαμε εν μέρει την συζήτηση για τις διαιτητικές φάσεις δεν σημαίνει ότι θα γίνει το φόρουμ ένα μέρος τοξικό που θα μπαίνουμε να γράφουμε για παρασκήνια, συνωμοσίες, στησίματα και παρόμοια σε οποιοδήποτε τμήμα του φόρουμ.
Το δεύτερο σημείο είναι ότι κακώς θεωρείται ότι είμαστε χωρισμένοι ανάλογα με το χρώμα και υπάρχει κάποιος διαχωρισμός ποιοι θα γράφουν που, ποτέ δεν υπήρξε και ελπίζω να μην υπάρξει.
Οπότε αν κάποιος κάνει ένα ποστ πρέπει να είναι προτετοιμασμένος και για τον αντίλογο σ' αυτά που έγραψε.

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3284
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Κυρ Απρ 27, 2025 12:29 am

Κλειδώνουν όλα τα σχετικά θέματα των 2 αιωνίων καθώς είναι και μαύρα μεσάνυχτα Σαββάτου μέχρι να δούμε τι θα κάνουμε και αφού έχετε αγνοήσει πλήρως τις παρακλήσεις μας και από τις 2 μεριές.

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3654
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Κυρ Απρ 27, 2025 1:05 am

JohnnyPao έγραψε:
Σάβ Απρ 26, 2025 11:15 pm

ΥΓ. Γιατί ενώ συμπλήρωσε τα 5 φάουλ γράφει ακόμα?
Γιατί ο Xom δεν πέρασε τον αποκλεισμό. Δεν γίνεται αυτόματα δυστυχώς.

Αποβολή tsilarxos εξαιτίας 5ου φάουλ απο τον Xomitsious, επανεξέταση σε έξι μήνες .

Οι υπόλοιποι επανέρχεστε μόνο στα μπασκετικά , όταν ανοίξουν τα threads χωρίς καμία συζήτηση για διαιτησία ή διαιτητικά σφάλματα. Δεν έπιασε το πείραμα της χαλαρής κουβέντας.

Δεν θα επιτραπεί ούτε το off topic στο παρών νήμα ή στο νήμα Παναθηναϊκός-Ρεάλ για κανονισμούς φόρουμ. Σε pm ότι θέλετε στους mod για επεξήγηση.

Ειρήνη ημίν. :Amen:

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3654
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Κυρ Απρ 27, 2025 2:04 am

Το τοπικ ξεκλείδωσε .
Η συζήτηση μπορεί να συνεχίσει από την πιθανή συμφωνία BC Partners και ΠΑΟ, όποιος το επιθυμεί.

Τα νηφάλια ποστ για διαιτητικά σφάλματα και κανονισμούς, δεν σβήστηκαν αλλά μεταφέρθηκαν στο αντίστοιχο νήμα που είχε ιδρύσει ο benchwarmer,το οποίο παραμένει κρυφό. Και θα δούμε πως θα λειτουργήσει όταν συζητηθεί το θέμα με τους moderators.

Δυστυχώς θα αναγκαστώ να αποβάλλω προσωρινά όποιον επαναφέρει την συζήτηση στην διαιτησία.

Ευχαριστώ τα μέλη για την μεταμεσονύχτια αγγαρεία που μάλλον βοηθάει στην καταπολέμηση της αϋπνίας.
:peace:

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
6th man

Κυρ Απρ 27, 2025 2:27 pm

Οι ομαδες που εχουν υπογραψει το 10y Euroleague extension: Παναθηναϊκός, ΤΣΣΚΑ, Μακάμπι, Ολυμπιακός, Εφές, Μπάγερν, Αρμάνι, Ζάλγκιρις, Βιλερμπάν, Μπασκόνια (10 το συνολο)

Σημερα ατυπες συναντησεις στην Πολη, τη Δευτερα οι επισημες συνομιλιες για το deal με BC Partners. Θα συζητηθουν οι οροι κ το ποσο (300-350εκ για το 30%).

Ακουγεται οτι βασικος ορος ειναι η εγγυημενη συμμετοχη 11 ομαδων.

Πιο πιθανη η Φενερ για ενδεκατη.

Ρεαλ κ Μπαρτσελονα το σκεφτονται κι οτι κανει η μια θα κανει κ η αλλη.

Αν Ρεαλ κ Μπαρτσελονα δεν υπογραψουν, θα μπει μπροστα το NBA Europe με πρωτα ονοματα τις ισπανικες και στοχο τις μεγαλες αγορες (40+ εκ κατοικους).

Νομικα, ειναι πολυ δυσκολο για PAO BC να μπλοκαρει οριστικα το deal με την BCP κι ακομα πιο δυσκολο φυγει απο την Ευρωλιγκα.

0
Άβαταρ μέλους
6th man

Κυρ Απρ 27, 2025 6:47 pm

Απίστευτο αυτό που έγινε σήμερα στο ΟΑΚΑ.
12χιλ κοσμος σε προπονηση, μονο οταν είχε ερθει ο Dominick το θυμαμαι.
Απίστευτη και μοναδική η τρέλα, η αγάπη κι η περηφάνια που έχει ο κόσμος γι αυτή την ομάδα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 619

Κυρ Απρ 27, 2025 6:55 pm

6th man έγραψε:
Κυρ Απρ 27, 2025 6:47 pm
Απίστευτο αυτό που έγινε σήμερα στο ΟΑΚΑ.
12χιλ κοσμος σε προπονηση, μονο οταν είχε ερθει ο Dominick το θυμαμαι.
Απίστευτη και μοναδική η τρέλα, η αγάπη κι η περηφάνια που έχει ο κόσμος γι αυτή την ομάδα.
Ο μπασκετικός κόσμος του Παναθηναϊκού έχει ιδιαίτερη αγάπη στην ομάδα. Είναι εκεί και στηρίζει όταν χρειάζεται. Είδαμε πως έφυγαν να σε λίγες ώρες 15000 χιλιάδες διαρκείας. Και φέτος τα σολντ αουτ είναι αμέτρητα. Ακόμα και στην Α1.

1
1 Εικόνα
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5637
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Απρ 27, 2025 6:55 pm

6th man έγραψε:
Κυρ Απρ 27, 2025 2:27 pm

Ρεαλ κ Μπαρτσελονα το σκεφτονται κι οτι κανει η μια θα κανει κ η αλλη.

Αν Ρεαλ κ Μπαρτσελονα δεν υπογραψουν, θα μπει μπροστα το NBA Europe με πρωτα ονοματα τις ισπανικες και στοχο τις μεγαλες αγορες (40+ εκ κατοικους).

ο βετακης που φαινεται να χει τις καλυτερες πληροφοριες σε αυτα ειπε οτι εχουν ενημερωσει οτι συμφωνουν και αυτες αλλα για καποιο ποδοσφαιρικο λογο δεν γινεται να υπογραψουν και οτι δεν προκειται να φυγουν.

1
1 Εικόνα
nikkal

euroleague
Reactions: 471
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic

Κυρ Απρ 27, 2025 10:12 pm

Τις δηλώσεις Σλούκα και Αλβέρτη, περί επιστροφής της σειρά στην Αθήνα, προσωπικά τις βρίσκω ελαφρώς άστοχες...
Δηλαδή πάμε στην Τουρκία για να πάρουμε μόνο ένα παιχνίδι;
Δεν πάμε για 2/2;
Συγγνώμη, αλλά ο πρωταθλητής θα έπρεπε να πηγαίνει με στόχο τις δύο νίκες...

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1559
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Κυρ Απρ 27, 2025 10:47 pm

nikkal έγραψε:
Κυρ Απρ 27, 2025 10:12 pm
Τις δηλώσεις Σλούκα και Αλβέρτη, περί επιστροφής της σειρά στην Αθήνα, προσωπικά τις βρίσκω ελαφρώς άστοχες...
Δηλαδή πάμε στην Τουρκία για να πάρουμε μόνο ένα παιχνίδι;
Δεν πάμε για 2/2;
Συγγνώμη, αλλά ο πρωταθλητής θα έπρεπε να πηγαίνει με στόχο τις δύο νίκες...
Ενταξει τωρα ,τροπος του λεγειν,μην κολλαμε στις λεξεις.
Εννοειται οτι στοχος ειναι να γινουν και 2 νικες αν γινεται,αλλα ο βασικος στοχος ειναι να γινει τουλαχιστον 1,να εχουμε το μαξιλαρακι.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”