Μπασκετικό κοινό ακόμα και αν δεν φτάνει σε αριθμους (πλέον) τους 2 αιώνιους, ιστορία και πρόκληση να τον επαναφέρει στις παλιές του δόξες, μια όμορφη πόλη, μάλλον καλό οικονομικό πλάνο και ένας ιδιοκτήτης που δεν θα ασκεί μεγάλη πίεση, το αντίπαλον δέος ο ΠΑΟΚ. Εμένα δεν μου φαίνεται παράλογη η επιλογή του.big_lebowski έγραψε: ↑Τετ Ιουν 03, 2026 4:54 pmΈκλεισε λένε
Εμένα μου κάνει εντύπωση που άφησε τη euroleague παντως ( με κάθε σεβασμό για τον Αρη)
Αν μη τι άλλο θα έχουμε πρωτάθλημα του χρονου
Άρης - Νέα και Μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ειναι σοβαρος λογος. Ενας αλλος λογος ειναι οτι θελει να κανει ζημιες στους μεγαλους, να χωθει αν μπορει αναμεσα. Δεν εχει κατι να χασει. Μονο να κερδισει στον Αρη. Η συμμετοχη στην Ευρωλιγκα ο μεγαλος στοχος. Μακαρι να μην ειναι φωτοβολιδα και να ξανακαθιερωθει ο Αρης στα μεγαλα σαλονια. Οι σωστες κινησεις γινονται παντως.
Ο Σπανουλης ειναι νικητης. Θα εμφυσισει το πνευμα στους παιχτες, οποιοι κι αν ειναι αυτοι.
Γιατι λιγοι θα μεινουν απο τη φετινη ομαδα...
Σαν αρχη, δε θα μπορουσε να κανει καλυτερη ο Αρης. Η κινηση αυτη ειναι κινηση χτισιματος μεγαλης ομαδας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος qspock την Τετ Ιουν 03, 2026 7:28 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- benchwarmer

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Προειδοποιήσεις:
0
Τα συν και τα πλην τα έχετε αναφέρει, απλά βέβαια να πω και ότι κάτι που μπορεί για κάποιον να είναι "πλην", μπορεί για τον ίδιο τον Σπανούλη να είναι "συν".
Σίγουρα ότι θα είναι στην Ελλάδα είναι το μεγαλύτερο συν. Αλλά από εκεί και πέρα, είμαστε σίγουροι ότι το να πάει σε μία τυχαία ομάδα Ευρωλίγκας θα ήταν καλύτερη επιλογή από μια ομάδα με νέο επενδυτή και (από ότι φαίνεται) κάποιο μακροχρόνιο πλάνο να βρεθεί και αυτή στην Ευρωλίγκα?
Σίγουρα ότι θα είναι στην Ελλάδα είναι το μεγαλύτερο συν. Αλλά από εκεί και πέρα, είμαστε σίγουροι ότι το να πάει σε μία τυχαία ομάδα Ευρωλίγκας θα ήταν καλύτερη επιλογή από μια ομάδα με νέο επενδυτή και (από ότι φαίνεται) κάποιο μακροχρόνιο πλάνο να βρεθεί και αυτή στην Ευρωλίγκα?
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Αυτό είναι το πιο σημαντικό, ότι ανεβαίνει σε ποιότητα και ανταγωνιστικότητα το πρωτάθλημα. Λογικά θα έχουμε το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων 15-20 ετών. Προσωπικά έχω μεγάλη περιέργεια και προσμονή για τις μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνουν ο Άρης και ο ΠΑΟΚ. Και άλλες ομάδες πάντως θα ανεβάσουν τα μπάτζετ τους και θα παρουσιαστούν ενισχυμένες, ο Κολοσσός για παράδειγμα θα ανεβάσει σημαντικά τον προϋπολογισμό του.
-
Kwstantino

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Και εγώ είμαι περιεργος να δω τι κινησεις θα κανουν.BillyPao έγραψε: ↑Τετ Ιουν 03, 2026 7:42 pmΑυτό είναι το πιο σημαντικό, ότι ανεβαίνει σε ποιότητα και ανταγωνιστικότητα το πρωτάθλημα. Λογικά θα έχουμε το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων 15-20 ετών. Προσωπικά έχω μεγάλη περιέργεια και προσμονή για τις μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνουν ο Άρης και ο ΠΑΟΚ. Και άλλες ομάδες πάντως θα ανεβάσουν τα μπάτζετ τους και θα παρουσιαστούν ενισχυμένες, ο Κολοσσός για παράδειγμα θα ανεβάσει σημαντικά τον προϋπολογισμό του.
Τα μπατζετ που ακούγονται προμηνύουν παίκτες πού άνετα θα είχαν θέση βασικών σε παο οσφπ
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ναι, με 10.000.000 μπάτζετ (νομίζω ότι θα έχουν παρόμοιο μπάτζετ και οι 2 ομάδες), μπορούν να έρθουν "πανωραφάτοι" παίκτες. Καλοί παίκτες EuroCup αλλά και παίκτες Ευρωλίγκας. Ήδη ο ΠΑΟΚ "έκλεισε" τον Αλεξάντερ της Τουρκ Τέλεκομ, πέρα από τα υπόλοιπα ονόματα που έχουν ακουστεί.j-kidd13 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 03, 2026 7:46 pmΚαι εγώ είμαι περιεργος να δω τι κινησεις θα κανουν.BillyPao έγραψε: ↑Τετ Ιουν 03, 2026 7:42 pm
Αυτό είναι το πιο σημαντικό, ότι ανεβαίνει σε ποιότητα και ανταγωνιστικότητα το πρωτάθλημα. Λογικά θα έχουμε το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων 15-20 ετών. Προσωπικά έχω μεγάλη περιέργεια και προσμονή για τις μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνουν ο Άρης και ο ΠΑΟΚ. Και άλλες ομάδες πάντως θα ανεβάσουν τα μπάτζετ τους και θα παρουσιαστούν ενισχυμένες, ο Κολοσσός για παράδειγμα θα ανεβάσει σημαντικά τον προϋπολογισμό του.
Τα μπατζετ που ακούγονται προμηνύουν παίκτες πού άνετα θα είχαν θέση βασικών σε παο οσφπ
-
Kwstantino

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο