Άρης - Νέα και Μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιουν 03, 2026 6:25 pm

big_lebowski έγραψε:
Τετ Ιουν 03, 2026 4:54 pm
Έκλεισε λένε
Εμένα μου κάνει εντύπωση που άφησε τη euroleague παντως ( με κάθε σεβασμό για τον Αρη)

Αν μη τι άλλο θα έχουμε πρωτάθλημα του χρονου
Μπασκετικό κοινό ακόμα και αν δεν φτάνει σε αριθμους (πλέον) τους 2 αιώνιους, ιστορία και πρόκληση να τον επαναφέρει στις παλιές του δόξες, μια όμορφη πόλη, μάλλον καλό οικονομικό πλάνο και ένας ιδιοκτήτης που δεν θα ασκεί μεγάλη πίεση, το αντίπαλον δέος ο ΠΑΟΚ. Εμένα δεν μου φαίνεται παράλογη η επιλογή του.

Άβαταρ μέλους
GK_23

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Τετ Ιουν 03, 2026 6:32 pm

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Ιουν 03, 2026 6:35 pm

ειχε φερει τον ζοτς?

Άβαταρ μέλους
GK_23

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Τετ Ιουν 03, 2026 6:37 pm

shaq7 έγραψε:
ειχε φερει τον ζοτς?
Αναφέρεται στην μετακίνηση του Σπανούλη από ΠΑΟ σε ΟΣΦΠ, τον Ιούλιο του 2010.

Ουσιαστικά το post του Misko ανακοινώνει τη συμφωνία του Άρη με τον Σπανούλη.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Ιουν 03, 2026 6:40 pm

GK_23 έγραψε:
Τετ Ιουν 03, 2026 6:37 pm
shaq7 έγραψε:
ειχε φερει τον ζοτς?
Αναφέρεται στην μετακίνηση του Σπανούλη από ΠΑΟ σε ΟΣΦΠ, τον Ιούλιο του 2010.

Ουσιαστικά το post του Misko ανακοινώνει τη συμφωνία του Άρη με τον Σπανούλη.
πω απιστευτο οτι εχουν περασει 16χρ απο τοτε

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιουν 03, 2026 7:25 pm

:bblove:
τουλουμπα έγραψε:
Τετ Ιουν 03, 2026 5:40 pm
πολυ μεγαλη κινηση απτον αρη αν τελικα τον υπογραψει

ακατανοητη κινηση απτον σπανουλη κατα την γνωμη μου
ο μονος λογος που μπορω να φανταστω ειναι να θελει η οικογενεια του να μενει στην ελλαδα
Ειναι σοβαρος λογος. Ενας αλλος λογος ειναι οτι θελει να κανει ζημιες στους μεγαλους, να χωθει αν μπορει αναμεσα. Δεν εχει κατι να χασει. Μονο να κερδισει στον Αρη. Η συμμετοχη στην Ευρωλιγκα ο μεγαλος στοχος. Μακαρι να μην ειναι φωτοβολιδα και να ξανακαθιερωθει ο Αρης στα μεγαλα σαλονια. Οι σωστες κινησεις γινονται παντως.

Ο Σπανουλης ειναι νικητης. Θα εμφυσισει το πνευμα στους παιχτες, οποιοι κι αν ειναι αυτοι.
Γιατι λιγοι θα μεινουν απο τη φετινη ομαδα...

Σαν αρχη, δε θα μπορουσε να κανει καλυτερη ο Αρης. Η κινηση αυτη ειναι κινηση χτισιματος μεγαλης ομαδας. :bblove:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος qspock την Τετ Ιουν 03, 2026 7:28 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Ιουν 03, 2026 7:27 pm

Η μόνη λογική για τον Σπανούλη και κυρίως για τον Μίσκο είναι αν ο Άρης του έχει παρουσιάσει πλάνο σαν της Χάποελ πέρσι ή της Παρτίζαν πιο παλιά.

Δηλαδή πανάκριβο για Eurocup μπάτζετ ώστε σε 1-2 χρόνια να είναι Ευρωλίγκα και μετά καθιέρωση εκεί.

Μακάρι να ισχύει αυτό.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Ιουν 03, 2026 7:31 pm

Πολυ ευχαριστο νεο, μακαρι ο Αρης και ο Παοκ συντομα να ειναι διεκδικητες τιτλου,και να μην ειναι φουσκα οι επενδυσεις που γινονται.Βαρεθηκα το διπολο Παναθηναικο Ολυμπιακο καθε χρονο.

Άβαταρ μέλους
benchwarmer

Captain
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench

Τετ Ιουν 03, 2026 7:37 pm

Τα συν και τα πλην τα έχετε αναφέρει, απλά βέβαια να πω και ότι κάτι που μπορεί για κάποιον να είναι "πλην", μπορεί για τον ίδιο τον Σπανούλη να είναι "συν".

Σίγουρα ότι θα είναι στην Ελλάδα είναι το μεγαλύτερο συν. Αλλά από εκεί και πέρα, είμαστε σίγουροι ότι το να πάει σε μία τυχαία ομάδα Ευρωλίγκας θα ήταν καλύτερη επιλογή από μια ομάδα με νέο επενδυτή και (από ότι φαίνεται) κάποιο μακροχρόνιο πλάνο να βρεθεί και αυτή στην Ευρωλίγκα?

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Τετ Ιουν 03, 2026 7:37 pm

Ανακοινώθηκε!

BillyPao

champion
Reactions:

Τετ Ιουν 03, 2026 7:42 pm

j-kidd13 έγραψε:
Πολυ ευχαριστο νεο, μακαρι ο Αρης και ο Παοκ συντομα να ειναι διεκδικητες τιτλου,και να μην ειναι φουσκα οι επενδυσεις που γινονται.Βαρεθηκα το διπολο Παναθηναικο Ολυμπιακο καθε χρονο.
Αυτό είναι το πιο σημαντικό, ότι ανεβαίνει σε ποιότητα και ανταγωνιστικότητα το πρωτάθλημα. Λογικά θα έχουμε το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων 15-20 ετών. Προσωπικά έχω μεγάλη περιέργεια και προσμονή για τις μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνουν ο Άρης και ο ΠΑΟΚ. Και άλλες ομάδες πάντως θα ανεβάσουν τα μπάτζετ τους και θα παρουσιαστούν ενισχυμένες, ο Κολοσσός για παράδειγμα θα ανεβάσει σημαντικά τον προϋπολογισμό του.

Kwstantino

Reactions:

Τετ Ιουν 03, 2026 7:46 pm

Τεράστιο προπονητικο πισωγύρισμα για τον Σπανούλη.Αν το δει κανείς καθαρά με βάση το στάτους των διοργανώσεων, το να πηγαίνεις από μια ομάδα Final Four της Euroleague (Μονακό) σε μια ομάδα που δεν αγωνίζεται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, μοιάζει με υποβιβασμό και ανθρωπο χωρις φιλοδοξιες.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

BillyPao έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:
Αυτό είναι το πιο σημαντικό, ότι ανεβαίνει σε ποιότητα και ανταγωνιστικότητα το πρωτάθλημα. Λογικά θα έχουμε το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων 15-20 ετών. Προσωπικά έχω μεγάλη περιέργεια και προσμονή για τις μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνουν ο Άρης και ο ΠΑΟΚ. Και άλλες ομάδες πάντως θα ανεβάσουν τα μπάτζετ τους και θα παρουσιαστούν ενισχυμένες, ο Κολοσσός για παράδειγμα θα ανεβάσει σημαντικά τον προϋπολογισμό του.
Και εγώ είμαι περιεργος να δω τι κινησεις θα κανουν.
Τα μπατζετ που ακούγονται προμηνύουν παίκτες πού άνετα θα είχαν θέση βασικών σε παο οσφπ

BillyPao

champion
Reactions:

Τετ Ιουν 03, 2026 7:52 pm

j-kidd13 έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Και εγώ είμαι περιεργος να δω τι κινησεις θα κανουν.
Τα μπατζετ που ακούγονται προμηνύουν παίκτες πού άνετα θα είχαν θέση βασικών σε παο οσφπ
Ναι, με 10.000.000 μπάτζετ (νομίζω ότι θα έχουν παρόμοιο μπάτζετ και οι 2 ομάδες), μπορούν να έρθουν "πανωραφάτοι" παίκτες. Καλοί παίκτες EuroCup αλλά και παίκτες Ευρωλίγκας. Ήδη ο ΠΑΟΚ "έκλεισε" τον Αλεξάντερ της Τουρκ Τέλεκομ, πέρα από τα υπόλοιπα ονόματα που έχουν ακουστεί.

Kwstantino

Reactions:

Τετ Ιουν 03, 2026 7:54 pm

Ο ο Άρης έχει φτιάξει ήδη τον ελληνικό κορμό του με Έλληνες Β διαλογής,αν δεν παρει ξενους απο το πανω ραφι βλεπω απατο το εγχειρημα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Άρης”