Μπορει και να κανω καθος δεν θα μπω σε αντιπαραθεση σε αυτο. Εμενα αυτη την εντυπωση μου εχει αφησει και δεν μιλω για την τελευταια διετια μονο. Αλλα μπορει να ετυχε στα παιχνιδια που τον εχω παρακολουθησει. Παντως ποιο στοχευμενο απο αυτο που ειπε ο kein δεν εχω σε χαρακτηρισμο. Αυτο που θα ηθελε ο Λεσορ να ειναι στο ΝΒΑbig_lebowski έγραψε: ↑Τρί Αύγ 05, 2025 6:42 pmΔεν ειναι κακός αμυντικος ο Χολμς ,στο ΝCAA έχει βγει και defensive player of the year στη περιφέρεια του
Ήταν πολύ κακή αμυντικα η ομάδα που επαιζε τα 2 έτη και τον πήρε η μπάλα
Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για μενα ειναι Billy. Και πολυ κακος για ευρωπη κιας. Αλλα δεν θα σε πεισω. Εγω οταν μιλαω για παικτη τον εχω δει δεν κοιταω βιντεακια. Περυσι σου ελεγα οτι ο Γιουρτσεβεν δεν κανει και παλι μου ελεγες για τονν παικταρα επειδη το ειπε ο Hoopfellas. Επισης σου λεω οτι ειναι πολύ καλυτερος επιθετικος απο τον καλυτερο επιθετικο της λιγκας. Και εκει δεν ειμαι αντικειμενικος ή απλα εκει σε βολευει;BillyPao έγραψε: ↑Τρί Αύγ 05, 2025 6:43 pmΔεν ισχύει το "πολύ χειρότερος αμυντικός από τον Λεσόρ", σε αυτό δεν έγραψες την πραγματικότητα. Δηλαδή λες ότι κακός αμυντικός, που δεν ισχύει.Christofis έγραψε: ↑Τρί Αύγ 05, 2025 6:39 pm
Μακαρι ολοι να ηταν οσο αντικειμενικος ειμαι εγω ως οπαδος του ολυμπιακου. Και πες μου σε πιο πραγμα δεν εγραψα την πραγματικοτητα στο σχολιο μου
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Οκ μεταγραφή ο Χολμς. Ούτε κρύο ούτε ζέστη καθώς έχει διάφορα ερωτηματικά για την άμυνα του και φυσικά για την γρήγορη προσαρμογή του στην Ευρωλίγκα. Ο παναθηναϊκός έκανε καλές μεταγραφές (όπως και πέρυσι) και μένει να δούμε:
1. Πως θα παίξει ο Σορτς σε ομάδα πρωταθλητισμού.
2. Πως θα είναι ο Ρογκαβοπουλος σε ομάδα πρωταθλητισμού.
3. Πως/πότε θα επιστρέψει ο Λεσόρ.
4. Πως θα προσαρμοστεί ο Χολμς στην Ευρώπη.
Όλα τα παραπάνω δεν είναι ίδιας βαρύτητας φυσικά. Επίσης, ελπίζουμε να δούμε τον MVP Ναν και όχι αυτόν του τελευταίου διμήνου.
Εχει ανέβει αρκετά και ο ανταγωνισμός, μακάρι να είναι υγιείς όλοι και όλα καλά θα πάνε.
1. Πως θα παίξει ο Σορτς σε ομάδα πρωταθλητισμού.
2. Πως θα είναι ο Ρογκαβοπουλος σε ομάδα πρωταθλητισμού.
3. Πως/πότε θα επιστρέψει ο Λεσόρ.
4. Πως θα προσαρμοστεί ο Χολμς στην Ευρώπη.
Όλα τα παραπάνω δεν είναι ίδιας βαρύτητας φυσικά. Επίσης, ελπίζουμε να δούμε τον MVP Ναν και όχι αυτόν του τελευταίου διμήνου.
Εχει ανέβει αρκετά και ο ανταγωνισμός, μακάρι να είναι υγιείς όλοι και όλα καλά θα πάνε.

-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Το "καλύτερος επιθετικός της λίγκας" επίσης δε στέκει. Έχει κάποιες κινήσεις, πλαστικότητα, αλλά δεν έχει ούτε τρίποντο ούτε σουτ μέσης απόστασης για να δικαιολογείται ο χαρακτηρισμός σου.Christofis έγραψε: ↑Τρί Αύγ 05, 2025 6:50 pmΓια μενα ειναι Billy. Και πολυ κακος για ευρωπη κιας. Αλλα δεν θα σε πεισω. Εγω οταν μιλαω για παικτη τον εχω δει δεν κοιταω βιντεακια. Περυσι σου ελεγα οτι ο Γιουρτσεβεν δεν κανει και παλι μου ελεγες για τονν παικταρα επειδη το ειπε ο Hoopfellas. Επισης σου λεω οτι ειναι πολύ καλυτερος επιθετικος απο τον καλυτερο επιθετικο της λιγκας. Και εκει δεν ειμαι αντικειμενικος ή απλα εκει σε βολευει;
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Και αυτό να εννοεί ο Christofis, μόνο αν είχε τρίποντο και σουτ μέσης απόστασης θα ήταν πολύ καλύτερος από τον Λεσόρ.big_lebowski έγραψε: ↑Τρί Αύγ 05, 2025 6:58 pmΑπό το καλύτερο επιθετικό σέντερ στη λιγκα νομίζω εννοεί ο Christofis
Σε ότι αφορά το τοπ του επιθετικα ισχύει είναι πιο ντελικάτος από τον Ματίας.
- Dimitris L

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Διαμαντίδης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καταλαβαινω οτι προσπαθεις να παρουσιασεις το οτι δεν καταλαβες ως φιλοσοφικο (ειρωνικο) μπερδεμα, αλλα αυτο δεν αλλαζει την ουσια.. δεν επιασες τον σαρκασμο, δεν ειχες ιδεα τι εννοουσα και τωρα προσπαθεις να το μπαλωσεις με λεκτικες ακροβασιες. Το προβλημα δεν ειναι οτι δεν καταλαβες ειναι οτι ενιωσες την αναγκη να απαντησεις με υφος ειδικου (οπως παντα) χωρις πρωτα να καταλαβεις τι σχολιαζεις και το επιβεβαιωνεις με καθε απαντηση.. αυτο ακριβως τιποτα αλλο..BillyPao έγραψε: ↑Δευ Αύγ 04, 2025 7:06 pmΕγώ στην αρχή νόμιζα ότι κατάλαβα, αλλά μετά μάλλον δεν κατάλαβα. Ύστερα εσύ μου είπες ότι σίγουρα δεν κατάλαβα, αλλά ότι εσύ κατάλαβες γιατί εγώ δεν κατάλαβα. Αυτό ακριβώς, τίποτε άλλο.Dimitris L έγραψε: ↑Δευ Αύγ 04, 2025 6:25 pm
Εσυ μπορει να μην καταλαβενεις τον σαρκασμο αλλα εγω καταλαβαινω γιατι δεν τον καταλαβες![]()
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
στην θεωρια μπορει να ειναι στην πραξη οπως φανηκε περυσι ετρεμαν τα χερι τουChristofis έγραψε: ↑Τρί Αύγ 05, 2025 6:50 pmΓια μενα ειναι Billy. Και πολυ κακος για ευρωπη κιας. Αλλα δεν θα σε πεισω. Εγω οταν μιλαω για παικτη τον εχω δει δεν κοιταω βιντεακια. Περυσι σου ελεγα οτι ο Γιουρτσεβεν δεν κανει και παλι μου ελεγες για τονν παικταρα επειδη το ειπε ο Hoopfellas. Επισης σου λεω οτι ειναι πολύ καλυτερος επιθετικος απο τον καλυτερο επιθετικο της λιγκας. Και εκει δεν ειμαι αντικειμενικος ή απλα εκει σε βολευει;
ολες οι ομαδες οταν παιρνουν εναν παιχτη τον παιρνουν επειδη πιστευουν οτι θα παιξει καλα
απο τις επιλογες του υπηρχαν δεν ξερω αν μπορουσαμε να βρουμε κατι που στα χαρτια θα ηταν καλυτερο απο τον χολμς
ακομα και να περιμενουμε κανα μηνα δεν πιστευω οτι θα βρεθει κατι καλυτερο απτο νβα
- Dimitris L

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Παμε τωρα στον Χολμς (ευτυχως δεν πηραμε ατσιουα γιατι θα φτερνιζοταν ολο τον χειμωνα ο τουλουμπας)
ωραιος αθλητικος ντελικατος παιχτης αν παιξει και αμυνα ειμαστε κομπλε, μακαρι να θελει να αποδειξει οτι αξιζει να επιστρεψει στο νβα.
δεν εχουμε αμυνα φετος στα χαρτια αλλα ουτε και το 24 ειχαμε αμυνα στα χαρτια.
ωραιος αθλητικος ντελικατος παιχτης αν παιξει και αμυνα ειμαστε κομπλε, μακαρι να θελει να αποδειξει οτι αξιζει να επιστρεψει στο νβα.
δεν εχουμε αμυνα φετος στα χαρτια αλλα ουτε και το 24 ειχαμε αμυνα στα χαρτια.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Όπως έχω ξαναγράψει, είσαι από τα μέλη του φόρουμ που πολλές φορές γκρινιάζουν (αδικαιολόγητα για μένα) για μεταγραφές, οπότε πολύ φυσιολογικά κάποιος θα μπορούσε να πιστέψει αυτό που έγραψες. Επειδή λοιπόν μπορώ να καταλάβω πολύ καλά πότε κάποιος εννοεί αυτά που γράφει και πότε τρολάρει, μάλλον έχεις δώσει δικαιώματα στο παρελθόν για να σου απαντάω όπως σου απάντησα. Για να μην πιάσω το ποστ σου όπου έγραφες ότι "ο Λεσόρ θα χρειαστεί 18-20 μήνες για να επανέλθει πλήρως"...Dimitris L έγραψε: ↑Τρί Αύγ 05, 2025 7:30 pmΚαταλαβαινω οτι προσπαθεις να παρουσιασεις το οτι δεν καταλαβες ως φιλοσοφικο (ειρωνικο) μπερδεμα, αλλα αυτο δεν αλλαζει την ουσια.. δεν επιασες τον σαρκασμο, δεν ειχες ιδεα τι εννοουσα και τωρα προσπαθεις να το μπαλωσεις με λεκτικες ακροβασιες. Το προβλημα δεν ειναι οτι δεν καταλαβες ειναι οτι ενιωσες την αναγκη να απαντησεις με υφος ειδικου (οπως παντα) χωρις πρωτα να καταλαβεις τι σχολιαζεις και το επιβεβαιωνεις με καθε απαντηση.. αυτο ακριβως τιποτα αλλο..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Τρί Αύγ 05, 2025 7:48 pm, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτο εννοω φυσικαbig_lebowski έγραψε: ↑Τρί Αύγ 05, 2025 6:58 pmΑπό το καλύτερο επιθετικό σέντερ στη λιγκα νομίζω εννοεί ο Christofis
Σε ότι αφορά το τοπ του επιθετικα ισχύει είναι πιο ντελικάτος από τον Ματίας.Στα καλά του είναι καλύτερος επιθετικα
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγω αυτο εγραψα ρε συ. Οτι για δευτερος που μπορει να χρειαστει και πρωτος ειναι πολυ καλη περιπτωση και απο τις καλυτερες εφικτες. Απλα δεν σου προσφερει αλλα πραγματα απο αυτα που εχεις ηδη. Χωρις αυτο να ειναι απαραιτητα κακο. Μπορει αυτο να θελει ο Αταμαν εναν δευτερο Λεσορ. Αλλα στη θεωρια ειναι τοπ περιπτωση. Σιγουρα πολυ καλυτερος απο οτι ο Χολ που πηραμε εμεις.τουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Αύγ 05, 2025 7:31 pmστην θεωρια μπορει να ειναι στην πραξη οπως φανηκε περυσι ετρεμαν τα χερι τουChristofis έγραψε: ↑Τρί Αύγ 05, 2025 6:50 pm
Για μενα ειναι Billy. Και πολυ κακος για ευρωπη κιας. Αλλα δεν θα σε πεισω. Εγω οταν μιλαω για παικτη τον εχω δει δεν κοιταω βιντεακια. Περυσι σου ελεγα οτι ο Γιουρτσεβεν δεν κανει και παλι μου ελεγες για τονν παικταρα επειδη το ειπε ο Hoopfellas. Επισης σου λεω οτι ειναι πολύ καλυτερος επιθετικος απο τον καλυτερο επιθετικο της λιγκας. Και εκει δεν ειμαι αντικειμενικος ή απλα εκει σε βολευει;
ολες οι ομαδες οταν παιρνουν εναν παιχτη τον παιρνουν επειδη πιστευουν οτι θα παιξει καλα
απο τις επιλογες του υπηρχαν δεν ξερω αν μπορουσαμε να βρουμε κατι που στα χαρτια θα ηταν καλυτερο απο τον χολμς
ακομα και να περιμενουμε κανα μηνα δεν πιστευω οτι θα βρεθει κατι καλυτερο απτο νβα
- Dimitris L

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το οτι εσυ εχεις αναγκη να φιλτραρεις καθε σχολιο μεσα απο ενα "παρελθον" και να απαντας οχι σε αυτο που γραφεται, αλλα σε αυτο που νομιζεις οτι εννοειτε βαση ιστορικου, λεει περισσοτερα για σενα παρα για μενα. Εγω εκανα ενα σαρκαστικο σχολιο εσυ εσπευσες να το παρεις σοβαρα να με διορθωσεις και να προσπαθισεις να το στηριξεις ως λογικη απαντηση. Αν θες να εισαι ο watchdog καθε φορα που δεν αποθεωνεται η ομαδα, διακιωμα σου αλλα μην περιμενεις ολοι να σιωπουν για να μην παρεξηγηθεις.BillyPao έγραψε: ↑Τρί Αύγ 05, 2025 7:41 pmΌπως έχω ξαναγράψει, είσαι από τα μέλη του φόρουμ που πολλές φορές γκρινιάζουν (αδικαιολόγητα για μένα) για μεταγραφές, οπότε πολύ φυσιολογικά κάποιος θα μπορούσε να πιστέψει αυτό που έγραψες. Επειδή λοιπόν μπορώ να καταλάβω πολύ καλά πότε κάποιος εννοεί αυτά που γράφει και πότε τρολάρει, μάλλον έχεις δώσει δικαιώματα στο παρελθόν για να σου απαντάω όπως σου απάντησα. Για να μην πιάσω το ποστ σου όπου έγραφες ότι "ο Λεσόρ θα χρειαστεί 18-20 μήνες για να επανέλθει πλήρως"...Dimitris L έγραψε: ↑Τρί Αύγ 05, 2025 7:30 pm
Καταλαβαινω οτι προσπαθεις να παρουσιασεις το οτι δεν καταλαβες ως φιλοσοφικο (ειρωνικο) μπερδεμα, αλλα αυτο δεν αλλαζει την ουσια.. δεν επιασες τον σαρκασμο, δεν ειχες ιδεα τι εννοουσα και τωρα προσπαθεις να το μπαλωσεις με λεκτικες ακροβασιες. Το προβλημα δεν ειναι οτι δεν καταλαβες ειναι οτι ενιωσες την αναγκη να απαντησεις με υφος ειδικου (οπως παντα) χωρις πρωτα να καταλαβεις τι σχολιαζεις και το επιβεβαιωνεις με καθε απαντηση.. αυτο ακριβως τιποτα αλλο..
Οσο για τον λεσορ δεν θα απολογηθω επειδη ανεφερα κατι που μου ειπε ανθρωπος της ειδικοτητας. Αν εσυ θες να διαβαζεις μονο οτι επιβεβαιωνει αυτα που ηδη πιστευεις ειναι επιλογη σου αλλα τουλαχιστον οταν ξαναπιασεις ειρωνεια βεβαιωσου οτι δεν απαντας πρωτα σοβαρα σε αυτο που δεν καταλαβες.
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Birch - Bango
Theis - Hayes
Lessort - Holmes
Milutinov - Hall
Tavares - Fernando
Poirier - Papagiannis
Bolomboy - Izundu
Jones - Osetkowski
Oturu - Motley
Πέρα από την Ρεαλ και την Μονακο δεν βλέπω άλλη ομάδα πέρα από εμάς που έχει καλύτερους αμυντικούς στη θέση "5". Σπουδαία μεταγραφή ο Χολμς ΑΝ γίνει όντως. Ιδανικό μεταγραφικό καλοκαίρι με μοναδικό αστερίσκο τη παραμονή Γιουρτσεβεν αντι για κάποιου καλύτερου αμυντικού ψηλού. Οι δύο χειρότερες δυάδες σεντερ εκ των παραπάνω αμυντικά είναι του Οσφπ και της Εφες.
ΥΓ. Επιθετικά δεν υπάρχει καλύτερη δυάδα σεντερ στην Ευρώπη, τουλάχιστον στα χαρτιά.
Theis - Hayes
Lessort - Holmes
Milutinov - Hall
Tavares - Fernando
Poirier - Papagiannis
Bolomboy - Izundu
Jones - Osetkowski
Oturu - Motley
Πέρα από την Ρεαλ και την Μονακο δεν βλέπω άλλη ομάδα πέρα από εμάς που έχει καλύτερους αμυντικούς στη θέση "5". Σπουδαία μεταγραφή ο Χολμς ΑΝ γίνει όντως. Ιδανικό μεταγραφικό καλοκαίρι με μοναδικό αστερίσκο τη παραμονή Γιουρτσεβεν αντι για κάποιου καλύτερου αμυντικού ψηλού. Οι δύο χειρότερες δυάδες σεντερ εκ των παραπάνω αμυντικά είναι του Οσφπ και της Εφες.
ΥΓ. Επιθετικά δεν υπάρχει καλύτερη δυάδα σεντερ στην Ευρώπη, τουλάχιστον στα χαρτιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnnyPao την Τρί Αύγ 05, 2025 8:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο