Παναθηναικός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιουν 10, 2020 2:34 am

Κατανοώ τον θυμό των φανατικών. Θα προτιμούσα να μην υπάρχουν φανατικοί στα ομαδικά αθλήματα και η αλήθεια είναι ότι το παλεύω κι εδώ κι εκ του σύνεγγυς που είναι και πιο ζόρικο.

Πλάκα- πλάκα, πάντως η τωρινή Θ.13 είναι πιο μάχιμη από ποτέ. Τη θυμάμαι από τα χρόνια της ΝΟΠΟ (μπλιαχ).

Δεν το λέω για καλό όμως αυτό. Απλώς ως παρατήρηση. Για μένα δεν θα πρέπε να είναι κανείς μάχιμος στα οπαδικά. Οι μάχιμοι αλλού χρειάζονται. Στο μεταξύ μπορούν να ξεδίδουν και στα ριγκ ή τα κλουβιά.

Για τον Καλάθη μίλησε τελικά ο Δ.Γ;
Ή δεν είναι πια αρμόδιος; Ντρίπλα μεν, αποτυχημένη δε.

Στο μεταξύ να κι ένα ενδιαφέρον άρθρο για το πως πάει η Ευρωλίγκα. Αναλυτικά, όμως. Υπάρχουν και στα σπανιόλικα, επίσης.

https://www.sportbusiness.com/2019/09/e ... s-forward/

Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Ιουν 10, 2020 2:45 am

basket72 έγραψε:
Τετ Ιουν 10, 2020 2:34 am
Κατανοώ τον θυμό των φανατικών. Θα προτιμούσα να μην υπάρχουν φανατικοί στα ομαδικά αθλήματα και η αλήθεια είναι ότι το παλεύω κι εδώ κι εκ του σύνεγγυς που είναι και πιο ζόρικο.

Πλάκα- πλάκα, πάντως η τωρινή Θ.13 είναι πιο μάχιμη από ποτέ. Τη θυμάμαι από τα χρόνια της ΝΟΠΟ (μπλιαχ).

Δεν το λέω για καλό όμως αυτό. Απλώς ως παρατήρηση. Για μένα δεν θα πρέπε να είναι κανείς μάχιμος στα οπαδικά. Οι μάχιμοι αλλού χρειάζονται. Στο μεταξύ μπορούν να ξεδίδουν και στα ριγκ ή τα κλουβιά.

Για τον Καλάθη μίλησε τελικά ο Δ.Γ;
Ή δεν είναι πια αρμόδιος; Ντρίπλα μεν, αποτυχημένη δε.

Στο μεταξύ να κι ένα ενδιαφέρον άρθρο για το πως πάει η Ευρωλίγκα. Αναλυτικά, όμως. Υπάρχουν και στα σπανιόλικα, επίσης.

https://www.sportbusiness.com/2019/09/e ... s-forward/
ΠΟΙΟΣ Καλαθης ρε φιλε....υπαρχει παικτης Καλαθης που με την ''προσφορα'' του να μπει στο καδρο του μπασκετικου Παναθηναικου???..Για πες μου την προσφορα του Καλαθη στον Παναθηναικο απο το 2012 και μετα....Που καθαρισε γιατην ομαδα αυτος ο παμεγιστος ηγετης ...ο καλυτερος γκαρντ των 5 ηπειρων και των επτα θαλασσων??...Θα μιλησει ο ανθρωπος που κρατησε τον Παναθηναικο ΟΡΘΙΟ απο το 2012 ΚΑΙ ΜΕΤΑ οταν ολοι πηδησαν σαν τα ποντικια απο το πλοιο που βουλιαζε, για εναν παικτη που δεν εκρινε ως ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ εναν ρημαδι ΤΙΤΛΟ...Ασε με ρε αδερφε με τα περι ''φανατισμου''...Η τωρινη θυρα 13 ειναι η ντροπη του εναπομειναντα ρομαντικου που λεγεται Ντοκεν....Μαγκες της φακης που κυνηγανε απο τη θυρα τους μεχρι την 109 ΕΝΑΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΣΕΡΒΟ που ρθε να δει την ομαδα του και του την πεσανε 10 νοματαιοι..ΜΑΓΚΕΣ της Θ13 ειναι ολοι οσοι πηγαν στο Καραβελ και λεγανε στον Σερβο να μεινει και τους παραμυθιαζε ''Θα μεινω για σας'' αλλα μετα οι ''καλυτεροι φιλαθλοι στην Ευρωπη ειναι της Φενερ''...Αμα η πικρα για την ομαδα που αγαπας ειναι ''φανατισμος'' φιλε ..Μεινε εσυ με τους Αφραγκουζους και τους ''σωφερ'' κι ασε εμενα και τον ΔΓ να μαστε οι ''φανατικοι''...

0
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
basket72
Reactions:

Τετ Ιουν 10, 2020 2:54 am

manj13 έγραψε:
Τετ Ιουν 10, 2020 2:45 am

ΠΟΙΟΣ Καλαθης ρε φιλε....υπαρχει παικτης Καλαθης που με την ''προσφορα'' του να μπει στο καδρο του μπασκετικου Παναθηναικου???..Για πες μου την προσφορα του Καλαθη στον Παναθηναικο απο το 2012 και μετα....Που καθαρισε γιατην ομαδα αυτος ο παμεγιστος ηγετης ...ο καλυτερος γκαρντ των 5 ηπειρων και των επτα θαλασσων??...Θα μιλησει ο ανθρωπος που κρατησε τον Παναθηναικο ΟΡΘΙΟ απο το 2012 ΚΑΙ ΜΕΤΑ οταν ολοι πηδησαν σαν τα ποντικια απο το πλοιο που βουλιαξε για εναν παικτη που δεν εκρινε ως ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ εναν ρημαδι ΤΙΤΛΟ...Ασε με ρε αδερφε με τα περι ''φανατισμου''...Η τωρινη θυρα 13 ειναι η ντροπη του εναπομειναντα ρομαντικου που λεγεται Ντοκεν....Μαγκες της φακης που κυνηγανε απο τη θυρα τους μεχρι την 109 ΕΝΑΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΣΕΡΒΟ που ρθε να δει την ομαδα του και του την πεσανε 10 νοματαιοι..ΜΑΓΚΕΣ της Θ13 ειναι ολοι οσοι πηγαν στο Καραβελ και λεγανε στον Σερβο να μεινει και του παραμυθιαζε ''Θα μεινω για σας'' αλλα μετα οι ''καλυτεροι φιλαθλοι στην Ευρωπη ειναι της Φενερ''...Αμα η πικρα γιατην ομαδα που αγαπας ειναι ''φανατισμος'' φιλε ..Μεινε εσυ με τους Αφραγκουζους και τους ''σωφερ'' κι ασε εμενα και τον ΔΓ να μαστε οι ''φανατικοι''...
Αν σε τσίγκλισα πάνω στην πίκρα σου, να σου ζητήσω και συγγνώμη. Έχω την εντύπωση (δεν σε ξέρω, αλλά ξέρω τα γηπεδικά, για 3.5 δεκαετίες τώρα) ότι εσύ την πονάς την ομάδα σου περισσότερο από τον Δ.Γ.

Μίλησες για Θ.13 όμως- εξού και ο όρος, φανατικός.
Τα λέμε άλλη φορά (αν κάτσει κιόλας, δεν τρέχει και να μην τα πούμε...) σέβομαι τη στεναχώρια σου και δεν είμαι απ΄αυτούς που μόλις δουν πεσμένο κάτω, τσουπ ρίχνουν κι από μια κλωτσιά, έτσι για τη φάση....

Άβαταρ μέλους
manj13

allstar

Τετ Ιουν 10, 2020 3:19 am

Redfly έγραψε:
Τετ Ιουν 10, 2020 3:14 am
manj13 έγραψε:
Τετ Ιουν 10, 2020 3:03 am
Redfly έγραψε:
Τετ Ιουν 10, 2020 2:56 am

Σε ποιους αναφερεσαι ως λαμογια?
Σε ολη την οικογενεια Βαρδινογιαννη ΠΛΗΝ Θεοδωρου...στον Φιλιππιδη...στον Κωσταντοπουλο..στον ''Τουλουμπα''..στον ''Λιπασματια'' ....στον ''Σωφερ''...στον Αλαφουζο και γενικα σε ολους της γνωστης οικογενειας -αυτοπροσωπως ή με ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ της - που δεν εφυγε ΠΟΤΕ αλλα ειναι ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ και εκδικειται τους φιλαθλους του Παναθηναικου που ΠΟΤΕ δεν την αγαπησαν.....Οσον αφορα την Ευρωπη καθε στημενο λαμογιο τυπου ΑΡΤΕΑΓΚΑ που αφου απετυχε να φερει εις περας το εργο που του ανατεθηκε το 2009 ..ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΦΥΡΙΞΕ ΠΟΤΕ....Και νομιζω το μεγαλυτερο λαμογιο ολων που την εχει δει Ιουλιος Καισαρας στην ΕL ..Oχι ΜΟΝΟ για τον Παναθηναικο αλλα για ολες τις ομαδες εχει ονομα και λεγεται Μπερτομεου....
Αυτος ο Μπερτομπεου πως γινεται ceo (το λεμε και τσέο) ετσι απο μονος του?
Την ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ την ακουσες???...Εχω ενα κομμωτηριο κι εχω και δουλευουν 3 κομμωτριες...Αρρωσταινουν η μια πισω απο την αλλη και λειπουν 2 μηνες....Τις πληρωνω ΕΓΩ ...Ερχεται λοιπον ενας ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ και λεει σε μενα που εχω ΤΣΕΠΗ να πληρωσω το 80% του μισθου τους σαν να ηταν στο μαγαζι και το 85 % αν ερθουν για 2 μηνες μεχρι να κλεισουμε για διακοπες....Ε μαλλον απο ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ την ειδε ΤΣΕΟ στο ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ και να παει ν αγαπηθει!!!

0
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Τετ Ιουν 10, 2020 4:09 am

manj13 έγραψε:
Redfly έγραψε:
manj13 έγραψε:
Τετ Ιουν 10, 2020 3:03 am

Σε ολη την οικογενεια Βαρδινογιαννη ΠΛΗΝ Θεοδωρου...στον Φιλιππιδη...στον Κωσταντοπουλο..στον ''Τουλουμπα''..στον ''Λιπασματια'' ....στον ''Σωφερ''...στον Αλαφουζο και γενικα σε ολους της γνωστης οικογενειας -αυτοπροσωπως ή με ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ της - που δεν εφυγε ΠΟΤΕ αλλα ειναι ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ και εκδικειται τους φιλαθλους του Παναθηναικου που ΠΟΤΕ δεν την αγαπησαν.....Οσον αφορα την Ευρωπη καθε στημενο λαμογιο τυπου ΑΡΤΕΑΓΚΑ που αφου απετυχε να φερει εις περας το εργο που του ανατεθηκε το 2009 ..ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΦΥΡΙΞΕ ΠΟΤΕ....Και νομιζω το μεγαλυτερο λαμογιο ολων που την εχει δει Ιουλιος Καισαρας στην ΕL ..Oχι ΜΟΝΟ για τον Παναθηναικο αλλα για ολες τις ομαδες εχει ονομα και λεγεται Μπερτομεου....
Την ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ την ακουσες???...Εχω ενα κομμωτηριο κι εχω και δουλευουν 3 κομμωτριες...Αρρωσταινουν η μια πισω απο την αλλη και λειπουν 2 μηνες....Τις πληρωνω ΕΓΩ ...Ερχεται λοιπον ενας ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ και λεει σε μενα που εχω ΤΣΕΠΗ να πληρωσω το 80% του μισθου τους σαν να ηταν στο μαγαζι και το 85 % αν ερθουν για 2 μηνες μεχρι να κλεισουμε για διακοπες....Ε μαλλον απο ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ την ειδε ΤΣΕΟ στο ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ και να παει ν αγαπηθει!!!
Αλλο ρωτησα αλλο απαντησες τεσπα. Νομιζω οτι χαρη κανουν οι παικτες που ενω εχουν συμβολαιο δεχονται μειωση. Και ειναι και ο καλαθης που δεχεται 65% μειωση και φευγει. Αυτος και αν κανει χαρη.

0
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar

Τετ Ιουν 10, 2020 4:24 am

Redfly έγραψε:
Τετ Ιουν 10, 2020 4:09 am
manj13 έγραψε:
Redfly έγραψε:

Αλλο ρωτησα αλλο απαντησες τεσπα. Νομιζω οτι χαρη κανουν οι παικτες που ενω εχουν συμβολαιο δεχονται μειωση. Και ειναι και ο καλαθης που δεχεται 65% μειωση και φευγει. Αυτος και αν κανει χαρη.

ΟΛΟΙ οι παικτες στις ομαδες ΔΕΧΤΗΚΑΝ μειωση ή το μοναστηρι να ναι καλα....Απο τη Φενερ φευγουν τουλαχιστον ΤΡΕΙΣ...Αμα ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ υπογραφει συμβολαιο εργασιας ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ και δουλευει ΕΦΤΑ ΜΗΝΕΣ και δεν δεχτει διακανονισμο ας παει στα εργατικα δικαστηρια κι ας πει ''εγω θελω τα μισθα μου κι ας το ξυνα 3 μηνες''...Και θα παρει απο τα three the longest..Αν νομιζει ο καθε Tζεημς οτι επειδη βαραει καλα το τοπι θα αυτωσει τα αφεντικα του μαλλον νυχτα θα τονε βρει στην καρριερα του....Βαραει ''συρμα'' στον ''Γιοχαν ,στον Ντιτερ,στον Φραντς''....THIS IS CAPITALISM my friend....O Kαλαθης δεχεται μειωση και φευγει??...Και πολλα του δωσαμε μη σου πω!!...Κι εφυγε γιατι καταλαβε οτι αν εμενε ουτε το 50% δεν θα παιρνε ....Αφου λοιπον ειναι ''no discounts at my services'' σαν τον Τζεημς σου λεει ας παω Μπαρτσα να τους τα παρω μεχρι να καταλαβουν οτι πηραν εναν 31χρονο Ρουμπιο-προ ΝΒΑ - και να βαραν το κεφαλι τους....

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Τετ Ιουν 10, 2020 8:40 am

+1 φάουλ στον manj13

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar

Τετ Ιουν 10, 2020 11:26 am

Το θεμα με την συνεντευξη τυπου του μοναδικου προεδρου στην μετα το 2012 χρονια που εβαλε λεφτα απο την τσεπη του στον Παναθηναικο,ειναι αν ειπε κατι λαθος και ποιο ειναι αυτο...ειτε αγωνιστικα..ειτε κυριως οικονομικα...Γιατι το μονο που ειδα ως αντιδρασεις ειναι αν θα κανει κωλοτουμπα και θα γυρισει το οποιο απαντησε καθαρα ποιος ειναι ο μονος λογος να γινει...Να φερθουν στον Παναθηναικο οπως τους αρμοζει και οτι συμφωνηθηκε....Απο κει και περα σχετικα με το ροστερ της ομαδας...Αν νομιζουν διαφοροι οτι απλα το σημα του Παναθηναικου και η ιατορια του ειναι αρκετο για να κραταει και ακομη περισσοτερο να ελκυει παικτες οντας μην εχοντας μαντιλι να κλαψει....το μονο που εχουν να δουν ειναι τον ποδοσφαιρικο Παναθηναικο...αλλα και ιστορικες ομαδες οπως η Ορτςζ...η Λιμοζ...η Βιρτους...ο Ερ.Αστερας..η Παρτιζαν...ατελειωτη η λιστα...Οσο για τις εταιρειες χορηγιων...Σιγα μην δωσουν τα ιδια λεφτα για να φοραει το λογοτυπο τους στη φανελα τους ο Καλαιτζακης με τον Μητογλου...Το ποσο των 25 εκατομμυριων που εθεσε ως ποσο πωλησης ο ΔΓ, ειναι για τα δεδομενα της Ελλαδας και των εξαφανισμενων παναθηναικων επιχειρηματιων,στοχος απολυτα ανεφικτος....Αλλα και στο εξωτερικο Ρεαλ και Μπαρτσελονα συντηρουνται απο τα ποδοσφαιρικα τους εσοδα..Δεν υπαρχουν πολλοι επιχειρηματιες να πετουν τα λεφτα τους αιωνιως...Το αν θα μεταστρεψει την αποφααη του ο ΔΓ??...Το ευχομαι...γιατι παλι γηπεδο θα πηγαινω κι ας θα χει η ομαδα περισσοτερες ηττες απο νικες....

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος manj13 την Τετ Ιουν 10, 2020 11:30 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague
Reactions: 175

Τετ Ιουν 10, 2020 11:29 am

https://www.sport-fm.gr/article/basket/ ... CL/4108304

<<Οι παίκτες είναι λογικό να προτιμούν να παίξουν στην Ευρωλίγκα, αλλά το θέμα είναι αν υπάρχουν σχετικοί όροι στα συμβόλαιά τους.>>

χμμ δηλαδη δευτερευουσης σημασιας η επιθυμια των παικτων,αν οι οροι των συμβολαιων το επιτρεπουν!
βεβαια στο μεταξυ εχουν να συμφωνησουν και σε μια γεναια μειωση των αποδοχων
που προβλεπονταν απο τα συμβολαια αυτα.. :roll:

0
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar

Τετ Ιουν 10, 2020 11:33 am

portokalopita13 έγραψε:

<<Οι παίκτες είναι λογικό να προτιμούν να παίξουν στην Ευρωλίγκα, αλλά το θέμα είναι αν υπάρχουν σχετικοί όροι στα συμβόλαιά τους.>>

χμμ δηλαδη δευτερευουσης σημασιας η επιθυμια των παικτων,αν οι οροι των συμβολαιων το επιτρεπουν!

Αυτονοητο ειναι φιλε...Εκκαθαριση περιουσιακων στοιχειων εταιρειας λεγεται λογω επερχομενης οικονομικης ασφυξιας...

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2430
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Ιουν 10, 2020 11:37 am

portokalopita13 έγραψε:

Ναι, εγώ ποστεύω αν γίνει κάτι θα γίνει του χρόνου έχοντας εξετάσει κι όλα τα δεδομένα.
Στο άλλο τόπικ ο yorgos εξηγεί αναλυτικά γιατί το BCL δεν συμφέρει οικονομικά εκτός αν έχεις το μπάτζετ του Περιστερίου.

Κατά τα λοιπά, εκτός από τους υπάρχοντες πως θα φέρεις και τον Μπράουν ή τον Πάνγκος πχ αν πεις BCL
Βέβαια θα μου πεις αν πας εκεί δεν τους χρειάζεσαι

Το άλλο που βγαίνει, κάτι που ήδη υποψιαζόμασταν, είναι ότι ο Φριντέτ ζητάει αποζημίωση και λογικό.
Αυτά τα λεφτά δεν τα ξαναβρίσκει ειδικά αν λόγω της κατάστασης φοβάται να πάει φέτος Κίνα...
Ευρώπη ζήτημα να βρει τα μισά

0
kerkyraios22

Reactions: 5
Αγαπημένος παίκτης: Γκαλης,Διαμαντιδης

Τετ Ιουν 10, 2020 12:35 pm

Καλημερα σε ολους τους αδερφους Παναθηναικους...
Εχθες με την ανακοινωση του Δ.Π.Γ ενα ονειρικο ταξιδι του μπασκετικου μας παναθηναικου που κρατησε 33 χρονια εφτασε στο τελος...
Ευχαριστω πολυ τους καπετανιους αυτους που ολα αυτα τα χρονια μας οδηγησαν σε μερη μαγικα,δοξασμενα,εξωτικα....
Απο σημερα ξερω οτι το πιθανωτερο ειναι να μην ξαναταξιδεψω οπως αλλοτε....
Η ομαδα αν μεινει με το μπατζετ που εχει τωρα θα ειναι τριτης ταχυτητας στην Ευρολιγκα,κατι σαν τον Πανιωνιο στο ποδοσφαιρο...μια δορυφορικη ομαδα ,που θα βγαζει παικτες και αυτοι πολυ απλα θα τις φευγουν οταν ανδρειωνονται μπασκετικα...
Αφηνω τα ονειρα μου λοιπον πισω και επιστρεφω στην πραγματικοτητα...
Θα ειμαι παντα διπλα στην ομαδα μου ,οπως ημουνα ολα αυτα τα χρονια,αλλα ξερω πλεον οτι θα κραταω μικρο καλαθη και τα λεφτα στην τσεπη μου μετρημενα...
Καλη συνεχεια σε ολους μας....Καλη δυναμη και απειρη υπομονη....

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 640
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Ιουν 10, 2020 1:03 pm

Εστω και καθυστερημενα (για καποιο λογο νομιζα οτι σημερα ηταν η συνεντευξη τυπου) θα γραψω κι εγω της αποψεις μου για τα οσα ειπε ο ΔΠΓ.

Για την ομαδα μπασκετ δε θεωρω οτι αλλαζει κατι. Μειωμενο μπατζετ (εσοδα=εξοδα) και μια ομαδα που απλα θα συμμετεχει στην ευρωλιγκα με ελαχιστες πιθανοτητες να βγει 10η και πανω.

Υπο αυτο το πρισμα καταννοω την επιθυμια του για συμμετοχη στο BCL. Περα απο τους προσωπικους και εγωιστικους του λογους (μαφια-Μπερτομεου, μας αδικουν, θα τους δειξω εγω) ο ΠΑΟ αυτη τη στιγμη και για το προσεχες μελλον ειναι καταδικασμενος σε ρολο κομπαρσου στην Ευρωλιγκα. Συνεπως το BCL εξιταρει το ΔΠΓ και του δινει τη δυνατοτητα να ονειρευεται κατι καλυτερο ως οπαδος του ΠΑΟ.

Για το γηπεδικο μιλησε σαν προεδρος της ΚΑΕ και του ερασιτεχνη (λογικο), που βλεποντας τον Αλαφουζο να παει να κανει τη μπιζνα του με το κρατος (φτιαχνω γηπεδο, σβηνω χρεη και πουλαω με μεγαλο οικονομικο οφελος για την παρτη μου) αντιδραει, και προσπαθει να βολεψει τις ομαδες που αυτος διοικει.

Του αναγνωριζω οτι ειπε οτι θα χαρει να δει ποδοσφαιρικο γηπεδο να χτιζεται εστω και χωρις να γινουν αυτα που θελει ο ιδιος.

Οι αναρτησεις του στο instagram δειχνουν εναν ανθρωπο με παρα πολλα ελατωματα και σχεδον παντα βλαπτουν τον ΠΑΟ και το πρεστιζ του. Παρολ'αυτα ειναι πραγματικος Παναθηναικος (σε αντιθεση με τον Αλαφουζο) και ικανοτατος επιχειρηματιας. Τα οφελη του ερασιτεχνη απο τοτε που ανελαβε ειναι αδιαμφισβητητα, και ο μπασκετικος ΠΑΟ παραμενει μια ομαδα υψηλου επιπεδου που κυριαρχει στην Ελλαδα και δεν εχει ληψει ποτε απο πλευ οφφ Ευρωλιγκας.

Η συνεντευξη τυπου που εγινε ειχε ως κυριο λογο να ασκησει πιεση στην κυβερνηση, που απ οτι φαινεται παει να τα βρει με τον Αλαφουζο και να αφησει ΚΑΕ και ερασιτεχνη απ εξω.

Εγω, σαν οπαδος του Παναθηναικου, δε θεωρω συμφερον για την ομαδα το να νοικιαζει ενα καινουριο ποδοσφαιρικο γηπεδο χωρις να παιρνει οφελη απο εμπορικες χρησεις κλπ. Βλεπω τι κανει ο Αλαφουζος στην ΠΑΕ (καμμια διαθεση για βελτιωση ομαδας, ψυχρη μπιζνα και ας μην ξαναβγουμε ποτε Ευρωπη) και ευχομαι να τη διοικουσε και αυτη ο Γιαννακοπουλος.

Τα ποστ υποστηριξης σε Τραμπ με κανουν να θελω να τον φτυσω (ελα ρε Παππα που θα κανετε και επανασταση με αυτον τον τυπο - Μπαντιερα ροσσα, Τραμπ και ξερο ψωμι ε?) αλλα η συντευξη τυπου που εδωσε με κανει να πιστευω οτι ο Παναθηναικος τον εχει πολυ μεγαλη αναγκη.

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague
Reactions: 175

Τετ Ιουν 10, 2020 1:13 pm

https://www.to10.gr/basket/euroleague/9 ... athinaiko/

το 10 του Μαρινακη...ανοιγει το χορο των υποψηφιων αγοραστων :?: :?: :?: :roll:

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5648
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιουν 10, 2020 1:25 pm

portokalopita13 έγραψε:
Τετ Ιουν 10, 2020 1:13 pm
https://www.to10.gr/basket/euroleague/9 ... athinaiko/

το 10 του Μαρινακη...ανοιγει το χορο των υποψηφιων αγοραστων :?: :?: :?: :roll:
ο κογκαλιδης που το εγραψε ειναι σχετικα μετρημενος δημοσιογραφος δεν ειναι επιπεδου κοτζια η μπακουλης..Παντως 3 φιλοι να αναλαβουν τον παο μου ακουγεται ουτοπικο,δειτε τι εγινε στον πολυμετοχικο παο!Καλα οτι ηδη εχουν αποφασισει να δωσουν κλειδια στον σαρας με ξεπερναει :D Γενικα δεν δειχνει να εχουν βαση αυτα που λεει..

Αν δεν εχει αλλαξει κατι παντως ο δγ με τον μαρινακη εχουν καλη σχεση μεταξυ τους...

2
2 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”