Θα προτιμούσα Μπράουν και Γκρέιντζερ από Λάπρο και Νέντοβιτς. Και ας έχεις θεωρητικά 3 άσσους έτσι, θέλω να δω τον Μπράουν στο 2 πιο πολύ. Αν μείνει ο μπρέι βέβαια και πάλι ο Πέρι παρά είναι ρίσκο, ίσως θέλει πιο γερό αμυντικό. Όπως και να χει όμως το Γκρέιντζερ-Μπράουν είναι καλύτερο αμυντικά από το Λάπρο-Νέντο. Εκτός αν μπορεί αντί του Μπράουν να βρει από απέναντι ένα 2άρι που να έχει 1 ον 1 και να παίζει καλή άμυνα. Τότε βάλε Πέρι να φιάχνει ή κράτα και Μπρέι να σουτάρει. Ο Πέρι με τον Μπρέι πάντως δεν μπορούν να παίξουν -αμυντικά- μαζί με τίποτα, ιδανικά έναν από τους 2 θα είχα σε κάθε περίπτωση*.pan24 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 29, 2021 3:02 pmΤο όσα πάνε και όσα ρθουνε είναι συνταγή για διασυρμούς.
Το ίδιο έγινε το 2019 με Πεδουλάκη, προσπάθησε να φτιάξει επιθετικογενή ομάδα αλλά πίσω δεν κόβαμε ούτε με βαλέ.
Και το ίδιο βέβαια συνεχίστηκε όταν ανέλαβε και ο Πιτίνο.
Που και τότε με Πεδουλάκη δεν είχαμε άμυνα αλλά και στην επίθεση δεν παίζαμε κάτι ωραίο, ψηλά σκορ είχαμε αλλά λόγω ατομικού ταλέντου όχι ωραίου μπάσκετ πράγμα λογικό αφού ο Πεδουλάκης όπως και ο Πρίφτης είναι αμυντικογενείς προπονητές.
Ειδικά τώρα το μόνο επίθεση θα είναι ακόμα πιο καταστροφικό γιατί έχουμε και περιορισμένο ταλέντο λόγω μπάτζετ.
Αν τυχόν έχουμε περιφέρεια με Πέρι, Λαπροβίτολα, Νέντοβιτς, Μπρέι μετά στους ψηλούς θέλουμε τον Ντρέιμοντ Γκριν και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για να μαζευτούν τα ασυμμάζευτα.
Ο Νέντοβιτς αξίζει να πάει σε μια ομαδάρα που θα παίζει κανονικά, αλλά θα έχει σχεδιαστεί η εναλλακτική (οτ)αν χτυπήσει. Ως μπάκ απ στην Ρεάλ ή την ΤΣΣΚΑ πχ. Για εσάς που δεν έχετε την πολυτέλεια να ρισκάρετε ένα συμβόλαιο έστω των 600κ το θεωρώ έγκλημα να μείνει. Για τον ίδιο λόγο προσπερνάω και τον Γιόβιτς που αλλιώς θα ήταν η 1η μου επιλογή αντί του Γκρέιντζερ.
*Μην ξεχνάμε ότι θα δίνει βοήθειες και ο Ροος στο 1-2 οπότε θα μαζεύει την άμυνα όσο γίνεται. Ειδικά αν μείνει ένας εκ των Πάπι-Χεζόνια στο 3 και έχει αγκαλιάσει την θέση θα παίξει μπόλικα πιο κάτω ο Κουβανός. Επίσης, ο Πέρι θα πιέσει και θα τρέξει καλά το γήπεδο, πράγμα που θα θέλετε να κάνετε μπόλικα λογικά. Ίσως να μην χρειαζόταν ποτέ να παίξουν μαζί Μπρέι και Πέρι, αλλά από την άλλη έχεις και έναν Λε Μπω, ο οποίος επίσης δεν φημίζεται για την άμυνα του. Που θα παίξει αυτός αν έχεις άλλους 4 + Ροος; Επίσης αναρωτιέμαι, οι Περσίδης, Καλαϊντζάκης και Δίπλαρος δεν αξίζουν πια να δοκιμαστούν; Ένας από τους 3 δηλαδή.
Υγ: Δεν υποστηρίζω σε καμία περίπτωση πως δεν υπάρχουν καλύτερες ή πιο συμβατές λύσεις από τον Πέρι, απλά δεν μου φαίνεται -αναλόγως τις υπόλοιπες κινήσεις- και τόσο παράλογη γιατί φαίνεται να έχει κάποια στοιχεία που θα χρειαστείτε. Σαν μπακ απ θα μου έκανε λογικά.