Παναθηναικός - Offtopic

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μάιος 17, 2024 8:24 pm

Μ' αρέσει που το κλείδωαα και το συνεχίσατε σε άλλο τόπικ.

@Kein δες το p.m που σου έστειλα, @Ν.Ι2022, 80sLover τα τελευταία ποστ δεν χρειαζόταν, ας το λήξουμε εδώ.
@80sLover να είναι το πρώτο και τελευταίο πόστ στο φόρουμ σε παρακαλώ που δικαιολογούνται για οποιονδήποτε λόγο βίαιες συμπεριφορές, διακοπές αγώνων και επεισόδια.
80sLover έγραψε:
Παρ Μάιος 17, 2024 4:10 pm
N.I.2022 έγραψε:
Παρ Μάιος 17, 2024 3:32 pm

Έτσι ακριβός είναι φίλε μου, το έχω ξανά γράψει ...

Το μπασκετικο κοινό του ΠΑΟ έδειξε το μεγαλείο του :Amen: περυσι στο 4 τελικό με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ … όλοι όρθιοί χειροκροτούσαν και από την χαρά τους που έβλεπαν μια τόσο ανώτερη ομάδα στο παρκέ ήρθαν στο τσακιρ κέφι και τα έσπασαν …

να που όλα δικαιολογούνται …τώρα κατάλαβα γιατί δεν πηρέ το -2 ο ΠΑΟ!! :wave:
Οταν υπαρχουν Φιγουρες σαν τον Μπαρτζωκα η παικτακια τυπου Μιστερ Λαρι που προσπαθουν με ψευτοοπαδιλικι να ανανεωσουν κανενα συμβολαιο θα υπαρχουν και οπαδοι που θα αντιδρανε...εδω προχθες που παιζατε με.την ΑΕΚ ησασταν 300 ατομα παιδακια με πατεραδες και ασχολιοσασταν ολο τον αγωνα με.την μανα του Αγραβανη...

Οποτε με τα Καραγκιοζιλικια του Μπαρτζωκα εσυ τι περιμενεις να κανουν οργανωμενοι ΟΠΑΔΟΙ του ΠΑΟ??

Ακομα και εγω που δηλωνω οπαδος του ΚΑΝΑΠΕ , γιατι απλα μαρεσει να βλεπω τους αγωνες με την ησυχια μου, οταν παιζει η ομαδα με τους Μπαρτζωκες, τους Σπανουληδες και τους Μιστερ Λαρι αυτου του κοσμου πηγαινω γηπεδο οχι για να τους χειροκροτησω προφανως
Το θέμα ξεκλειδώνει.

0
Άβαταρ μέλους
kein

euroleague
Reactions: 868
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Μάιος 17, 2024 8:30 pm

"Ο Παναθηναϊκός Aktor ευχαρίστησε το κοινό του που «εξαφάνισε» τα διαρκείας, κάνοντας λόγο για «μοναδικό φαινόμενο». Παράλληλα, οι «πράσινοι» επιβεβαίωσαν πως δεν θα κυκλοφορήσουν περισσότερα διαρκείας."

https://www.instagram.com/reel/C7E8UElo ... _copy_link

Επιστρέφουμε λοιπόν ως ομάδα εκεί που μας αξίζει, στην ελιτ.

0
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
80sLover
Reactions:

Τετ Μάιος 22, 2024 3:51 pm

Απ οτι φαινεται θα επανακυκλοφορησει η Pravda σε ΕΝΤΥΠΗ μορφη....

Αναμενουμε καταπρασινα πρωτοσελιδα με τους παικταραδες που θα φερει ο Προεδρος στον Εξαστερο...Χεζονια, Μισιτς κλπ :mrgreen: :mrgreen:

:dribble:

tarp7

allstar
Reactions: 2139

Τετ Μάιος 22, 2024 5:23 pm

80sLover έγραψε:
Παρ Μάιος 17, 2024 4:10 pm
N.I.2022 έγραψε:

Το μπασκετικο κοινό του ΠΑΟ έδειξε το μεγαλείο του :Amen: περυσι στο 4 τελικό με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ … όλοι όρθιοί χειροκροτούσαν και από την χαρά τους που έβλεπαν μια τόσο ανώτερη ομάδα στο παρκέ ήρθαν στο τσακιρ κέφι και τα έσπασαν …

Οταν υπαρχουν Φιγουρες σαν τον Μπαρτζωκα η παικτακια τυπου Μιστερ Λαρι που προσπαθουν με ψευτοοπαδιλικι να ανανεωσουν κανενα συμβολαιο θα υπαρχουν και οπαδοι που θα αντιδρανε...εδω προχθες που παιζατε με.την ΑΕΚ ησασταν 300 ατομα παιδακια με πατεραδες και ασχολιοσασταν ολο τον αγωνα με.την μανα του Αγραβανη...

Οποτε με τα Καραγκιοζιλικια του Μπαρτζωκα εσυ τι περιμενεις να κανουν οργανωμενοι ΟΠΑΔΟΙ του ΠΑΟ??

Ακομα και εγω που δηλωνω οπαδος του ΚΑΝΑΠΕ , γιατι απλα μαρεσει να βλεπω τους αγωνες με την ησυχια μου, οταν παιζει η ομαδα με τους Μπαρτζωκες, τους Σπανουληδες και τους Μιστερ Λαρι αυτου του κοσμου πηγαινω γηπεδο οχι για να τους χειροκροτησω προφανως
Ωραίο μπασκετικό κοινό

2
2 Εικόνα
Dakotas

senior
Reactions: 223
Αγαπημένη θέση: C

Τετ Μάιος 22, 2024 6:21 pm

N.I.2022 έγραψε:
Christofis έγραψε:
Παρ Μάιος 17, 2024 2:39 pm

Κατσε κατσε λιγο!!! Τι εχει το μπασκετικο κοινο του ολυμπιακου; Τι εχουμε εμεις δηλαδη; Ειμαστε ψωριαρηδες δηλαδη; Εχουμε καποιο μεταδοτικο νοσημα ή ειμαστε κατωτερου βιοτικου επιπεδου ή μορφωσης;

Ουγκανοι, πανηγυρτζηδες και οπαδοι της νικης θπαρχουν σε καθε στρατοπεδο! Ειδα και το μπασκετικο κοινο του Παο που εξυμνεις οταν η διαφορα ξεφυγε περυσι και δεν θελανε να γινει ακομη μεγαλυτερη που διακοψατε τον αγωνα.

Αυτα υπαρχουν σε καθε ομαδικο στρατοπεδο και καλα θα κανετε να μην μιλατε με απολυτο υφος γιατι προσβαλλετε κοσμο χωρις να το αντιλαμβανεστε

Αυτό δεν έχει να κάνει με το ποσό μπασκετικό κοινό έχει μια ομάδα όταν οι γνωστοί άγνωστοι τα σπάνε στο ΟΑΚΑ,στο ΣΕΦ κοκ
Αν ήθελαν οι διοικήσεις δεν θα γινόταν αυτά
Τώρα για το ποιος έχει πιο πολύ μπασκετικό κοινό;;;
Πλέον κανείς
Καποτε υπήρχε ασχέτως ομάδας
Ρώταγες τι ομάδα είσαι και σου έλεγαν από μπάσκετ τάδε ομάδα από ποδόσφαιρο δεν
Τώρα κάποιοι λίγοι ρομαντικοί έχουμε μείνει που έχουμε που ασχολούμεθα καθαρά με το μπάσκετ,η μεγαλύτερη πλειοψηφία είναι πανηγυρτζιδες και φαίνεται ξεκάθαρα πέρα από ότι βλεπουμε έξω δεξιά αριστερα και σε συζητήσεις,στα σοσιαλ
Εδώ έχουμε φτάσει να κερδίζει ο ένας και να περιμένει πως θα το πάρει ο οπαδός του αλλου παρα να χαρεί την νίκη

Κάποια στιγμή μόλις βρω χρόνο θα σου πω σε πμ τι έχω καταλάβει και για τους κόκκινους και για τους πράσινους,γιατί εδώ θα βγάλουμε ακρη

1
1 Εικόνα
Fitz

euroleague
Reactions: 406
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz

Τετ Μάιος 22, 2024 10:54 pm

Είδα τον Φραγκι μαζί με το Μητογλου μόλις έφτασαν. Είναι στο staff ακόμα η έχω χάσει επεισόδια; Νόμιζα πως τον είχαν απομακρύνει από κάθε πόστο.

0
Δυναστης

Reactions: 33
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Μάιος 22, 2024 10:56 pm

Fitz έγραψε:
Τετ Μάιος 22, 2024 10:54 pm
Είδα τον Φραγκι μαζί με το Μητογλου μόλις έφτασαν. Είναι στο staff ακόμα η έχω χάσει επεισόδια; Νόμιζα πως τον είχαν απομακρύνει από κάθε πόστο.
Δεν ειναι στο staff. Ειναι καλεσμενος του Γιαννακοπουλου εκ μερους της ομαδας.

1
1 Εικόνα
Dakotas

senior
Reactions: 223
Αγαπημένη θέση: C

Πέμ Μάιος 23, 2024 1:15 am

Dakotas έγραψε:
Τετ Μάιος 22, 2024 6:21 pm
N.I.2022 έγραψε:

Αυτό δεν έχει να κάνει με το ποσό μπασκετικό κοινό έχει μια ομάδα όταν οι γνωστοί άγνωστοι τα σπάνε στο ΟΑΚΑ,στο ΣΕΦ κοκ
Αν ήθελαν οι διοικήσεις δεν θα γινόταν αυτά
Τώρα για το ποιος έχει πιο πολύ μπασκετικό κοινό;;;
Πλέον κανείς
Καποτε υπήρχε ασχέτως ομάδας
Ρώταγες τι ομάδα είσαι και σου έλεγαν από μπάσκετ τάδε ομάδα από ποδόσφαιρο δεν
Τώρα κάποιοι λίγοι ρομαντικοί έχουμε μείνει που έχουμε που ασχολούμεθα καθαρά με το μπάσκετ,η μεγαλύτερη πλειοψηφία είναι πανηγυρτζιδες και φαίνεται ξεκάθαρα πέρα από ότι βλεπουμε έξω δεξιά αριστερα και σε συζητήσεις,στα σοσιαλ
Εδώ έχουμε φτάσει να κερδίζει ο ένας και να περιμένει πως θα το πάρει ο οπαδός του αλλου παρα να χαρεί την νίκη

Κάποια στιγμή μόλις βρω χρόνο θα σου πω σε πμ τι έχω καταλάβει και για τους κόκκινους και για τους πράσινους,γιατί εδώ δεν θα βγάλουμε ακρη

0
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μάιος 24, 2024 9:37 pm

kojito έγραψε:
Παρ Μάιος 24, 2024 9:29 pm
manj13 έγραψε:
Παρ Μάιος 24, 2024 9:17 pm
Με ΚΑΛΑΘΗ ΒΑΣΙΚΟ πλευ μεικερ δεν σηκωνεις ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ μεχρι να ξαναγινει ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ.....
Ο Καλάθης πάντως σήμερα ήταν ο πιο θετικός από όλα τα γκαρντ της Φενέρ. Ειδικά Wilbekin και Guduric ήταν σε άλλο γήπεδο. Ειδικά στην άμυνα για 3 δεκάλεπτα σχεδόν έκανε εξαιρετική δουλειά. Δεν είναι αυτός το πρόβλημα της Φενέρ.
Ποτε ο Καλαθης ''δεν ειναι προβλημα'' για τις ομαδες του...Απλα οι ομαδες του πατωνουν....Εδω στον Παναθηναικο φταιγανε ΠΑΝΤΑ οι ΑΛΛΟΙ για καμμια ΔΕΚΑΕΤΙΑ..... :oops:

1
1 Εικόνα
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4999
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Μάιος 24, 2024 9:39 pm

manj13 έγραψε:

Ποτε ο Καλαθης ''δεν ειναι προβλημα'' για τις ομαδες του...Απλα οι ομαδες του πατωνουν....Εδω στον Παναθηναικο φταιγανε ΠΑΝΤΑ οι ΑΛΛΟΙ για καμμια ΔΕΚΑΕΤΙΑ..... :oops:
ναι αλλα αν ειχε και σουτ θα επαιζε στο Nba με 32 εκατ το δευτερολεπτο :welcome:

2
2 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος τουλουμπα την Παρ Μάιος 24, 2024 9:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1117
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Παρ Μάιος 24, 2024 9:40 pm

manj13 έγραψε:
kojito έγραψε:

Ο Καλάθης πάντως σήμερα ήταν ο πιο θετικός από όλα τα γκαρντ της Φενέρ. Ειδικά Wilbekin και Guduric ήταν σε άλλο γήπεδο. Ειδικά στην άμυνα για 3 δεκάλεπτα σχεδόν έκανε εξαιρετική δουλειά. Δεν είναι αυτός το πρόβλημα της Φενέρ.
Καλά και σήμερα, έκανε συμπαθητική εμφάνιση ο Καλάθης άλλα οκ μην τρελαθούμε κιόλας, 2 στα 5 σουτ είχε και 3 λάθη με συνολικό pir13...τίμιος άλλα μέχρι εκει.

0
Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions: 576

Παρ Μάιος 24, 2024 9:41 pm

manj13 έγραψε:
kojito έγραψε:

Αυτό ακριβώς, είδαμε κι εμείς την άμυνα που μας παίζανε οι άλλοι στα κρίσιμα όταν είχαμε Καλάθη, 2 μέτρα μακρια, under στα screen και άστον να σουτάρει αν θέλει. Το θέμα είναι η ζημιά που κάνει στην σετ επίθεση της ομάδας του, και 5 στα 5 να βαζε.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brandon_roy την Παρ Μάιος 24, 2024 9:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Παρ Μάιος 24, 2024 9:43 pm

manj13 έγραψε:
kojito έγραψε:

Και μετά που έφυγε τι έγινε;

0
Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions: 576

Παρ Μάιος 24, 2024 9:44 pm

Conan1982 έγραψε:
manj13 έγραψε:

Με το που ξαναποκτήσαμε αξιοπρεπές budget πήγαμε τελικό. Oκ σίγουρα από τον Πέρι και τον Γουόλτερς είναι καλύτερος, δε νομίζω ότι το αμφισβητεί κανείς αυτό.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4999
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Μάιος 24, 2024 9:45 pm

Conan1982 έγραψε: