2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
Tl45200445

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
Tl45200445

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
αδερφε σε εκτιμω ειλκρινα αλλα ασε τον γκιλλ κατω ειναι δικος μας λεμεεεε ειναι το ιδανικο φιτ μεταξυ παπανικολαου και βεζενκοφ κι ειναι και βαφτησιμιος του μπαρτζωκα (λεμε τωρα )JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιουν 14, 2022 2:18 amΟ Hervey μου φαίνεται εξαιρετική περίπτωση, σίγουρα αναβάθμιση σε σχεση με τον Okaro, καλυτερος επιθετικα αλλα και σε ριμπαουντ. Το πρόβλημα του είναι πως είναι πολύ σοφτ αμυντικα, αλλά οκ δεν μπορούμε να τα χουμε ολα. Παντως απο Ρουμπιτ πχ που είπε o basket72 εγω τον προτιμώ, κυρίως λόγω ηλικίας και προοπτικής. Ο Ρουμπιτ αποκλείεται να κάνει 2η τοσο καλή χρονιά σε αυτή τη φάση της καριέρας του σε αντίθεση με τον Χερβει που θα κοιτάξει να σώσει τη φετινή χρονιά - πισωγύρισμα - του χρονου, ακομα και σε ομαδα χαμηλότερης ποιότητας για να έχει καλό ρόλο.
Για Heurtel δεν καίγομαι κι ολας να πω την αλήθεια, ειδικά σε περίπτωση παραμονής Nedovic, θα ταν απαγορευτικό να ρθει κι ο Γάλλος. Οπως είπα προηγουμένως όμως αν τον πλαισιωσουμε με εναν Weiler Babb κατι γίνεται.
Κοιτούσα τους 10 παιχτες που έγραψε το eurohoops πως παίζει να ρθουν Ευρώπη φετος. Καταρχάς να πω μακάρι ανεξαρτήτως της ομαδας που θα επιλέξουν, θα ομορφύνουν το εδω μπασκετ όπως και να χει. Αλλα για εμάς ιδανικά θα ήθελα τον Λουντμπερκ ως αντι-Νεντοβιτς που είχε ακουστεί κάποια στιγμή πριν κάνει μπαμ με τη Τσσκα αλλα σε πιο εφικτες λύσεις μαρεσει κι ο Αρκιντιακονο για ασοδυο, για τον οποίο μάλιστα φώναζα το καλοκαίρι πως πρέπει να τον πάρουμε...
Αλλου ήθελα να καταλήξω όμως, για τη θέση 4. Δεν νομίζω πως υπάρχει καλύτερος παιχτης σε αυτή τη θέση ελεύθερος και με τιμή κάτω από 1 εκατ από τη καψούρα τον Anthony Gill. Πραγματικά μακάρι να γίνει κανα τρελο και να ρθει! Θα κανε τέλειο διδυμο με Παπατζον!
ΥΓ. Ο Radebaugh δεν νομίζω να παει στη Μαλαγα όπως γράφτηκε, καθώς στην Ουνικαχα ανακοίνωσαν σήμερα τον Περι για βασικο ασο. Ίσως το προλαβαίνουμε ακόμα λοιπόν το πουλέν μου![]()
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Χαχα να σαι καλά φίλε, αλλά τι να τον κάνετε? Μας νικατε και χωρις αυτόν, λολ. Αφήστε και κανέναν όμως γιατί μέχρι στιγμής στο απο κει τοπικ έχετε καβατζωσει Μιλουτινοφ, Γκριγκονις, Μπεικον και Γκιλ και μας έχετε αφήσει να τσακωνομαστε για τον Ρουμπιτ και τον Μιτρου Λογκfotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τρί Ιουν 14, 2022 11:22 pmαδερφε σε εκτιμω ειλκρινα αλλα ασε τον γκιλλ κατω ειναι δικος μας λεμεεεε ειναι το ιδανικο φιτ μεταξυ παπανικολαου και βεζενκοφ κι ειναι και βαφτησιμιος του μπαρτζωκα (λεμε τωρα )JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιουν 14, 2022 2:18 amΟ Hervey μου φαίνεται εξαιρετική περίπτωση, σίγουρα αναβάθμιση σε σχεση με τον Okaro, καλυτερος επιθετικα αλλα και σε ριμπαουντ. Το πρόβλημα του είναι πως είναι πολύ σοφτ αμυντικα, αλλά οκ δεν μπορούμε να τα χουμε ολα. Παντως απο Ρουμπιτ πχ που είπε o basket72 εγω τον προτιμώ, κυρίως λόγω ηλικίας και προοπτικής. Ο Ρουμπιτ αποκλείεται να κάνει 2η τοσο καλή χρονιά σε αυτή τη φάση της καριέρας του σε αντίθεση με τον Χερβει που θα κοιτάξει να σώσει τη φετινή χρονιά - πισωγύρισμα - του χρονου, ακομα και σε ομαδα χαμηλότερης ποιότητας για να έχει καλό ρόλο.
Για Heurtel δεν καίγομαι κι ολας να πω την αλήθεια, ειδικά σε περίπτωση παραμονής Nedovic, θα ταν απαγορευτικό να ρθει κι ο Γάλλος. Οπως είπα προηγουμένως όμως αν τον πλαισιωσουμε με εναν Weiler Babb κατι γίνεται.
Κοιτούσα τους 10 παιχτες που έγραψε το eurohoops πως παίζει να ρθουν Ευρώπη φετος. Καταρχάς να πω μακάρι ανεξαρτήτως της ομαδας που θα επιλέξουν, θα ομορφύνουν το εδω μπασκετ όπως και να χει. Αλλα για εμάς ιδανικά θα ήθελα τον Λουντμπερκ ως αντι-Νεντοβιτς που είχε ακουστεί κάποια στιγμή πριν κάνει μπαμ με τη Τσσκα αλλα σε πιο εφικτες λύσεις μαρεσει κι ο Αρκιντιακονο για ασοδυο, για τον οποίο μάλιστα φώναζα το καλοκαίρι πως πρέπει να τον πάρουμε...
Αλλου ήθελα να καταλήξω όμως, για τη θέση 4. Δεν νομίζω πως υπάρχει καλύτερος παιχτης σε αυτή τη θέση ελεύθερος και με τιμή κάτω από 1 εκατ από τη καψούρα τον Anthony Gill. Πραγματικά μακάρι να γίνει κανα τρελο και να ρθει! Θα κανε τέλειο διδυμο με Παπατζον!
ΥΓ. Ο Radebaugh δεν νομίζω να παει στη Μαλαγα όπως γράφτηκε, καθώς στην Ουνικαχα ανακοίνωσαν σήμερα τον Περι για βασικο ασο. Ίσως το προλαβαίνουμε ακόμα λοιπόν το πουλέν μου![]()
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
φιλε απο ολους αυτους πρωτα θελω γκιλ και μετα μιλου λογω αγαπης στο παληκαρι αν ερθουν αυτοι οι δυο και μεινει ο τρελλοντορσευ γκριγκονις και μπεικον δεν με απασχολουν καθολου αληθεια στο λεω κι ας με βγαλουν τρελλο η ασχετοJohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιουν 14, 2022 11:27 pmΧαχα να σαι καλά φίλε, αλλά τι να τον κάνετε? Μας νικατε και χωρις αυτόν, λολ. Αφήστε και κανέναν όμως γιατί μέχρι στιγμής στο απο κει τοπικ έχετε καβατζωσει Μιλουτινοφ, Γκριγκονις, Μπεικον και Γκιλ και μας έχετε αφήσει να τσακωνομαστε για τον Ρουμπιτ και τον Μιτρου Λογκfotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τρί Ιουν 14, 2022 11:22 pm
αδερφε σε εκτιμω ειλκρινα αλλα ασε τον γκιλλ κατω ειναι δικος μας λεμεεεε ειναι το ιδανικο φιτ μεταξυ παπανικολαου και βεζενκοφ κι ειναι και βαφτησιμιος του μπαρτζωκα (λεμε τωρα ).
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- benchwarmer

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Προειδοποιήσεις:
0
Πραγματικά δεν ξέρω γιατί μερικοί εστιάζετε το πρόβλημα του Παναθηναϊκού στον Παπαγιάννη. Είναι από τους καλύτερους ψηλούς στην Ευρώπη για αυτό που είναι. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπήρχε πέρυσι και φέτος κάποιος πίσω από αυτόν με τα αντίθετα χαρακτηριστικά που να τον συμπληρώνει. Εκεί θα πρέπει να στοχεύσει ο Παναθηναϊκός στο 5, σε έναν παίκτη στυλ Hunter πχ, ή ακόμα και στον ίδιο τον Hunter και ας είναι 36.
Για το 4 θα πρέπει να πέσει περισσότερο χρήμα και να έρθει ένας παίκτης του εκατομμυρίου, που θα παίζει 30 λεπτά κάθε βράδυ (στην Ευρωλίγκα). O Gill πχ που είδα να γράφεται πιο πάνω, είναι εξαιρετική περίπτωση, με το όποιο ρίσκο βέβαια που υπάρχει σε περιπτώσεις επιστροφής από ΝΒΑ. Πίσω του, ας στηριχτούν ο Χουγκάζ και ο Μαντζούκας. Χωρίς τον Κασελάκη, που είναι φυσικά πολύ τίμιος, αλλά στην φάση που είναι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κοιτάξει μπροστά, και να βγάλει κάποιον παίκτη με περισσότερο επιθετικό ταλέντο.
Το ερώτημα βέβαια είναι ποιος θα πάρει αυτές τις αποφάσεις και τις επιλογές. Ο Βόβορας? Ο Πεδουλάκης? Κάποιος άλλος νέος προπονητής? Γιατί νομίζω πως οι διαθέσιμοι προπονητές που θα κάτσουν να κουβεντιάσουν το πλάνο της ομάδας με τον (όποιον) τεχνικό διευθυντή τύπου Πεδουλάκη (δηλαδή κάποιον σχεδόν ενεργό προπονητή και αυτός, και όχι τεχνοκράτη) είναι πολύ μετρημένοι στα δάχτυλα.
Για το 4 θα πρέπει να πέσει περισσότερο χρήμα και να έρθει ένας παίκτης του εκατομμυρίου, που θα παίζει 30 λεπτά κάθε βράδυ (στην Ευρωλίγκα). O Gill πχ που είδα να γράφεται πιο πάνω, είναι εξαιρετική περίπτωση, με το όποιο ρίσκο βέβαια που υπάρχει σε περιπτώσεις επιστροφής από ΝΒΑ. Πίσω του, ας στηριχτούν ο Χουγκάζ και ο Μαντζούκας. Χωρίς τον Κασελάκη, που είναι φυσικά πολύ τίμιος, αλλά στην φάση που είναι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κοιτάξει μπροστά, και να βγάλει κάποιον παίκτη με περισσότερο επιθετικό ταλέντο.
Το ερώτημα βέβαια είναι ποιος θα πάρει αυτές τις αποφάσεις και τις επιλογές. Ο Βόβορας? Ο Πεδουλάκης? Κάποιος άλλος νέος προπονητής? Γιατί νομίζω πως οι διαθέσιμοι προπονητές που θα κάτσουν να κουβεντιάσουν το πλάνο της ομάδας με τον (όποιον) τεχνικό διευθυντή τύπου Πεδουλάκη (δηλαδή κάποιον σχεδόν ενεργό προπονητή και αυτός, και όχι τεχνοκράτη) είναι πολύ μετρημένοι στα δάχτυλα.
-
tarp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
0
Διαφωνώ τα πολλά λεφτά ο ΠΑΟ θα πρέπει να τα δώσει για τα γκάρντ κι ας πάρει έναν 4άρι στα 500 με 600 χιλ.benchwarmer έγραψε: ↑Τετ Ιουν 15, 2022 10:53 amΠραγματικά δεν ξέρω γιατί μερικοί εστιάζετε το πρόβλημα του Παναθηναϊκού στον Παπαγιάννη. Είναι από τους καλύτερους ψηλούς στην Ευρώπη για αυτό που είναι. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπήρχε πέρυσι και φέτος κάποιος πίσω από αυτόν με τα αντίθετα χαρακτηριστικά που να τον συμπληρώνει. Εκεί θα πρέπει να στοχεύσει ο Παναθηναϊκός στο 5, σε έναν παίκτη στυλ Hunter πχ, ή ακόμα και στον ίδιο τον Hunter και ας είναι 36.
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Ξέρετε τι με χαλάει? Οτι σκέφτομαι πως θα μαστε πολυ καλα αν πάρουμε ένα βασικο 4αρι στυλ Χερβει ή Ρουμπιτ.. και στο μεταξυ τον Χερβει θα μπορούσαμε να τον πάρουμε κι από πέρσι αν του δίναμε τα χρήματα του Οκαρο +αυτα που πήρε ο Φλοιντ και τον Ρουμπιτ (ακομα χειρότερα) με τα λεφτα του Εβανς, ηταν ελεύθερος οταν κλείσαμε τον Τζέρεμι...
Ιδανικό καλοκαιρινό σενάριο πάντως για μένα θα ναι όντως η κίνηση για Τρινκερι + Μπαεζι και να φέρναν μαζι τους πακέτο από Γερμανία τους Ρουμπιτ και Γουειλερ Μπαμπ.
Ροστερακι :
Babb(1/2/3) - Lee
Nedovic - Macon - Kalaitzakis
Papapetrou - Howard(3/4)
Rubit - Matzoukas - Chougkaz
Papagiannis - Bolomboy(5/4)
Και επιπλέον ίσως Κασελακη και Καββαδα.
*Διευκρινίζω πως θέλω να φυγει τουλάχιστον ένας εκ των Νεντο και Μεικον (με προτίμηση στον σερβο - για να φυγει) αλλα δεν ξέρω αν υπάρχουν πιθανότητες για κάτι τέτοιο. Το παραπάνω ροστερ πάντως μου φαίνεται αρκετά ρεαλιστικό ανεξαρτήτως κοουτς, με λιγο πιο αυξημένο μπατζετ σε σχεση με το φετινό.
Ιδανικό καλοκαιρινό σενάριο πάντως για μένα θα ναι όντως η κίνηση για Τρινκερι + Μπαεζι και να φέρναν μαζι τους πακέτο από Γερμανία τους Ρουμπιτ και Γουειλερ Μπαμπ.
Ροστερακι :
Babb(1/2/3) - Lee
Nedovic - Macon - Kalaitzakis
Papapetrou - Howard(3/4)
Rubit - Matzoukas - Chougkaz
Papagiannis - Bolomboy(5/4)
Και επιπλέον ίσως Κασελακη και Καββαδα.
*Διευκρινίζω πως θέλω να φυγει τουλάχιστον ένας εκ των Νεντο και Μεικον (με προτίμηση στον σερβο - για να φυγει) αλλα δεν ξέρω αν υπάρχουν πιθανότητες για κάτι τέτοιο. Το παραπάνω ροστερ πάντως μου φαίνεται αρκετά ρεαλιστικό ανεξαρτήτως κοουτς, με λιγο πιο αυξημένο μπατζετ σε σχεση με το φετινό.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο