GBL 15η Αγωνιστική, Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός
Συντονιστής: Captains
Δεν εχω καμία εμπάθεια απέναντι στον παίκτη, ίσα ίσα στην αρχη τον υποστήριζα και επιθετικά θεωρούσα πως το ειχε, όμως σήμερα αν δεν ήταν ο Γκάμπριελ πιθανότατα θα είχε άλλη εξέλιξη το ματς.
Δυσκολα τον βλέπω να συνεχίζει του χρόνου στην ομάδα. Από Ευρωλιγκα δε νομίζω πως μπορούμε να πάρουμε παίκτη πλεον.
Δυσκολα τον βλέπω να συνεχίζει του χρόνου στην ομάδα. Από Ευρωλιγκα δε νομίζω πως μπορούμε να πάρουμε παίκτη πλεον.
1
1

- georbap
- Reactions: 1101
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ειδικά το σημερινό παιχνίδι είναι το πλέον ακατάλληλο για συμπεράσματα και πόσο μάλλον για να καταδείξει εξάρτηση του Ολυμπιακού από τον Φουρνιέ.montechristo έγραψε: ↑Τρί Ιαν 21, 2025 1:07 amΠάντως, την καλύτερη εμφάνισή του φέτος (με την Μπάγερν) ο Ολυμπιακός την έκανε χωρίς τον Φουρνιέ.
Και άλλες φορές χωρίς Σάσα ή χωρίς Γουόκαπ ή... ή... ή...
Γενικά, ο Ολυμπιακός δεν εξαρτάται από έναν μόνο παίκτη (ούτε κι από τον Φουρνιέ).
Σίγουρα τόσο σπουδαίος και έμπειρος παίκτης όπως ο Γάλλος, θα είχε μεγάλο impact σε οποιαδήποτε ομάδα της Ευρώπης και αν αγωνιζόταν, αλλά αυτό έχει μεγάλη απόσταση από το να μιλάμε για εξάρτηση .
Είναι βέβαια ο παίκτης που περιμένεις σε μια κακή βραδιά να γυρίσει τον διακόπτη και να παρασύρει και τους υπόλοιπους, αλλά σήμερα όπως και αρκετοί ακόμη παίκτες για κάποιον λόγο ήταν σε άλλο γήπεδο.
Δεν είναι ότι ήταν απλά κακός , άλλωστε και μια και δυό και τρεις κακές βραδιές δικαιούται οποιοσδήποτε . Το θέμα είναι ότι για κάποιον ανεξήγητο λόγο σχεδόν δεν προσπάθησε. Ακούγεται κάπως αυτό που γράφω , αλλά πως αλλιώς να περιγράψω το γεγονός ότι σε όλο το παιχνίδι πήρε όλα κι όλα τέσσερα σουτ.
Για τον Φουρνιέ λέμε τώρα , που τον έχουμε δει να τουβλάρει σε άλλα παιχνίδια και να μην χαμπαριάζει συνεχίζοντας να βαράει μέχρι να το βρει.
Ε , σήμερα είπαν να μας τρελάνουν.
Πως αλλιώς να το θέσω;
0
-
- Reactions: 2559
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Παίκτη από Ευρωλίγκα που να μπορούμε να τον δηλώσουμε στην Ευρωλίγκα δε γίνεται, από Ευρώπη γενικά γίνεται.nikosvip έγραψε: ↑Τρί Ιαν 21, 2025 1:43 amΔεν εχω καμία εμπάθεια απέναντι στον παίκτη, ίσα ίσα στην αρχη τον υποστήριζα και επιθετικά θεωρούσα πως το ειχε, όμως σήμερα αν δεν ήταν ο Γκάμπριελ πιθανότατα θα είχε άλλη εξέλιξη το ματς.
1
1

-
- Reactions: 837
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατι εισαι κυριος Μπιλι.
Δεν θυμαμαι να εχω δει παντως τοσο απελπισμενη προσπαθεια για ban. Ειναι σαν αυτους που θελουν να αυτοκτονησουν και δε τους καθεται με τίποτα, περνουν δηλητηριο και εχει ληξει, πυροβολουν και μπλοκαρει το οπλο, πηδανε απο τον πεμπτο και πεφτουν στις τεντες.
Mods λυτρωστε τον.
5
3
1
1

-
- Reactions: 2527
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Παίρνω πίσω ΟΣΑ έχω πει για τον Οσμαν από το καλοκαίρι μέχρι τώρα (είναι και πολλά) και δηλώνω την μετάνοια μου στον μαέστρο Αταμαν! Γουστάρω πολύ να με διαψεύδει ο κόουτς αν είναι προς το καλό της ομαδας, όπως φυσικά με διέψευσε και πέρσι με τον Γκριγκονις, που έκραζα πως δεν γίνεται να πάμε με αυτόν 3αρι, κι όμως το κάναμε κι αυτό...
Ο Παπαπέτρου δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γκρινιάζει για τον χρόνο και τον ρόλο του, θεωρεί πως η εικόνα του στο παρκέ δικαιολογεί κάτι παραπάνω? Πλέον νομίζω πως μπορεί να παίξει αποκλειστικά στο "4", ως 3αρι είναι καλύτερος ο Καλαϊτζάκης. Ο Ιωάννης είναι για 10ος-11ος στο rotation πλέον, ελπίζω να το δεχθεί και να μείνει για χρόνια στην ομάδα, βασικά να κλείσει τη καριέρα του εδώ. Όμως αν μεινει, να ξέρει πως θα παίζει κυρίως στην ελλαδα, και Ευρώπη κυρίως αν έχουμε τραυματισμούς. Παράδειγμα προς μίμηση σε αυτό ο Πάνος, ξέρει τον ρόλο του, ξέρει πως θα μπει μόνο όταν η ομάδα χρειάζεται σκληραδα, ενώ όταν πάμε καλά θα τον ξεχάσει ο κόουτς, είτε παίζει 2 λεπτά, είτε 20, δεν θα γκρινιάξει ποτέ.
Για να δούμε τι θα κάνει ο Αταμαν μετά και τον τραυματισμο του Γιουρτσεβεν. Περαστικά εννοείται στο παιδί και εύχομαι υγεία σε όλον το κόσμο, αλλά να πω την αλήθεια σαν παίχτης δεν θα μου λείψει καθόλου. Θεωρώ πως ήταν η βασική αιτία της προβληματικής μας αμυνας στην Ισπανία και ειδικά απέναντι στη Μπασκονια. Παίχτης στυλ Βίλυ Χερναγομεζ που γράφει νούμερα αλλά στην ουσία είναι επιζήμιος για την ομάδα του. Με το καλό να πάει στη Φενερ του χρόνου που έχει και παίχτες στα φόργουορντ να τον καλύπτουν αμυντικά, τους λείπει κι ένα σεντερ και θα ναι και στην χώρα του. Θεωρώ κλειδί για τη σημερινή νίκη ήταν ο τραυματισμός του και το ότι έπαιξε πολύ ώρα ο Γκάμπριελ.
Οπότε μάλλον θα πάρουμε έναν ακόμα, ο οποίος θα ανταγωνιστεί με τον Γκάμπριελ για το ποιος θα είναι ο μπακαπ του Λεσσορ του χρόνου.
Ο Παπαπέτρου δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γκρινιάζει για τον χρόνο και τον ρόλο του, θεωρεί πως η εικόνα του στο παρκέ δικαιολογεί κάτι παραπάνω? Πλέον νομίζω πως μπορεί να παίξει αποκλειστικά στο "4", ως 3αρι είναι καλύτερος ο Καλαϊτζάκης. Ο Ιωάννης είναι για 10ος-11ος στο rotation πλέον, ελπίζω να το δεχθεί και να μείνει για χρόνια στην ομάδα, βασικά να κλείσει τη καριέρα του εδώ. Όμως αν μεινει, να ξέρει πως θα παίζει κυρίως στην ελλαδα, και Ευρώπη κυρίως αν έχουμε τραυματισμούς. Παράδειγμα προς μίμηση σε αυτό ο Πάνος, ξέρει τον ρόλο του, ξέρει πως θα μπει μόνο όταν η ομάδα χρειάζεται σκληραδα, ενώ όταν πάμε καλά θα τον ξεχάσει ο κόουτς, είτε παίζει 2 λεπτά, είτε 20, δεν θα γκρινιάξει ποτέ.
Για να δούμε τι θα κάνει ο Αταμαν μετά και τον τραυματισμο του Γιουρτσεβεν. Περαστικά εννοείται στο παιδί και εύχομαι υγεία σε όλον το κόσμο, αλλά να πω την αλήθεια σαν παίχτης δεν θα μου λείψει καθόλου. Θεωρώ πως ήταν η βασική αιτία της προβληματικής μας αμυνας στην Ισπανία και ειδικά απέναντι στη Μπασκονια. Παίχτης στυλ Βίλυ Χερναγομεζ που γράφει νούμερα αλλά στην ουσία είναι επιζήμιος για την ομάδα του. Με το καλό να πάει στη Φενερ του χρόνου που έχει και παίχτες στα φόργουορντ να τον καλύπτουν αμυντικά, τους λείπει κι ένα σεντερ και θα ναι και στην χώρα του. Θεωρώ κλειδί για τη σημερινή νίκη ήταν ο τραυματισμός του και το ότι έπαιξε πολύ ώρα ο Γκάμπριελ.
Οπότε μάλλον θα πάρουμε έναν ακόμα, ο οποίος θα ανταγωνιστεί με τον Γκάμπριελ για το ποιος θα είναι ο μπακαπ του Λεσσορ του χρόνου.
2
1
1

-
- Reactions: 917
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Τουλάχιστον εύχομαι να είναι κανένας πιτσιρικάς, διότι αν χτύπα ξύλο ισχύει το 76 που έχει δίπλα του ως έτος γέννησης ……….προστίθεται άλλο ένα επεισόδιο στον πλήρη εξευτελισμό του ήθους και της ευπρέπειας που υποτίθεται (και καλά )πως μας χαρακτηρίζει σαν λαό!!! Αλλά εδώ θα μου πεις, μέχρι και στην ανάκρουση του Εθνικού ύμνου υβρίζουμε τον αντίπαλο……..θα κολώσουμε στο basketforum.gr???redcard έγραψε: ↑Τρί Ιαν 21, 2025 2:18 amΓιατι εισαι κυριος Μπιλι.
Δεν θυμαμαι να εχω δει παντως τοσο απελπισμενη προσπαθεια για ban. Ειναι σαν αυτους που θελουν να αυτοκτονησουν και δε τους καθεται με τίποτα, περνουν δηλητηριο και εχει ληξει, πυροβολουν και μπλοκαρει το οπλο, πηδανε απο τον πεμπτο και πεφτουν στις τεντες.
Mods λυτρωστε τον.
…………….ΚΡΙΜΑ, ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ……….
1
1