2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιούλ 17, 2021 7:54 pm

τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Ιούλ 17, 2021 7:50 pm

και με τον μητογλου περυσι πηγαμε στο πατο ηταν και αυτος στην ομαδα
αν δεν ηταν οι αλλοι 2 και ειχαμε μονο μητογλου θα πηγαιναμε πατο και στην α1
επειδη καποια ομαδα ζηταει καποιον δεν σημαινει οτι ειναι και παιχτης επιπεδου
βαριεμαι να σου γραψω ποσοι ανυπαρκτοι τουβλαδοροι εχουν παει σε μεγαλες η ομαδες με λεφτα,γιατι η αρμανι δεν ειναι μεγαλη ομαδα ειναι ομαδα με λεφτα

το αν ο μητογλου γινει παιχτης ευρωλιγκας θα το δειξει το μελλον εγω δεν ειμαι χορταρεας για να ξερω αν και ποτε θα βγει ο μητογλου εγω κρινω με οτι εχω δει ως τωρα
τα ιδια ελεγαν καποιοι καποτε για τον παππα ο καλυτερος παιχτης στο ενας με ενας στην ευρωπη και τετοια,ειδαμε την πορεια του

αν ηθελε να μεινει με το πολυ 500 ας εμενε,για πιο πολλα ας βρει αλλου κοροιδα

Ας εσείς είστε οκ, κομπλέ κι από μένα. Μια χαρά.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1731
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Ιούλ 17, 2021 7:55 pm

O Μητογλου 500 χιλιάρικα ήταν για να πάρει πριν 2 χρονια.Με την περσινή χρονιά που έκανε (νούμερα πάνω κάτω εφάμιλλα με Σικμα Ντουμπλιεβιτς Τόμας κλπ) είναι για 800+.Το ότι είναι παίκτης επιπέδου Ευρωλίγκας είναι αστείο να το συζητάμε.Πιστευω ότι η απουσία τού θα φανεί πολύ φέτος, πρόσφερε πολλά στη ρακέτα.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4789
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Ιούλ 17, 2021 7:59 pm

basket72 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 17, 2021 7:54 pm
τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Ιούλ 17, 2021 7:50 pm

και με τον μητογλου περυσι πηγαμε στο πατο ηταν και αυτος στην ομαδα
αν δεν ηταν οι αλλοι 2 και ειχαμε μονο μητογλου θα πηγαιναμε πατο και στην α1
επειδη καποια ομαδα ζηταει καποιον δεν σημαινει οτι ειναι και παιχτης επιπεδου
βαριεμαι να σου γραψω ποσοι ανυπαρκτοι τουβλαδοροι εχουν παει σε μεγαλες η ομαδες με λεφτα,γιατι η αρμανι δεν ειναι μεγαλη ομαδα ειναι ομαδα με λεφτα

το αν ο μητογλου γινει παιχτης ευρωλιγκας θα το δειξει το μελλον εγω δεν ειμαι χορταρεας για να ξερω αν και ποτε θα βγει ο μητογλου εγω κρινω με οτι εχω δει ως τωρα
τα ιδια ελεγαν καποιοι καποτε για τον παππα ο καλυτερος παιχτης στο ενας με ενας στην ευρωπη και τετοια,ειδαμε την πορεια του

αν ηθελε να μεινει με το πολυ 500 ας εμενε,για πιο πολλα ας βρει αλλου κοροιδα

Ας εσείς είστε οκ, κομπλέ κι από μένα. Μια χαρά.
αν μεινει και ο χεζονια? σουπερ θα ειναι
σιγα μην βαλουμε στο ιδια μοιρα τον χεζονια και τον παπαπετρου με τον μητογλου
δηλαδη ο μητογλου να επαιρνε τα ιδια λεφτα το χρονο με τους αλλους 2,ενταξει θα γελουσε ο κοσμος

εγω θα ηθελα να φυγει και ο παπαγιαννης που παιρνει πολλα λεφτα και στην θεση του να περναμε τα 2 σεντερ της αεκ που του εκαναν πλακα στους ημιτελικους,ενα ξενο δεν θυμαμαι ονομα και τον γοντικα που τον επαιζε στα ισα

