Delpo1987 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 22, 2025 1:30 amΕγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά και γράφεις μαζί μου , δε είμαι αντιπρόσωπος των υπολοίπων , ούτε υποστήριξα ποτέ ότι τα υπόλοιπα παιδιά που υποστηρίζουν τον ΠΑΟ γράφουν όπως εσύ .BillyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 22, 2025 1:23 am
Ασχολήσου με τα της ομάδας σου, βλέπεις εγώ να μπαίνω στα τόπικ του Ολυμπιακού για να το κάνω άνω κάτω; Και ο Λεσόρ δεν είπε ποτέ ότι θέλει να φύγει, απλά υπήρχε ένα ενδιαφέρον από το NBA και τίποτα περισσότερο. Βέβαια εδώ λέγατε ότι δήθεν έκανε unfollow την ομάδα όταν βγήκε η είδηση για τον Βαλαντσιούνας επειδή θα μειωνόταν ο χρόνος του, ενώ ποτέ δεν "ακολουθούσε" την ομάδα στο Instagram ο Λεσόρ, λέγατε ότι ο Παπαπέτρου αντάλλαξε μπουνιές με τον Ναν στην προπόνηση, εδώ θα κολλούσατε; Οπότε μη μιλάς για ψέματα, γιατί δε σε παίρνει. Καλά, για το "εριστικός" απλά γελάω, αν θέλεις να δεις τι σημαίνει αυτό ψάξε καλύτερα αλλού.
Σου έχει παραθέσει άλλος φίλος τον ίδιο τον Λεσορ να λέει ότι είχε πρόταση και δεν του επέτρεψε ο ΠΑΟ να πάει μη λέμε τα ίδια συνέχεια . Εσύ κάνεις το τοπικ άνω κάτω εγώ μια χαρά κουβέντα είχα με τον Τουλουμπα μέχρι να παραθέσεις το ιατρικό σου ρεπορτάζ και μάλιστα δε διαφωνούσαμε και τόσο πολύ !
Βασικό όταν απευθύνεσαι σε εμένα να σχολιάζεις μόνο αυτά που γράφω εγώ και όχι ότι έχεις διαβάσει γενικά εδώ μέσα .
Το που θα γράφω δε νομίζω ότι είσαι αρμόδιος να το ορίσεις εσύ !
Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Delpo1987

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Πότε είπε ο βετακης βρε σακ ότι ο Λεσσορ θα ειναι έτοιμος το 26?shaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 22, 2025 1:08 amΑμα παει σε μενα οτι ειπα συνειδητα ψεματα ..τι ακριβως μπορει να ηθελα να πετυχω?θα δημιουργουσε τριγμους στον παο που ενας σακ7 ειπε σε ενα μπασκετοφορουμ κατι?δεν ηξερα ποση δυναμη ειχαΕντωμεταξυ ειπα ισως να συμβαινει αυτο και ουτε απο το κεφαλι μου το βγαλα.. Ο βετακης το ειπε.. Τεσπα οχι οτι θα βγαλω ακρη αλλα λεμε τωρα.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Και τι σχέση έχει ο Αταμαν με αυτό?Delpo1987 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 22, 2025 1:25 amΑναφέρομαι στο πως αντιδρά όταν τον αμφισβητούν .big_lebowski έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 22, 2025 1:21 amΔε ξέρω σε τι αναφέρεσαι
Εγώ λέω να περιμένουμε να δούμε απλά πως θα επανέλθει,σε ποιο στάδιο της προετοιμασίας κλπ δεν είπα πουθενά πως διαβάζει basketforum..
Προφανώς και έχει σημασία το κλείσιμο της χρονιάς αλλά συνήθως για το πώς και πόσο γρήγορα θα επιστρέψει ένας παίχτης παίζει ρόλο και ο χρόνος απουσίας ! Άλλο να λείψει κάποιος τρεις μήνες άλλο έξι άλλο 9
Εγώ λέω απλά πως θα έχει άλλη μια φορά κάτι να αποδείξει όπως το 24...
