2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Arkoudiarhs 7

senior
Reactions: 162
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιούλ 09, 2023 4:08 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 09, 2023 4:01 pm
Ο μιροτιτς παει η μονακο η ερυθρο λενε.. καλα κρασια θα πω εγω..

Μιας και ειμαστε στο τοπικ μεταγραφες και προτασεις για να πουμε ποιος θα μπορουσε να ερθει απο ευρωπη που θα μπορουσε να μας παει στο περσινο επιπεδο..Να θυμησω οτι χασαμε το 50% του firepower μας με φυγη σλουκα βεζε..

Οποιος σκεφτει να γραψει σικμα ας κοπει μονος του :roofl:
Γκαλιναρι
τι οχι?χαχα
Και Φοντεκιο ξεχασα

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Arkoudiarhs 7 την Κυρ Ιούλ 09, 2023 4:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
pk13

euroleague
Reactions: 132
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιούλ 09, 2023 4:11 pm

shaq7 έγραψε:

Μιας και ειμαστε στο τοπικ μεταγραφες και προτασεις για να πουμε ποιος θα μπορουσε να ερθει απο ευρωπη που θα μπορουσε να μας παει στο περσινο επιπεδο..Να θυμησω οτι χασαμε το 50% του firepower μας με φυγη σλουκα βεζε..

Στο 4 δεν κυκλοφορεί πραγματικά τίποτα στην Ευρώπη που να κάνει διαφορα. Μονο rotational λυσεις τυπου Κορνελι. Σε 3-4 ισως μεινει ελεύθερος ο Καλινιτς απο Μπαρτσα αλλα καμια Σερβια θα καταληξει στο τέλος.

Απο nba η πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση ήταν ο Χουαντσο αλλά συμφώνησε με Μπαρτσα και οι Ισπανοί γενικά δεν έρχονται στα μέρη μας. Θα έχουμε χοντρό θέμα και εμείς και εσείς. Σε οτι ξεμείνει από nba λογικα θα καταλήξουμε.

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2046
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Κυρ Ιούλ 09, 2023 4:12 pm

SluckyLuke13 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 09, 2023 2:04 pm
Μιλάνε για πρόταση στον Μίροτιτς με λεφτά που αγγίζουν τα 8εκ για 2 χρόνια δηλαδή 4εκ άνα έτος. Έχει απασφαλίσει ο DPG. :shock:

Ποιος θα ματσάρει τέτοια προσφορά αν ισχύει;
Όλοι θυμόμαστε τι κατάφερε ο Ολυμπιακός όταν τα έκανε αυτά

Και πότε όντως έφτασε κορυφή

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1455
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Ιούλ 09, 2023 4:13 pm

Arkoudiarhs 7 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 09, 2023 4:08 pm
shaq7 έγραψε:

Γκαλιναρι
τι οχι?χαχα
χαχα αυτή η παιχτούρα δεν θα έρθει ακόμα Ευρώπη. Είχε έρθει Αρμάνι και έκανε πλακίτσα το 2012 που πήραμε το Ευρωπαικό με την απεργία στο nba. Είχε πει ότι στα γεράματα θα ήθελε να επιστρέψει. Βγάζει και τραυματισμούς. Ο Φουρνιέ είπε ότι θα ήθελε να παίξει Ολυμπιακό, αλλά και αυτός μικρός είναι ακόμα.

0
excelsior123

Reactions: 5
Αγαπημένος παίκτης: Walkup
Αγαπημένη ομάδα: Brooklyn-Nets
Αγαπημένη ομάδα: osfp

Κυρ Ιούλ 09, 2023 4:15 pm

Προτιμώ μια καλύτερη ομαδα παρά υπερβολές..
Πελάτες είχαμε και τον Μιροτιτς και όπως αποδείχτηκε πελάτης ήταν και ο Σλούκας..
Και Επιτέλους κούρασε ότι δεν ξαναβγαίνει Βεζενκοφ.. Όλα γίνονται στη πράξη και υπάρχουν καλοί παίχτες χωρίς τη τόσο υπερβολική αναγνωρισιμότητα... Περί κορμού και χημείας η ομάδα έχει με το υπάρχον ρόστερ και αποδείχτηκε πάλι ότι με την απώλεια Σλούκα όπως απώλεσε δεν ήταν κομμάτι του συλλόγου και που ξέρετε μπορεί όντως να στοίχησε σε ακόμη κάτι καλύτερο..

0
Άβαταρ μέλους
berry

allstar
Reactions: 1475
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic

Κυρ Ιούλ 09, 2023 4:16 pm

berry έγραψε:
Κυρ Ιούλ 09, 2023 3:24 pm
Αντε να το κάνω πιο Λιάνα Κανέλλη

Ή σε μας ή ερυθρο

Του παν ότι οι ερυθρολευκες ρίγες αδυνατίζουν και το δεσε

Σαν τον Οβελίξ ένα πράγμα
Και Αρμάνι και Μονακό να πάει πάλι μέσα πέφτω

Ρε λες να γίνω ινσαϊντερ ; Καλά το πάω

Βρήκα και όνομα

Ο Πυθίας

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1739
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich

Κυρ Ιούλ 09, 2023 4:17 pm

Όλοι φαντάζομαι θα θέλαμε να μείνει η ομάδα όπως πέρυσι. Παρ όλα αυτά δε σας έχει πιάσει και σας μια περίεργη προσμονή-περιέργεια για το πως θα ετοιμάσει τον Ολυμπιακό φέτος ο Μπαρτζωκας; Το είχε και και ο ίδιος ότι αν χάσουμε Βεζένκοφ θα πάμε σε τελείως διαφορετική προσέγγιση-μοντέλο. Γι αυτό δεν πιστεύω ότι τον ενδιαφέρον για Μιροτιτς είναι επειδή αντικαθιστά 1 προς 1 τον Βεζένκοφ αλλά γιατί κάπως θα τον έχει φανταστεί στο καινούριο σχέδιο του. Παιχταρα ο Μιροτιτς και closer που τον χρειαζόμαστε οπωσδήποτε αλλά μ αυτόν είμαστε πολύ ευάλωτοι στην άμυνα με αλλαγές. Θα έχουμε τρεις ψηλούς από τους οποίους και οι τρεις ουσιαστικά δεν μπορούν να ακολουθήσουν. Εγώ προτείνω αθλητικό τεσσάρι με τρίποντο από ΝΒΑ και έναν killer στο 3.
Επίσης πολλοί λένε ότι ο ΠΑΟ του χρόνου θα είναι καινουρια ομάδα και θα τους κάνουμε πλάκα στην αρχή.
Και ο Ολυμπιακός του χρόνου θα είναι καινουρια ομάδα. Ολοκαίνουρια, του κουτιού.

0
thory

euroleague
Reactions: 665

Κυρ Ιούλ 09, 2023 4:17 pm

Μια χαρά είναι οι κινήσεις του παο, καλοί ξένοι και ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε Έλληνες (ειδικά αν πάρει και Παπαπέτρου) το σημαντικότερο για την ομάδα του Παναθηναϊκού είναι ότι φτιάχνει ρόστερ πάνω κάτω στο στυλ που θέλει και είχε ο προπονητής του στην Εφές. Και μην τρελαθουμε τώρα εννοείται ότι ο σλουκας του αλλάζει επίπεδο.

0
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 640
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Κυρ Ιούλ 09, 2023 4:18 pm

qspock έγραψε:
Κυρ Ιούλ 09, 2023 4:03 pm
assistant77 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 09, 2023 3:58 pm
Δ) γι αυτούς που ρωτάνε γιατί ο ΔΠΓ ρίχνει φέτος τόσα φράγκα εγώ έμαθα ότι μες στο 23 άνοιξε η διαθήκη του Παύλου που είχε μέσα συγκεκριμένοος όρους...... Όποιος ξέρει περισσότερα ας διαφωτίσει....
Τι ορους? Εμπεριεχεται η ομαδα του ΠΑΟ στη διαθηκη?
Πχ να ειναι στο final four o ΠΑΟ αλλιως δεν θα παρει ο γιος τα χρηματα? Και ποιος θα τα παρει?

Τρελο μου ακουγεται...
Αν ισχύει, εγώ καταλαβαίνω ότι οι όροι είχαν να κάνουν με το πότε θα τα πάρει.
Πάνε μερικά χρόνια από το θάνατο του Παύλου.

0
Rice

senior
Reactions: 302

Εγώ δεν μπορώ να χωνέψω ότι δεν πήραν τον Dorsey όταν έγινε διαθέσιμος.

Τώρα που γνωρίζουμε περισσότερα πράγματα έχουμε ως δεδομένα ότι ο Σλούκας έχει θέμα με τον κοουτς εδώ και ένα χρόνο και ότι ο Dorsey έκανε επαφή με τον Ολυμπιακό αλλά ευγενικά τον απορρίψαμε για να μην διαταράξουμε τη χημεία της ομάδας.

Sorry αλλά ήταν τραγική επιλογή να μην φέρεις έναν εξαιρετικό παίχτη ενώ ήξερες ότι έχεις θέμα με το Σλούκα και όταν ο Κανααν είναι ανύπαρκτος μέχρι τότε.

Σε αντίστοιχη περίπτωση οταν έγινε διαθέσιμος ο Παπανικολάου τον πήραμε ενώ είχαμε Παπαπέτρου και Λοτζέσκι στη θέση του γιατί τέτοιους παίχτες με ελληνικό διαβατήριο δεν τους αφήνεις.

2
2 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rice την Κυρ Ιούλ 09, 2023 4:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
berry

allstar
Reactions: 1475
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic

Έχω και μια πληροφορία ότι ο πρόεδρος πριν τρέξει μαραθώνιο πάντα μα πάντα τρώει αμπελοφασουλα για να πάρει ενέργεια

Τυχαίο; τι άλλο θέλετε πέστε μου ειλικρινά

2
2 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1455
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Κυρ Ιούλ 09, 2023 4:20 pm

Ο Σλούκας είναι ο καλύτερος Έλληνας Ευρωλιγκάτος! Τεράστια μεταγραφή. Τώρα ίσως είναι ο καλύτερος γκαρντ μετά τον James στην Ευρώπη. Αλλά με 3 χαρτιά βρίσκεις καλύτερο αμερικάνο. Δεν θα δώσουμε προφανώς τόσα οπότε για να δούμε. Λογικά θα πάμε με στοιχήματα.

0
WeRuleThisLand

a1greece
Reactions: 465
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 5

Κυρ Ιούλ 09, 2023 4:22 pm

assistant77 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 09, 2023 3:58 pm
A) στα γκαρ ποσοτικά είμαστε πλήρεις.... Μας λείπει λίγη ποιότητα...... Ίσως και να ρίσκαρα με τον Πανγκος..... Με σωστή διαχείριση Μπαρτζωκα μπορεί να κάνει τη διαφορά μένοντας μακριά από τραυματισμους....

Β) για τη θέση του Βεζε το κυριότερο για μένα είναι να δίνει η ομαδα τα 2,5Μ......κι ο Μιροτιτς να μην έρθει βρίσκεις παιχταρά κι έχω εμπιστοσύνη στο μάτι του coach..... Το θέμα είναι μη μας πουν ότι αυτά τα λεφτά ήταν μόνο για Βεζε --Μιρό κι αφού δεν μπορέσαμε αυτούς ψάχνουμε 4αρι με 800k να μοιράζεται τη θέση με τον Πητερς.....

Γ) οποίους παιχταράδες και να πάρει ο Παο είναι δεδομένο ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα ψάχνεται..... Οπότε εγώ απλά ζητάω στην κλήρωση της EL να τους πετύχουμε μέχρι 8η--10η αγωνιστική..... Μια πεντάδα περσινών μας δε θα προλαβαίνουν να τη βλέπουν.....

Δ) γι αυτούς που ρωτάνε γιατί ο ΔΠΓ ρίχνει φέτος τόσα φράγκα εγώ έμαθα ότι μες στο 23 άνοιξε η διαθήκη του Παύλου που είχε μέσα συγκεκριμένοος όρους...... Όποιος ξέρει περισσότερα ας διαφωτίσει....
Εγώ διάβασα ότι βρήκε συμπαίχτη που σχετίζεται και με το γήπεδο και κάποια ονομασία χορηγία

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2046
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Κυρ Ιούλ 09, 2023 4:31 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 09, 2023 3:22 pm
δεν παει ουτε παο λεει..θα παει σε καναν ερυθρο με 2.5εκ και θα γελαμε..πλεον νομιζω μπορουμε να μιλαμε με βεβαιοτητα οτι φαγαμε το σανο του αιωνα απο τους δημοσιογραφους.. Για να χωνεψουμε το γκος αντι σλουκας μας λεγαν οτι ηρθε για να παιζουν μαζι και τα σχετικα.. για να χωνεψουμε του βεζενκοφ οτι παρακαλαει ο μιρο να ερθει και βαζει και απο την τσεπη..το μονο που μενει να τον αφησει η μπαρτσα.. Οχι που θα διναν οι αφοι 2,5εκ σε ξενο..

Τωρα λεει ο ιωαννου οτι δεν θα ματσαρουμε προσφορα πανω απο 3εκ..παιζει εντωμεταξυ η προταση μας αν υπαρχει να ειναι 2εκ βαρια βαρια :lol: Για να δουμε τι αλλο θα γινει αυτο το καλοκαιρι..
Από τους Αγγελοπούλους φάγαμε το σανό

Δεν ξέρω μόνο αν το έφαγε κι ο Μπαρτζώκας. Και επειδή είναι κοουτς με κοχονες, αν τον κρεμάσουν έτσι με τσιγγουνιες εγώ θα έφευγα

Μέχρι και ο ερυθρός σκάει δυομισαρια

Κι εμείς

Τι έγινε εκείνο που έβλεπε ..... τα άλλα τρένα να περνούν

Υπομονή μεν , αλλά νιώθω έντονα ότι έχει στραβωσει η φαση

1
1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5648
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Ιούλ 09, 2023 4:33 pm

Έχω αρχίσει να πιστεύω πως θα πάρουμε ολιντε και μπεντιλ και αυτό ήταν .. τέρμα απαισιόδοξο σενάριο αλλά για να δούμε .

1
1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”