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2527
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιούλ 17, 2021 8:07 pm

basket72 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 17, 2021 7:20 pm
JohnnyPao έγραψε:
Σάβ Ιούλ 17, 2021 6:48 pm
Λεει το sdna πως δίνουμε 1 εκατ φετος στον Χεζονια (πλην τη ρητρα τη Μπάρτσα που θα αφαιρεθούν απτο συμβόλαιο) και 1 εκατ καθαρό για το 2ο ετος του συμβολαίου. Αρα φετος ουσιαστικά θα παρει 600-800χιλ ανάλογα με τα ποσά χρήματα θα ζητήσουν οι Καταλανοι, ακραιο.

ΥΓ. Προς τον πολυ φίλου μου basket , που έγραφε πριν 2 μήνες πως θα μεινει μόνο ο Μήτογλου και τελικά ήταν ο μόνος που έφυγε, προτείνω να πας να παίξεις και κανα στοίχημα τωρα που γυρνάει 😂.
Καλά έχω πει και πολλά άλλα. Όπως πριν καμιά βδομάδα ότι βλέπω καρφί τον Ν. Γουόλτερς. Επίσης δεν είπα ότι θα μείνει μόνο ο Μήτογλου αλλά ότι θα μείνει (κι ότι πρέπει να μείνει) ο Μήτο κι άλλος ένας.

¨Οπως και να έχει, αυτό που έγινε, Johnnypao είναι το αμπάσκετο σενάριο. Άσε που αν σας τους είχαν ζητήσει και τους άλλους, αμφιβάλλω αν θα είχαν μείνει.
Αλλά με τα "αν" δεν γίνεται δουλειά, οπότε γλέντα το, τώρα που έμειναν τα αστέρια σας και θα τα λέμε τον χειμώνα. :bball:

Αν ήμουν στη θέση σου θα είχα ξενερώσει με το σκεπτικό στην πράσινη ΚΑΕ. Πως ήταν ο Διαμαντίδης στην τελευταία συνέντευξη; Έ, κάπως έτσι θα ήμουν. :wink:
Μια πλάκα δεν μπορούμε να κάνουμε μαζί σου βρε basket , μην τα παίρνεις όλα της μετρητής, ότι έπεσες έξω ειπα - οχι οτι εχεις άδικο. Κι εγω προφανως Παπι και Ντινο θα κρατουσα απο τους 4 πρώτα από όλα και μετα ισως τον Μαριο, μάλιστα τα 800 δεν ειναι και υπερβολικό ποσο. Κατα τα αλλα δεν θα τα έβαφα μαύρα αν αντι για Μαριο ερχόταν 4/5αρι και παιρναμε καλύτερο ασο και καλύτερο 5αρι. Παρολα αυτα όπως είπε και ο τουλουμπα νομιζω (χωρις να είμαι σίγουρος) και να μην κρατούσαμε τον Μαριο δεν νομιζω οτι οντως θα παιρναμε καλύτερους παιχτες στις άλλες θέσεις, όπως είδαμε και με την περίπτωση του Ντίνου..

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2615
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Ιούλ 17, 2021 8:16 pm

Είναι πολύ σωστό το σκεπτικό του basket72 και όλοι μας λίγο πολύ το προσπερνάμε.
Ο περσινός κορμός μας ήταν Νέντοβιτς, Παπαπέτρου, Παπαγιάννης.
Στην πορεία, κυρίως όταν έφυγε ο Βόβορας, πήρε αρκετό χρόνο και ο Μήτογλου ενώ πιο μετά μπήκε και ο Χεζόνια.

Με τον Χεζόνια μέσα είχαμε ρεκόρ 2-6 αλλά πες έχουμε κάποια ελαφρυντικά εκεί αφού δεν έπαιζε ο Νέντοβιτς τότε.

Γιατί άραγε είναι σαν να περιμένουμε ότι με τον ίδιο κορμό θα κάνουμε θαύματα;
Επειδή θα έχουμε(ίσως, γιατί είναι απίθανο από τόσα στοιχήματα να πιάσουν όλοι) καλύτερους ρολίστες;

Ο Ουάιτ και να μας βγει πολύ δύσκολα θα είναι έστω στα ίδια με τον Μήτογλου.
Στο 1 οκ, δεν γίνεται να είμαστε χειρότερα από πέρσι αλλά πόσο καλύτερα θα είμαστε;
Τον Γουόλτερς ή αντίστοιχο και τον Πέρι που δεν έχει ξαναπαίξει Ευρωλίγκα θα έχουμε, όχι τον Κάρι με μπακάπ του τον Κρίς Πολ.

Μετά οι άλλες αλλαγές είναι λίγο πολύ αμελητέες, πάνω κάτω στα ίδια θα είμαστε στις άλλες θέσεις πλην τεράστιας θετικής ή αρνητικής έκπληξης.

Θα έχουμε και καλύτερο προπονητή επίσης αλλά όχι και τον Ομπράντοβιτς, ούτε αυτός έχει ξαναβρεθεί Ευρωλίγκα.

Αν τα πράγματα πάνε καλά με βάση την στελέχωση μας, που θεωρείτε θα είμαστε;
Αντί για 11 νίκες να κάνουμε 16-17 και να παιζουμε για τις θέσεις 10-12;

Επίσης για κάτι που είδα πριν.
Υπάρχουν πολλοί παίκτες που πήραν μεταγγραφή σε μεγάλη ομάδα ενω δεν ήταν αρκετά καλοί για αυτό και φάνηκε, σε όλα τα αθλήματα συμβαίνει.
Είναι πολύ πολύ δύσκολο όμως τη σημερινή εποχή ειδικά κάποιος που είναι πραγματικά καλός να μην τραβήξει ενδιαφέρον.

Όπότε μπορεί για το επίπεδο του Μήτογλου να μην λέει απαραίτητα κάτι ότι τον πήρε η Αρμάνι(και πάλι κάτι λέει, δεν πήγε να πάρει τον Μποχωρίδη) όμως λέει πολλά για Νέντοβιτς, Χεζόνια σε πρώτο βαθμό και σε Παπαπέτρου σε μικρότερο ότι για τον πρώτο η καλύτερη ομάδα που ενδιαφέρθηκε ήταν η Μπούργος, ο δεύτερος ακόμα προτάσεις δεν έχει και η Μπαρτσελόνα που έχει ξεμείνει από 3αρια δεν τον θέλει κι ας έχει τα δικαιώματα του και ο τρίτος τράβηξε ενδιαφέρον από καλές ομάδες αλλά καμία δεν έκανε πρόταση.
Δεν είναι μόνο θέμα ταλέντου που σίγουρα το έχουν, δεν αρκεί αυτό.

Johny δεν είναι τόσο θέμα αν θα πέρναμε ατομικά καλύτερους παίκτες από τον Χεζόνια που δεν θα παίρναμε αλλά αν θα είχαμε καλύτερη ομάδα. Πχ αν αντί του Χεζόνια και του Γουόλτερς είχες ένα 4-5αρι(Rashawn Thomas ή Acy έστω) και τον Μπράουν πιθανώς θα είχες καλύτερη ομάδα αν και ίσως δεν πούλαγε τόσα διαρκείας.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Σάβ Ιούλ 17, 2021 8:18 pm

JohnnyPao έγραψε:
basket72 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 17, 2021 7:20 pm

Καλά έχω πει και πολλά άλλα. Όπως πριν καμιά βδομάδα ότι βλέπω καρφί τον Ν. Γουόλτερς. Επίσης δεν είπα ότι θα μείνει μόνο ο Μήτογλου αλλά ότι θα μείνει (κι ότι πρέπει να μείνει) ο Μήτο κι άλλος ένας.

¨Οπως και να έχει, αυτό που έγινε, Johnnypao είναι το αμπάσκετο σενάριο. Άσε που αν σας τους είχαν ζητήσει και τους άλλους, αμφιβάλλω αν θα είχαν μείνει.
Αλλά με τα "αν" δεν γίνεται δουλειά, οπότε γλέντα το, τώρα που έμειναν τα αστέρια σας και θα τα λέμε τον χειμώνα. :bball:

Αν ήμουν στη θέση σου θα είχα ξενερώσει με το σκεπτικό στην πράσινη ΚΑΕ. Πως ήταν ο Διαμαντίδης στην τελευταία συνέντευξη; Έ, κάπως έτσι θα ήμουν. :wink:
Μια πλάκα δεν μπορούμε να κάνουμε μαζί σου βρε basket , μην τα παίρνεις όλα της μετρητής, ότι έπεσες έξω ειπα - οχι οτι εχεις άδικο. Κι εγω προφανως Παπι και Ντινο θα κρατουσα απο τους 4 πρώτα από όλα και μετα ισως τον Μαριο, μάλιστα τα 800 δεν ειναι και υπερβολικό ποσο. Κατα τα αλλα δεν θα τα έβαφα μαύρα αν αντι για Μαριο ερχόταν 4/5αρι και παιρναμε καλύτερο ασο και καλύτερο 5αρι. Παρολα αυτα όπως είπε και ο τουλουμπα νομιζω (χωρις να είμαι σίγουρος) και να μην κρατούσαμε τον Μαριο δεν νομιζω οτι οντως θα παιρναμε καλύτερους παιχτες στις άλλες θέσεις, όπως είδαμε και με την περίπτωση του Ντίνου..
εννοειται
τα λεφτα αυτα δινονται εκτος μπατζετ και μονο για την μεταγραφη του χεζονια
αν δεν τα παρει αυτος δεν θα πανε σε αλλους παιχτες
θα πουνε το κλασσικο περασε ο καιρος και τωρα δεν υπαρχει καποιος παιχτης αξιας για να τα δωσουμε θα παρουμε φτηνες εξυπνες βομβες
λες και δεν τα εχουμε μαθει τοσα χρονια
οποτε να παρακαλανε ολοι να μεινει ο χεζονια

1
1 Εικόνα
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 686
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Ιούλ 17, 2021 8:23 pm

Σύμφωνα με σπορτ 24 η πρόταση είναι για 600χιλ τον 1ο χρόνο και 1εκ τον 2ο και 400χιλ το buy out σύνολο 2εκ.

Επίσης αναφέρει οτι σε περίπτωση που δεχτεί ο Χεζόνια ενδεχομένως να μην κινηθεί για άλλο guard και να συνεχίσει ο Μπρέι στον άσσο....

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Σάβ Ιούλ 17, 2021 8:23 pm

pan24 έγραψε:

Αν τα πράγματα πάνε καλά με βάση την στελέχωση μας, που θεωρείτε θα είμαστε;
Αντί για 11 νίκες να κάνουμε 16-17 και να παιζουμε για τις θέσεις 10-12;

φυσικα
το μπατζετ ειναι για αυτες τις θεσεις 10-12
αν τωρα βγουνε οι μεταγραφες κανει και ο πριφτης το κατι παραπανω μπορει να μπουμε 8
ως εκει ειναι η ομαδα

0
JohnnyPao

champion

Σάβ Ιούλ 17, 2021 8:28 pm

pan24 έγραψε:

Johny δεν είναι τόσο θέμα αν θα πέρναμε ατομικά καλύτερους παίκτες από τον Χεζόνια που δεν θα παίρναμε αλλά αν θα είχαμε καλύτερη ομάδα. Πχ αν αντί του Χεζόνια και του Γουόλτερς είχες ένα 4-5αρι(Rashawn Thomas ή Acy έστω) και τον Μπράουν πιθανώς θα είχες καλύτερη ομάδα αν και ίσως δεν πούλαγε τόσα διαρκείας.
Ουτε ετσι μπαίναμε 8αδα παντως.. Προσπάθησε να μπεις στο μυαλό της διοίκησης της ΚΑΕ, 8αδα η ομαδα δεν μπαίνει και δεν πα να λεμε εμεις, αντι να βγουμε 10οι-11οι , θα βγουμε 14οι λεω εγω. Ομως θα χουμε πουλήσει τα διπλάσια διάρκειας και τις διπλάσιες φανέλες. Ολοι εμεις εδω λεμε τοσο καιρο οτι η ομαδα πρέπει να κοιτάξει μακροπροθεσμα, μήπως είναι σωστό λοιπόν για μια ομαδα που παει με εσοδα-εξοδα να κοιτάξει τα έσοδα της και όχι να φτιάξει τη πιο λειτουργική ομαδα μιας και ότι και να κάνει πολύ δύσκολα να πετύχει ευρωπαϊκή διάκριση? Αρα ας βγουμε 14οι φετος αντι για 11οι και ας έχουμε μεγαλύτερο μπατζετ για του χρονου και χωρις κοβιντ για πιο ορθολογικες κινήσεις. Ακρει να κάνουμε υπομονή με τον Πριφτη και να του δείξουμε εμπιστοσύνη.

1
1 Εικόνα
basket72
Reactions:

Σάβ Ιούλ 17, 2021 8:32 pm

JohnnyPao έγραψε:

Μια πλάκα δεν μπορούμε να κάνουμε μαζί σου βρε basket , μην τα παίρνεις όλα της μετρητής, ότι έπεσες έξω ειπα - οχι οτι εχεις άδικο. .
Όλα καλά Johnnypao! :)
Πάντως κάθησα κι έψαξα τα ποστ που έχω γράψει από την 1 Απρίλη όταν και ξανάπιασα να γράφω στο φόρουμ, μέχρι τις 10 Μάη. Δεν είδα πουθενά να λέω ότι θα κρατήσετε μόνο τον Μήτογλου.
Είδα να γράφω ότι από τα 3 αστέρια σας, το πιο πιθανό είναι να κρατήσετε μονάχα ένα.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2615
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Ιούλ 17, 2021 8:38 pm

JohnnyPao έγραψε:
pan24 έγραψε:

Ουτε ετσι μπαίναμε 8αδα παντως.. Προσπάθησε να μπεις στο μυαλό της διοίκησης της ΚΑΕ, 8αδα η ομαδα δεν μπαίνει και δεν πα να λεμε εμεις, αντι να βγουμε 10οι-11οι , θα βγουμε 14οι λεω εγω. Ομως θα χουμε πουλήσει τα διπλάσια διάρκειας και τις διπλάσιες φανέλες. Ολοι εμεις εδω λεμε τοσο καιρο οτι η ομαδα πρέπει να κοιτάξει μακροπροθεσμα, μήπως είναι σωστό λοιπόν για μια ομαδα που παει με εσοδα-εξοδα να κοιτάξει τα έσοδα της και όχι να φτιάξει τη πιο λειτουργική ομαδα μιας και ότι και να κάνει πολύ δύσκολα να πετύχει ευρωπαϊκή διάκριση? Αρα ας βγουμε 14οι φετος αντι για 11οι και ας έχουμε μεγαλύτερο μπατζετ για του χρονου και χωρις κοβιντ για πιο ορθολογικες κινήσεις. Ακρει να κάνουμε υπομονή με τον Πριφτη και να του δείξουμε εμπιστοσύνη.
Καταλαβαίνω τι λες μεν αλλά θα είναι τόσο μεγάλη η διαφορά στις πωλήσεις με Χεζόνια και χωρίς;
Και επίσης με Χεζόνια αν μείνει δεν αλλάζει ότι και την επόμενη χρονιά θα έχουμε δεσμεύσει μεγάλο μέρος του μπάτζετ μας(εκτός αν βρούμε επενδυτή για να ανέβει αρκετά) για δυο παίκτες στην ίδια θέση.

0
basketikos13

a1greece
Reactions: 19
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Σάβ Ιούλ 17, 2021 8:59 pm

το θέμα του άσσου είναι τελείως ανεξάρτητο του χεζονια, άσσος θα παρθεί μόλις αποχωρήσει ο μπρει, υπάρχει ήδη κλεισμένος με προφορική συμφωνία ο Γουόλτερ.

κασελακης ανανέωσε, μποχωριδης είναι πολύ κοντά στο να ανανεώσει, οπότε μένουν οι εξής κινήσεις

- ανανεώνει ο Μάριο οπότε παίρνουμε εκτός του γκαρντ έναν Έλληνα ψηλό.

- δεν ανανεώνει ο Μάριο και παίρνουμε εκτός του γκαρντ -εκει μπορεί να πάνε σε καλττερη περίπτωση του γουολτερς- , ξένο τεσαρι και Έλληνα ψηλο

2
2 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Σάβ Ιούλ 17, 2021 10:28 pm

pan24 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 17, 2021 8:38 pm
JohnnyPao έγραψε:

Καταλαβαίνω τι λες μεν αλλά θα είναι τόσο μεγάλη η διαφορά στις πωλήσεις με Χεζόνια και χωρίς;
Και επίσης με Χεζόνια αν μείνει δεν αλλάζει ότι και την επόμενη χρονιά θα έχουμε δεσμεύσει μεγάλο μέρος του μπάτζετ μας(εκτός αν βρούμε επενδυτή για να ανέβει αρκετά) για δυο παίκτες στην ίδια θέση.
Από οτι καταλαβαίνω θα έχει πολύ μεγάλη διαφορά σε θέματα marketing κλπ η παραμονή ή οχι του Μαριο και σίγουρα θα έχει διαφορά στον αριθμό των διάρκειας. Του χρονου τέτοια εποχή δεν θα έχουμε δυο 3αρια , ο Πριφτης φετος τον κρατάει για να τον δουλέψει ως 4αρι. Του χρόνου τέτοια εποχή αρα θα έχουμε με 1 εκατ ευρωλιγκατο 3αρι και με άλλο 1 εκατ ευρωλιγκατο 4αρι (λεμε τωρα). Φετος ναι θα χουμε πολλά θέματα αλλα οκ, μεταβατική χρονιά κι ελπίζουμε του χρονου καπως να ανεβει το μπατζετ , με επενδυτές κλπ που λες κι εσύ. Αν όντως ανεβει το μπατζετ θα ψάχνουμε για σοβαρό ασο και θα δουμε τι θα γινει με Περι, Μεικον, Φλοιντ. Το 2ετες του Νεντο με προβληματίζει λιγο αλλα οκ δεν παίρνει και πολλά, όπως επίσης με προβληματίζει το ενδεχόμενο να φύγουν Παπαπετρου και Παπαγιαννης το επόμενο καλοκαίρι.

Βέβαια σκεφτόμουν ότι μπορεί να δουμε το επόμενο καλοκαίρι επιστροφή Καλαθη (δεν θυμαμαι αν υπέγραψε 2ετες ή 3ετες) ή Θανασακουμπο.

0
titsokk

a1greece
Reactions: 177

Σάβ Ιούλ 17, 2021 10:57 pm

Θυμώνω εξοργίζομαι και τρελαίνομαι!!!

Η ΑΕΚ των 10-12 ban κλείνει Κίνο Κολομ κι εμείς ψάχνουμε ακόμη αν θα πάρουμε ένα αξιοπρεπή άσο!!!

Η λογική πήγε περίπατο , πέταξε για άλλες πολιτειες

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Σάβ Ιούλ 17, 2021 11:37 pm

titsokk έγραψε:
Σάβ Ιούλ 17, 2021 10:57 pm
Θυμώνω εξοργίζομαι και τρελαίνομαι!!!

Η ΑΕΚ των 10-12 ban κλείνει Κίνο Κολομ κι εμείς ψάχνουμε ακόμη αν θα πάρουμε ένα αξιοπρεπή άσο!!!

Η λογική πήγε περίπατο , πέταξε για άλλες πολιτειες
γιατι ειναι κανα σοβαρο ονομα αυτος? ο γουολτερς που λενε οτι θα παρουμε ειναι καλυτερος
να μου πεις για τον παππα που πηρε η αεκ να σου πω ναι μεταγραφαρα :roofl:

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”