Στο 2ο κομματι δε διαφωνώ αλλά παίζει ρόλο κι ο τραυματισμός.Οστικο οιδημα ειναι,ως φυσικοθεραπευτης μπορώ να υποθεσω πως μια χαρα θα τη κλείσει τη χρονιά(μέσα πέφτω σε αυτά να ξέρεις,ο μόνος που έπεσε μέσα για Έβανς περικαλω
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Αν δεν θες το καλό του παο πάντως καλύτερα να μην μπαίνεις στα τοπικ μας και να κάνεις προτάσεις για παίχτες, γιατί ξαφνικά το μία χαρά θα είστε με Ιμπακα και Γιουρτσεβεν εγώ μπορώ να το εκλάβω ως flame post. Εγώ πχ όταν μπαίνω στα δικά σας τοπικ να προτείνω παίχτες το κάνω σαν φίλος του μπάσκετ όχι σαν αντιολυμπιακος.Delpo1987 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 22, 2025 1:12 amΠρώτα από όλα είσαι μόνιμα εριστικός και δε θα πεις εσύ δημόσια κιόλας αν είναι υποκριτικό το ενδιαφέρον μου για την υγεία κάποιου ! Προφανώς και χάρηκα που δεν ήρθε ο Βαλαντσιουνας τρομερό σχόλιο επίσης , πως το κατάλαβες ! Λες και δεν είναι ξεκάθαρο από τον τρόπο που γράφω ότι δε θέλω το καλό του ΠΑΟ , άλλο όμως η υγεία ενός ανθρώπου !BillyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 22, 2025 1:06 am
Καμία ένδειξη δεν υπάρχει ότι ο Λεσόρ δε θα είναι έτοιμος με την έναρξη της σεζόν. Έχουμε ακόμα 2 μήνες μέχρι τότε, που είναι υπεραρκετός χρόνος για να ξεπεράσει το οστικό οίδημα που έχει. Πανηγύρισε καλύτερα που δεν ήρθε ο Βαλαντσιούνας και άσε το υποκριτικό ενδιαφέρον για την υγεία του Λεσόρ...
Γράψε πόσο σίγουρος είσαι για τα του ΠΑΟ και συνέχισε να εκτίθεσαι όπως τότε που δεν είχε ζητήσει να φύγει ο Λεσορ και του κόψατε το δρόμο για το ΝΒΑ, ξέρεις εσύ !
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 22, 2025 1:31 amΠότε είπε ο βετακης βρε σακ ότι ο Λεσσορ θα ειναι έτοιμος το 26?shaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 22, 2025 1:08 amΑμα παει σε μενα οτι ειπα συνειδητα ψεματα ..τι ακριβως μπορει να ηθελα να πετυχω?θα δημιουργουσε τριγμους στον παο που ενας σακ7 ειπε σε ενα μπασκετοφορουμ κατι?δεν ηξερα ποση δυναμη ειχαΕντωμεταξυ ειπα ισως να συμβαινει αυτο και ουτε απο το κεφαλι μου το βγαλα.. Ο βετακης το ειπε.. Τεσπα οχι οτι θα βγαλω ακρη αλλα λεμε τωρα.
-
Delpo1987

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν έχω καμία ιατρική γνώση οπότε δεν έχω λόγο να διαφωνήσω μαζί σου .big_lebowski έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 22, 2025 1:33 amΚαι τι σχέση έχει ο Αταμαν με αυτό?
Στο 2ο κομματι δε διαφωνώ αλλά παίζει ρόλο κι ο τραυματισμός.Οστικο οιδημα ειναι,ως φυσικοθεραπευτης μπορώ να υποθεσω πως μια χαρα θα τη κλείσει τη χρονιά
Τι είχε να αποδείξει το 24; Σαν ολ γιουροκιγκ παίχτης ήρθε .
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Θα σου απαντήσω λοιπόν και εγώ φιλικά. Όταν βγήκε η είδηση ότι ο Λεσόρ δε θα παίξει με την Εθνική της χώρας του, δε θυμάμαι να είχε κυκλοφορήσει ακόμη η πληροφορία ότι είχε υποστεί οστικό οίδημα. Η τελευταία εξέλιξη ήταν ότι είχε μείνει εκτός τελικών γιατί δεν ήταν 100% έτοιμος για συνεχόμενα παιχνίδια υψηλής έντασης και ότι θα έμενε εκτός και από την Εθνική Γαλλίας για να είναι εντελώς εντάξει με την έναρξη της σεζόν.JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 22, 2025 1:29 amΜπίλι ένα σχόλιο μόνο χωρίς να θέλω να μπλεχτω στη μεταξύ σας διαμάχη. Εμένα δεν με νοιάζει που θες να "καταπολεμάς" τους απαισιόδοξους, αυτό που με ενοχλεί όμως είναι ότι γράφεις κάθε φορά με τεράστια βεβαιότητα και σίγουρα λες και είσαι σίγουρος 100% για τα πάντα, ενώ μιλάμε για πράγματα που στη πραγματικότητα κανείς μας δεν γνωρίζει. Είπες και μόνος σου ότι από άγνοια έκανες λάθος, αλλά εκείνες τις μέρες έλεγες ότι ο Λεσσορ είναι υγιής λες και είχες μόλις μιλήσει με τον γιατρό του. Ότι κάνουν οι άλλοι που λένε ότι θα είναι καλά το 2026 δλδ αλλά από την ανάποδη. Φιλικά πάντα!
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Στην αρχή ότι είναι μόνο για γιουροκαπ, μετά οτι ήρθε γιουρολιγκ ότι δεν κάνει για βασικός, μετά ότι δεν κάνει για βασικός σε ομάδα που θέλει τη γιουρολιγκ. Τώρα ότι δεν θα είναι ο ίδιος με πριν.Delpo1987 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 22, 2025 1:35 amΔεν έχω καμία ιατρική γνώση οπότε δεν έχω λόγο να διαφωνήσω μαζί σου .big_lebowski έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 22, 2025 1:33 am
Και τι σχέση έχει ο Αταμαν με αυτό?
Στο 2ο κομματι δε διαφωνώ αλλά παίζει ρόλο κι ο τραυματισμός.Οστικο οιδημα ειναι,ως φυσικοθεραπευτης μπορώ να υποθεσω πως μια χαρα θα τη κλείσει τη χρονιά
Τι είχε να αποδείξει το 24; Σαν ολ γιουροκιγκ παίχτης ήρθε .
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Απλώς μην τα λες όλα με τόση σιγουριά, κανείς μας δεν μπορεί πραγματικά να ξέρει σε τι κατάσταση είναι ο Γάλλος.BillyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 22, 2025 1:36 amΘα σου απαντήσω λοιπόν και εγώ φιλικά. Όταν βγήκε η είδηση ότι ο Λεσόρ δε θα παίξει με την Εθνική της χώρας του, δε θυμάμαι να είχε κυκλοφορήσει ακόμη η πληροφορία ότι είχε υποστεί οστικό οίδημα. Η τελευταία εξέλιξη ήταν ότι είχε μείνει εκτός τελικών γιατί δεν ήταν 100% έτοιμος για συνεχόμενα παιχνίδια υψηλής έντασης και ότι θα έμενε εκτός και από την Εθνική Γαλλίας για να είναι εντελώς εντάξει με την έναρξη της σεζόν.JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 22, 2025 1:29 am
Μπίλι ένα σχόλιο μόνο χωρίς να θέλω να μπλεχτω στη μεταξύ σας διαμάχη. Εμένα δεν με νοιάζει που θες να "καταπολεμάς" τους απαισιόδοξους, αυτό που με ενοχλεί όμως είναι ότι γράφεις κάθε φορά με τεράστια βεβαιότητα και σίγουρα λες και είσαι σίγουρος 100% για τα πάντα, ενώ μιλάμε για πράγματα που στη πραγματικότητα κανείς μας δεν γνωρίζει. Είπες και μόνος σου ότι από άγνοια έκανες λάθος, αλλά εκείνες τις μέρες έλεγες ότι ο Λεσσορ είναι υγιής λες και είχες μόλις μιλήσει με τον γιατρό του. Ότι κάνουν οι άλλοι που λένε ότι θα είναι καλά το 2026 δλδ αλλά από την ανάποδη. Φιλικά πάντα!
