2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6666
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Μαρ 18, 2021 7:06 pm

Ο πανγκος δεν εχει συμβολαιο?Για 1 χρονο τον εχει η ζενιτ?Με τοσα λεφτα που εχουν εκει δεν βλεπω να τον αφηνουν παντως..
Αυτο με τον χεζονια πληρωμενο τι φαση?Οπως κατι ολυμπιακους που βλεπω που λενε παρε προεδρε(μαρινακη) τον ταδε δωρο στους αφους..Απιθανο μου φαινεται να γινει..ποιος θα τον κανει δωρο?αν εννοουν τον δπγ δεν στεκει μιας και αυτος τα βαζει ολα τα λεφτα..
Καπου εχω δει οτι θα μπουν με πολυμετοχικοτητα 3-4επιχειρηματιες ,ισως το περασουν σαν δωρο για γινει ντορος..μονο αυτο..

Ακομα παντως και να τον αφησει η μπαρτσα που δεν βλεπω τον λογο, 1,5εκ που θα ζητησει + buyout καλυτερα να πανε σε πρωτοκλασατο ασσο για μενα.

Λογικα με κοσμο στα γηπεδα και τον ολυμπιακο στην α1 θα ανεβει σιγουρα 1,5-2μ το μπατζετ και των 2 αιωνιων και δεν θα δουμε τα φετινα χαλια.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2461
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Μαρ 18, 2021 7:36 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Μαρ 18, 2021 7:06 pm
Ο πανγκος δεν εχει συμβολαιο?Για 1 χρονο τον εχει η ζενιτ?Με τοσα λεφτα που εχουν εκει δεν βλεπω να τον αφηνουν παντως..
Αυτο με τον χεζονια πληρωμενο τι φαση?Οπως κατι ολυμπιακους που βλεπω που λενε παρε προεδρε(μαρινακη) τον ταδε δωρο στους αφους..Απιθανο μου φαινεται να γινει..ποιος θα τον κανει δωρο?αν εννοουν τον δπγ δεν στεκει μιας και αυτος τα βαζει ολα τα λεφτα..
Καπου εχω δει οτι θα μπουν με πολυμετοχικοτητα 3-4επιχειρηματιες ,ισως το περασουν σαν δωρο για γινει ντορος..μονο αυτο..

Ακομα παντως και να τον αφησει η μπαρτσα που δεν βλεπω τον λογο, 1,5εκ που θα ζητησει + buyout καλυτερα να πανε σε πρωτοκλασατο ασσο για μενα.

Λογικα με κοσμο στα γηπεδα και τον ολυμπιακο στην α1 θα ανεβει σιγουρα 1,5-2μ το μπατζετ και των 2 αιωνιων και δεν θα δουμε τα φετινα χαλια.
Πληρωμένο σημαίνει ότι η ομαδα θα πηγαίνει με εσοδα-εξοδα και του χρόνου (αυξημένο μπατζετ για τους λόγους που είπες) αλλα θα υπάρχει επενδυτής (δπγ ή άλλος) που θα πληρώσει το συμβόλαιο του Χεζονια ως κατι έξτρα απτα έσοδα της ομαδας. Ο Παγκος ναι μονοετές εχει υπογράψει.

Ισως οντως να ήταν πιο ορθολογικο το να παρουμε ασο παιχταρα αντι του Χεζονια (που τη ποιότητα του Χεζονια γενικα δεν τη βρίσκεις εύκολα με 1,5εκατ) αλλα και παλι τα οσα προσφέρει ο Σουπερ Μαριο στον σύλλογο ξεπερνούν το αγωνιστικό κομμάτι, ειναι κίνηση που θυμίζει γενικα παλιές εποχες.

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Μαρ 18, 2021 7:41 pm

JohnnyPao έγραψε:
Πέμ Μαρ 18, 2021 6:35 pm
Tracy Mac έγραψε:
Τρί Μαρ 16, 2021 2:54 pm

εγω το γραφω να μεινουν και ουαιτ-μπεντιλ-σαντρος μονο αν μεινει ο ογκαστ σεντερ, ο μπεντιλ παιζει κυριως στο 5, ο μητο λιγο στο 5 και ο παπι παιζει και λιγο 4.

αυτα τα λεω με την λογικη οτι απο το να διωξουν π.χ τον μπεντιλ και να παρουμε ενα σεντερ με 300 χιλ π.χ τον τερυ ή τασον-ρασον τομας, τοτε καλυτερα να μεινει ο μπεντιλ που ξερουμε τι θα δωσει και τι κανει, παρα να παρουμε ενα παιδι που δεν εχει παιξει ευρωλιγκα και κατα πασα πιθανοτητα να αποδειχθει και χειροτερος του μπεντιλ.

αν ομως παρουν καλο 5αρι π.χ Λαντειλ τοτε ναι ας φυγει ο μπεντιλ ή ο ουαιτ ή οποιος θεωρουν οτι δεν κολλαει στην ομαδα. αυτη ειναι η λογικη.

