Ωραία, το ξεκαθάρισε ότι φέτος θα παίζει στο Ντένβερ, άρα του χρόνου λογικα θα επανέλθουμε. Προχωράμε για ένα δυνατο πενταρι. Ο Χολμς δεν με αφήνει αδιαφορο, αλλά δεν θα μου κάνει εντύπωση να σκάσει από το πουθενά κανένα άλλο ηχηρό όνομα - ιδίως αν αύριο στην ψηφοφορία για το φ4 έχουμε θετικό αποτέλεσμα.Giannis14 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 21, 2025 6:38 pmΤέλος και επίσημα ο Βάλα από το στόμα του ιδίου. Επιτέλους να ησυχάσουμε. Τώρα λογικά θα πάμε για παίχτη στο 3 και στο 5.
https://www.sdna.gr/mpasket/1332355_o-b ... me-ntenber
Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
Giannis14

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
- Προειδοποιήσεις:
3
Νομίζω ότι ο Χολμς είναι αυτό που χρειάζεται η ομάδα, ιδανικά μαζί με Ρογκαβοπουλο για να χτίζεται και ο κορμός. Καλη ηλικία ο αμερικανός, ταχύς καλά τελειώματα κοντά στο καλάθι , καλός αμυντικός ψηλά, νομίζω ότι με αυτόν μπορεί να πάμε και καλύτερα αποτι με Βάλα. Καλύτερη άμυνα, συνολικά, καλύτερα σκριν, πικ εν ρολ παιχνίδι, είμαστε κομπλέ. Μακάρι να έρθουν αυτοί οι δύο και το ρόστερ έκλεισε. Ούτε μπαμ, ούτε μπουμ ούτε κουμπουριές. Ουσία, όμορφα και ωραίαkein έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 21, 2025 6:43 pmΩραία, το ξεκαθάρισε ότι φέτος θα παίζει στο Ντένβερ, άρα του χρόνου λογικα θα επανέλθουμε. Προχωράμε για ένα δυνατο πενταρι. Ο Χολμς δεν με αφήνει αδιαφορο, αλλά δεν θα μου κάνει εντύπωση να σκάσει από το πουθενά κανένα άλλο ηχηρό όνομα - ιδίως αν αύριο στην ψηφοφορία για το φ4 έχουμε θετικό αποτέλεσμα.Giannis14 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 21, 2025 6:38 pmΤέλος και επίσημα ο Βάλα από το στόμα του ιδίου. Επιτέλους να ησυχάσουμε. Τώρα λογικά θα πάμε για παίχτη στο 3 και στο 5.
https://www.sdna.gr/mpasket/1332355_o-b ... me-ntenber
Αν υποθέσουμε ότι πάμε σε 3 παίκτες και ότι ο Γκριγκόνις θα είναι πλήρως υγιής, εγώ θα άκουγα αυτό το υπεργεμάτο ρόστερ:
1) Shorts, Σλούκας, Grant, Τολιόπουλος
2) Nunn, Grigonis
3) Osman, Ρογκαβόπουλος
4) Juancho, Μήτογλου
5) Lessort, Achiuwa, Y. Fall
Διπλοθεσίτες:
1-2 Grant, Σλούκας
2-3 Grigonis
3-4 Osman
4-5 Μήτογλου
2) Nunn, Grigonis
3) Osman, Ρογκαβόπουλος
4) Juancho, Μήτογλου
Διπλοθεσίτες:
1-2 Grant, Σλούκας
2-3 Grigonis
3-4 Osman
4-5 Μήτογλου
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Γιόνας Βαλαντσιούνας έβαλε τελεία και παύλα στο σίριαλ, αναφέροντας πως «με ενθουσίασε η ιδέα να παίξω στον Παναθηναϊκό αλλά πρέπει να περιμένουν… Θα τιμήσω φέτος το συμβόλαιο με τους Νάγκετς»!
Οριστικό τέλος δόθηκε στο «σίριαλ Βαλαντσιούνας» με επίσημη τοποθέτηση του ίδιου του παίκτη.
Ο Λιθουανός «γίγαντας» ανέφερε πως η ιδέα του Παναθηναϊκού Aktor τον ενθουσίασε, όμως η σεζόν 2025-2026 θα τον βρει στο Ντένβερ για λογαριασμό των Νάγκετς. «Αυτό θα πρέπει να περιμένει...», τόνισε για το πλάνο επιστροφής στην Ευρώπη και επισήμανε για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο: «Είμαι αφοσιωμένος στο να τιμήσω το συμβόλαιό μου με τους Νάγκετς αυτή τη σεζόν και να τα δώσω όλα, για να ανταγωνιστώ για το πρωτάθλημα».
Αναλυτικά όσα είπε ο Βαλαντσιούνας στο "BasketNews", βάζοντας τέλος στο... σίριαλ με το «τριφύλλι»:
«Θέλω να ξεκαθαρίσω τα δεδομένα σχετικά με το πού θα παίζω την επόμενη σεζόν, τώρα που το Ντένβερ αποφάσισε να με κρατήσει.
Η ιδέα του να αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό, πιο κοντά στο σπίτι μου, μου προκάλεσε ενθουσιασμό. Όμως, αυτό θα πρέπει να περιμένει.
Είμαι αφοσιωμένος στο να τιμήσω το συμβόλαιό μου με τους Νάγκετς αυτή τη σεζόν και να τα δώσω όλα, για να ανταγωνιστώ για το πρωτάθλημα».
επιτελους τελος το σηριαλ παμε για αλλα
Οριστικό τέλος δόθηκε στο «σίριαλ Βαλαντσιούνας» με επίσημη τοποθέτηση του ίδιου του παίκτη.
Ο Λιθουανός «γίγαντας» ανέφερε πως η ιδέα του Παναθηναϊκού Aktor τον ενθουσίασε, όμως η σεζόν 2025-2026 θα τον βρει στο Ντένβερ για λογαριασμό των Νάγκετς. «Αυτό θα πρέπει να περιμένει...», τόνισε για το πλάνο επιστροφής στην Ευρώπη και επισήμανε για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο: «Είμαι αφοσιωμένος στο να τιμήσω το συμβόλαιό μου με τους Νάγκετς αυτή τη σεζόν και να τα δώσω όλα, για να ανταγωνιστώ για το πρωτάθλημα».
Αναλυτικά όσα είπε ο Βαλαντσιούνας στο "BasketNews", βάζοντας τέλος στο... σίριαλ με το «τριφύλλι»:
«Θέλω να ξεκαθαρίσω τα δεδομένα σχετικά με το πού θα παίζω την επόμενη σεζόν, τώρα που το Ντένβερ αποφάσισε να με κρατήσει.
Η ιδέα του να αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό, πιο κοντά στο σπίτι μου, μου προκάλεσε ενθουσιασμό. Όμως, αυτό θα πρέπει να περιμένει.
Είμαι αφοσιωμένος στο να τιμήσω το συμβόλαιό μου με τους Νάγκετς αυτή τη σεζόν και να τα δώσω όλα, για να ανταγωνιστώ για το πρωτάθλημα».
επιτελους τελος το σηριαλ παμε για αλλα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος τουλουμπα την Δευ Ιούλ 21, 2025 7:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
abovetherim

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
1
-
Giannis14

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
3
Ο γκριγκονις δεν έχει θέση στον παναθηναϊκό. Πας με Ρογκαβοπουλο και άλλον έναν στο 5.manos_89 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 21, 2025 7:12 pmΑν υποθέσουμε ότι πάμε σε 3 παίκτες και ότι ο Γκριγκόνις θα είναι πλήρως υγιής, εγώ θα άκουγα αυτό το υπεργεμάτο ρόστερ:
2) Nunn, Grigonis
3) Osman, Ρογκαβόπουλος
4) Juancho, Μήτογλου
Διπλοθεσίτες:
1-2 Grant, Σλούκας
2-3 Grigonis
3-4 Osman
4-5 Μήτογλου
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
αν τελικα παρουμε ρογκα ο γκριγκονις τελειωνει και επισημα απτην ομαδα δεν θα εχει ουτε ρολο ουτε χρονοGiannis14 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 21, 2025 7:25 pmΟ γκριγκονις δεν έχει θέση στον παναθηναϊκό. Πας με Ρογκαβοπουλο και άλλον έναν στο 5.manos_89 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 21, 2025 7:12 pmΑν υποθέσουμε ότι πάμε σε 3 παίκτες και ότι ο Γκριγκόνις θα είναι πλήρως υγιής, εγώ θα άκουγα αυτό το υπεργεμάτο ρόστερ:
2) Nunn, Grigonis
3) Osman, Ρογκαβόπουλος
4) Juancho, Μήτογλου
Διπλοθεσίτες:
1-2 Grant, Σλούκας
2-3 Grigonis
3-4 Osman
4-5 Μήτογλου
-
Giannis14

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
3
Τέτοιο παπατζιλικι προσωπικά δεν
Θυμάμαι σε άλλη μεταγραφική περίοδο. Μέχρι που ήρθε να περάσει ιατρικά, και όταν έπρεπε να ορθώσει ανάστημα κώλωσε και το έκανε αβαβα το όλο θέμα με τον παναθηναϊκό. Δηλαδή να τρώμε παπατζιλικι από τον ΓΔ να τρώμε παπατζιλικι από τους sdnaδες τώρα τρώμε και από τους βαλαντσιουνες αυτού του κόσμου
- Dimitris L

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Διαμαντίδης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Giannis14

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
3
Ετσι έλεγα με τον άλλον τον παπατζη τον ποδηλάτη και είδα τον παναθηναϊκό μια χρονιά με αυτόν παρόντα που πήραμε τις κούπες. Φέτος δεν έπαιξεDimitris L έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 21, 2025 7:36 pmΕιμουν σιγουρος απ την αρχη και το τονισα επανειλημμένα οτι δεν θα ερχοταν. Οχι φιασκο αλλα ντροπη σε αυτο το επιπεδο αυτα τα καραγκιοζιλικια.. Αν τον φερουν του χρονου δεν θα ξαναδω την ομαδα μεχρι να φυγει ο παπατζας λιθουανος.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο