Tracy Mac έγραψε: ↑Τρί Μαρ 16, 2021 2:54 pm
εγω το γραφω να μεινουν και ουαιτ-μπεντιλ-σαντρος μονο αν μεινει ο ογκαστ σεντερ, ο μπεντιλ παιζει κυριως στο 5, ο μητο λιγο στο 5 και ο παπι παιζει και λιγο 4.
αυτα τα λεω με την λογικη οτι απο το να διωξουν π.χ τον μπεντιλ και να παρουμε ενα σεντερ με 300 χιλ π.χ τον τερυ ή τασον-ρασον τομας, τοτε καλυτερα να μεινει ο μπεντιλ που ξερουμε τι θα δωσει και τι κανει, παρα να παρουμε ενα παιδι που δεν εχει παιξει ευρωλιγκα και κατα πασα πιθανοτητα να αποδειχθει και χειροτερος του μπεντιλ.
αν ομως παρουν καλο 5αρι π.χ Λαντειλ τοτε ναι ας φυγει ο μπεντιλ ή ο ουαιτ ή οποιος θεωρουν οτι δεν κολλαει στην ομαδα. αυτη ειναι η λογικη.
ειναι πολυ σοφτ αυτη η ομαδα! οτι χτισαμε φετος ουσιαστικα χανεται με αυτο το ροστερ. απο ολους τους κοντους ο μοναδικος που μπορει να παιξει καλη αμυνα ειναι ο Granger που ομως λογο πολλων τραυματισμων και ηλικιας δεν ξερω αν θα κανει εστω τα μισα σε αμυνα απο αυτα που εκανε.
επισης και στους ψηλους χανεις πολυ σε αθλητικοτητα.
να σου πω την αληθεια αυτο το ασπρουλιαρικο ροστερ δεν μου αρεσει καθολου

αλλωστε παντα γραφω για κανιβαλους που τρωνε παιδακια και οχι για σοφτ ομαδες
αν μεινει ο μπρει και φυγει σαντρος-μπεντιλ, δηλαδη η ραχοκοκαλια της ομαδας μας σε αμυνα-ριμπαουντ-σκληραδα, τοτε και οι 2 ασσοι πρεπει να ειναι καλοι και αθλητικοι! αλλιως αμυνα ποιος θα παιζει, ειδικα οταν εχουμε 2 απο τους χειροτερους αμυντικους της ευρωλιγκας (νεντο και μπρει).
εγω ελπιζω ο μπρει να μην μεινει. περα απο στατικο σουτ δεν εχει κατι αλλο, ενω στην ευρωλιγκα που θα τον πιεζουν δυσκολα θα σουταρει καλα. ο συνδυασμος και με νεντο αν μεινουν και οι 2, απαιτουν 2 αθλητικους ασσους να τους καλυπτουν π.χ χενρυ, λορενζο, γκραντ κλπ.
ετσι οπως παει το πραγμα προτιμω να παμε σε λιγες αλλαγες και να φυγει νεντο-μπρει, αλλα στο 1 να παμε σε σουτερ-δημιουργο στυλ πανγκος, παρα το αναποδο δηλαδη σοφτ ομαδα αλλα να αναγκαστουμε να παρουμε αθλητικους ασσους.
στην ομαδα θα εβαζα διδυμο στους ασσους Χενρι ή Λορενζο και 2ο ασσο τον Γκραντ.
Henry ή Lorenzo, Grant
Nedovic , Bray , Bochoridis
Hejonia , Papapetrou
Mitoglou , White , Kaselakis
Papagiannis , Landale