Εγω προτιμώ κανονικό άσο τύπου Γουόλτερς. Κυρίως να μοιράζει, εκτελεστές δε μας λείπουν. Άρα την κουρτίνα Β αλλά με έμφαση στην οργάνωση. Ο Πέρι δεν ξέρω τι φρούτο είναι, σε βίντεο τον έχω δει μόνο.JohnnyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 17, 2021 2:22 pmΛοιπόν τι θα προτιμούσατε :
Α.
Perry Roos(1/2)
Nedovic Macon(2/1) Bochoridis
Papapetrou Hezonja(3/4)
Okaro Hicks(4/5) Kaselakis
Papagiannis Floyd
Β.
Jones Perry
Nedovic Macon(2/1) Bochoridis
Papapetrou(3/4) Roos(3/2)
Hezonja(4/3) Okaro
Papagiannis Floyd August
*ας πουμε πως Jones και Hicks κοστίζουν το ιδιο.
2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 19
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα
- Reactions: 4824
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
για τα λεφτα που δινουμε τετοιον θα παρουμεbasketikos13 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 17, 2021 5:03 pmανανέωσε ο κασελακης.
πολύ κοντά ο νέιτ γουολτερς, εμενα δεν με τρελάνει αυτή η επιλογή.
0
- pan24
- Reactions: 2621
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για τον Κασελάκη δεν έχει βγει ότι ανανέωσε ακόμα, μόνο κάπου γράφτηκε χτες ότι του κάναμε πρόταση.
Φαίνεται να κοιτάει τις επιλογές του, το θέμα είναι πως είναι 31 όχι 35 ούτε 21. Είναι λογικό να θέλει να παίζει έστω και λίγο.
Αν το ροτέισον είναι τέτοιο που θα μπορεί έστω να διεκδικήσει το 10λεπτο Ευρωλίγκα που έπαιζε πέρσι θα μείνει.
Αν του πεις ότι τον προορίζεις για εκτός 12αδας Ευρωλίγκα τι να κάτσει να κάνει.
Πάντως από έγκυρη πηγή ακόμα δεν έχει ακουστεί κάτι ούτε για πρόταση.
Το ίδιο βέβαια και με Μποχωρίδη.
Τώρα για κοντό όλα δείχνουν Γουόλτερς.
Και εδώ που τα λέμε με τα λεφτά που δίνουμε ή κάποιον έμπειρο όπως αυτός θα πάρουμε ή κάποιον υποσχόμενο αλλά χωρίς εμπειρία Ευρωλίγκας.
Φαίνεται να κοιτάει τις επιλογές του, το θέμα είναι πως είναι 31 όχι 35 ούτε 21. Είναι λογικό να θέλει να παίζει έστω και λίγο.
Αν το ροτέισον είναι τέτοιο που θα μπορεί έστω να διεκδικήσει το 10λεπτο Ευρωλίγκα που έπαιζε πέρσι θα μείνει.
Αν του πεις ότι τον προορίζεις για εκτός 12αδας Ευρωλίγκα τι να κάτσει να κάνει.
Πάντως από έγκυρη πηγή ακόμα δεν έχει ακουστεί κάτι ούτε για πρόταση.
Το ίδιο βέβαια και με Μποχωρίδη.
Τώρα για κοντό όλα δείχνουν Γουόλτερς.
Και εδώ που τα λέμε με τα λεφτά που δίνουμε ή κάποιον έμπειρο όπως αυτός θα πάρουμε ή κάποιον υποσχόμενο αλλά χωρίς εμπειρία Ευρωλίγκας.
0
- pan24
- Reactions: 2621
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο φτηνός Έλληνας(Καββαδάς, Γόντικας ή αντίστοιχος) λογικά θα αποκτηθεί όπως και να έχει.
Δεν μπορούμε να πάμε με μόνο 2 5αρια όλη τη σεζόν και θέλουμε Έλληνες.
Αν υποθέσουμε ότι ανανεώνουν Κασελάκης και Μποχωρίδης μαζί με Παπαπέτρου και Παπαγιάννη έχουμε 4.
Πες και τον Μαντζούκα 5, χρειαζόμαστε και άλλον.
Ο Δίπλαρος 90% δεν μένει(πάει προς Απόλλωνα) και απίθανο φαίνεται να μείνει και ο Καλαιτζάκης(δανεικός ή ελεύθερος).
Πέρασε στα ψιλά αλλά σήμερα εκτός από Χουγκάζ υπέγραψε και ο Ντιαλό με σκοπό να πάει δανεικός και αυτός.
1
1

-
- Reactions: 2527
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Λεει το sdna πως δίνουμε 1 εκατ φετος στον Χεζονια (πλην τη ρητρα τη Μπάρτσα που θα αφαιρεθούν απτο συμβόλαιο) και 1 εκατ καθαρό για το 2ο ετος του συμβολαίου. Αρα φετος ουσιαστικά θα παρει 600-800χιλ ανάλογα με τα ποσά χρήματα θα ζητήσουν οι Καταλανοι, ακραιο.
ΥΓ. Προς τον πολυ φίλου μου basket , που έγραφε πριν 2 μήνες πως θα μεινει μόνο ο Μήτογλου και τελικά ήταν ο μόνος που έφυγε, προτείνω να πας να παίξεις και κανα στοίχημα τωρα που γυρνάει
.
ΥΓ. Προς τον πολυ φίλου μου basket , που έγραφε πριν 2 μήνες πως θα μεινει μόνο ο Μήτογλου και τελικά ήταν ο μόνος που έφυγε, προτείνω να πας να παίξεις και κανα στοίχημα τωρα που γυρνάει
0
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ακομα και τα 400 ολα να παρει η μπαρτσελονα ειναι 800 το χρονο,καλη προτασηJohnnyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 17, 2021 6:48 pmΛεει το sdna πως δίνουμε 1 εκατ φετος στον Χεζονια (πλην τη ρητρα τη Μπάρτσα που θα αφαιρεθούν απτο συμβόλαιο) και 1 εκατ καθαρό για το 2ο ετος του συμβολαίου. Αρα φετος ουσιαστικά θα παρει 600-800χιλ ανάλογα με τα ποσά χρήματα θα ζητήσουν οι Καταλανοι, ακραιο.
ΥΓ. Προς τον πολυ φίλου μου basket , που έγραφε πριν 2 μήνες πως θα μεινει μόνο ο Μήτογλου και τελικά ήταν ο μόνος που έφυγε, προτείνω να πας να παίξεις και κανα στοίχημα τωρα που γυρνάει.
αν και νομιζω οτι η μαπρτσελονα τελικα θα παρει λιγοτερα απο 400,θα τα βρουμε καπου στην μεση
1
1

Καλά έχω πει και πολλά άλλα. Όπως πριν καμιά βδομάδα ότι βλέπω καρφί τον Ν. Γουόλτερς. Επίσης δεν είπα ότι θα μείνει μόνο ο Μήτογλου αλλά ότι θα μείνει (κι ότι πρέπει να μείνει) ο Μήτο κι άλλος ένας.JohnnyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 17, 2021 6:48 pmΛεει το sdna πως δίνουμε 1 εκατ φετος στον Χεζονια (πλην τη ρητρα τη Μπάρτσα που θα αφαιρεθούν απτο συμβόλαιο) και 1 εκατ καθαρό για το 2ο ετος του συμβολαίου. Αρα φετος ουσιαστικά θα παρει 600-800χιλ ανάλογα με τα ποσά χρήματα θα ζητήσουν οι Καταλανοι, ακραιο.
ΥΓ. Προς τον πολυ φίλου μου basket , που έγραφε πριν 2 μήνες πως θα μεινει μόνο ο Μήτογλου και τελικά ήταν ο μόνος που έφυγε, προτείνω να πας να παίξεις και κανα στοίχημα τωρα που γυρνάει.
¨Οπως και να έχει, αυτό που έγινε, Johnnypao είναι το αμπάσκετο σενάριο. Άσε που αν σας τους είχαν ζητήσει και τους άλλους, αμφιβάλλω αν θα είχαν μείνει.
Αλλά με τα "αν" δεν γίνεται δουλειά, οπότε γλέντα το, τώρα που έμειναν τα αστέρια σας και θα τα λέμε τον χειμώνα.

Αν ήμουν στη θέση σου θα είχα ξενερώσει με το σκεπτικό στην πράσινη ΚΑΕ. Πως ήταν ο Διαμαντίδης στην τελευταία συνέντευξη; Έ, κάπως έτσι θα ήμουν.

Ο παίκτης επιπέδου Α1 που λες, είναι ο μόνος που τον ζήτησε πολύ καλή ομάδα. Κάτι που είχα πει την άνοιξη ( " από όλους σας τους παίκτες βλέπω τον Μήτογλου σε ρόστερ πραγματικά μεγάλης ομάδας΄).
Η καλύτερη ομάδα που φέρεται να ζήτησε τον Πάπι (από εδώ κάπου το διάβασα) είναι η Βαλένσια (εκεί δεν έχει βγει κάτι τέτοιο, αλλά ας το δεχτούμε....). ΤΟν Νέντοβιτς η Μπούργος και τον Χεζόνια που μέχρι χθες κυκλοφορούσε ελεύθερος κι ωραίος ( τι λέτε, εσείς ήθελε ή όχι, να γύρναγε στην Μπαρτσελόνα;;;;

Κατά τ' άλλα είναι δεδομένο ότι οι 3 είναι επιπέδου Ευρωλίγκας και μάλιστα οι 2 από αυτούς έχουν σπάνιο ταλέντο. Όπως είναι δεδομένο ότι με τους 3 αυτούς μέσα, πήγατε άπατοι. Πραγματοποιήσατε τη χειρότερη χρονιά σας στην Ευρωλίγκα. Αντί να διδαχτείτε, συνεχίζετε και δεν έχετε και τον Μήτογλου που φέτος θα καταλάβετε τι σάς έδινε...
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
και με τον μητογλου περυσι πηγαμε στο πατο ηταν και αυτος στην ομαδαbasket72 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 17, 2021 7:33 pmΟ παίκτης επιπέδου Α1 που λες, είναι ο μόνος που τον ζήτησε πολύ καλή ομάδα. Κάτι που είχα πει την άνοιξη ( " από όλους σας τους παίκτες βλέπω τον Μήτογλου σε ρόστερ πραγματικά μεγάλης ομάδας΄).
Η καλύτερη ομάδα που φέρεται να ζήτησε τον Πάπι (από εδώ κάπου το διάβασα) είναι η Βαλένσια (εκεί δεν έχει βγει κάτι τέτοιο, αλλά ας το δεχτούμε....). ΤΟν Νέντοβιτς η Μπούργος και τον Χεζόνια που μέχρι χθες κυκλοφορούσε ελεύθερος κι ωραίος ( τι λέτε, εσείς ήθελε ή όχι, να γύρναγε στην Μπαρτσελόνα;;;;) δεν τον έχει ζήτησει καμία ομάδα.
Κατά τ' άλλα είναι δεδομένο ότι οι 3 είναι επιπέδου Ευρωλίγκας και μάλιστα οι 2 από αυτούς έχουν σπάνιο ταλέντο. Όπως είναι δεδομένο ότι με τους 3 αυτούς μέσα, πήγατε άπατοι. Πραγματοποιήσατε τη χειρότερη χρονιά σας στην Ευρωλίγκα. Αντί να διδαχτείτε, συνεχίζετε και δεν έχετε και τον Μήτογλου που φέτος θα καταλάβετε τι σάς έδινε...
αν δεν ηταν οι αλλοι 2 και ειχαμε μονο μητογλου θα πηγαιναμε πατο και στην α1
επειδη καποια ομαδα ζηταει καποιον δεν σημαινει οτι ειναι και παιχτης επιπεδου
βαριεμαι να σου γραψω ποσοι ανυπαρκτοι τουβλαδοροι εχουν παει σε μεγαλες η ομαδες με λεφτα,γιατι η αρμανι δεν ειναι μεγαλη ομαδα ειναι ομαδα με λεφτα
το αν ο μητογλου γινει παιχτης ευρωλιγκας θα το δειξει το μελλον εγω δεν ειμαι χορταρεας για να ξερω αν και ποτε θα βγει ο μητογλου εγω κρινω με οτι εχω δει ως τωρα
τα ιδια ελεγαν καποιοι καποτε για τον παππα ο καλυτερος παιχτης στο ενας με ενας στην ευρωπη και τετοια,ειδαμε την πορεια του
αν ηθελε να μεινει με το πολυ 500 ας εμενε,για πιο πολλα ας βρει αλλου κοροιδα
1
1