Ενδέχεται η βιαστική επιστροφή για το Final Four να μην βοήθησε τον παίκτη. Καλό είναι να μη γίνει δεύτερη φορά το ίδιο λάθος. Ειδικά όταν μιλάμε για την αρχή της σεζόν που δεν κρίνεται και κάτι.
Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Και γενικά καλό είναι σε μακροχρόνιους τραυματισμούς ειδικά όταν παρουσιάζονται μικροεπιπλοκές ή πισωγυρίσματα, να μην μπαίνει χρονοδιάγραμμα, γιατί αυτό το μόνο που κάνει είναι να βαραίνει τον παίκτη.
Ενδέχεται η βιαστική επιστροφή για το Final Four να μην βοήθησε τον παίκτη. Καλό είναι να μη γίνει δεύτερη φορά το ίδιο λάθος. Ειδικά όταν μιλάμε για την αρχή της σεζόν που δεν κρίνεται και κάτι.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Καμία ένδειξη δεν υπάρχει ότι ο Λεσόρ δε θα είναι έτοιμος με την έναρξη της σεζόν. Έχουμε ακόμα 2 μήνες μέχρι τότε, που είναι υπεραρκετός χρόνος για να ξεπεράσει το οστικό οίδημα που έχει. Πανηγύρισε καλύτερα που δεν ήρθε ο Βαλαντσιούνας και άσε το υποκριτικό ενδιαφέρον για την υγεία του Λεσόρ...Delpo1987 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 22, 2025 1:01 amΌχι Μπίλλυ ξέρουμε και εμείς ελληνικά, εσυ έλεγες απόλυτα ότι ο Λεσορ είναι μια χαρά και εμείς λέμε ότι φαίνεται πως κάτι δεν πάει καλά με τον Λεσορ, άρα εμείς εικάζουμε εσύ ξέρεις (τωρα το ρίχνεις στην άγνοια). Είναι πολλές οι ενδείξεις πάντως για το ότι ο Λεσορ ίσως έχει πιο σημαντικό πρόβλημα από ότι παρουσιάζεται, τέλος πάντων μακάρι να είναι καλά ο ανθρωπος και να επιστρεψει άμεσα!
Δε θα μας τρελάνεις όμως.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αμα παει σε μενα οτι ειπα συνειδητα ψεματα ..τι ακριβως μπορει να ηθελα να πετυχω?θα δημιουργουσε τριγμους στον παο που ενας σακ7 ειπε σε ενα μπασκετοφορουμ κατι?δεν ηξερα ποση δυναμη ειχα
Εντωμεταξυ ειπα ισως να συμβαινει αυτο και ουτε απο το κεφαλι μου το βγαλα.. Ο βετακης το ειπε.. Τεσπα οχι οτι θα βγαλω ακρη αλλα λεμε τωρα.
-
Delpo1987

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πρώτα από όλα είσαι μόνιμα εριστικός και δε θα πεις εσύ δημόσια κιόλας αν είναι υποκριτικό το ενδιαφέρον μου για την υγεία κάποιου ! Προφανώς και χάρηκα που δεν ήρθε ο Βαλαντσιουνας τρομερό σχόλιο επίσης , πως το κατάλαβες ! Λες και δεν είναι ξεκάθαρο από τον τρόπο που γράφω ότι δε θέλω το καλό του ΠΑΟ , άλλο όμως η υγεία ενός ανθρώπου !BillyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 22, 2025 1:06 amΚαμία ένδειξη δεν υπάρχει ότι ο Λεσόρ δε θα είναι έτοιμος με την έναρξη της σεζόν. Έχουμε ακόμα 2 μήνες μέχρι τότε, που είναι υπεραρκετός χρόνος για να ξεπεράσει το οστικό οίδημα που έχει. Πανηγύρισε καλύτερα που δεν ήρθε ο Βαλαντσιούνας και άσε το υποκριτικό ενδιαφέρον για την υγεία του Λεσόρ...Delpo1987 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 22, 2025 1:01 am
Όχι Μπίλλυ ξέρουμε και εμείς ελληνικά, εσυ έλεγες απόλυτα ότι ο Λεσορ είναι μια χαρά και εμείς λέμε ότι φαίνεται πως κάτι δεν πάει καλά με τον Λεσορ, άρα εμείς εικάζουμε εσύ ξέρεις (τωρα το ρίχνεις στην άγνοια). Είναι πολλές οι ενδείξεις πάντως για το ότι ο Λεσορ ίσως έχει πιο σημαντικό πρόβλημα από ότι παρουσιάζεται, τέλος πάντων μακάρι να είναι καλά ο ανθρωπος και να επιστρεψει άμεσα!