ειναι πολυ σοφτ αυτη η ομαδα! οτι χτισαμε φετος ουσιαστικα χανεται με αυτο το ροστερ. απο ολους τους κοντους ο μοναδικος που μπορει να παιξει καλη αμυνα ειναι ο Granger που ομως λογο πολλων τραυματισμων και ηλικιας δεν ξερω αν θα κανει εστω τα μισα σε αμυνα απο αυτα που εκανε.

επισης και στους ψηλους χανεις πολυ σε αθλητικοτητα.

να σου πω την αληθεια αυτο το ασπρουλιαρικο ροστερ δεν μου αρεσει καθολου :lol: αλλωστε παντα γραφω για κανιβαλους που τρωνε παιδακια και οχι για σοφτ ομαδες :lol:

αν μεινει ο μπρει και φυγει σαντρος-μπεντιλ, δηλαδη η ραχοκοκαλια της ομαδας μας σε αμυνα-ριμπαουντ-σκληραδα, τοτε και οι 2 ασσοι πρεπει να ειναι καλοι και αθλητικοι! αλλιως αμυνα ποιος θα παιζει, ειδικα οταν εχουμε 2 απο τους χειροτερους αμυντικους της ευρωλιγκας (νεντο και μπρει).

εγω ελπιζω ο μπρει να μην μεινει. περα απο στατικο σουτ δεν εχει κατι αλλο, ενω στην ευρωλιγκα που θα τον πιεζουν δυσκολα θα σουταρει καλα. ο συνδυασμος και με νεντο αν μεινουν και οι 2, απαιτουν 2 αθλητικους ασσους να τους καλυπτουν π.χ χενρυ, λορενζο, γκραντ κλπ.

ετσι οπως παει το πραγμα προτιμω να παμε σε λιγες αλλαγες και να φυγει νεντο-μπρει, αλλα στο 1 να παμε σε σουτερ-δημιουργο στυλ πανγκος, παρα το αναποδο δηλαδη σοφτ ομαδα αλλα να αναγκαστουμε να παρουμε αθλητικους ασσους.

στην ομαδα θα εβαζα διδυμο στους ασσους Χενρι ή Λορενζο και 2ο ασσο τον Γκραντ.

Henry ή Lorenzo, Grant
Nedovic , Bray , Bochoridis
Hejonia , Papapetrou
Mitoglou , White , Kaselakis
Papagiannis , Landale
Ο Μπεντιλ ουδέποτε δεν έπαιξε 5αρι (δεν μπορει) και δεν τον χρησιμοποίησε στη θεση αυτή κανένας απτους 4 κοουτς που τον προπόνησαν καθολη τη θητεία του στην ομαδα μας. Παλι θα κάνουμε τον Μητογλου μπακαπ σεντερ και θα τον μετακινήσουμε απτη φυσικη του θεση? Όπως και να χει προφανως το πλανο είναι να φυγει ένας εκ των Μπεντιλ/Ουαιτ (μαλλον ο 1ος) για να ερθει καλύτερο σεντερ (δεν μιλάμε για επιπεδο Τασον Τομας φυσικα) , αν ερθει φθηνός σεντερ αυτο θα συμβεί για να φέρουμε πιο ακριβό 4αρι, ένας άλλος ασπρουλιαρης που λες και μαρεσει ειναι ο Ρολαντ Σμιτς. Σιγουρα θέλω η ομαδα μου να παιζει καλή αμυνα αλλα απτους κανιβαλους προτιμω τους μπασκετικους και για αυτο εχω προτείνει τους συγκεκριμένους παίκτες. Οκκ 1-2 αλλαγές για μια ένεση αθλητικοτητας στη συγκεκριμένη 12αδα θα τη δεχτώ αν και ως προτεραιότητα βαζω το σουτ και τη πασα, αθλητικούς εχουμε ήδη μπόλικους (μαριο,Ιωάννη,μητο,ουαιτ,παπατζον). Για την αντιπρόταση σου τελος έχω να πω πως προτιμώ Granger απο Grant λόγω εμπειρίας και καλύτερων pure playmaking skills. Επισης ο Χενρυ πιστεύω ότι θα προκαλει σοβαρο θεμα στο spacing της ομαδας, άλλωστε δεν είναι και πολύ φθηνότερος του Κέβιν Παγκος.

ΥΓ. Καταλαβαίνω πως δεν σου αρέσει ο Μπρει, τραυματιστηκε κι ολας οποτε μπορει και να μην μείνει αλλα βρες μου κάποιον με το σουτ του (το έχουμε ανάγκη όσο τίποτα άλλο) και την ικανότητα του να παιζει στο 1 οταν υπάρχει ανάγκη, στα χρήματα του (200χιλ) ΚΑΙ να παιζει και αμυναρα.. Νομίζω δεν υπάρχει.
το θεμα δεν ειναι να χαλασουμε την ομαδα οπως ειναι τωρα και να παρουμε σουτερ. το θεμα ειναι στην ηδη πολυ δυνατη μας αμυνα-σκληραδα-ριμπαουντ, να παρουμε και 2-3 γκαρντ καλους σουτερ.

ο μπρει εχει καλο σουτ, αλλα στην ευρωλιγκα δεν μπορει να βρει χωρο. τον βλεπω εδω α1 που δεν τον μαρκαρει κανενας και τα βαζει, ευρωλιγκα δεν ειναι ετσι. ακομα και ο καλαθης καλο ποσοστο ειχε στα τριποντα α1. στην ευρωλιγκα που οι παικτες εχουν αθλητικοτητα και θα τον μαρκαρουν δεν μπορει να σουταρει καλα. για αυτο και δεν στεριωσε στην μπαγερν ουσιαστικα. Εχει μονο σουτ και στα αλλα ειναι μετριοκακος, αλλα αν δεν μπορεις εστω και το μεγαλο σου πλεονεκτημα να το εχεις σταθερο στο παιχνιδι σου στην ευρωλιγκα, τοτε δεν αξιζει. αν ηταν εστω μετριος αμυντικος δεν θα ειχα θεμα, αλλα θα ναι τρυπα. ναι με 200 χιλ δεν υπαρχει αυτο που λες αλλα ουτε ο μπρει εχει σουταρα αλλα ειναι και τραγικος αμυντικος! ασε που δεν νομιζω να ειναι με 200 χιλ στην ομαδα, τοσα επαιρνε ο μπεντιλ. 300 χιλ θα χει σιγουρα για του χρονου!

μια χαρα παιζει ο μπεντιλ στο 5. ειναι πολυ δυνατος και μια χαρα υψος εχει. επειδη εχει και το σουτακι μπορει να τραβαει εξω τους ψηλους. αν ειναι να ερθει ο λαντειλ στο 5 τοτε παω πασο. αν και σε αυτην την περιπτωση δεν θα ηθελα να φυγει ο μπεντιλ αλλα ο ουαιτ, καθως αν φυγει ο μπεντιλ για τον λαντειλ τοτε θα χασουμε τρελα σε σκληραδα που πανω σε αυτο θελουμε να χτισουμε. επισης δεν θα ειναι ουσιαστικα μπακ απ σεντερ ο μητο. βασικος ο παπατζον που θα παιζει 20-25 λεπτα σιγουρα και μετα λιγο ογκαστ και λιγο μπεντιλ (απο 5-7 λεπτα ο καθε ενας) και σε καποια σχηματα στο 5 ο μητο. στο 4 ο μητο 20-25 (αναλογα ποσα θα παρει στο 5), ουαιτ και καποιε φορες λιγο μπεντιλ, λιγο παπι. κομπλε. δεν σημαινει οτι σε ολους τους αγωνες θα παιζουν ολοι, σε καποια ματς μπορει να μην παιξει ο ογκαστ π,χ ή σε αλλα να παιξει λιγο ο μπεντιλ ή ο ουαιτ.

τελος, δεν θελω να φτιαξουμε μια ομαδα στυλ μπαρτζωκα οπως λες εσυ, δηλαδη σοφτ, με σουτερ και μετριους αμυντικους χανοντας οτι φτιαξαμε φετος. θελω το αναποδο. να παρουμε 2 σουτερ κοντους (εναν ασσο και ενα βασικο 2αρι) και αλλους 2 ψηλους αντι ογκαστ και μπεντιλ ή ουαιτ ή να μεινουμε οπως ειμαστε και να χτισουμε σε αυτο.

για πρωτη φορα ειμαστε καλα στους ψηλους, βγαζουμε αμυνες, παιρνουμε ολα τα ριμπαουντ, παιρνουμε επιθετικα ριμπαουντ και φυσικα σκοραρουν και αρκετα παρολο που δεν εχουμε πλει μεικερ! οποτε ναι δεν με χαλαει να μεινουμε και ετσι. αν παμε παλι σε αλχημειες και σε ψηλους και σιγουρα σε κοντους μπορει να μην μας βγει. στην βαση που ηδη εχουμε φευγουν μακ-μπρει σιγουρα και ισως και νεντο, παιρνεις 2 καλους ασσους (ο ενας πολυ καλος δημιουργος και σουτερ π.χ πανγκος και ο αλλος μπακ απ να ναι και λιγο αθλητικος) και βασικο 2 π.χ νεντο ή ντορσει ή μπομπουα.

ειπαμε ή θα στηριξουμε την ομαδα αυτη και θα χτισουμε σε αυτην με μια μικρη αυξηση μπατζετ ειτε θα την διαλυσουμε και θα εχουμε τα ιδια τα φετινα καθως ρολιστες που να δεσουν τοσο καλα με την ομαδα δυσκολα βρισκεις ειτε θα αυξηθει το μπατζετ πολυ και θα φερουμε ψηλους και μπακ απ με 700 χιλ και τοτε ναι να φυγουν ολοι!

ΥΓ ομαδα περσυνης μακαμπι θελω! φουλ αθλητικοτητα, φουλ σκληραδα και φουλ ομοιογενεια! σε μεγαλο βαθμο το εχουμε αυτο και λειπουν 2 βασικα πολυ καλα γκαρντ και ενας ακομα μπακ απ ασσος για να δωσουν ποιοτητα, σουτ και δημιουργια!

ΥΓ1 οταν εχεις πολυ μεγαλα κορμια και δυνατα με εφεση στο επιθ. ριμπ. τοτε τα τοποθετεις χαμηλα στη ρακετα και παιζει πολυ με αυτα. ο Κατας αυτο εκανε και μας αλλαξε σαν ομαδα. ετσι θελω να παιζουμε και του χρονου, να συνεργαζονται οι ψηλοι μας και να ειναι τοποθετημενοι κοντα στη ρακετα, ειδικα οταν ειναι στο 4 ο μητο ή ο μπεντιλ. το μειονεκτημα του σουτ στους ψηλους το κανεις πλεονεκτημα στην δυναμη και στα ριμπαουντ!

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Πέμ Μαρ 18, 2021 8:02 pm

Η περσινή μακαμπι επνιγε οντως με την αμυνα της αλλα για να ειναι 5η στην ευρωλιγκα δεν έκανε μόνο αυτό, είχε κι εναν Γουιλμπεκιν, εναν Ντορσει (3&D) , εναν Γουολτερς , εναν Μπραιαντ , εναν Κασπι. Όλοι αυτοί παιχτες με σουτ που άνοιγαν τους χώρους στην επίθεση.

Με Χενρυ και Λορέντζο Μπραουν που πρότεινες προηγουμένως ποιοι χώροι θα ανοίγουν? Ή με Μπεντιλ στο 4? Στο μεταξυ λες για Μπεντιλ στο 5 αλλα εγω ακόμη και τον Κατας τον Μητο βλέπω να βαζει σεντερ και τον Μπεντιλ 4αρι. Κρατάς Ουάιτ στο 4 και στο 5 με τα χρήματα των Μπεντιλ+Ογκαστ φέρνεις σοβαρό σεντερ. Και στα γκαρντ θες σουτ και δημιουργία, Παγκος , Νεντο και για τους μπακαπ τους το συζητάμε, Jaleen Smith εξαιρετικός αμυντικός.

ΥΓ. Αν τελικά δεν ανοίξουν καθόλου τα γήπεδα και δεν ανεβει το μπατζετ, ποιον σεντερ θα παίρνατε με 300-400χιλ? Ελπίζω οχι τον Ογκαστ..

0
Tracy Mac

allstar

Πέμ Μαρ 18, 2021 9:00 pm

JohnnyPao έγραψε:
Η περσινή μακαμπι επνιγε οντως με την αμυνα της αλλα για να ειναι 5η στην ευρωλιγκα δεν έκανε μόνο αυτό, είχε κι εναν Γουιλμπεκιν, εναν Ντορσει (3&D) , εναν Γουολτερς , εναν Μπραιαντ , εναν Κασπι. Όλοι αυτοί παιχτες με σουτ που άνοιγαν τους χώρους στην επίθεση.

Με Χενρυ και Λορέντζο Μπραουν που πρότεινες προηγουμένως ποιοι χώροι θα ανοίγουν? Ή με Μπεντιλ στο 4? Στο μεταξυ λες για Μπεντιλ στο 5 αλλα εγω ακόμη και τον Κατας τον Μητο βλέπω να βαζει σεντερ και τον Μπεντιλ 4αρι. Κρατάς Ουάιτ στο 4 και στο 5 με τα χρήματα των Μπεντιλ+Ογκαστ φέρνεις σοβαρό σεντερ. Και στα γκαρντ θες σουτ και δημιουργία, Παγκος , Νεντο και για τους μπακαπ τους το συζητάμε, Jaleen Smith εξαιρετικός αμυντικός.

ΥΓ. Αν τελικά δεν ανοίξουν καθόλου τα γήπεδα και δεν ανεβει το μπατζετ, ποιον σεντερ θα παίρνατε με 300-400χιλ? Ελπίζω οχι τον Ογκαστ..
δεν ειπα οτι θελω τον λορενζο και τον χενρυ αν παραμεινει η ομαδα ετσι οπως ειναι και ουσιαστικα ψαχνουμε μονο ασσους. τον λορενζο ή τον χενρυ τους προτεινα για το δικο σου ροστερ. τις αλλαγες δηλαδη που θα εκανα στο ροστερ που εσυ παραθεσες, οχι σε αυτο που σκεφτομαι εγω.

ναι για αυτο λεω οτι θελουμε 3 γκαρντ που οι 2 απο αυτους θα εχουν σουταρα. μαζι με χεζονια και ουαιτ που ειναι καλοι σουτερ φτιαχνουν μια χαρα ομαδα στο σουτ. ενω και μπεντιλ-μητο-μποχω-παπι που ειναι μετριοι, ουσιαστικα θα εχουμε μια ομαδα που με εξαιρεση τον σαντρος ολους τους αλλους δεν τους αφηνεις. συν ενα μπακ απ ασσο.

εγω οπως ηδη εχω απαντησει αν το μπατζετ για 2ο σεντερ ειναι 300-400 τοτε 1) θα κραταγα την ομαδα στους ψηλους οπως ειναι ηδη και 2) αν στο 2 ερθει ντορσει και ανοιξει θεση ξενου τοτε θα επαιρνα εναν αθλητικο σεντερ αντι ογκαστ.

τελος, οσο περισσοτερο το σκεφτομαι, τοσο περισσοτερο θεωρω τον πανγκος ως τον πιο ιδανικο ασσο σε περιπτωση που παραμεινουν οι περισσοτεροι στην ομαδα ετσι οπως το σκεφτομαι.

1. Πανγκος-Γκραντ ή καποιος με καλυτερο σουτ
1-2. Μποχωριδης
2. Νεντο ή Μπομπουα-σαντρος
2-3. Χεζονια
3. Παπι-Μαντζουκας
4. Ουαιτ
4-5. Μητο-Μπεντιλ
5. Παπατζον-Ογκαστ

ή αν παρουμε ντορσει τοτε θα μπορουσαμε να παρουμε ενα αθλητικο σεντερ. συν ενας ακομα ελληνας ασσος διπλαρος ή παπαδακης

0
JohnnyPao

champion

Παρ Μαρ 19, 2021 2:02 am

Tracy Mac έγραψε:
Πέμ Μαρ 18, 2021 9:00 pm
JohnnyPao έγραψε:

δεν ειπα οτι θελω τον λορενζο και τον χενρυ αν παραμεινει η ομαδα ετσι οπως ειναι και ουσιαστικα ψαχνουμε μονο ασσους. τον λορενζο ή τον χενρυ τους προτεινα για το δικο σου ροστερ. τις αλλαγες δηλαδη που θα εκανα στο ροστερ που εσυ παραθεσες, οχι σε αυτο που σκεφτομαι εγω.

ναι για αυτο λεω οτι θελουμε 3 γκαρντ που οι 2 απο αυτους θα εχουν σουταρα. μαζι με χεζονια και ουαιτ που ειναι καλοι σουτερ φτιαχνουν μια χαρα ομαδα στο σουτ. ενω και μπεντιλ-μητο-μποχω-παπι που ειναι μετριοι, ουσιαστικα θα εχουμε μια ομαδα που με εξαιρεση τον σαντρος ολους τους αλλους δεν τους αφηνεις. συν ενα μπακ απ ασσο.

εγω οπως ηδη εχω απαντησει αν το μπατζετ για 2ο σεντερ ειναι 300-400 τοτε 1) θα κραταγα την ομαδα στους ψηλους οπως ειναι ηδη και 2) αν στο 2 ερθει ντορσει και ανοιξει θεση ξενου τοτε θα επαιρνα εναν αθλητικο σεντερ αντι ογκαστ.

τελος, οσο περισσοτερο το σκεφτομαι, τοσο περισσοτερο θεωρω τον πανγκος ως τον πιο ιδανικο ασσο σε περιπτωση που παραμεινουν οι περισσοτεροι στην ομαδα ετσι οπως το σκεφτομαι.

1. Πανγκος-Γκραντ ή καποιος με καλυτερο σουτ
1-2. Μποχωριδης
2. Νεντο ή Μπομπουα-σαντρος
2-3. Χεζονια
3. Παπι-Μαντζουκας
4. Ουαιτ
4-5. Μητο-Μπεντιλ
5. Παπατζον-Ογκαστ

ή αν παρουμε ντορσει τοτε θα μπορουσαμε να παρουμε ενα αθλητικο σεντερ. συν ενας ακομα ελληνας ασσος διπλαρος ή παπαδακης
Αν σεπτεμβρη μήνα φτάσουμε με αυτή τη δομηση στο ροστερ μας που λεε εγω ικανοποιημένος θα μαι. Βεβαια ξαναλεω θα με ξενερωνε παρα πολυ το διδυμο Μπεντιλ/Ογκαστ , θα συνδυαζα τους μισθούς και των 2 και θα έφερνα ενα σοβαρό 5αρι ή ένα σοβαρό 5/4αρι. Που παλι καλα νομιζω πως καπως ετσι το βλεπει και ο κοουτς. Κατα τα αλλα μια χαρα δεν θα χα παράπονο.

Αν με ρωτάς για το ιδανικό βεβαια, αντι του Γκραντ θα προτιμούσα τον Γκρειντζερ (ή κάποιον καλύτερο πλειμεικερ τελος παντων) και αντι του ΣαντΡος καποιον με καλύτερο σουτ (βεβαια δεν νομιζω να χουμε 500χιλ για μπακαπ 2αρι, κανα 200αρι θα μας μένει οποτε όπως και να χει δεν θα χουμε καμια παιχτούρα εκει), εκτός αν παρει ελληνικό διαβατήριοο Χάουαρντ. Σουπερ θα μασταν με αυτή τη σύνθεση κατεμε!!

ΥΓ. Ο ΣαντΡος ειναι πολυ καλυτερος σουτερ απο Μητογλου και Μπεντιλ.

0
Άβαταρ μέλους
MaJesty23

euroleague
Reactions: 27
Αγαπημένος παίκτης: M.J23, D.Rose, Klaw,
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Παρ Μαρ 19, 2021 10:31 am

Πειράζει που δεν θέλω Dorsey? Bολικό το ελληνικό διαβατήριο,αλλά τον θεωρώ τρελά υπερτιμημένο και σίγουρα όχι team player. Υγιής(τι λέω τώρα) Νεντόβιτς χίλιες φορές προτιμότερος ,ακόμα και προβληματικός Νεντοβιτς με 500k καλύτερος απο 800k-1m του Tyler .Καλύτερος σκόρερ,πιο έμπειρος,πιο "ασσος" εφόσον χρειαστεί.

Γενικά βλέπω μια υπεραισιοδοξία για ύψος budget.Δεν μας κάνει ο Μπρεϋ ,να έρθει ο Πάνγκος :D και διάφορα άλλα ...εύχομαι η υπεραισιοδοξία να γίνει πραγματικότητα γιατί θέλουμε όλοι μας τον ΠΑΟ πρωταγωνιστή.Απλά φοβάμαι την απογοήτευση και το ανάθεμα,εφόσον δεν γίνει.Ακούγονται πολλά,θα μπει Θεοδωρόπουλος,θα επιστρέψει ΔΠΓ(ότι χειρότερο) έρχονται Ολλανδοί ,εκλεισε ο Μike James .Υπομονή ,υπομονή,υπομονή ...

Η ομάδα βγάζει υγεία και υπάρχει trust on the process ,με Τριαντό -Αλβέρτη -Διαμαντίδη .Είμαστε 16οι και ανυπομονούμε να ρθεί το παίχνιδι της Euroleague να "ξεδιψάσουμε" .Ας κρατήσουμε χαμηλά τον πήχυ των προσδοκιών και εδώ θα είμαστε να πανηγυρίζουμε εαν το budget εκτοξευθεί.

Και χωρίς εκτόξευση μπάτζετ ,εφόσον τα γήπεδα ανοίξουν (πόσο μου χει λείψει γμτ) πιστεύω ότι ο κόσμος θα κάνει το χρεός του με διαρκείας.

1
1 Εικόνα
I stich up myself and I do it again...
giorgos45

a1greece
Reactions: 283
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Μαρ 19, 2021 1:08 pm

ο ογκαστ δεν κανει γιαυτο το επιπεδο! τον ειδαμε φτανει!θα τον εχουμε ακομα μια χρονια δηλ?σεντερ καλο θελουμε!ποσα 4αρια θα εχουμε κ μπεντιλ κ ουαιτ κ μητογλου παπι μπορει να ανεβει για λιγο!το ματζουκα τι το πηραμε για εκτος 12αδας??σουτ με το μπεντιλ κ τον ουαιτ δε θα εχουμε!καλη η σκληραδα κ τα ριμπαουντ αλλα θελουμε κ αλλα πραγματα!μονο ο μπεντιλ για 7ο ξενο θα τον κρατουσα λογω ηλικιας κ χρηματων!πρεπει επιτελους με το μητογλου ναρθει 4αρι με σουτ καλο οπως κ 5αρι!

0
Tracy Mac

allstar

Παρ Μαρ 19, 2021 1:57 pm

giorgos45 έγραψε:
Παρ Μαρ 19, 2021 1:08 pm
ο ογκαστ δεν κανει γιαυτο το επιπεδο! τον ειδαμε φτανει!θα τον εχουμε ακομα μια χρονια δηλ?σεντερ καλο θελουμε!ποσα 4αρια θα εχουμε κ μπεντιλ κ ουαιτ κ μητογλου παπι μπορει να ανεβει για λιγο!το ματζουκα τι το πηραμε για εκτος 12αδας??σουτ με το μπεντιλ κ τον ουαιτ δε θα εχουμε!καλη η σκληραδα κ τα ριμπαουντ αλλα θελουμε κ αλλα πραγματα!μονο ο μπεντιλ για 7ο ξενο θα τον κρατουσα λογω ηλικιας κ χρηματων!πρεπει επιτελους με το μητογλου ναρθει 4αρι με σουτ καλο οπως κ 5αρι!
φιλε μην λεμε τα ιδια καθε φορα. ετσι οπως τα λες οι παικτες που θες για να ειναι καλυτεροι απο ογκαστ και μπεντιλ πρεπει να δωσεις τουλαχιστον 600-700 χιλ για αναπληρωματικους. θεωρεις οτι θα ειναι 10-11 μυρια το μπατζετ για να φτασουμε εως εκει?

αν ειναι να μου λες να παρουμε παικτη απο κανα ισραηλ BCL με 300 χιλ και να μας βγει στην καλυτερη φοστερ, τοτε γιατι να μην κρατησουμε μπεντιλ που εχει παιξει και ευρωλιγκα και ξερουμε τι ειναι;

τον μπεντιλ για 7ο ξενο τον βαζουμε μεσα ολοι. στην α1 θα παιζει ο μαντζουκας. επισης τον ογκαστ τον βαζουμε γιατι ειναι ελληνας. για κανεναν αλλο λογο. αν ηταν ξενος θα κοιταζαμε αλλον. αλλα επειδη στους ψηλους ειμαστε για πρωτη φορα καλα οποτε δεν υπαρχει λογος να τους αλλαξουμε (εκτος αν ανεβει πολυ το μπατζετ, οποτε μιλαμε απο αλλη βαση) και επειδη πρεπει να ριξουμε ολο το βαρος στους κοντους, οποτε εκει πρεπει να παει το διαθεσιμο μας μπατζετ.

εσυ τι προτιμας? να διωξεις ογκαστ-μπεντιλ-ουαιτ και να παρεις στις θεσεις τους αναπληρωματικους των 600-700-800 χιλ και να παρεις και μετριους κοντους των 600-700 χιλ ή να μεινεις με τους ιδιους σχεδον ψηλους αλλα να παρεις και 2 τοπ κοντους?

Ολα αυτα με την προυποθεση οτι θα παει το μπατζετ 7 μυρια σιγουρα λογο εισιτηριων, συν οτι θα συνεχισει η 'χορηγια' για χεζονια. αν μεινει ιδιο το μπατζετ με φετος χαιρετα μου τον πλατανο.

1
1 Εικόνα
giorgos45

a1greece

Παρ Μαρ 19, 2021 2:50 pm

θελω την ομαδα καλυτερη!ο ογκαστ δε κανει τα βασικα στην α1 θα παιξει ευρωλιγκα γιατι να τον κρατησω δηλ για να ψαχνουμε παλι τι φταιει?χωρις σεντερ θα ειμαι παλι του χρονου?τι να το κανω το μπεντιλ ατεχνος ειναι επειδη δηλ εχει σκληραδα?πως θα χτυπησω οχταδα με το μπεντιλ κ τον ογκαστ?ας βρουν καλυτερους

0
JohnnyPao

champion

Παρ Μαρ 19, 2021 5:12 pm

Συμφωνώ. Κατεμε με τα χρήματα των Μπεντιλ+Ογκαστ+Ιαν εχεις 550χιλ για σοβαρό σεντερ (που ψάχνουμε τοσο καιρο). Με τα 350χιλ του Ουαιτ ή τον κρατάς ή βρίσκεις αλλον. Με τα 300χιλ του Φοστερ φέρνεις μπακαπ σουτερ απτο 2 και με τα χρήματα των Τζακσον/Σαικς/Μακ φέρνεις μπακαπ ασο πχ Γκρειντζερ.

Δινεις τον Καλαιτζάκη δανεικό σε ομαδα που μπορει να πληρώσει το συμβόλαιο του (100χιλ) κι εχεις και τα 500χιλ του ΣαντΡος, συνολικά 600, αυτα τα χουμε για βασικο ασο κι εχουμε και 550χιλ για βασικο 2αρι (του Νεντο). Αυτά με τα τωρινά δεδομένα, αν ανοίξουν τα γήπεδα που λογικα θα ανοίξουν έστω μερικώς πανε καλα και κατι άλλες χορηγίες που ειναι καθοδον , επιστρέψει κι ο οσφπ α1 τοτε το μπατζετ ανεβαίνει σιγουρα 1-1,5 εκατ. Ο Παπι θα θελει 100-200χιλ αύξηση, αλλά τοσα ο Μητο κι άλλα τόσα ο Παπαγιαννης φανταοζμαι. Ο Νεντοβιτς ή το αντίστοιχο 2αρι που θα έρθει θα χρειαστεί αλλα 300χιλ αύξηση, φτάνουμε στα 800χιλ και μενουν αλλα 700 που θα προστεθούν στα αλλα 600 που εχουμε για τον ασο (τα βρήκαμε και για Παγκος). Και τελος κερασάκι στη τουρτα ο Χεζόνια που λογικα θα τον πληρώσει ο δπγ ή άλλος επενδυτής.

Θα χουμε και επιπλέον εσοδα απτο ΟΑΚΑ. Παπαδακης τα 50χιλ του Διπλαρου, Μποχω μενει με τα 150χιλ του, Κασελ με τα δικά του 100χιλ κι αλλα τοσα ο Ματζουκας. Έκλεισε το ροστερ. 7 ξενοι με 4 προσθήκες παιχτων.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnnyPao την Παρ Μαρ 19, 2021 5:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Tracy Mac

allstar

Παρ Μαρ 19, 2021 5:12 pm

giorgos45 έγραψε:
Παρ Μαρ 19, 2021 2:50 pm
θελω την ομαδα καλυτερη!ο ογκαστ δε κανει τα βασικα στην α1 θα παιξει ευρωλιγκα γιατι να τον κρατησω δηλ για να ψαχνουμε παλι τι φταιει?χωρις σεντερ θα ειμαι παλι του χρονου?τι να το κανω το μπεντιλ ατεχνος ειναι επειδη δηλ εχει σκληραδα?πως θα χτυπησω οχταδα με το μπεντιλ κ τον ογκαστ?ας βρουν καλυτερους
τι δεν εχεις σεντερ? αφου εχουμε τον παπαγιαννη εναν απο τους κορυφαιους σεντερ φετος στην ευρωλιγκα.