-
Delpo1987

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αρχικά όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟ που ποστάρουν τη γνώμη τους στο τοπικ του Ολυμπιακού θέλουν το καλό του; Άλλο λέω κάτι με βάση το όσο μπάσκετ ξέρω άλλο θέλω να πάει καλά ο ΠΑΟ .JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 22, 2025 1:33 amΑν δεν θες το καλό του παο πάντως καλύτερα να μην μπαίνεις στα τοπικ μας και να κάνεις προτάσεις για παίχτες, γιατί ξαφνικά το μία χαρά θα είστε με Ιμπακα και Γιουρτσεβεν εγώ μπορώ να το εκλάβω ως flame post. Εγώ πχ όταν μπαίνω στα δικά σας τοπικ να προτείνω παίχτες το κάνω σαν φίλος του μπάσκετ όχι σαν αντιολυμπιακος.Delpo1987 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 22, 2025 1:12 am
Πρώτα από όλα είσαι μόνιμα εριστικός και δε θα πεις εσύ δημόσια κιόλας αν είναι υποκριτικό το ενδιαφέρον μου για την υγεία κάποιου ! Προφανώς και χάρηκα που δεν ήρθε ο Βαλαντσιουνας τρομερό σχόλιο επίσης , πως το κατάλαβες ! Λες και δεν είναι ξεκάθαρο από τον τρόπο που γράφω ότι δε θέλω το καλό του ΠΑΟ , άλλο όμως η υγεία ενός ανθρώπου !
Γράψε πόσο σίγουρος είσαι για τα του ΠΑΟ και συνέχισε να εκτίθεσαι όπως τότε που δεν είχε ζητήσει να φύγει ο Λεσορ και του κόψατε το δρόμο για το ΝΒΑ, ξέρεις εσύ !
Το σχόλιο που έκανα ότι μακάρι να μην έρθει ο Βάλα αλλά αν έρθει έχει το στάτους του καλύτερου παίχτη στη λίγκα όχι απλά του καλύτερου σεντερ δεν κακοφάνηκε σε κανέναν τότε παρότι έγραφα ότι δε θέλω να έρθει .
Γιατί flame το Λεσορ Ιμπακα Γιουρ με 100% υγιή Λεσορ . Είναι αμελητέα ποσότητα ο Ιμπακα ή θεωρείς ότι ακόμα και τώρα σε 10-15 λεπτά που θα παίρνει ο δεύτερος πίσω από το Λεσορ δεν είναι από τους πιο ποιοτικούς ψηλούς στη λίγκα .
Εγώ τον Ιμπακα (αν ήταν λίγο πιο συνεπής ο Μιλου ) τον προτιμώ από τον Χολ .
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Συγγνώμη, αλλά και εσύ "τσουβαλιάζεις" αυτά που έχω γράψει, γιατί σε καμία περίπτωση τα περισσότερα από αυτά που έχω γράψει δεν είναι ψέματα. Και όσα ήταν, ήταν λόγω άγνοιας όπως εξήγησα και πιο πάνω.Delpo1987 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 22, 2025 1:30 amΕγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά και γράφεις μαζί μου δε είμαι αντιπρόσωπος των υπολοίπων , ούτε υποστήριξα ποτέ ότι τα υπόλοιπα παιδιά που υποστηρίζουν τον ΠΑΟ γράφουν όπως εσύ .BillyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 22, 2025 1:23 am
Ασχολήσου με τα της ομάδας σου, βλέπεις εγώ να μπαίνω στα τόπικ του Ολυμπιακού για να το κάνω άνω κάτω; Και ο Λεσόρ δεν είπε ποτέ ότι θέλει να φύγει, απλά υπήρχε ένα ενδιαφέρον από το NBA και τίποτα περισσότερο. Βέβαια εδώ λέγατε ότι δήθεν έκανε unfollow την ομάδα όταν βγήκε η είδηση για τον Βαλαντσιούνας επειδή θα μειωνόταν ο χρόνος του, ενώ ποτέ δεν "ακολουθούσε" την ομάδα στο Instagram ο Λεσόρ, λέγατε ότι ο Παπαπέτρου αντάλλαξε μπουνιές με τον Ναν στην προπόνηση, εδώ θα κολλούσατε; Οπότε μη μιλάς για ψέματα, γιατί δε σε παίρνει. Καλά, για το "εριστικός" απλά γελάω, αν θέλεις να δεις τι σημαίνει αυτό ψάξε καλύτερα αλλού.
