Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

JohnnyPao

champion
Reactions: 2449
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Απρ 21, 2025 5:10 am

Όσον αφορά τον 4ο γκαρντ της ομάδας, που μάλλον θα είναι 3ος του χρόνου γιατί βλέπω τον Σλουκα να αρχίζει να πέφτει, για εμένα η ιδανική επιλογή είναι ο Theo Maledon. Όπως ο Ataman κάποτε έφερε στην Εφες ενα νεαρό γκαρντ από τη Ζαλγκιρις, τον Micic, και τον έκανε τον καλύτερο στην Ευρώπη, έτσι και τώρα μπορεί να πάρει τον 23χρονο Γάλλο από την Ασβελ και να τον εκτοξεύσει. Κανέναν λόγο δεν έχει ο Maledon να πάει στη Ρεαλ και να κάνει τα ρεπά του Campazzo, αντιθέτως αν έρθει στον ΠΑΟ θα βελτιωθεί πάρα πολύ υπο τις οδηγίες του κόουτς, αλλά φυσικά και του Σλούκα που ίσως και μέχρι το τέλος του 2026 του παραδώσει και τη σκυτάλη (του βασικού playmaker της ομάδας). Για να μην προτρέχουμε όμως, ακόμα και για του χρόνου ο Theo είναι το τέλειο fit, παίζει την άμυνα που ΔΕΝ παίζει ο Lorenzo (και άρα μπορεί να παίξει δίπλα και σε Σλουκα και σε Nunn), είναι καλός δημιουργός και άρα μπορεί να παίζει και στη θέση του Σλούκα όποτε χρειάζεται - όχι μόνο δίπλα του, ενώ έχει και την pull up εκτέλεση που αρέσει στον Ataman (σηκώνει βελτίωση το τελευταίο κομμάτι). Θα έχει και τον φίλο του τον Lessort στην ομάδα, τι καλύτερο?

Αν όχι ο Maledon, κατά σειρά θα ήθελα :

1. Dante Exum (αμυντικούρα, παίζει 3 θέσεις, έχει περάσει από το σχολείο του Ζοτς, δύσκολα όμως να φύγει από το ΝΒΑ το καλοκαίρι).
2. Nick Weiler Babb (θα ήταν εξαιρετικό fit, τα έχουμε ξαναπεί, αλλά μάλλον έκλεισε στη Μονακο).
3. Maodo Lo (αποδέχεται πιο εύκολα από όλους τον ρόλο του 4ου γκαρντ και ίσως μπορέσει να αποδώσει και καλύτερα απο ολους ως τέτοιος, καλός αμυντικός, καλός σουτερ, τίμιος οργανωτής, έρχεται μετά από σούπερ σεζόν στη Παρι, αφήνει χώρο για Elijah στο 3).
4. Codi Miller Mcintyre (μαρεσει πάρα πολύ, αμυντικουρα, τρομερός δημιουργός, δεν έχει όμως το pull up τρίποντο που θέλει ο κόουτς).

Αν πάρουμε έναν από τους παραπάνω 5 γκαρντ το καλοκαίρι θα είμαι πλήρως ευχαριστημένος, νομίζω θα ταιριάζουν πολύ περισσότερο στην ομάδα αποτι ο Brown. Εσείς ποιον προτιμάτε?

Για σεντερ τώρα, σε περίπτωση που φύγει ο Gabriel (δεν βλέπω τον λογο) θα ήθελα στη θέση του την βελτιωμένη έκδοση του, τον Kevarrius Hayes. Αν δει κανείς τα advanced stats όσον αφορά την αμυνα, θα παρατηρήσει πως ο Hayes είναι τρίτος στο +/- στα μετόπισθεν, πίσω μόνο από τον Tavares και τον Butkevicius. Άρα έχουμε έναν σούπερ αμυντικό στην ίδια ηλικία με τον Gabriel με μεγαλύτερη όμως εμπειρία από ευρωλίγκα, εξίσου καλός αμυντικός, αλλά και καλύτερος στις βολές (70% αντι του 40% του Gabriel) και καλύτερος στη pick & roll επίθεση (έχει συνεργαστεί άψογα με Keenan Evans & TJ Shorts). Νομίζω πως ο μπακαπ σεντερ της ομάδας πρέπει να είναι αμυντικογενής και οχι στυλ Yurtseven ή Willy Hernangomez.

0
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Απρ 21, 2025 9:23 am

JohnnyPao έγραψε:
Όσον αφορά τον 4ο γκαρντ της ομάδας, που μάλλον θα είναι 3ος του χρόνου γιατί βλέπω τον Σλουκα να αρχίζει να πέφτει, για εμένα η ιδανική επιλογή είναι ο Theo Maledon. Όπως ο Ataman κάποτε έφερε στην Εφες ενα νεαρό γκαρντ από τη Ζαλγκιρις, τον Micic, και τον έκανε τον καλύτερο στην Ευρώπη, έτσι και τώρα μπορεί να πάρει τον 23χρονο Γάλλο από την Ασβελ και να τον εκτοξεύσει. Κανέναν λόγο δεν έχει ο Maledon να πάει στη Ρεαλ και να κάνει τα ρεπά του Campazzo, αντιθέτως αν έρθει στον ΠΑΟ θα βελτιωθεί πάρα πολύ υπο τις οδηγίες του κόουτς, αλλά φυσικά και του Σλούκα που ίσως και μέχρι το τέλος του 2026 του παραδώσει και τη σκυτάλη (του βασικού playmaker της ομάδας). Για να μην προτρέχουμε όμως, ακόμα και για του χρόνου ο Theo είναι το τέλειο fit, παίζει την άμυνα που ΔΕΝ παίζει ο Lorenzo (και άρα μπορεί να παίξει δίπλα και σε Σλουκα και σε Nunn), είναι καλός δημιουργός και άρα μπορεί να παίζει και στη θέση του Σλούκα όποτε χρειάζεται - όχι μόνο δίπλα του, ενώ έχει και την pull up εκτέλεση που αρέσει στον Ataman (σηκώνει βελτίωση το τελευταίο κομμάτι). Θα έχει και τον φίλο του τον Lessort στην ομάδα, τι καλύτερο?

1. Dante Exum (αμυντικούρα, παίζει 3 θέσεις, έχει περάσει από το σχολείο του Ζοτς, δύσκολα όμως να φύγει από το ΝΒΑ το καλοκαίρι).
2. Nick Weiler Babb (θα ήταν εξαιρετικό fit, τα έχουμε ξαναπεί, αλλά μάλλον έκλεισε στη Μονακο).
3. Maodo Lo (αποδέχεται πιο εύκολα από όλους τον ρόλο του 4ου γκαρντ και ίσως μπορέσει να αποδώσει και καλύτερα απο ολους ως τέτοιος, καλός αμυντικός, καλός σουτερ, τίμιος οργανωτής, έρχεται μετά από σούπερ σεζόν στη Παρι, αφήνει χώρο για Elijah στο 3).
4. Codi Miller Mcintyre (μαρεσει πάρα πολύ, αμυντικουρα, τρομερός δημιουργός, δεν έχει όμως το pull up τρίποντο που θέλει ο κόουτς).

Αν πάρουμε έναν από τους παραπάνω 5 γκαρντ το καλοκαίρι θα είμαι πλήρως ευχαριστημένος, νομίζω θα ταιριάζουν πολύ περισσότερο στην ομάδα αποτι ο Brown. Εσείς ποιον προτιμάτε?

Για σεντερ τώρα, σε περίπτωση που φύγει ο Gabriel (δεν βλέπω τον λογο) θα ήθελα στη θέση του την βελτιωμένη έκδοση του, τον Kevarrius Hayes. Αν δει κανείς τα advanced stats όσον αφορά την αμυνα, θα παρατηρήσει πως ο Hayes είναι τρίτος στο +/- στα μετόπισθεν, πίσω μόνο από τον Tavares και τον Butkevicius. Άρα έχουμε έναν σούπερ αμυντικό στην ίδια ηλικία με τον Gabriel με μεγαλύτερη όμως εμπειρία από ευρωλίγκα, εξίσου καλός αμυντικός, αλλά και καλύτερος στις βολές (70% αντι του 40% του Gabriel) και καλύτερος στη pick & roll επίθεση (έχει συνεργαστεί άψογα με Keenan Evans & TJ Shorts). Νομίζω πως ο μπακαπ σεντερ της ομάδας πρέπει να είναι αμυντικογενής και οχι στυλ Yurtseven ή Willy Hernangomez.

Από αυτούς εγώ προτιμώ τον Mcintyre γιατι ειναι σκυλι του πολέμου και τέτοιους θέλει δίπλα του ο Ναν που θα είναι ο ηγέτης της ομάδας τα επόμενα χρόνια.

Τα πάντα θα κριθούν από το πως θα κλείσει η χρονια. Αν ανέβει και παίξει σημαντικό ρόλο σε κούπες ο Λορεντζο - θα μείνει .. Αν είναι καθοριστικός ο Γκαμπριέλ - θα μείνει κλπ κλπ ...

Και φέτος η ομάδα στήθηκε ιδανικά για εμένα ...δε της έλειπε πραγματικά τίποτα αλλά δε πήγε μέχρι τώρα όπως θα θέλαμε για χ, ψ λόγους.. Βέβαια έχουν τέτοια ποιότητα μερικοί παίχτες μας που και πάλι στο τέλος το σώσαμε ..

1-2 Να έχεις Σλουκα - Ναν- Μπραουν - Γκραντ
3 Να έχεις γκριγκονις - οσμαν (και επίθεση, και σουτ, και δύναμη )
5 Να έχεις Κώστα που είχε όλα τα προσόντα να εξελιχθεί σα το Γκαμπριέλ εκτός από την όρεξη να δουλέψει.

Τραυματιστηκαν οι μισοί και οι άλλοι μισοί απλά δε κούμπωσαν

Βλέπουμε πως το ρόστερ δεν εγγυάται πάντα την επιτυχία ..θέλει τύχη και θέλει και χημεία

0
BillyPao

allstar
Reactions: 2390
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Απρ 21, 2025 12:15 pm

slok έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

Και φέτος η ομάδα στήθηκε ιδανικά για εμένα ...δε της έλειπε πραγματικά τίποτα αλλά δε πήγε μέχρι τώρα όπως θα θέλαμε για χ, ψ λόγους.. Βέβαια έχουν τέτοια ποιότητα μερικοί παίχτες μας που και πάλι στο τέλος το σώσαμε ..
Μια χαρά τα έχει πάει η ομάδα μέχρι τώρα, πήρε Κύπελλο και πλεονέκτημα έδρας σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα. Τι περισσότερο περιμένατε;

0
Giannis14

junior
Reactions: 81
Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Δευ Απρ 21, 2025 12:27 pm

BillyPao έγραψε:
slok έγραψε:

Μια χαρά τα έχει πάει η ομάδα μέχρι τώρα, πήρε Κύπελλο και πλεονέκτημα έδρας σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα. Τι περισσότερο περιμένατε;
Αντικειμενικά δεν παίζουμε όμορφο μπάσκετ. Κάποτε επι ζελικο βγαίνανε τα τρίποντα με μοιρογνωμόνιο, και ενώ ήξερες που θα πάει η μπάλα δεν μπορούσες να κάνεις κάτι. Τώρα βλέπουμε συνέχεια iso και ατομικές φάσεις. Ενώ παλαιότερα βλέπαμε μπάσκετ σεμιναριακού επιπέδου. Εσύ τι ηλικία είχες μπιλυ το 2009;

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3010
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Απρ 21, 2025 12:43 pm

Giannis14 έγραψε:
Αντικειμενικά δεν παίζουμε όμορφο μπάσκετ. Κάποτε επι ζελικο βγαίνανε τα τρίποντα με μοιρογνωμόνιο, και ενώ ήξερες που θα πάει η μπάλα δεν μπορούσες να κάνεις κάτι. Τώρα βλέπουμε συνέχεια iso και ατομικές φάσεις. Ενώ παλαιότερα βλέπαμε μπάσκετ σεμιναριακού επιπέδου. Εσύ τι ηλικία είχες μπιλυ το 2009;
Πάντως το ότι δεν παίζουμε το μπάσκετ του Ζέλικο δεν το κάνει άσχημο. Είναι θέμα προσωπικής αισθητικής αλλά εμένα μου αρέσει πολύ το μπάσκετ που παίζουμε. Δεν είναι καθαρό iso. Μπορεί να προκύψει iso αν καταλήξει σε κάποιο mismatch ή αν τελειώνει ο χρόνος ή αν κρίνει το guard ότι αυτό θέλει να κάνει γιατί έχει διαβάσει την άμυνα (πχ μπορεί να υπάρχει mismatch στην επόμενη πάσα μετά το drive).

Παίζουμε πάρα πάρα πολύ horns και spain pnr. Και τα δύο έχουν τουλάχιστον 4-5 παραλλαγές που θυμάμαι πρόχειρα, λογικά θα είναι διπλάσιες που μπορεί να μην χρησιμποιούνται τόσο. Υπάρχουν τα floppy κυρίως για τον Ναν πια, πιο πριν για τον Μάριο. Έχουμε spread pnr. Είναι διάφορα άλλα plays που δεν θα ονομάσω (μερικά δεν τα ξέρω κιόλας) αλλά χοντρικά είναι για να πάρει την μπάλα το guard και να παίξει (συνήθως pnr).

Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν φορές που έχω εκνευριστεί βλέποντας Σλούκα, Ναν να τρυπάνε το παρκέ (γκλας φλορ, ουπς) για πετρέλαιο και μετά να κάνουν ποικιλία αλλά δεν είναι κανόνας αυτό. Γενικά μπορεί τελικά να έχουμε ατομικές φάσεις αλλά η άμυνα έχει δουλέψει πάρα πολύ για να κόψει το σουτ από τη ρακέτα στο pnr και το τρίποντο στην περιστροφή. Δεν είναι όσο στείρο το παρουσιάζεις.

0
Εικόνα
BillyPao

allstar
Reactions: 2390
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Απρ 21, 2025 12:44 pm

Giannis14 έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Η ομάδα είχε το υψηλότερο PIR στην Ευρωλίγκα, όποτε δε γίνεται να λέμε ότι έπαιξε κακό μπάσκετ. Μια χαρά μπάσκετ έπαιξε, αλλά μπάσκετ Αταμάν με έμφαση στην πρωτοβουλία των παικτών και τους γκαρντ να κάνουν κουμάντο. Για αυτό μπορεί και να μην άρεσε σε κάποιους. Και για να σου απαντήσω, το 2009 ήμουν 12 ετών και δεν έβλεπα μπάσκετ. Προφανώς το μπάσκετ του Ομπράντοβιτς ήταν διαφορετικό και για κάποιους σαν και σένα πιο όμορφο στο μάτι, αλλά αυτό είναι κάτι υποκειμενικό και θέμα προσωπικής προτίμησης.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6628
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Απρ 21, 2025 12:46 pm

ωραιος παικτης ο μακινταιρ ενω το τριποντο του δεν νομιζω να ειναι αρκετα χειροτερο του μπραουν..βεβαια αν εξαιρεσουμε την αμυνα ο μπραουν νομιζω ειναι ενα λεβελ πανω σαν παικτης,παροτι θα παει τωρα 35..Δεν βλεπω το λογο να τον αλλαξετε αν αυτος που θα ερθει δεν ειναι σιγουρα καλυτερος του μπραουν.. θα χει και βαρια αποζημιωση..

Πχ σορτς-μαλεντον(μονο η ανακοινωση εχει πει ο χουπφελας ομως μενει για ρεαλ ομως) τους φερνεις χτες αν θεωρεις οτι μπορεις να τους χωρεσεις δηλαδη..Εγω δεν νομιζω οτι χωρανε ευκολα τετοιοι παικτες ετσι οπως ειναι ο παο οποτε μαλλον στον λορεντζο θα κατεληγα.Να δωσεις ενα σκασμο λεφτα για τον αλλαξεις με μαοντο λο μου φαινεται ρισκαδορικο.

0
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 227

Μια επιφανειακη εντελως προσέγγιση με pirγια πέρσι και φετος.Θα βάλω 10 pir ×7 αγωνες που υπολειπονται)που είναι το απλά όχι άσχημο όχι πολύ καλο pir.

Σλουκας
Πέρσι 549 φετος 402+70(υπόλοιποι 7 αγωνες)

Γκραντ
Πέρσι 447 φετος 356+70

Ναν
Πέρσι 411(6-7πρωτους αγωνες που δεν ήταν στην ομαδα)
Φετος 671+70

Καλαιτζακης 11 Πέρσι 11 φετος

Λορεντζο
499 Πέρσι στην Μακαμπι
Φετος 268 σε εμας

Γκριγκονις
Πέρσι 358 με καλή περιφερειακή αμυνα
Φετος 11 λόγω τραυματισμού

Παπαπετρου
Πέρσι 86(στην ουσία από τα πλέι οφ και μετα)
Φετος 61+ ?

Τον Βιλντοζα δεν τον έβαλα. Σε λίγα ματς γενικως-σε μερικά σημαντικά στάθηκε οκ.

Οσμαν
216+70

Αμυντικά στερηθηκαμε φετος την καλή εν γένει περιφερειακή περσινη αμυνα του Γκριγκονις που δεν κάλυψε επαρκώς και σταθερά Λορεντζο και Οσμαν.Ποσοτικα ναι ποιοτικα οχι τοσο.Περσι μεγάλη συνεισφορά του Παπαπετρου στα περισσότερα ματς των πλέι οφ.Περσι ήταν και λίγο πιο" ζωντανός " αμυντικά ο Σλουκας.

Επιθετικα φετος ο Ναν σκοράρει για τον εαυτό του και τον Γκριγκονις μαζι😃.Εντάξει ο παιχτης έπιασε το απόλυτο επιθετικα και όχι μόνο.

Επομένως λιγότερο καλή περιφερειακή αμυνα φετος και πιο πολύ σκορ από τους κοντους.τρωμε αλλά βάζουμε αρκετά από τους κοντους,το ανησυχητικό ομως....περισσότερο στο τέλος των ματς.

Στους ψηλους στερουμαστε φετος τον καλύτερο σεντερ (επιθετικα της Ευρωπης)μας που Πέρσι όμως ήταν ο μόνος σεντερ.Φετος τώρα έχουμε τον αξιοπρεπη Γκαμπριελ και τώρα πρόσφατα Γιουρτσεβεν που ανεβαίνει....Επομένως αν σταθούν τα 2 σεντερ κάτι γίνεται.ο ένας αμυντικά ο άλλος επιθετικα κυρίως.

Στους παουερ φόργουορντ Πέρσι ο Μιτογλου έκανε παπάδες με όχι καλό Ισπανό. φετος ο Χερναγκομεζ σουπερ Αλλα ανεβαίνει και ο Ντίνος Επομένως μια χαρά.

Λογικά μπορούμε να μπούμε με αυτοπεποίθηση Στους ψηλους τώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία.

Αυτή μια γενική εικόνα με τα καλά και τα κακά.....

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6628
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Απρ 21, 2025 12:55 pm

EXASFAIROS13 έγραψε:

.Περσι ήταν και λίγο πιο" ζωντανός " αμυντικά ο Σλουκας.
τι λιγο πιο ζωντανος που περσι μαρκαρε σαν πιτμπουλ..ουτε στα νιατα του δεν υπηρχε χρονια να μαρκαρει ετσι..ειδικα σε ντερμπι δεν καταφερνε κανενας να τον χτυπησει στα ποδια.φετος γυρισε στα παλια κακα αμυντικα του στανταρντ.

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Giannis14

junior

Δευ Απρ 21, 2025 12:57 pm

BillyPao έγραψε:
Giannis14 έγραψε:

Η ομάδα είχε το υψηλότερο PIR στην Ευρωλίγκα, όποτε δε γίνεται να λέμε ότι έπαιξε κακό μπάσκετ. Μια χαρά μπάσκετ έπαιξε, αλλά μπάσκετ Αταμάν με έμφαση στην πρωτοβουλία των παικτών και τους γκαρντ να κάνουν κουμάντο. Για αυτό μπορεί και να μην άρεσε σε κάποιους. Και για να σου απαντήσω, το 2009 ήμουν 12 ετών και δεν έβλεπα μπάσκετ. Προφανώς το μπάσκετ του Ομπράντοβιτς ήταν διαφορετικό και για κάποιους σαν και σένα πιο όμορφο στο μάτι, αλλά αυτό είναι κάτι υποκειμενικό και θέμα προσωπικής προτίμησης.
Δεν θα ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου πως ήταν οι παίχτες στημένοι και έβγαινε από μέσα προς τα έξω η μπάλα, και παίζανε ρολόι μετά. Την έδινε ο ένας στον διπλανό του μέχρι να βάλουν το τρίποντο. Ηταν μπάσκετ του χιλιοστού που δεν ξέρω αν μπορεί να επαναληφθεί. Ηταν όμορφο στο μάτι αλλά και αποτελεσματικό. Το 2009 ήμουν 22 για να σου απαντήσω και γω και πήγαινα γήπεδο φουλ τότε. Θα δούμε ίσως από του χρόνου το μπάσκετ Αταμαν καθώς τώρα δημιουργείται ο κορμός εφόσον ανανέωσαν σχεδόν όλοι. Γιατί και ο ζελικο για να φτάσει εκεί που έφτασε με ΔΔ έχτισε κορμό από το κλειστό του σπορτινγκ και μας πήγε σιγά σιγά στο 2007 με τον τομασεβιτς και το 2009 με τον Πέκοβιτς

0
Giannis14

junior

Δευ Απρ 21, 2025 12:59 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Απρ 21, 2025 12:55 pm
EXASFAIROS13 έγραψε:

.Περσι ήταν και λίγο πιο" ζωντανός " αμυντικά ο Σλουκας.
τι λιγο πιο ζωντανος που περσι μαρκαρε σαν πιτμπουλ..ουτε στα νιατα του δεν υπηρχε χρονια να μαρκαρει ετσι..ειδικα σε ντερμπι δεν καταφερνε κανενας να τον χτυπησει στα ποδια.φετος γυρισε στα παλια κακα αμυντικα του στανταρντ.
Νομίζω φέτος έδωσε χώρο για να χτιστεί ο Ναν. Νομίζω ότι τώρα θα βγει μπροστά ο Σλούκας. Όπως και ο Λορεντζο. Είναι η εποχή των μεγάλων αυτή

1
1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Δευ Απρ 21, 2025 1:05 pm

Η σειρά με την Εφές λογικά θα παρουσιάσει κάποιες δυσκολίες για τον ΠΑΟ. Προβλέπω 3-2 υπέρ του ΠΑΟ γιατί έχουν χάσει την κυριαρχία στο 5 που είχαν πέρσι επί Λεσόρτ. Ναι ο Ναν είναι καλύτερος, ναι ο Οσμαν μεγάλη προσθήκη και ο Χουάντσο παίζει όπως με την Ισπανία πλέον.. Αλλά έχετε χάσει την κυριαρχία στο 5. Δεν ξέρω αν μπορεί να το εκμεταλλευτεί αρκετά η Εφές..
Στη σειρά με τη Μακάμπι πιστεύω ήταν το μεγαλύτερο + που είχατε το Λεσόρτ εναντίον Ριβέρο και Νίμπο που πιστεύω τους δημιούργησε ψυχολογικά όποτε τον βλέπουν.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4453
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Απρ 21, 2025 1:38 pm

BillyPao έγραψε:
Giannis14 έγραψε:

Η ομαδα του 2009 μεχρι τα πλευοφ της ηταν για σφαλιαρες γιαυτο και το μυθικο ξεσπασμα με την προκομ μετα βεβαια επαιξε πολυ καλο μπασκετ

το καλυτερο μπασκετ που εγω θυμαμαι το παιξαμε στο τριπλ κραουν του 2007 που ειμασταν φοβεροι απτην αρχη της χρονιας

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4453
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Απρ 21, 2025 1:39 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Δευ Απρ 21, 2025 1:05 pm

Στη σειρά με τη Μακάμπι πιστεύω ήταν το μεγαλύτερο + που είχατε το Λεσόρτ εναντίον Ριβέρο και Νίμπο που πιστεύω τους δημιούργησε ψυχολογικά όποτε τον βλέπουν.
για την ιστορια η σειρα με την μακαμπι ηταν απτα χειροτερα αμυντικα παιχνιδια του λεσορ
ειδικα τα 4 πρωτα που τα αντιπαλα σεντερ εκαναν σε καθε αγωνα ρεκορ καριερας σε διαφορες κατηγοριες

1
1 Εικόνα
Giannis14

junior

Δευ Απρ 21, 2025 1:43 pm

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Απρ 21, 2025 1:38 pm
BillyPao έγραψε:

Η ομαδα του 2009 μεχρι τα πλευοφ της ηταν για σφαλιαρες γιαυτο και το μυθικο ξεσπασμα με την προκομ μετα βεβαια επαιξε πολυ καλο μπασκετ

το καλυτερο μπασκετ που εγω θυμαμαι το παιξαμε στο τριπλ κραουν του 2007 που ειμασταν φοβεροι απτην αρχη της χρονιας
Το καλύτερο Φ4 παίξαμε τότε όμως. Κερδίσαμε την υπερομάδα του οσφπ σε έναν καταπληκτικό ημιτελικό και το πρώτο ημίχρονο του τελικού ήταν το καλύτερο μπάσκετ που έχω δει μέχρι σήμερα

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”