Για να παρεις καλυτερο του Παπαγιαννη θες 1 μυριο! θα δωσεις ενα μυριο για σεντερ?

επισης για να παρεις καλυτερο 4αρι απο ουαιτ-μπεντιλ θες 700-800 χιλ σιγουρα. το μονο που δεχομαι ειναι να φυγουν και οι 2 και στην θεση τους να παρουμε εναν καλυτερο. 2 παικτες για 1 καλυτερο. αλλα με την ανοδο που εχουν και οι 2 και την βελτιωση αλλα ακομα περισσοτερο το οτι εχουν δεσει με την ομαδα και τον ρολο τους το κανει δυσκολο και ισως προτιμησω να μεινουν και οι 2 απο το να παρω κανα ουιτιγκντον.

Τελος, με την ιδια ομαδα φετος, αν ειχαμε απο αρχη Κατας, τοτε ακομα και τωρα ισως ειχαμε καποιες λιγες ελπιδες για 8αδα. με αυτην την ομαδα εχασες 3-4 ματς στο ποντο ή παραταση. Σκεψου να ειχε και κανα τοπ ασσο! ισως να ησουν ηδη 8αδα φετος απλως αν ειχες εστω εναν λορενζο ή εναν χερμανσον.

βαλε σε αυτην την ομαδα τωρα απο την αρχη χεζονια, συν 2 πολυ καλα γκαρντ (π.χ πανγκος-μπομπουα) συν εναν μπακ απ ασσο και εχεις ετοιμη ομαδα.

Ειναι θεμα μπατζετ! για να κανουμε αυτο που λες εσυ πρεπει να παμε στα 10-11 μυρια. εκτος αν θες να ριξουμε τα λεφτα μας στο αναπληρωματικο σεντερ και 4αρι αλλα στον ασσο να παμε με σαικς-τζακσον. διαλεξε.

1
1 Εικόνα
giorgos45

a1greece

Παρ Μαρ 19, 2021 5:29 pm

εχουμε το παπαγιαννη απο πισω δε θα εχουμε?σεντερ να βρουν να κανει τα βασικα!δε θα εχω εγω 2ο σεντερ?φετος με το μητογλου εβγαλα τη χρονια αφου ο ογκαστ δε μπορει κ ευτυχως ηρθε ο κατας κ εβαλε στη θεση του το μητογλου κ πηρε τα πανω του!δηλ θα κρατησω ογκαστ για να βαζω το μητογλου κ φετος?οχι με τπτ!φετος που θα εχω λογικα τουλαχιστον 1 καλο γκαρντ μαζι με νεντο αν μεινει δε θα εχου ψηλους γιατι με παπαγιαννη μητογλου μονο δε γινεται!

0
JohnnyPao

champion

Παρ Μαρ 19, 2021 8:04 pm

Δεν θα συνεχίσω την αντιπαράθεση γιατί δεν θα συμφωνήσουμε μαλλον. Σε αυτό που συμφωνούμε ομως ειναι οτι ο Παγκος είναι λουκούμι για βασικος μας ασος απο του χρονου. Και μαντέψτε ποιος μίλησε πρώτος για τον Καναδο πριν καν φτασει να παιζει γιουρολιγκ... Ο Μίστερ Πεδουλας!!
Μάλιστα απο οταν έπαιζε στη Γκραν Κανάρια, τον ήθελε για πίσω από τον Καλάθη και λέγαμε τοτε ποιος Πάγνκος. Μετά τον πήρε ο Σάρας και μαζί με τον αγουρο ακόμη Μίσιτς πήγε φαιναλ 4.

1
1 Εικόνα
Tracy Mac

allstar

Παρ Μαρ 19, 2021 8:14 pm

JohnnyPao έγραψε:
Παρ Μαρ 19, 2021 8:04 pm
Δεν θα συνεχίσω την αντιπαράθεση γιατί δεν θα συμφωνήσουμε μαλλον. Σε αυτό που συμφωνούμε ομως ειναι οτι ο Παγκος είναι λουκούμι για βασικος μας ασος απο του χρονου. Και μαντέψτε ποιος μίλησε πρώτος για τον Καναδο πριν καν φτασει να παιζει γιουρολιγκ... Ο Μίστερ Πεδουλας!!
Μάλιστα απο οταν έπαιζε στη Γκραν Κανάρια, τον ήθελε για πίσω από τον Καλάθη και λέγαμε τοτε ποιος Πάγνκος. Μετά τον πήρε ο Σάρας και μαζί με τον αγουρο ακόμη Μίσιτς πήγε φαιναλ 4.
και ελπιζουμε να μην προκριθει στους 8 η ζενιτ, γιατι αν γινει αυτο τοτε θα ανεβασει σιγουρα πολυ το κασε του. νομιζω παιρνει ηδη κοντα στο 1 μυριο, οποτε στη χειροτερη 1,2-1,3 θα ζητησει θεωρω.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”