JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιουν 14, 2022 2:18 am
Ο Hervey μου φαίνεται εξαιρετική περίπτωση, σίγουρα αναβάθμιση σε σχεση με τον Okaro, καλυτερος επιθετικα αλλα και σε ριμπαουντ. Το πρόβλημα του είναι πως είναι πολύ σοφτ αμυντικα, αλλά οκ δεν μπορούμε να τα χουμε ολα. Παντως απο Ρουμπιτ πχ που είπε o basket72 εγω τον προτιμώ, κυρίως λόγω ηλικίας και προοπτικής. Ο Ρουμπιτ αποκλείεται να κάνει 2η τοσο καλή χρονιά σε αυτή τη φάση της καριέρας του σε αντίθεση με τον Χερβει που θα κοιτάξει να σώσει τη φετινή χρονιά - πισωγύρισμα - του χρονου, ακομα και σε ομαδα χαμηλότερης ποιότητας για να έχει καλό ρόλο.
Για Heurtel δεν καίγομαι κι ολας να πω την αλήθεια, ειδικά σε περίπτωση παραμονής Nedovic, θα ταν απαγορευτικό να ρθει κι ο Γάλλος. Οπως είπα προηγουμένως όμως αν τον πλαισιωσουμε με εναν Weiler Babb κατι γίνεται.
Κοιτούσα τους 10 παιχτες που έγραψε το eurohoops πως παίζει να ρθουν Ευρώπη φετος. Καταρχάς να πω μακάρι ανεξαρτήτως της ομαδας που θα επιλέξουν, θα ομορφύνουν το εδω μπασκετ όπως και να χει. Αλλα για εμάς ιδανικά θα ήθελα τον Λουντμπερκ ως αντι-Νεντοβιτς που είχε ακουστεί κάποια στιγμή πριν κάνει μπαμ με τη Τσσκα αλλα σε πιο εφικτες λύσεις μαρεσει κι ο Αρκιντιακονο για ασοδυο, για τον οποίο μάλιστα φώναζα το καλοκαίρι πως πρέπει να τον πάρουμε...
Αλλου ήθελα να καταλήξω όμως, για τη θέση 4. Δεν νομίζω πως υπάρχει καλύτερος παιχτης σε αυτή τη θέση ελεύθερος και με τιμή κάτω από 1 εκατ από τη καψούρα τον Anthony Gill. Πραγματικά μακάρι να γίνει κανα τρελο και να ρθει! Θα κανε τέλειο διδυμο με Παπατζον!
Λυπαμε που στο λεω, αλλα αυτη την στιγμη το 90% των παιχτων που θελεις δεν θα ερχοντουσαν στον Παναθηναικο ειτε για το στατους της ομαδας ειτε για οικονομικους λογους.
Αν δεν αλλαξει κατι δραματικα διοικητικα, θα πατε παλι σε παιχτες ειτε εμπειρους (Wolters, Hunter πχ), ειτε δευτερου επιπεδου γιουρολιγκ ( Rubit, Babb) , ειτε Γιουροκαπ (Hervey που σ αρεσει κιολας ), ειτε παιχτες στοιχηματα (Perry style) .
Για να αλλαξει αυτο , θες αλλο προπονητικο τιμ, διοικηση που να πληρωνει και παλι δεν εισαι σιγουρος, γιατι θα χρειαστει να πεισεις τους παιχτες πως η ομαδα θα εχει στοχους που τωρα δεν δειχνει πως μπορει, οχι να πετυχει, να διεκδικησει καν.
Βεβαια μεταγραφικη περιοδο ερχετε και τα ονειρα δεν απαγορευονται, αλλα νομιζω πως τρεχει πολυ το μυαλο σου.
Μητρου Λονγκ τον θελει η Αρμανι, Ονουοκου η Μακαμπι αν και εχει ακουστει και η Φενερ.
Ο Babb ειναι μια καλη λυση, αλλα δεν ξερω ακομα και τωρα να θα προτιμουσε να φυγει απο την Μπαγερν για τον Παναθηναικο. Πιστευω πως ο Τρινκερι δυσκολα θα αφησει τον επιδραστικοτερο παιχτη της αμυνας του να φυγει χωρις μαχη. Για παραπανω ομαδες δεν νομιζω να βρει ευκολα ( αντε τιποτα σε Μακαμπι και εδω) αλλα και παλι δεν ξερω γιατι θα διαλεγε ο αμερικανος να αλλαξει την σιγουρια της Μπαγερν για τον σημερινο Παναθηναικο . Δεν ειμαι σιγουρος καν πως μπορει ο Παναθηναικος ειτε να τον πληρωσει καλυτερα ειτε να του προσφερει ρολο βασικου των 25 λεπτων.