Εστω και καθυστερημενα (για καποιο λογο νομιζα οτι σημερα ηταν η συνεντευξη τυπου) θα γραψω κι εγω της αποψεις μου για τα οσα ειπε ο ΔΠΓ.
Για την ομαδα μπασκετ δε θεωρω οτι αλλαζει κατι. Μειωμενο μπατζετ (εσοδα=εξοδα) και μια ομαδα που απλα θα συμμετεχει στην ευρωλιγκα με ελαχιστες πιθανοτητες να βγει 10η και πανω.
Υπο αυτο το πρισμα καταννοω την επιθυμια του για συμμετοχη στο BCL. Περα απο τους προσωπικους και εγωιστικους του λογους (μαφια-Μπερτομεου, μας αδικουν, θα τους δειξω εγω) ο ΠΑΟ αυτη τη στιγμη και για το προσεχες μελλον ειναι καταδικασμενος σε ρολο κομπαρσου στην Ευρωλιγκα. Συνεπως το BCL εξιταρει το ΔΠΓ και του δινει τη δυνατοτητα να ονειρευεται κατι καλυτερο ως οπαδος του ΠΑΟ.
Για το γηπεδικο μιλησε σαν προεδρος της ΚΑΕ και του ερασιτεχνη (λογικο), που βλεποντας τον Αλαφουζο να παει να κανει τη μπιζνα του με το κρατος (φτιαχνω γηπεδο, σβηνω χρεη και πουλαω με μεγαλο οικονομικο οφελος για την παρτη μου) αντιδραει, και προσπαθει να βολεψει τις ομαδες που αυτος διοικει.
Του αναγνωριζω οτι ειπε οτι θα χαρει να δει ποδοσφαιρικο γηπεδο να χτιζεται εστω και χωρις να γινουν αυτα που θελει ο ιδιος.
Οι αναρτησεις του στο instagram δειχνουν εναν ανθρωπο με παρα πολλα ελατωματα και σχεδον παντα βλαπτουν τον ΠΑΟ και το πρεστιζ του. Παρολ'αυτα ειναι πραγματικος Παναθηναικος (σε αντιθεση με τον Αλαφουζο) και ικανοτατος επιχειρηματιας. Τα οφελη του ερασιτεχνη απο τοτε που ανελαβε ειναι αδιαμφισβητητα, και ο μπασκετικος ΠΑΟ παραμενει μια ομαδα υψηλου επιπεδου που κυριαρχει στην Ελλαδα και δεν εχει ληψει ποτε απο πλευ οφφ Ευρωλιγκας.
Η συνεντευξη τυπου που εγινε ειχε ως κυριο λογο να ασκησει πιεση στην κυβερνηση, που απ οτι φαινεται παει να τα βρει με τον Αλαφουζο και να αφησει ΚΑΕ και ερασιτεχνη απ εξω.
Εγω, σαν οπαδος του Παναθηναικου, δε θεωρω συμφερον για την ομαδα το να νοικιαζει ενα καινουριο ποδοσφαιρικο γηπεδο χωρις να παιρνει οφελη απο εμπορικες χρησεις κλπ. Βλεπω τι κανει ο Αλαφουζος στην ΠΑΕ (καμμια διαθεση για βελτιωση ομαδας, ψυχρη μπιζνα και ας μην ξαναβγουμε ποτε Ευρωπη) και ευχομαι να τη διοικουσε και αυτη ο Γιαννακοπουλος.
Τα ποστ υποστηριξης σε Τραμπ με κανουν να θελω να τον φτυσω (ελα ρε Παππα που θα κανετε και επανασταση με αυτον τον τυπο - Μπαντιερα ροσσα, Τραμπ και ξερο ψωμι ε?) αλλα η συντευξη τυπου που εδωσε με κανει να πιστευω οτι ο Παναθηναικος τον εχει πολυ μεγαλη αναγκη.