Παναθηναικός - Offtopic

Συντονιστής: Captains

glenrice90

senior
Reactions: 449
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μάιος 17, 2024 2:06 am

kein έγραψε:
Πέμ Μάιος 16, 2024 10:16 pm
glenrice90 έγραψε:
Πέμ Μάιος 16, 2024 4:00 pm
Φιλε Kein το μπάσκετ δεν άρχισε στα 00s. Η παραμυθα με το σούπερντουπερ μπασκετικό κοινό του ΠΑΟ έχει να κάνει με μια συγκεκριμένη γενιά που θέλοντας και μη γαντζωθηκε από κει. Kαι μετά έχει να κάνει με το κόμπλεξ, όσων πιστεύουν σε τέτοιου είδους ανωτερότητες, να ορίσουν τον εαυτό τους μέσω του οπαδικου εγωισμού, αισθανομενοι ότι μπορούν στ'αληθεια να υπολογίσουν πόσοι πραγματικά αγαπούν το άθλημα από τη μια και πόσοι από την άλλη. Ό,τι σας κάνει να κοιμαστε καλύτερα
Το κόμπλεξ συνήθως πηγάζει από αυτούς που έρχονται πάντα δεύτεροι σε κάτι, και προσπαθούν να αποδομήσουν με σαθρά επιχειρήματα κάτι που δεν έχουν και το έχει κάποιος άλλος, στη προκειμένη περίπτωση μιλάμε για μπασκετικό κοινό. Ε δεν έχετε τι να κάνουμε, μακάρι να φτιάξετε κάποια στιγμή και εσεις, μέχρι τότε ισχύει (εντελώς φιλικα) η πρόσκληση μου να έρθεις να δούμε την γυναικεία ομάδα ή αυτήν με τα αμαξίδια και να αντιληφθείς τι εστί μπασκετικός Παναθηναϊκός. Όπως είπα και πριν το εισιτήριο θα το κερασω εγώ. :bblove:
Εικόνα

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kein

euroleague
Reactions: 868
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μάιος 17, 2024 4:56 am

iron80 έγραψε:
Παρ Μάιος 17, 2024 2:05 am
kein έγραψε:
Πέμ Μάιος 16, 2024 11:20 am