Σου έχει παραθέσει άλλος φίλος τον ίδιο τον Λεσορ ότι είχε πρόταση και δεν του επέτρεψε ο ΠΑΟ να πάει μη λέμε τα ίδια συνέχεια . Εσύ κάνεις το τοπικ άνω κάτω εγώ μια χαρά κουβέντα είχα με τον Τουλουμπα μέχρι να παραθέσεις το ιατρικό σου ρεπορτάζ και μάλιστα δε διαφωνούσαμε και τόσο πολύ !
Βασικό όταν απευθύνεσαι σε εμένα να σχολιάζεις μόνο αυτά που γράφω εγώ και όχι ότι έχεις διαβάσει γενικά εδώ μέσα .
Το που θα γράφω δε νομίζω ότι είσαι αρμόδιος να το ορίσεις εσύ !
-
Delpo1987

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ποιος τα έλεγε αυτά ; Ο καθένας που κάνει πόντκαστ πλέον ; Το μόνο που είναι γεγονός και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς , είναι ότι ο Λεσορ ήρθε σαν ολ γιουρολιγκ παίχτης σε ομάδα που έχασε την πρόκριση στο final 4 όπως την έχασε η Παρτζαν τότε . Αναγνωρισμένος στην ελίτ δηλαδή .
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Λέω απλά ότι αν προτείνεις παίχτες με γνώμονα το "κακό του παο" είναι flame, αν το ξεπερνάς όταν γράφεις εδώ γιατί αντικειμενικά θεωρείς την πρόταση σου μια καλή ιδέα, τότε όλα γκουντ.Delpo1987 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 22, 2025 1:40 amΑρχικά όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟ που ποστάρουν τη γνώμη τους στο τοπικ του Ολυμπιακού θέλουν το καλό του; Άλλο λέω κάτι με βάση το όσο μπάσκετ ξέρω άλλο θέλω να πάει καλά ο ΠΑΟ .JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 22, 2025 1:33 am
Αν δεν θες το καλό του παο πάντως καλύτερα να μην μπαίνεις στα τοπικ μας και να κάνεις προτάσεις για παίχτες, γιατί ξαφνικά το μία χαρά θα είστε με Ιμπακα και Γιουρτσεβεν εγώ μπορώ να το εκλάβω ως flame post. Εγώ πχ όταν μπαίνω στα δικά σας τοπικ να προτείνω παίχτες το κάνω σαν φίλος του μπάσκετ όχι σαν αντιολυμπιακος.
Το σχόλιο που έκανα ότι μακάρι να μην έρθει ο Βάλα αλλά αν έρθει έχει το στάτους του καλύτερου παίχτη στη λίγκα όχι απλά του καλύτερου σεντερ δεν κακοφάνηκε σε κανέναν τότε παρότι έγραφα ότι δε θέλω να έρθει .
Γιατί flame το Λεσορ Ιμπακα Γιουρ με 100% υγιή Λεσορ . Είναι αμελητέα ποσότητα ο Ιμπακα ή θεωρείς ότι ακόμα και τώρα σε 10-15 λεπτά που θα παίρνει ο δεύτερος πίσω από το Λεσορ δεν είναι από τους πιο ποιοτικούς ψηλούς στη λίγκα .
Εγώ τον Ιμπακα (αν ήταν λίγο πιο συνεπής ο Μιλου ) τον προτιμώ από τον Χολ .
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο