2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
berry

allstar
Reactions: 1476
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιούλ 09, 2023 3:46 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 09, 2023 3:35 pm
Dedalos έγραψε:
Κυρ Ιούλ 09, 2023 3:34 pm

Σε κάθε περίπτωση αν το τεσσσαρι και ο αντισλουκας δεν είναι πολύ καλοί παικτες, ταβάνι μας θα είναι η οκτάδα.
Αυτό ακριβώς πιστεύω και εγώ! Πιο απλά δεν γίνεται να ειπωθεί!
Να σας πω κάτι άλλο εγώ

Που πιο απλά δεν γίνεται να ειπωθεί

Το ροστερ μας τα 2 τελευταία χρόνια ήταν βαριά για να μπούμε 8αδα

Και είδατε τι έγινε

Οπότε πάρτε το λίγο πιο αισιόδοξα και χαλαρώστε λιγουλακι για το καλό σας

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Ιούλ 09, 2023 3:50 pm

Δυστυχώς, βλέπω ότι πάρα πολλοί συμφουρομίτες είναι ΟΦΑ (όπου φυσάει άνεμος) και ευμετάβλητοι.
Και, ποιός μας είπε, ωρέ παιδιά, πως όποιον παίκτη γουστάρουμε θα τον έχουμε;
Καθίστε να δούμε τι θα γίνει τελικά με τον Μίροτιτς. Ο σοφός λαός λέει πως με τα λόγια χτίζω ανώγια και κατώγια.
Καθίστε να δούμε τι λεφτά δίνει (και αν δίνει) πράγματι ο Παναθηναϊκός.

0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1455
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Ιούλ 09, 2023 3:53 pm

berry έγραψε:
Κυρ Ιούλ 09, 2023 3:46 pm
TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 09, 2023 3:35 pm

Αυτό ακριβώς πιστεύω και εγώ! Πιο απλά δεν γίνεται να ειπωθεί!
Να σας πω κάτι άλλο εγώ

Που πιο απλά δεν γίνεται να ειπωθεί

Το ροστερ μας τα 2 τελευταία χρόνια ήταν βαριά για να μπούμε 8αδα

Και είδατε τι έγινε

Οπότε πάρτε το λίγο πιο αισιόδοξα και χαλαρώστε λιγουλακι για το καλό σας
Ο Σλούκι είναι παιχταράς το ξέραμε. Ο Βέζε έγινε ο καλύτερος παίχτης στην Ευρώπη από το πουθενά. Το ρόστερ ανέβηκε από μόνο του. Ο Μακίσικ ψήθηκε στο επίπεδο αυτό. Γουόκαπ μία πολύ βελτιωμένη έκδοση του Μάντζαρη. Λάρε έγινε τίμιος παίχτης αλλά τώρα πισωγύρισμα. Θα χρειαστεί πάλι να αναδείξουμε παίχτες για να μας τους πάρουν μετά? Δεν γίνεται να συμβαίνει συνεχώς. Στα κρίσιμα μετράνε οι προσωπικότητες. Αν δεν σκας λεφτά πρέπει να αναδείξεις παίχτες να επενδύσεις εκεί με σκοπό να αναδειχθούν. Δεν πήραμε αντί Λο, δεν πήραμε αντι Χάινς παρομοίου επιπέδου αλλά είχαμε τους αρχηγούς. Θα παίρναμε κιάλλα τρόπαια και δεν ξέρω αν ήταν από λάθος χειρισμούς των Αφών παλιότερα ή αυτό ήθελε και ο Αρχηγός. Η ομάδα ήταν στα πάνω της αυτά τα 2 χρόνια. Όλα δουλεύουν ρολόι και παίζουμε πιστεύω το καλύτερο μπάσκετ που παίξαμε εδώ και πολλά χρόνια απλά δεν είχαμε τους αρχηγούς στα καλά τους! Για να δούμε τι θα γίνει τώρα. Δύσκολα να βγάλουμε πάλι Βέζενκοφ.

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Ιούλ 09, 2023 3:54 pm

Dedalos έγραψε:
Κυρ Ιούλ 09, 2023 3:34 pm
Όπως ξαναεγραψα δεν έχω απαίτηση να ακολουθήσουν οι Αγγελόπουλοι στο σκορπισμα χρήματος
Έχω όμως την περιέργεια ,τι θα κάνουν, μαζί με τον προπονητή μετά και την απώλεια μιροτιτς.
Γιατί διαβάζω συνέχεια περί φιλοσοφίας και τεχνογνωσίας αλλά προς το παρών έχουμε θέμα
Όχι μόνο έχουν χάσει Σλούκα μιροτιτς(οκ φυσιολογικά). Έτρεξαν να ανανεώσουν και 2 μέτριους Αμερικανούς δεσμεύοντας τις αντίστοιχες θέσεις
Αντί για 2,5 στον σούπερ μιροτις ,θα μπορούσαμε να δώσουμε από 1,25 σε πολύ καλό 4-5 και πολύ καλό 4-3.Και ίσως να είναι και καλύτερη επιλογή αυτή. Αλλά έχοντας τρέξει να ανανεώσουν Πίτερς αυτοδεσμευτηκαν.
Με τα συμβόλαια κάναν Σλούκα θα μπορούσαν να είχαν πάρει τοπσον η άλλο παικταρα από ΝΒΑ.

Και ενώ συμφωνούμε όλοι ότι η συμπεριφορά Σλούκα ήταν κατάπτυστη αφού έπαιζε θέατρο έχοντας κλείσει μήνες πριν στον ΠΑΟ, η δικιά μας πλευρά έπρεπε να είναι προετοιμασμένη.
Αντίθετα δείχνουμε ότι αιφνιδιάστηκαν πλήρως. Επιβεβαίωση για αυτό το ότι δε κινηθικαμε για ρογκαβοπουλο
Σε κάθε περίπτωση αν το τεσσσαρι και ο αντισλουκας δεν είναι πολύ καλοί παικτες, ταβάνι μας θα είναι η οκτάδα.
Αποδέσμευσαν Μπολομπόι και Μπλακ, είχαν κατά νου ότι μπορεί να έφευγε ο Σάσα, οπότε αν αποδέσμευαν και Κάνααν, Πίτερς, θα άλλαζαν σχεδόν τη μισή ομάδα που ήταν σούπερ πετυχημένη.
Είπαμε, ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Απλώς κάνεις τις αναγκαίες προσθήκες.

0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 528

berry έγραψε:
Κυρ Ιούλ 09, 2023 3:26 pm
Ακόμα και πρωτοκλασάτα να μην πάρεις στο 4 και πάρεις πχ Μίκι κλπ

Και κάναν Νεϊπιερ για κόμπο ή κάναν ναναλι χιλιαρντ δεν παιζει να χεις πάλι ομαδαρα ;

Η σύγκριση με ΠΑΟ σας έχει αποπροσανατολισει
Eξαιρετικος και απαραδεκτα υποτιμημενος παιχτης ο Ναναλι.
Εχει ομως ανανεωσει με Παρτιζαν...

0
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar

Κυρ Ιούλ 09, 2023 3:55 pm

Μονον για Ολυμπιακο δεν ακουγεται πλεον ο Μιροτιτς. Ερυθρος, Παρτιζαν, Μονακο, ΠΑΟ...
Μια αλλη επιλογη ειναι οι αφοι να αφησουν την ομαδα ως εχει, και με τα λεφτα που θα εξοικονομηθουν απο τις ΜΗ μεταγραφες τα buy out και αυτα που δεν θα δοθουν σε Σλουκα-Βεζε, να κανουν κουμπαρα για του χρονου... Σε λιγο αυτο θα λεμε αν τελειωσουν οι επιλογες, οι οποιες πλεον δεν ειναι πολλες, ειδικα στα γκαρντ.

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος qspock την Κυρ Ιούλ 09, 2023 3:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Κυρ Ιούλ 09, 2023 3:58 pm

A) στα γκαρ ποσοτικά είμαστε πλήρεις.... Μας λείπει λίγη ποιότητα...... Ίσως και να ρίσκαρα με τον Πανγκος..... Με σωστή διαχείριση Μπαρτζωκα μπορεί να κάνει τη διαφορά μένοντας μακριά από τραυματισμους....

Β) για τη θέση του Βεζε το κυριότερο για μένα είναι να δίνει η ομαδα τα 2,5Μ......κι ο Μιροτιτς να μην έρθει βρίσκεις παιχταρά κι έχω εμπιστοσύνη στο μάτι του coach..... Το θέμα είναι μη μας πουν ότι αυτά τα λεφτά ήταν μόνο για Βεζε --Μιρό κι αφού δεν μπορέσαμε αυτούς ψάχνουμε 4αρι με 800k να μοιράζεται τη θέση με τον Πητερς.....

Γ) οποίους παιχταράδες και να πάρει ο Παο είναι δεδομένο ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα ψάχνεται..... Οπότε εγώ απλά ζητάω στην κλήρωση της EL να τους πετύχουμε μέχρι 8η--10η αγωνιστική..... Μια πεντάδα περσινών μας δε θα προλαβαίνουν να τη βλέπουν.....

Δ) γι αυτούς που ρωτάνε γιατί ο ΔΠΓ ρίχνει φέτος τόσα φράγκα εγώ έμαθα ότι μες στο 23 άνοιξε η διαθήκη του Παύλου που είχε μέσα συγκεκριμένοος όρους...... Όποιος ξέρει περισσότερα ας διαφωτίσει....

0
Arkoudiarhs 7

senior
Reactions: 162
Προειδοποιήσεις: 1

shtarkws έγραψε:
Κυρ Ιούλ 09, 2023 3:37 pm
+1 φάουλ αρκουδιαρης γιατί έχουμε πει αμέτρητες φορές ότι απαγορεύονται εκφράσεις τύπου τρακη
σορρυ παρασυρθηκα

4
4 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1176

Κυρ Ιούλ 09, 2023 4:00 pm

Κριμα δεν ηθελα να το πιστεψω αλλα ηταν τοσο σιγουροι για μιροτιτς οταν το ειπε και ο Ζερβας και το εγραψε και το eurohoops που το πιστεψα.

Πλεον εχουμε θεμα καθως με πιτερς μπλεξαμε εκτος και αν δεν τον κρατησουμε( νομιζω εχουμε μεχρι 14 ιουλιου). Θεωρω οτι μπορουμε να ειμαστε πολυ καλα μεσα απο την ομαδικη δουλεια. Αλλα για να γινει αυτο θελεις ακομη εναν γκαρντ σκορερ για την πρωτη πενταδα και 2 ισαξια τεσσαρια του 1-1.2 εκ. Αν δεν ερθει τελικα κλεινεις οτζελεγε κορνελυ και Μικι και εισαι πολυ καλα. Το θεμα ειναι οτι ενας ενας κλεινουν αλλου( οτζελεγε ειχε βγει οτι παει βαλενθια αλλα δεν εχει ανακοινωθει).

Ο παναθηναικος κανει πολυ βεβιασμενες και σπασμωδικες κινησεις. Ακομη δεν μου γεμιζει το ματι. Μια πενταδα με σλουκα, βιλντοζα, παπαπετρου Μιροτιτς και Λεσορ συγνωμη αλλα δεν την θεωρω καλυτερη απο γουοκαπ ντορσει παπανικολαου Οτζελεγε Μιλουτινοφ.

Το προβλημα μου δεν ειναι αν παει ο Μιροτιτς στον Παο, το προβλημα μου οτι παει στραφι το μπασκετ που παιξαμε περυσι. Καθως ο Μιροτιτς θα αντικαθιστουσε επαξια τον βεζενκοφ( δεν υπαρχει αλλος να το κανει). Ο σλουκας ηταν η παραφωνια του συστηματος( τον ηθελα να μεινει σαν τρελος σαν δικλειδα ασφαλειας οταν κολλαγε το συστημα)

Αν δεν θελουν να μπουν σε πληστιριασμο τοτε ας πανε να κλεισουν παικτες τωρα. Αν παρουν οτζελεγε και Κορνελυ και εναν αλλο αθλητικο 4 και διωξουν πιτερς θα ειμαστε μια χαρα. Μετα μπορεις να περιμενεις για γκαρντ καθως δεν υπαρχει κατι καλο στην Ευρωπη.

Δεν ξερω. Με επιασε μια απαισιοδοξια. Για τον Παο θα πω οτι πι κινησεις του δεν μου γεμιζουν το ματι γιατι γινονται με λαθος κινητρο: Σλουκας παιχταρα αλλα οχι να σε αλλαξει επιπεδο οπως λενε. Αυτο δεν το εκανε ποτε. Σε καποια κρισιμα παιχνιδια ναι μπορει να κανει τη διαφορα αλλα οχι μονος του να σε παει φαιναλ φορ. Ο λεσορ πραγματικα δεν μου λεει τιποτα. Την χρονια που εκανε περσι την θεωρω τυχαια οπως ο Ταιους παλαιοτερα με την Μακαμπι. Δεν ειναι ψηλος για το υψηλο επιπεδο. Μεχρι περσι βολοδερνε δεξια και αριστερα. Ο μητογλου μπορει να σου βγει αλλα δεν εχει παιξει ενα χρονο και με μιροτιτς ή τον καις ή καις Μαντζουκα. Εκτος και αν τον υπολογιζουν για πενταρι που εκει θα γελασω με τριαδα αντετοκουμπο και Μητογλου και Λεσορ
Το προβλημα μας δεν ειναι ο παναθηναικος ειναι οτι ο dpg ειναι τοσο ανισορροπος που περισσοτερο τον ενδιαφερει να στησει ομαδα παρα να την πει στους Αφους.

Ο βεζενκοφ για να θυμισω στους δυσπιστους πριν 3 χρονια εκανε καποια καλα παιχνιδια και λεγαμε ωραια ανεβηκε λιγο μηπωα βοηθησει πιαω απο τον 36αρη Πριντεζη.

Ο αταμαν δεν ειναι κανα τοτεμ προπονητικης τυπου Ζοτς. Ειναι περισσοτερο διαχειριστης προσωπικοτητων οπως ηταν ο γκερσον στη Μακαμπι( που δεν πετυχε πουθενα αλλου ετσι). Μισιτς και Λαρκιν δεν σου βγαινουν καθε μερα οπως ουτε σπανουλης Πριντεζης ουτε Διαμαντιδης Μπατιστ.

Ας ηρεμησουμε και να δουμε τι εχει στο μυαλο του ο κοουτς και σας το λεω ενω με εχει φαει η απαισιοδοξια απο χθες

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5648
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Ιούλ 09, 2023 4:01 pm

Ο μιροτιτς παει η μονακο η ερυθρο λενε.. καλα κρασια θα πω εγω..

Μιας και ειμαστε στο τοπικ μεταγραφες και προτασεις για να πουμε ποιος θα μπορουσε να ερθει απο ευρωπη που θα μπορουσε να μας παει στο περσινο επιπεδο..Να θυμησω οτι χασαμε το 50% του firepower μας με φυγη σλουκα βεζε..

Οποιος σκεφτει να γραψει σικμα ας κοπει μονος του :roofl:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar

Κυρ Ιούλ 09, 2023 4:03 pm

assistant77 έγραψε:
Δ) γι αυτούς που ρωτάνε γιατί ο ΔΠΓ ρίχνει φέτος τόσα φράγκα εγώ έμαθα ότι μες στο 23 άνοιξε η διαθήκη του Παύλου που είχε μέσα συγκεκριμένοος όρους...... Όποιος ξέρει περισσότερα ας διαφωτίσει....
Τι ορους? Εμπεριεχεται η ομαδα του ΠΑΟ στη διαθηκη?
Πχ να ειναι στο final four o ΠΑΟ αλλιως δεν θα παρει ο γιος τα χρηματα? Και ποιος θα τα παρει?

Τρελο μου ακουγεται...

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Κυρ Ιούλ 09, 2023 4:04 pm

qspock έγραψε:
berry έγραψε:
Κυρ Ιούλ 09, 2023 3:26 pm
Ακόμα και πρωτοκλασάτα να μην πάρεις στο 4 και πάρεις πχ Μίκι κλπ

Και κάναν Νεϊπιερ για κόμπο ή κάναν ναναλι χιλιαρντ δεν παιζει να χεις πάλι ομαδαρα ;

Η σύγκριση με ΠΑΟ σας έχει αποπροσανατολισει
Eξαιρετικος και απαραδεκτα υποτιμημενος παιχτης ο Ναναλι.
Εχει ομως ανανεωσει με Παρτιζαν...
Δεν το έχω δει κάπου αυτό, δεν νομίζω πως ισχύει.

0
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions: 950
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Κυρ Ιούλ 09, 2023 4:05 pm

Πως εχω στο νου μου εγω το ροστερ του ολυμπιακου

PG: Goss , Walkup
SG: Canaan, μεταγραφή, Λαρυ (κατα συνθήκη και στο άσο αν χρειαστεί)
SF: Mc Kissic, Παπ
PF: Mεταγραφή, Peters
C: Milutinov, Fall, Μεταγραφή (4/5αρι)

και Λουντζης 13ος παικτης

με Bold οι ξενοι, επομένως έχουμε ως τωρα 6 ξενους και 3 έλληνες,

με Ντορσει, Αγραβάνη και ξένο 4αρι κλείνει η ομάδα για την ευρώπη (οι 3 μεταγραφές). Και για την Ελλάδα θα μπορούσε να αποκτηθει ένας ακόμα έλληνας ψηλός πχ Τσαλμπούρης

ετσι ωστε να μην υπαρχει μεγαλη διαφορα στην ομαδα μεταξυ ευρωπης και ελλαδας (αν οι ξενοι ειναι απο 8 και πανω)

η γνωμη σας?

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1455
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Κυρ Ιούλ 09, 2023 4:06 pm

assistant77 έγραψε:
A) στα γκαρ ποσοτικά είμαστε πλήρεις.... Μας λείπει λίγη ποιότητα...... Ίσως και να ρίσκαρα με τον Πανγκος..... Με σωστή διαχείριση Μπαρτζωκα μπορεί να κάνει τη διαφορά μένοντας μακριά από τραυματισμους....

Β) για τη θέση του Βεζε το κυριότερο για μένα είναι να δίνει η ομαδα τα 2,5Μ......κι ο Μιροτιτς να μην έρθει βρίσκεις παιχταρά κι έχω εμπιστοσύνη στο μάτι του coach..... Το θέμα είναι μη μας πουν ότι αυτά τα λεφτά ήταν μόνο για Βεζε --Μιρό κι αφού δεν μπορέσαμε αυτούς ψάχνουμε 4αρι με 800k να μοιράζεται τη θέση με τον Πητερς.....

Γ) οποίους παιχταράδες και να πάρει ο Παο είναι δεδομένο ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα ψάχνεται..... Οπότε εγώ απλά ζητάω στην κλήρωση της EL να τους πετύχουμε μέχρι 8η--10η αγωνιστική..... Μια πεντάδα περσινών μας δε θα προλαβαίνουν να τη βλέπουν.....

α) Πάνγκος βγάζει πολλούς τραυματισμούς δεν νομίζω να μας κάνει ίσως είναι πλέον περίπτωση Ροτσέστι!
β)Με πολλά λεφτά μπορείς να βρεις και τεσσάρι με σωματικά προσόντα τρίποντο και σκληρή άμυνα από Αμέρικα.
γ)Αν δεν ενισχυθούμε θα έχουμε πρόβλημα μαζί τους. Χτίζουν καλή ομάδα με σοβαρούς παίχτες και προπονητή!
δ)Δεν είναι για αυτούς τόσο μεγάλα τα χρηματικά ποσά και οι Αγγελόπουλοι αν θέλουν συμβαδίζουν αλλά δεν νομίζω να το κάνουν.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2780
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Κυρ Ιούλ 09, 2023 4:07 pm

qspock έγραψε:
Κυρ Ιούλ 09, 2023 4:03 pm
Τι ορους? Εμπεριεχεται η ομαδα του ΠΑΟ στη διαθηκη?
Πχ να ειναι στο final four o ΠΑΟ αλλιως δεν θα παρει ο γιος τα χρηματα? Και ποιος θα τα παρει?

Τρελο μου ακουγεται...
Όπως τις ταινίες (δεν ξέρω αν γίνεται έτσι στην πραγματικότητα): «Αφήνω 100 εκ στον Δημήτρη, από τα οποία τα 50 πρέπει να χρησιμοποιηθούν για μεταγραφές της ομάδας μπάσκετ» και «δεσμεύω άλλα 20 εκ τα οποία θα παρει ο Δημήτρης αν η ομάδα κατακτήσει ένα ευρωπαϊκό μέχρι το 2030. Αλλιώς τα χρήματα πάνε <δεν ξέρω όπου να’ναι>»

2
2 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolas_asteri την Κυρ Ιούλ 09, 2023 4:08 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”