Εννοώ αυτό ακριβώς που έγραψα, ότι μόνο ο Παναθηναικός και ο Άρης έχουν Μπασκετικό πυρήνα οπαδών στην Ελλάδα, μπασκετικό κοινό. Αν δεις πόσο κόσμο έχει το γυναικείο σε κάθε αγώνα ή πόσα άτομα πάνε ακόμα και στην αμάδα με αμαξίδια θ' αντιληφθείς τι λέω. Σίγουρα δεν είναι οι 20χιλιαδες που πήγαν στη Μακάμπι ούτε οι 11200 που εξάντλησαν σε 20 ώρες τα διαρκείας της ΕΠΟΜΕΝΗΣ χρόνιας, αλλά είναι ένα σεβαστό κοινό, αναλογικά για τον πληθυσμό της Αθήνας. Τωρα αν δεν θες να το δεχτείς δεν μπορώ να κάνω κάτι, αλλά αυτή είναι η αλήθεια, και είναι απόλυτα λογικό να σκεφτείς ότι είναι η μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη ομάδα της χώρας σε οποιοδήποτε άθλημα, μακράν της δεύτερης - μιλάω με δεδομένα, ιστορία και τίτλους.
Όσον αφορά την "μόδα" με τα γυναικεία και ερασιτεχνικά τμήματα να παίζουν με φουλ οργανωμένους πάλι ξεκίνησε απ'τους Παναθηναϊκούς στα μέσα των 00's (η ποδοσφαιρική ομάδα χωρίς τίτλους) τους οποίους ακολούθησαν (τραγικοί και αυτοί) Ολυμπιακοί, Αεκτζήδες κτλ.
Πανηγυρτζίδες και εκεί, αλίμονο αν γνωρίζει έστω κάνεις ένας από αυτούς από αυτούς Βόλεϊ, Πόλο...
Μέχρι και στο Πινγκ-Πονγκ ο Τάφος του Ινδού είναι τίγκα στους τελικούς με τον Ολυμπιακό.
Οι 2 (ελπίζω τελευταίοι) νεκροί σε γήπεδα ήταν σε F4 Βόλεϊ Γυναικών και το Δεκέμβρη σε Ανδρών.
Για να τελειώνει το παραμύθι το 90+% στην Ελλάδα είναι ποδοσφαιρικοί (άσχετοι και εκεί οι περισσότεροι βέβαια) και απλά όπου παίζουν τίτλοι, αιώνιος αντίπαλος και hype γεμίζουν τα γήπεδα, στην ουσία είναι απλά οπαδοί της νίκης και τίποτα παραπάνω = Πανηγυρτζίδες
Είναι αξιέπαινη οι προσπάθεια που κάνετε όλοι οι Ολυμπιακοί εγώ και κάτι χρόνια να εξισώσετε την ανυπαρξία των ερασιτεχνικών τμημάτων σας σε φίλαθλο κοινό και γενικά σε ιστορία, κάνοντας το άσπρο μαύρο. Πραγματικά διαστρεβλώνοντας την ιστορία με γκεμπελικές τακτικές.
Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έχει χρόνια ιστορία και είναι το μεγαλύτερο σωματείο στην ιστορία του ελληνικού ερασιτεχνικού αθλητισμού. Δεν αγόρασε ιστορία από κανένα ΙΕΚ ξυνή κτλ κτλ, πέσει δίνη του ιστορία και δικό του κοινό σε κάθε μικρό άθλημα ή μεγαλύτερο. Απο τότε στη δεκαετία του 30 όταν φτιάχνονταν τμήματα γυναικείου αθλητισμού μέσα στις λάσπες των προσφυγικών και μέχρι τις μέρες μας ήταν και είναι ένας ζωντανός οργανισμός που έχει στις τάξεις του πολλούς πιστούς υποστηριχτές, όχι οργανωμένους, οη οργανωμένοι έρχονται στα ντέρμπι και μετά του χρόνου πάλι. Γιαυτο πρότεινα σε όποιον θέλει να έρθει να δούμε παρέα δυο αγώνες (όχι ντέρμπι) και να κεράσω εγώ τα εισιτήρια, για να δείτε πως γίνεται να έχεις φιλάθλους και μπασκετικό κοινό και γενικά αυτό που λεμε ερασιτεχνικό Παναθηναϊκό. Το σπίτι μου είναι πολύ κοντά στην λεωφόρο, με τα πόδια πηγαίνω από την δεκαετία του 80, και θα συνεχίσω να το κάνω όσο αντέχω. Δεν πηγαίνω στα ντέρμπι και δεν είναι οργανωμένος, ποτε δεν ήμουν. Σαν προσκαλώ λοιπόν οποίος φίλος Ολυμπιακός συνεχίζει αυτό το αφήγημα, να έρθει να πιούμε ένα καφε σπίτι και μετά να πάμε να δούμε έναν απλό αγώνα, να τραβήξετε τις φωτό σας και τα βίντεο και να έρθετε μετά να γράψετε όλα αυτά που θα δείτε , όχι αυτά που φαντάζεστε ή που σας συμφέρει να γράφετε για να αποτιμήσετε όσα έχει ο άλλος και στερείστε εσείς.

0
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Παρ Μάιος 17, 2024 6:55 am

kein έγραψε:
iron80 έγραψε:
Παρ Μάιος 17, 2024 2:05 am

Όσον αφορά την "μόδα" με τα γυναικεία και ερασιτεχνικά τμήματα να παίζουν με φουλ οργανωμένους πάλι ξεκίνησε απ'τους Παναθηναϊκούς στα μέσα των 00's (η ποδοσφαιρική ομάδα χωρίς τίτλους) τους οποίους ακολούθησαν (τραγικοί και αυτοί) Ολυμπιακοί, Αεκτζήδες κτλ.
Πανηγυρτζίδες και εκεί, αλίμονο αν γνωρίζει έστω κάνεις ένας από αυτούς από αυτούς Βόλεϊ, Πόλο...
Μέχρι και στο Πινγκ-Πονγκ ο Τάφος του Ινδού είναι τίγκα στους τελικούς με τον Ολυμπιακό.
Οι 2 (ελπίζω τελευταίοι) νεκροί σε γήπεδα ήταν σε F4 Βόλεϊ Γυναικών και το Δεκέμβρη σε Ανδρών.
Για να τελειώνει το παραμύθι το 90+% στην Ελλάδα είναι ποδοσφαιρικοί (άσχετοι και εκεί οι περισσότεροι βέβαια) και απλά όπου παίζουν τίτλοι, αιώνιος αντίπαλος και hype γεμίζουν τα γήπεδα, στην ουσία είναι απλά οπαδοί της νίκης και τίποτα παραπάνω = Πανηγυρτζίδες
Είναι αξιέπαινη οι προσπάθεια που κάνετε όλοι οι Ολυμπιακοί εγώ και κάτι χρόνια να εξισώσετε την ανυπαρξία των ερασιτεχνικών τμημάτων σας σε φίλαθλο κοινό και γενικά σε ιστορία, κάνοντας το άσπρο μαύρο. Πραγματικά διαστρεβλώνοντας την ιστορία με γκεμπελικές τακτικές.
Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έχει χρόνια ιστορία και είναι το μεγαλύτερο σωματείο στην ιστορία του ελληνικού ερασιτεχνικού αθλητισμού. Δεν αγόρασε ιστορία από κανένα ΙΕΚ ξυνή κτλ κτλ, πέσει δίνη του ιστορία και δικό του κοινό σε κάθε μικρό άθλημα ή μεγαλύτερο. Απο τότε στη δεκαετία του 30 όταν φτιάχνονταν τμήματα γυναικείου αθλητισμού μέσα στις λάσπες των προσφυγικών και μέχρι τις μέρες μας ήταν και είναι ένας ζωντανός οργανισμός που έχει στις τάξεις του πολλούς πιστούς υποστηριχτές, όχι οργανωμένους, οη οργανωμένοι έρχονται στα ντέρμπι και μετά του χρόνου πάλι. Γιαυτο πρότεινα σε όποιον θέλει να έρθει να δούμε παρέα δυο αγώνες (όχι ντέρμπι) και να κεράσω εγώ τα εισιτήρια, για να δείτε πως γίνεται να έχεις φιλάθλους και μπασκετικό κοινό και γενικά αυτό που λεμε ερασιτεχνικό Παναθηναϊκό. Το σπίτι μου είναι πολύ κοντά στην λεωφόρο, με τα πόδια πηγαίνω από την δεκαετία του 80, και θα συνεχίσω να το κάνω όσο αντέχω. Δεν πηγαίνω στα ντέρμπι και δεν είναι οργανωμένος, ποτε δεν ήμουν. Σαν προσκαλώ λοιπόν οποίος φίλος Ολυμπιακός συνεχίζει αυτό το αφήγημα, να έρθει να πιούμε ένα καφε σπίτι και μετά να πάμε να δούμε έναν απλό αγώνα, να τραβήξετε τις φωτό σας και τα βίντεο και να έρθετε μετά να γράψετε όλα αυτά που θα δείτε , όχι αυτά που φαντάζεστε ή που σας συμφέρει να γράφετε για να αποτιμήσετε όσα έχει ο άλλος και στερείστε εσείς.
Το βόλλευ ανδρών και το πολο είναι ερασιτεχνικα αθληματα ή όχι; Εκεί όλοι ξέρουμε ποιος έχει ιστορία και ποιος είναι ο δεύτερος διαχρονικά. Με μεγάλη διαφορά κιόλας.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kein

euroleague

Παρ Μάιος 17, 2024 6:59 am

Δεν διαφωνώ μαζί σου, στα δυο αυτά αθλήματα έχεις δίκιο αλλ εγώ μίλησα γενικά για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό ως αδιαίρετο σύνολο και πιο πριν είχα αναφερθεί στο μπασκετικό ειδικά , κανε ένα κόπο να διαβάσεις οκά τα μηνύματα μου και θα δεις το γράφω απ την αρχή

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1472

Παρ Μάιος 17, 2024 8:33 am

Φιλικη συμβουλη σε οσους εχουν κομπλεξ ανωτεροτητας. Δεν ειναι ολα ασπρα και μαυρο αλλα κυριαρχει και το γκρι. Το αν εχει μπασκετικο κοινο η ομαδα δεν θα το κρινουμε εμεις αλλα ο χρονος και η πορεια. Καμια ομαδα στην ελλαδα δεν εχει μπασκετικο κοινο κε την πραγματικη εννοια του ορου. Μπασκετικο κοινο θα ειχε καποια ομαδα αν σε καθε παιχνιδι ευρωλιγκας, ελληνικου πρωταθληματος, ή οποιασδηποτε αλλης διοργανωσης θα ηταν sold out συνεχως ανεξαρτητως αποτελεσματων. Οπως συμβαινει για παραδειγμα στην Αλμπα και την Ζαλγκιρις. Οπως συμβαινει στους αγωνες του ΝΒΑ που πανε δηλαδη οι οπαδοι ασχετα απο το αν εχει σταυρωσει νικη η ομαδα για να απολαυσει το θεαμα. Ουτε ο Παο ουτε ο Αρης ουρε καμια αλλη ομαδα εχει πιστο μπασκετικο κοινο οπως το εννοειτε. Το οτι καποια μεριδα φιλαθλων-οπαδων αγαπουν περισσοτερο τοναθλημα και θα πανε να δουν και γυναικειο μπασκε ή την ομαδα αμαξιδιων δεν ειναι ημπλειοψηφια του κοσμου αλλα ενα πολυ μικρο ποσοστο που υπαρχει σε καθε ομαδα αναλογως και του πληθυσμου της. Τα αλλα λογια ειναι για να κανουμε τους εαυτους μας να νιωθουμε ανωτεροι. Αν ο Αρης ειχε μπασκετικο κοινο οπως το εννοειτε θα εχει σε καθε αγωνα 10000 εισητηρια(αναλογικα με το πληθος των οπαδων του), απο 15 ευρω τη φορα επι 20 αγωνες μονο στα ελληνικα συνορα θα ειχε εσοδα 3 εκατομυρια το χρονο χωρις χορηγους, τηλεοπτικα και τα λοιπα και δεν θα φυτοζωουσε τα τελευταια χρονια. Ο γιανακοπουλος ανεβασε το μπατζετ στον Παο καθως το γηπεδο του ανηκει οποτε πλεον δεν θα ειναι ελλειμα πλεον. Μονο απο Ευρωλιγκα με ενα εισητηριο μέσης τιμης 15 ευρω και 150000 κοσμο θα εχει εσοδα 4 εκατομυρια, αν προσθεσετε και λοιπα οπως παρκιγκ, καντινες και τα λοιπα αυτα μπορουν να ανεβουν ευκολα στα 5 εκατομυρια μονο και μονο απο τα εισιτηρια της ευρωλιγκας στην εξευτιλιστικη τιμη που ανεφερα συν χορηγοι , τηλεοπτικα, αγωνες με πιο ακριβο εισητηριο μπορει ευκολα να εχει εσοδα 20-25 εκατομυριων. Αυτο γιατι στην Ελλαδα δεν αγαπαμε το θεαμα του μπασκετ αλλα το αισθημα ανωτεροτητας που μας προσφερει κατα διαστηματα

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Μάιος 17, 2024 9:00 am

kein έγραψε:

Εγώ θα ερχόμουν αλλά μένω Κρήτη και άσε μετά που θα μου έλεγαν ότι μεροληπτώ και δεν σου δίνω...φάουλ και αποκλεισμούς. :D

Στα σοβαρά τώρα, δεν εννοώ ακριβώς τι είναι μπασκετικό κοινό, κοινό για πόλο κλπ. Δεν βρίσκω και τον λόγο ιδιαίτερα να γίνονται συγκρίσεις. Τι είναι το μπασκετικό κοινό; Αυτό που ακολουθεί την ομάδα επειδή αγαπάει το άθλημα, που ξέρει να βλέπει plays εκεί που εμείς βλέπουμε ντάπα ντούαπ; Αν έχει το γυναικείο τμήμα του Παναθηναϊκού, ή το μπάσκετ με αμαξίδια κοινό μπράβο σας, δεν χρειάζεται να το μειώνουμε, αν μαζεύονται και 100-200-1000 δεν ξέρω πόσα στο χάντμπολ μπράβο σας και δεν το λέω ειρωνικά. Σαν γενική τοποθέτηση πάντως θα έλεγα ότι σε όλες τις ομάδες όταν πηγαίνουν καλά έχουν περισσότερο κόσμο απ' ότι όταν πηγαίνουν χάλια, και στον Ολυμπιακο΄και στον Παναθηναϊκό, λογικό είναι. Αν υπάρχει μια μεγάλη βάση που πηγαίνει ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων μπράβο και στους φιλάθλους αυτούς που μπορούν και θέλουν. Ανωτερώτητα, κατωτερότητα, συμπλέγματα και όλα αυτά δεν τα καταλαβαίνω, εγώ προσωπικά θα χαρώ να είναι γεμάτα τα γήπεδα όλων των ομάδων, θα χαρώ και όταν είναι γεμάτο το γήπεδο της δικής μου, θα χαρώ όταν η δική μου παίζει καλό μπάσκετ και νικάει. τα υπόλοιπα και τις κόντρες δεν τα καταλαβαίνω παρ' εκτός όταν κάνουμε καζούρα οι φιλοι μεταξύ μας.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kein

euroleague

Παρ Μάιος 17, 2024 11:01 am

Ναι εντάξει εξισώστε το μπασκετικό κοινό του Παναθηναϊκού με αυτό του Ολυμπιακού αν αυτό σας κάνει να νιώθετε καλύτερα. Η αλήθεια είναι φανερή, οποίο πάει να δει μπάσκετ και στα δυο γήπεδα θα καταλάβει. 300 εισιτήρια προχθές με την ΑΕΚ είχατε. Και σε αγώνες ερασιτεχνικούς σε οκά τα τμήματα σας δεν πατάει ψυχή. Ελάτε μια βουνά στο τάφο του Ινδού σε ένα απλό αγώνα όχι σε ντέρμπι. Ελάτε πχ με τις εσπερίδες και μετά πηγενεετε να δείτε έναν της αντίστοιχης ομάδας σας και θα σας λυθούν οι απορίες και ότι δεν ει αι κόμπλεξ ανωτερότητας άλλης πικρή (για εσάς) αλήθεια. Ζαλγκίρις προφανώς και δεν είμαστε αλλά σε στην Ελλάδα σε σχέση με εσάς είμαστε έτη μπροστά , μόνο ο Άρης έχει κι αυτός ένα σχετικό μπασκετικό κοινό. Και για να απαντήσω στον φίλο που συνεχίζει να γράφει για κόμπλεξ και δεν τρέχει μια από τους μοντ, το κόμπλεξ το έχει αυτός που είναι δεύτερος (Ολυμπιακός δηλαδή στο μπάσκετ) και μάλιστα μακράν του πρώτου σε ιστορία τίτλους κοινό και λοιπά , το κόμπλεξ λοιπόν φίκε είναι κατωτερότητας

1
1 Εικόνα
N.I.2022

a1greece
Reactions: 323
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
Αγαπημένη ομάδα: OSFP

Παρ Μάιος 17, 2024 11:43 am

kein έγραψε:
Παρ Μάιος 17, 2024 6:59 am
Δεν διαφωνώ μαζί σου, στα δυο αυτά αθλήματα έχεις δίκιο αλλ εγώ μίλησα γενικά για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό ως αδιαίρετο σύνολο και πιο πριν είχα αναφερθεί στο μπασκετικό ειδικά , κανε ένα κόπο να διαβάσεις οκά τα μηνύματα μου και θα δεις το γράφω απ την αρχή
Δεν μας λες τι γίνετε και στον στίβο και στην κολύμβηση που είναι οι αδιαμφισβήτητοι βασιλιάδες του ερασιτεχνικού αθλητισμού?

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague

Παρ Μάιος 17, 2024 2:39 pm

kein έγραψε:
Ναι εντάξει εξισώστε το μπασκετικό κοινό του Παναθηναϊκού με αυτό του Ολυμπιακού αν αυτό σας κάνει να νιώθετε καλύτερα. Η αλήθεια είναι φανερή, οποίο πάει να δει μπάσκετ και στα δυο γήπεδα θα καταλάβει. 300 εισιτήρια προχθές με την ΑΕΚ είχατε. Και σε αγώνες ερασιτεχνικούς σε οκά τα τμήματα σας δεν πατάει ψυχή. Ελάτε μια βουνά στο τάφο του Ινδού σε ένα απλό αγώνα όχι σε ντέρμπι. Ελάτε πχ με τις εσπερίδες και μετά πηγενεετε να δείτε έναν της αντίστοιχης ομάδας σας και θα σας λυθούν οι απορίες και ότι δεν ει αι κόμπλεξ ανωτερότητας άλλης πικρή (για εσάς) αλήθεια. Ζαλγκίρις προφανώς και δεν είμαστε αλλά σε στην Ελλάδα σε σχέση με εσάς είμαστε έτη μπροστά , μόνο ο Άρης έχει κι αυτός ένα σχετικό μπασκετικό κοινό. Και για να απαντήσω στον φίλο που συνεχίζει να γράφει για κόμπλεξ και δεν τρέχει μια από τους μοντ, το κόμπλεξ το έχει αυτός που είναι δεύτερος (Ολυμπιακός δηλαδή στο μπάσκετ) και μάλιστα μακράν του πρώτου σε ιστορία τίτλους κοινό και λοιπά , το κόμπλεξ λοιπόν φίκε είναι κατωτερότητας
Κατσε κατσε λιγο!!! Τι εχει το μπασκετικο κοινο του ολυμπιακου; Τι εχουμε εμεις δηλαδη; Ειμαστε ψωριαρηδες δηλαδη; Εχουμε καποιο μεταδοτικο νοσημα ή ειμαστε κατωτερου βιοτικου επιπεδου ή μορφωσης;

Ουγκανοι, πανηγυρτζηδες και οπαδοι της νικης θπαρχουν σε καθε στρατοπεδο! Ειδα και το μπασκετικο κοινο του Παο που εξυμνεις οταν η διαφορα ξεφυγε περυσι και δεν θελανε να γινει ακομη μεγαλυτερη που διακοψατε τον αγωνα.

Αυτα υπαρχουν σε καθε ομαδικο στρατοπεδο και καλα θα κανετε να μην μιλατε με απολυτο υφος γιατι προσβαλλετε κοσμο χωρις να το αντιλαμβανεστε

8
7 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3408
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Μάιος 17, 2024 3:00 pm

Christofis έγραψε:
προσβαλλετε κοσμο χωρις να το αντιλαμβανεστε
Δεν είμαι σίγουρος γι'αυτό :roll:

4
4 Εικόνα
Εικόνα
N.I.2022

a1greece
Reactions: 323
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
Αγαπημένη ομάδα: OSFP

Παρ Μάιος 17, 2024 3:32 pm

Christofis έγραψε:
kein έγραψε:
Κατσε κατσε λιγο!!! Τι εχει το μπασκετικο κοινο του ολυμπιακου; Τι εχουμε εμεις δηλαδη; Ειμαστε ψωριαρηδες δηλαδη; Εχουμε καποιο μεταδοτικο νοσημα ή ειμαστε κατωτερου βιοτικου επιπεδου ή μορφωσης;

Ουγκανοι, πανηγυρτζηδες και οπαδοι της νικης θπαρχουν σε καθε στρατοπεδο! Ειδα και το μπασκετικο κοινο του Παο που εξυμνεις οταν η διαφορα ξεφυγε περυσι και δεν θελανε να γινει ακομη μεγαλυτερη που διακοψατε τον αγωνα.

Αυτα υπαρχουν σε καθε ομαδικο στρατοπεδο και καλα θα κανετε να μην μιλατε με απολυτο υφος γιατι προσβαλλετε κοσμο χωρις να το αντιλαμβανεστε
Έτσι ακριβός είναι φίλε μου, το έχω ξανά γράψει ...

Το μπασκετικο κοινό του ΠΑΟ έδειξε το μεγαλείο του :Amen: περυσι στο 4 τελικό με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ … όλοι όρθιοί χειροκροτούσαν και από την χαρά τους που έβλεπαν μια τόσο ανώτερη ομάδα στο παρκέ ήρθαν στο τσακιρ κέφι και τα έσπασαν …

να που όλα δικαιολογούνται …τώρα κατάλαβα γιατί δεν πηρέ το -2 ο ΠΑΟ!! :wave:

6
6 Εικόνα
80sLover
Reactions:

Παρ Μάιος 17, 2024 4:10 pm

N.I.2022 έγραψε:
Παρ Μάιος 17, 2024 3:32 pm
Christofis έγραψε:

Έτσι ακριβός είναι φίλε μου, το έχω ξανά γράψει ...

Το μπασκετικο κοινό του ΠΑΟ έδειξε το μεγαλείο του :Amen: περυσι στο 4 τελικό με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ … όλοι όρθιοί χειροκροτούσαν και από την χαρά τους που έβλεπαν μια τόσο ανώτερη ομάδα στο παρκέ ήρθαν στο τσακιρ κέφι και τα έσπασαν …

να που όλα δικαιολογούνται …τώρα κατάλαβα γιατί δεν πηρέ το -2 ο ΠΑΟ!! :wave:
Οταν υπαρχουν Φιγουρες σαν τον Μπαρτζωκα η παικτακια τυπου Μιστερ Λαρι που προσπαθουν με ψευτοοπαδιλικι να ανανεωσουν κανενα συμβολαιο θα υπαρχουν και οπαδοι που θα αντιδρανε...εδω προχθες που παιζατε με.την ΑΕΚ ησασταν 300 ατομα παιδακια με πατεραδες και ασχολιοσασταν ολο τον αγωνα με.την μανα του Αγραβανη...

Οποτε με τα Καραγκιοζιλικια του Μπαρτζωκα εσυ τι περιμενεις να κανουν οργανωμενοι ΟΠΑΔΟΙ του ΠΑΟ??

Ακομα και εγω που δηλωνω οπαδος του ΚΑΝΑΠΕ , γιατι απλα μαρεσει να βλεπω τους αγωνες με την ησυχια μου, οταν παιζει η ομαδα με τους Μπαρτζωκες, τους Σπανουληδες και τους Μιστερ Λαρι αυτου του κοσμου πηγαινω γηπεδο οχι για να τους χειροκροτησω προφανως

Άβαταρ μέλους
kein

euroleague

Παρ Μάιος 17, 2024 6:40 pm

Conan1982 έγραψε:
Παρ Μάιος 17, 2024 11:38 am
kein έγραψε:
@Kein έκανες σαφή την άποψη σου όπως και οι υπόλοιποι, νομίζω ο καθένας είπε την άποψη του και το θέμε εξαντλήθηκε. Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις με την αναφορά σου να τιμωρηθείτε όσοι συμετείχατε στην λογομαχία; Νομίζω κινήθηκε η συζήτηση σε ήρεμα πλαίσια και από σένα και από τους υπόλοιπους χωρίς κανένας να ήθελε να προσβάλει τον άλλο. Μην το συνεχίσετε σας παρακαλώ.
Ναι να τιμωρηθούμε αν αυτό νομίζεις ότι παραβαίνει τους κανόνες του φόρουμ, Ωστόσο αν κάτσεις να διαβάσεις τα σχόλια απο την αρχή θα δεις ότι εγώ εξέφρασα μια ΓΝΩΜΗ και μια ΑΠΟΨΗ πολύ συγκροτημένη με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ , και η απαντήσεις ήταν (κάποιες από αυτές) ειρωνικές και με εκφράσεις που αντιβαίνουν τους κανόνες τους φόρουμ, δηλαδή προβλητικές, εκτος κι αν θεωρεις ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ να σου λεει ο άλλος ότι είναι κόμπλεξ η άποψη σου (ότι η ομάδα σου έχει μπασκετικό κοινό).
Δεν καταλαβαίνω δηλαδή γιατί εξισώνεις κάποιον που έχει μια άποψη με επιχειρήματα (σωστά ή λάθος) με κάποιον που απαντάει με flame και ειρωνικά σχόλια ? ΚΑι γιατί γίνεται συνέχεια αυτή η ΑΝΟΧΗ να είναι μονόπλευρη ? δηλαδή μόνο για τους οπαδούς της μιας ομάδας, του ολυμπιακου.

0
Christofis

euroleague

Παρ Μάιος 17, 2024 6:52 pm

kein έγραψε:
Conan1982 έγραψε:
Παρ Μάιος 17, 2024 11:38 am

@Kein έκανες σαφή την άποψη σου όπως και οι υπόλοιποι, νομίζω ο καθένας είπε την άποψη του και το θέμε εξαντλήθηκε. Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις με την αναφορά σου να τιμωρηθείτε όσοι συμετείχατε στην λογομαχία; Νομίζω κινήθηκε η συζήτηση σε ήρεμα πλαίσια και από σένα και από τους υπόλοιπους χωρίς κανένας να ήθελε να προσβάλει τον άλλο. Μην το συνεχίσετε σας παρακαλώ.
Ναι να τιμωρηθούμε αν αυτό νομίζεις ότι παραβαίνει τους κανόνες του φόρουμ, Ωστόσο αν κάτσεις να διαβάσεις τα σχόλια απο την αρχή θα δεις ότι εγώ εξέφρασα μια ΓΝΩΜΗ και μια ΑΠΟΨΗ πολύ συγκροτημένη με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ , και η απαντήσεις ήταν (κάποιες από αυτές) ειρωνικές και με εκφράσεις που αντιβαίνουν τους κανόνες τους φόρουμ, δηλαδή προβλητικές, εκτος κι αν θεωρεις ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ να σου λεει ο άλλος ότι είναι κόμπλεξ η άποψη σου (ότι η ομάδα σου έχει μπασκετικό κοινό).
Δεν καταλαβαίνω δηλαδή γιατί εξισώνεις κάποιον που έχει μια άποψη με επιχειρήματα (σωστά ή λάθος) με κάποιον που απαντάει με flame και ειρωνικά σχόλια ? ΚΑι γιατί γίνεται συνέχεια αυτή η ΑΝΟΧΗ να είναι μονόπλευρη ? δηλαδή μόνο για τους οπαδούς της μιας ομάδας, του ολυμπιακου.
Νομιζω διαβασες τη λεξη κομπλεξ και εμεινες εκει χωρις να διαβασεις το υπολοιπο μηνυμα. Η σωστη εκφραση ηταν συμπλεγμα ανωτεροτητας και γαι αυτο απολογουμαι. Απλα να τελειωνω την κουβεντα εδω γιατι δεν θελω να ξεφυγει αλλο και στο λεω εντελως φιλικα. Δεν ειπες οτι ο Παο εχει μπασκετικο κοινο αλλα εθιξες ολους τους υπολοιπους.

0
Άβαταρ μέλους
kein

euroleague

Παρ Μάιος 17, 2024 7:07 pm

Christofis έγραψε:
Παρ Μάιος 17, 2024 6:52 pm
kein έγραψε:

Νομιζω διαβασες τη λεξη κομπλεξ και εμεινες εκει χωρις να διαβασεις το υπολοιπο μηνυμα. Η σωστη εκφραση ηταν συμπλεγμα ανωτεροτητας και γαι αυτο απολογουμαι. Απλα να τελειωνω την κουβεντα εδω γιατι δεν θελω να ξεφυγει αλλο και στο λεω εντελως φιλικα. Δεν ειπες οτι ο Παο εχει μπασκετικο κοινο αλλα εθιξες ολους τους υπολοιπους.
Για να τελειώνουμε το μπιφ, στο αρχικό ποστ μου απλα εξέφρασα την αποψή μου ότι στην Ελλάδα (κατά τη γνώμη μου, με επιχειρήματα, σωστά ή όχι) μόνο ο Παναθηναϊκός έχει μπασκετικό κοινό, και ο Άρης. Και δέχτηκα ειρωνική απάντηση απο άλλο μέλος (όχι εσένα) που ανέφερε για κομπλεξ. Νομίζω να καταλαβαίνεις την διαφορά, η απαντησή μου δεν αφορούσε εσένα, και προφανώς δεν έχω κατι με σένα αλλα με τα διαφορετικά κριτήρια που ασκείται το μοντερέσιον και η διαφορετική ανοχή που υπάρχει.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”