Δε θα μας τρελάνεις όμως.
Γράψε πόσο σίγουρος είσαι για τα του ΠΑΟ και συνέχισε να εκτίθεσαι όπως τότε που δεν είχε ζητήσει να φύγει ο Λεσορ και του κόψατε το δρόμο για το ΝΒΑ, ξέρεις εσύ !
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Υπάρχει και η λύση να περιμένουμε 1,5 μήνα να κάνουμε τα μπανακια μας και οταν έρθει η ώρα να δούμε ε?
Το έχουμε μάθει πλέον,πως θα τελειώσει ο Λεσορ τη χρονιά μας νοιάζει όχι πως θα την αρχίσει.Φτασαμε φ4 χωρίς αυτόν,δε θα πάθουμε τίποτα αν ξεκινήσουμε τη σεζόν και δεν είναι στο 100%.Πως θα είναι το Μάιο μας νοιάζει...στη τελική ας τον αμφισβητησουν άλλη μια φορά,ψοφάει ο Ματίας για τέτοιου είδους κίνητρα
Το έχουμε μάθει πλέον,πως θα τελειώσει ο Λεσορ τη χρονιά μας νοιάζει όχι πως θα την αρχίσει.Φτασαμε φ4 χωρίς αυτόν,δε θα πάθουμε τίποτα αν ξεκινήσουμε τη σεζόν και δεν είναι στο 100%.Πως θα είναι το Μάιο μας νοιάζει...στη τελική ας τον αμφισβητησουν άλλη μια φορά,ψοφάει ο Ματίας για τέτοιου είδους κίνητρα
-
Delpo1987

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά αυτός που αμφισβήτησε δημόσια τον Ματίας είναι ο Αταμαν , εκτός αν θεωρεί κάποιος ότι διαβάζει το φόρουμ . Πάντως το ποστάρισμα με τις δηλώσεις του Αταμαν το έκανε , όχι αφού διάβασε τι γράφει ο Ντελπο και ο Σακ στο φόρουμ .big_lebowski έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 22, 2025 1:17 amΥπάρχει και η λύση να περιμένουμε 1,5 μήνα να κάνουμε τα μπανακια μας και οταν έρθει η ώρα να δούμε ε?
Το έχουμε μάθει πλέον,πως θα τελειώσει ο Λεσορ τη χρονιά μας νοιάζει όχι πως θα την αρχίσει.Φτασαμε φ4 χωρίς αυτόν,δε θα πάθουμε τίποτα αν ξεκινήσουμε τη σεζόν και δεν είναι στο 100%.Πως θα είναι το Μάιο μας νοιάζει...στη τελική ας τον αμφισβητησουν άλλη μια φορά,ψοφάει ο Ματίας για τέτοιου είδους κίνητρα![]()
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ασχολήσου με τα της ομάδας σου, βλέπεις εγώ να μπαίνω στα τόπικ του Ολυμπιακού για να το κάνω άνω κάτω; Και ο Λεσόρ δεν είπε ποτέ ότι θέλει να φύγει, απλά υπήρχε ένα ενδιαφέρον από το NBA και τίποτα περισσότερο. Βέβαια εδώ λέγατε ότι δήθεν έκανε unfollow την ομάδα όταν βγήκε η είδηση για τον Βαλαντσιούνας επειδή θα μειωνόταν ο χρόνος του, ενώ ποτέ δεν "ακολουθούσε" την ομάδα στο Instagram ο Λεσόρ, λέγατε ότι ο Παπαπέτρου αντάλλαξε μπουνιές με τον Ναν στην προπόνηση, εδώ θα κολλούσατε; Οπότε μη μιλάς για ψέματα, γιατί δε σε παίρνει. Καλά, για το "εριστικός" απλά γελάω, αν θέλεις να δεις τι σημαίνει αυτό ψάξε καλύτερα αλλού.Delpo1987 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 22, 2025 1:12 amΠρώτα από όλα είσαι μόνιμα εριστικός και δε θα πεις εσύ δημόσια κιόλας αν είναι υποκριτικό το ενδιαφέρον μου για την υγεία κάποιου ! Προφανώς και χάρηκα που δεν ήρθε ο Βαλαντσιουνας τρομερό σχόλιο επίσης , πως το κατάλαβες ! Λες και δεν είναι ξεκάθαρο από τον τρόπο που γράφω ότι δε θέλω το καλό του ΠΑΟ , άλλο όμως η υγεία ενός ανθρώπου !BillyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 22, 2025 1:06 am
Καμία ένδειξη δεν υπάρχει ότι ο Λεσόρ δε θα είναι έτοιμος με την έναρξη της σεζόν. Έχουμε ακόμα 2 μήνες μέχρι τότε, που είναι υπεραρκετός χρόνος για να ξεπεράσει το οστικό οίδημα που έχει. Πανηγύρισε καλύτερα που δεν ήρθε ο Βαλαντσιούνας και άσε το υποκριτικό ενδιαφέρον για την υγεία του Λεσόρ...
Γράψε πόσο σίγουρος είσαι για τα του ΠΑΟ και συνέχισε να εκτίθεσαι όπως τότε που δεν είχε ζητήσει να φύγει ο Λεσορ και του κόψατε το δρόμο για το ΝΒΑ, ξέρεις εσύ !
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Delpo1987

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αναφέρομαι στο πως αντιδρά όταν τον αμφισβητούν .big_lebowski έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 22, 2025 1:21 amΔε ξέρω σε τι αναφέρεσαι
Εγώ λέω να περιμένουμε να δούμε απλά πως θα επανέλθει,σε ποιο στάδιο της προετοιμασίας κλπ δεν είπα πουθενά πως διαβάζει basketforum..
Προφανώς και έχει σημασία το κλείσιμο της χρονιάς αλλά συνήθως για το πώς και πόσο γρήγορα θα επιστρέψει ένας παίχτης παίζει ρόλο και ο χρόνος απουσίας ! Άλλο να λείψει κάποιος τρεις μήνες άλλο έξι άλλο 9
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ωραία, βρες μου ένα ποστ που να γράφω π.χ. ότι ο Ουόκαπ έχει σοβαρό πρόβλημα στη μέση και μπορεί να χάσει την έναρξη της σεζόν.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
ΟΚ, δεν υπάρχει πρόβλημα.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 22, 2025 1:28 amΔεν έκανα αυτό quote. Τεσπα, δεν θέλω να σε τσιγκλήσω άλλο.
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Μπίλι ένα σχόλιο μόνο χωρίς να θέλω να μπλεχτω στη μεταξύ σας διαμάχη. Εμένα δεν με νοιάζει που θες να "καταπολεμάς" τους απαισιόδοξους, αυτό που με ενοχλεί όμως είναι ότι γράφεις κάθε φορά με τεράστια βεβαιότητα και σίγουρα λες και είσαι σίγουρος 100% για τα πάντα, ενώ μιλάμε για πράγματα που στη πραγματικότητα κανείς μας δεν γνωρίζει. Είπες και μόνος σου ότι από άγνοια έκανες λάθος, αλλά εκείνες τις μέρες έλεγες ότι ο Λεσσορ είναι υγιής λες και είχες μόλις μιλήσει με τον γιατρό του. Ότι κάνουν οι άλλοι που λένε ότι θα είναι καλά το 2026 δλδ αλλά από την ανάποδη. Φιλικά πάντα!BillyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 22, 2025 12:54 amΜόνο που εγώ ό,τι είπα που μπορεί να μην ίσχυε, το είπα λόγω άγνοιας. Αντίθετα, εσείς όταν επαναλαμβάνετε ότι δήθεν ο Λεσόρ δε θα είναι έτοιμος με την έναρξη της σεζόν ενώ απλά θα χάσει το 1ο μέρος της προετοιμασίας, λέτε συνειδητά ψέματα.Delpo1987 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 22, 2025 12:47 am
Εσύ δεν είσαι που μία ώρα πριν ανακοινωθεί το οστικό οίδημα του Λεσορ , έλεγες ότι κόπηκε από την εθνική Γαλλίας λόγω έλλειψης αγωνιστικού ρυθμου και όχι γιατί δεν είναι υγιής. Για να ξέρουμε ποιος λέει πράγματα που δεν ισχύουν!
Και δε νομίζω ότι υπάρχει μέλος του φόρουμ και από τις δυο πλευρές που να έχει πει ότι ελπίζει κάποιος να είναι σοβαρά τραυματίας!
-
Delpo1987

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά και γράφεις μαζί μου δε είμαι αντιπρόσωπος των υπολοίπων , ούτε υποστήριξα ποτέ ότι τα υπόλοιπα παιδιά που υποστηρίζουν τον ΠΑΟ γράφουν όπως εσύ .BillyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 22, 2025 1:23 amΑσχολήσου με τα της ομάδας σου, βλέπεις εγώ να μπαίνω στα τόπικ του Ολυμπιακού για να το κάνω άνω κάτω; Και ο Λεσόρ δεν είπε ποτέ ότι θέλει να φύγει, απλά υπήρχε ένα ενδιαφέρον από το NBA και τίποτα περισσότερο. Βέβαια εδώ λέγατε ότι δήθεν έκανε unfollow την ομάδα όταν βγήκε η είδηση για τον Βαλαντσιούνας επειδή θα μειωνόταν ο χρόνος του, ενώ ποτέ δεν "ακολουθούσε" την ομάδα στο Instagram ο Λεσόρ, λέγατε ότι ο Παπαπέτρου αντάλλαξε μπουνιές με τον Ναν στην προπόνηση, εδώ θα κολλούσατε; Οπότε μη μιλάς για ψέματα, γιατί δε σε παίρνει. Καλά, για το "εριστικός" απλά γελάω, αν θέλεις να δεις τι σημαίνει αυτό ψάξε καλύτερα αλλού.Delpo1987 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 22, 2025 1:12 am
Πρώτα από όλα είσαι μόνιμα εριστικός και δε θα πεις εσύ δημόσια κιόλας αν είναι υποκριτικό το ενδιαφέρον μου για την υγεία κάποιου ! Προφανώς και χάρηκα που δεν ήρθε ο Βαλαντσιουνας τρομερό σχόλιο επίσης , πως το κατάλαβες ! Λες και δεν είναι ξεκάθαρο από τον τρόπο που γράφω ότι δε θέλω το καλό του ΠΑΟ , άλλο όμως η υγεία ενός ανθρώπου !
Σου έχει παραθέσει άλλος φίλος τον ίδιο τον Λεσορ ότι είχε πρόταση και δεν του επέτρεψε ο ΠΑΟ να πάει μη λέμε τα ίδια συνέχεια . Εσύ κάνεις το τοπικ άνω κάτω εγώ μια χαρά κουβέντα είχα με τον Τουλουμπα μέχρι να παραθέσεις το ιατρικό σου ρεπορτάζ και μάλιστα δε διαφωνούσαμε και τόσο πολύ !
Βασικό όταν απευθύνεσαι σε εμένα να σχολιάζεις μόνο αυτά που γράφω εγώ και όχι ότι έχεις διαβάσει γενικά εδώ μέσα .
Το που θα γράφω δε νομίζω ότι είσαι αρμόδιος να το ορίσεις εσύ !

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο