@Kein δες το p.m που σου έστειλα, @Ν.Ι2022, 80sLover τα τελευταία ποστ δεν χρειαζόταν, ας το λήξουμε εδώ.
@80sLover να είναι το πρώτο και τελευταίο πόστ στο φόρουμ σε παρακαλώ που δικαιολογούνται για οποιονδήποτε λόγο βίαιες συμπεριφορές, διακοπές αγώνων και επεισόδια.
Το θέμα ξεκλειδώνει.80sLover έγραψε: ↑Παρ Μάιος 17, 2024 4:10 pmΟταν υπαρχουν Φιγουρες σαν τον Μπαρτζωκα η παικτακια τυπου Μιστερ Λαρι που προσπαθουν με ψευτοοπαδιλικι να ανανεωσουν κανενα συμβολαιο θα υπαρχουν και οπαδοι που θα αντιδρανε...εδω προχθες που παιζατε με.την ΑΕΚ ησασταν 300 ατομα παιδακια με πατεραδες και ασχολιοσασταν ολο τον αγωνα με.την μανα του Αγραβανη...N.I.2022 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 17, 2024 3:32 pm
Έτσι ακριβός είναι φίλε μου, το έχω ξανά γράψει ...
Το μπασκετικο κοινό του ΠΑΟ έδειξε το μεγαλείο τουπερυσι στο 4 τελικό με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ … όλοι όρθιοί χειροκροτούσαν και από την χαρά τους που έβλεπαν μια τόσο ανώτερη ομάδα στο παρκέ ήρθαν στο τσακιρ κέφι και τα έσπασαν …
να που όλα δικαιολογούνται …τώρα κατάλαβα γιατί δεν πηρέ το -2 ο ΠΑΟ!!![]()
Οποτε με τα Καραγκιοζιλικια του Μπαρτζωκα εσυ τι περιμενεις να κανουν οργανωμενοι ΟΠΑΔΟΙ του ΠΑΟ??
Ακομα και εγω που δηλωνω οπαδος του ΚΑΝΑΠΕ , γιατι απλα μαρεσει να βλεπω τους αγωνες με την ησυχια μου, οταν παιζει η ομαδα με τους Μπαρτζωκες, τους Σπανουληδες και τους Μιστερ Λαρι αυτου του κοσμου πηγαινω γηπεδο οχι για να τους χειροκροτησω προφανως