Κριμα δεν ηθελα να το πιστεψω αλλα ηταν τοσο σιγουροι για μιροτιτς οταν το ειπε και ο Ζερβας και το εγραψε και το eurohoops που το πιστεψα.
Πλεον εχουμε θεμα καθως με πιτερς μπλεξαμε εκτος και αν δεν τον κρατησουμε( νομιζω εχουμε μεχρι 14 ιουλιου). Θεωρω οτι μπορουμε να ειμαστε πολυ καλα μεσα απο την ομαδικη δουλεια. Αλλα για να γινει αυτο θελεις ακομη εναν γκαρντ σκορερ για την πρωτη πενταδα και 2 ισαξια τεσσαρια του 1-1.2 εκ. Αν δεν ερθει τελικα κλεινεις οτζελεγε κορνελυ και Μικι και εισαι πολυ καλα. Το θεμα ειναι οτι ενας ενας κλεινουν αλλου( οτζελεγε ειχε βγει οτι παει βαλενθια αλλα δεν εχει ανακοινωθει).
Ο παναθηναικος κανει πολυ βεβιασμενες και σπασμωδικες κινησεις. Ακομη δεν μου γεμιζει το ματι. Μια πενταδα με σλουκα, βιλντοζα, παπαπετρου Μιροτιτς και Λεσορ συγνωμη αλλα δεν την θεωρω καλυτερη απο γουοκαπ ντορσει παπανικολαου Οτζελεγε Μιλουτινοφ.
Το προβλημα μου δεν ειναι αν παει ο Μιροτιτς στον Παο, το προβλημα μου οτι παει στραφι το μπασκετ που παιξαμε περυσι. Καθως ο Μιροτιτς θα αντικαθιστουσε επαξια τον βεζενκοφ( δεν υπαρχει αλλος να το κανει). Ο σλουκας ηταν η παραφωνια του συστηματος( τον ηθελα να μεινει σαν τρελος σαν δικλειδα ασφαλειας οταν κολλαγε το συστημα)
Αν δεν θελουν να μπουν σε πληστιριασμο τοτε ας πανε να κλεισουν παικτες τωρα. Αν παρουν οτζελεγε και Κορνελυ και εναν αλλο αθλητικο 4 και διωξουν πιτερς θα ειμαστε μια χαρα. Μετα μπορεις να περιμενεις για γκαρντ καθως δεν υπαρχει κατι καλο στην Ευρωπη.
Δεν ξερω. Με επιασε μια απαισιοδοξια. Για τον Παο θα πω οτι πι κινησεις του δεν μου γεμιζουν το ματι γιατι γινονται με λαθος κινητρο: Σλουκας παιχταρα αλλα οχι να σε αλλαξει επιπεδο οπως λενε. Αυτο δεν το εκανε ποτε. Σε καποια κρισιμα παιχνιδια ναι μπορει να κανει τη διαφορα αλλα οχι μονος του να σε παει φαιναλ φορ. Ο λεσορ πραγματικα δεν μου λεει τιποτα. Την χρονια που εκανε περσι την θεωρω τυχαια οπως ο Ταιους παλαιοτερα με την Μακαμπι. Δεν ειναι ψηλος για το υψηλο επιπεδο. Μεχρι περσι βολοδερνε δεξια και αριστερα. Ο μητογλου μπορει να σου βγει αλλα δεν εχει παιξει ενα χρονο και με μιροτιτς ή τον καις ή καις Μαντζουκα. Εκτος και αν τον υπολογιζουν για πενταρι που εκει θα γελασω με τριαδα αντετοκουμπο και Μητογλου και Λεσορ
Το προβλημα μας δεν ειναι ο παναθηναικος ειναι οτι ο dpg ειναι τοσο ανισορροπος που περισσοτερο τον ενδιαφερει να στησει ομαδα παρα να την πει στους Αφους.
Ο βεζενκοφ για να θυμισω στους δυσπιστους πριν 3 χρονια εκανε καποια καλα παιχνιδια και λεγαμε ωραια ανεβηκε λιγο μηπωα βοηθησει πιαω απο τον 36αρη Πριντεζη.
Ο αταμαν δεν ειναι κανα τοτεμ προπονητικης τυπου Ζοτς. Ειναι περισσοτερο διαχειριστης προσωπικοτητων οπως ηταν ο γκερσον στη Μακαμπι( που δεν πετυχε πουθενα αλλου ετσι). Μισιτς και Λαρκιν δεν σου βγαινουν καθε μερα οπως ουτε σπανουλης Πριντεζης ουτε Διαμαντιδης Μπατιστ.
Ας ηρεμησουμε και να δουμε τι εχει στο μυαλο του ο κοουτς και σας το λεω ενω με εχει φαει η απαισιοδοξια απο χθες