Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Andre_Miller

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Φανης, Λουκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Minnesota Timberwolves
- Προειδοποιήσεις:
0
Τον Promise δεν θα μπορούσαμε να τον πούμε Προμηθέα;Gino_Bill έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 03, 2025 3:08 pmΟ βασικός λόγος που θέλω να έρθει ο Ατσιούα, πέρα από το ότι φαίνεται καλος παίκτης και ένας αρκετά αναβαθμισμένος Γκάμπριελ, είναι το όνομά του και τα ονόματα των αδερφών του. Έχει 3 αδερφούς, τον Godswill (κάτι σαν Θεόβουλος), τον Godsgift (Θόδωρος ή Δωρόθεος, διαλέξτε), τον Promise (κρίμα, δεν έχουμε αντίστοιχο) και δύο αδερφές: την Grace (Χαρούλα σαν να λέμε) και την Peace (προφανές).
Σκεφτείτε λοιπόν το σενάριο που έρχεται, τον ψήνει ο Ντιπιτζί να αράξει εδώ σαν άλλος Ναν, βγάζει ελληνικό διαβατήριο (έστω και αν ο πρόεδρος δεν τα θέλει αυτά αλλά τα όνειρα τσάμπα είναι και στην τελική και τους vegans δεν τους έχει και πολύ ψηλά στην εκτίμησή του αλλά το Beyond Meat μια χαρά το διαφημίζει στο ΟΑΚΑ) και παίζει Εθνική (που έχουμε και λειψανδρία). Και σκεφτείτε τώρα να περιγράφει ο Βαγγέλης και να είναι πρώτη σειρά στο γήπεδο η οικογένειά του. Σταματώ εδώ.
https://en.wikipedia.org/wiki/Precious_Achiuwa
- Dimitris L

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Διαμαντίδης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κι εμένα παιδιά ο Holmes δεν μου φαίνεται και πολύ καλή επιλογή. όπως είπε ο Μάνος έχει πάρει την κάτω βόλτα θεωρώ, πέρυσι 31 παιχνίδια, πρόπερσι 40 και έπαιζε και στους Wizards με την μηδενική πίεση και το tanking, ίσως και να έδωσαν και χρόνο σε νεώτερα παιδιά και να μην αντικατοπτρίζει την αξία του αλλά και πάλι. Επίσης όλα αυτά τα χρόνια ήταν σε ομάδα play off μια χρονιά μόνο και αυτό το μακρινό 2017-2018.JohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 03, 2025 5:35 amΠολύ σωστά τα λεει ο Μάνος όντως, νομίζω πάντως πως εννοεί ότι επειδή δεν θεωρεί τον Holmes rim protector (ειναι, απλά όχι τόσο καλός όσο ο Achiuwa), θα θέλουμε έναν τέτοιον οπότε αναγκαστικά να φύγει ο Omer, δεν θεωρεί ότι θα έχουμε δύο δηλαδή γιατί δεν λογίζει τον Holmes ως τέτοιο.
Τώρα στα 32 να έρθει σε μια ομάδα πρωταθλητισμού, με πίεση, να σπρώχνει και να σπρώχνεται, χωρίς να φημίζεται ότι είναι εξαιρετικός αμυντικός. Νομίζω ψάχνετε κάτι διαφορετικό.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Έτσι χάσαμε τον Μπάνγκο που δεν έδειξε τίποτα στη Φενέρ και τον Ουότσον που στην Σαραγόσα επίσης δεν έδειξε τίποτα. Ποιος Βαλαντσιούνας, καλύτερα ο Μπάνγκο και ο Ουότσον...Dimitris L έγραψε: ↑Δευ Αύγ 04, 2025 1:24 pmO Γουοτσον δανεικος στον Πανιωνιο.. τι κανουν εκει στην Ρεαλ και Μπαρτσα ηθελα να ξερα, καλα για μας δεν το συζηταω, σκαουτινγκ μηδεν.. Ετσι χασαμε και Μπανγκο.. Κατσε εσυ και περιμενε τον αργο Βαλαντσιουνας.
ΥΓ. Μετά φταίω εγώ που σας τη λέω...
-
EPTASFAIROS13

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Xαλαρα για τρίτος μια χαρά ο Παπαγιαννης.Μεγαλη προχειρότητα στην οργάνωση των μεταγραφών στο θέμα του 5αριου και του Ρογκα.
Για 400 χιλιάρικα θα ειχαμε 3ο ελληνικό διαβατηριο.Μετα την φετεινη του αποτυχία θα το χωνέψει να ελθει 3ο 5αρι ,να μείνει πατριδα ,να παντρευτεί, να κάνει κουτσουβελα και να του λείπει το εξωτερικό.
Για 400 χιλιάρικα θα ειχαμε 3ο ελληνικό διαβατηριο.Μετα την φετεινη του αποτυχία θα το χωνέψει να ελθει 3ο 5αρι ,να μείνει πατριδα ,να παντρευτεί, να κάνει κουτσουβελα και να του λείπει το εξωτερικό.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Καμία προχειρότητα. Η ομάδα κάνει υπομονή περιμένοντας την καλύτερη δυνατή διαθέσιμη περίπτωση για 5άρι, αντί να πάρει τον 1ο τυχόντα. Και όσο για τον Παπαγιάννη, μόνο στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας θα ερχόταν με 400.000 και ρόλο 3ου σέντερ...EXASFAIROS13 έγραψε: ↑Δευ Αύγ 04, 2025 2:06 pmXαλαρα για τρίτος μια χαρά ο Παπαγιαννης.Μεγαλη προχειρότητα στην οργάνωση των μεταγραφών στο θέμα του 5αριου και του Ρογκα.
- Dimitris L

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
φταιει αυτος που δεν αντιλαμβανεται τον σαρκασμοBillyPao έγραψε: ↑Δευ Αύγ 04, 2025 2:05 pmΈτσι χάσαμε τον Μπάνγκο που δεν έδειξε τίποτα στη Φενέρ και τον Ουότσον που στην Σαραγόσα επίσης δεν έδειξε τίποτα. Ποιος Βαλαντσιούνας, καλύτερα ο Μπάνγκο και ο Ουότσον...Dimitris L έγραψε: ↑Δευ Αύγ 04, 2025 1:24 pmO Γουοτσον δανεικος στον Πανιωνιο.. τι κανουν εκει στην Ρεαλ και Μπαρτσα ηθελα να ξερα, καλα για μας δεν το συζηταω, σκαουτινγκ μηδεν.. Ετσι χασαμε και Μπανγκο.. Κατσε εσυ και περιμενε τον αργο Βαλαντσιουνας.![]()
![]()
ΥΓ. Μετά φταίω εγώ που σας τη λέω...
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Μπορεί να μην αντιλήφθηκα τον σαρκασμό σου, αλλά δε θα έπαιρνα και όρκο ότι δε θα μπορούσες να γράψεις κάτι τέτοιο...
-
EPTASFAIROS13

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Μάλλον δεν το γραψα σωστά. 400 περισσότερα από Γιουρτσεβεν.BillyPao έγραψε: ↑Δευ Αύγ 04, 2025 2:08 pmΚαμία προχειρότητα. Η ομάδα κάνει υπομονή περιμένοντας την καλύτερη δυνατή διαθέσιμη περίπτωση για 5άρι, αντί να πάρει τον 1ο τυχόντα. Και όσο για τον Παπαγιάννη, μόνο στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας θα ερχόταν με 400.000 και ρόλο 3ου σέντερ...EXASFAIROS13 έγραψε: ↑Δευ Αύγ 04, 2025 2:06 pmXαλαρα για τρίτος μια χαρά ο Παπαγιαννης.Μεγαλη προχειρότητα στην οργάνωση των μεταγραφών στο θέμα του 5αριου και του Ρογκα.
- Dimitris L

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Αφού έχει συμφωνήσει με την Εφές εδώ και αρκετό καιρό ο Παπαγιάννης, πώς θα ερχόταν σε μας; Που παρά το ελληνικό διαβατήριο, αν ερχόταν με 400.000 περισσότερα από τον Γιουρτσεβέν για 3ος σέντερ θα ήταν υπερβολή.EXASFAIROS13 έγραψε: ↑Δευ Αύγ 04, 2025 6:14 pmΜάλλον δεν το γραψα σωστά. 400 περισσότερα από Γιουρτσεβεν.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εγώ στην αρχή νόμιζα ότι κατάλαβα, αλλά μετά μάλλον δεν κατάλαβα. Ύστερα εσύ μου είπες ότι σίγουρα δεν κατάλαβα, αλλά ότι εσύ κατάλαβες γιατί εγώ δεν κατάλαβα. Αυτό ακριβώς, τίποτε άλλο.Dimitris L έγραψε: ↑Δευ Αύγ 04, 2025 6:25 pmΕσυ μπορει να μην καταλαβενεις τον σαρκασμο αλλα εγω καταλαβαινω γιατι δεν τον καταλαβες![]()

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο