Euroleague Round 6, Olympiacos Piraeus vs Real Madrid

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1002
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Οκτ 30, 2024 12:08 am

montechristo έγραψε:
Τετ Οκτ 30, 2024 12:04 am
kite26 έγραψε:
Τρί Οκτ 29, 2024 11:56 pm

Πήγαμε και χάσαμε από την Μπάγερν. Αν είναι δυνατόν!! Ήμαρτον! Ρε ήμαρτον!
Γιατί, τι έχει η Μπάγερν; Σήμερα νίκησε εκτός τη Βίρτους.
Μια μέτρια ομάδα της σειράς. Τίποτε ιδιαίτερο.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
yawn.brigade

junior
Reactions: 325
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Οκτ 30, 2024 12:38 am

καλά για τον ΜακΚίσικ δεν είναι ότι ήμασταν τρελοί όσοι λέγαμε ότι ίσως και να μη χωράει. προσωπικά είχα απογοητευτεί πλήρως από το πώς εμφανίστηκε πέρυσι, ειδικά στο ξεκίνημα. βάλε και το +1 έτος και το φορτωμένο ρόστερ δε θέλει και πολύ για να τον έχεις στους υποψήφιους να κοπούν. και αυτό δεν έχει να κάνει με το αν τον αγαπάμε ή όχι φυσικά.

βασικά το είπε και ο ίδιος πριν από λίγο ότι φέτος το καλοκαίρι έμεινε στην Ελλάδα και δούλεψε. ε έχει κάνει διαφορά αυτό πώς να το κάνουμε. παίζει σαν να είναι 2-3 χρόνια νεότερος, η έκρηξη του παραμένει τρομερή, έχει ξεκάθαρα δουλέψει και το σουτ και αξίζει και με το παραπάνω όλο το χρόνο που παίρνει στο παρκέ.

μακάρι να συνεχίσει έτσι και να ζητάμε την πρόωρη ανανέωση του όλοι μαζί!

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2531
Αγαπημένη θέση: PF

Τετ Οκτ 30, 2024 12:38 am

kite26 έγραψε:
Τρί Οκτ 29, 2024 11:56 pm
kojito έγραψε:
Τρί Οκτ 29, 2024 11:54 pm
Πάντως στο σενάριο που κάνουμε 2/2 με Μπαρτσελόνα και ΠΑΟ (λίγες πιθανότητες όμως όχι ανέφικτο), με ρεκόρ 5-3 θα είμαστε αρκετά καλά. Ακόμα και το 4-4 ίσως το λες εντάξει (μπορούσαμε και καλύτερα αλλά όχι και καταστροφή) με δεδομένο ότι θα έχουμε παίξει εκτός με Εφές, Φενέρ, ΠΑΟ και εντός με Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, μια πεντάδα αγώνων δηλαδή που και οι 3 νίκες επιτυχία θεωρούνται.
Πήγαμε και χάσαμε από την Μπάγερν. Αν είναι δυνατόν!! Ήμαρτον! Ρε ήμαρτον!
Όλοι μπορούν να νικήσουν όλους στην Euroleague. Δεν είναι Ελλάδα όπου μετά τον 4ο-5ο υπάρχει το χάος. Όπως και η δικιά μας ήττα με την Μπάγερν μπορεί να θεωρηθεί εκτός προγράμματος ίσως, και άλλες ομάδες μπορούν να ισχυριστούν κάτι παρόμοιο (ο ΠΑΟ με την Παρί, η Φενέρ με τον Ερυθρό Αστέρα, επίσης η Ρεάλ με την Μπάγερν κτλ)

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Mathematician92

junior
Reactions: 459
Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς

Τετ Οκτ 30, 2024 12:40 am

Ένα δεκάλεπτο εμφανίστηκε στο παρκέ ο (αμυντικός) Ολυμπιακός των τριών τελευταίων ετών και ήταν το καλύτερο φετινό! Τα είπατε όλα, δεν έχω πολλά να συμπληρώσω. Η ομάδα είναι πολύ αγχωμένη και φαίνεται ότι παίζει χωρίς αυτοπεποίθηση. Το παιχνίδι σήμερα ουσιαστικά το κέρδισε η περσινή ομάδα με μπροστάρη τον εκπληκτικό - απίστευτο - ανεπανάληπτο McKissik. Ο τύπος παίρνει απ' το χεράκι τους υπόλοιπους και τους λέει "ελάτε να σας δείξω πως παίζουν με αυτοπεποίθηση, πίστη και τσαμπουκά για τη νίκη". Τέλος, χαίρομαι να βλέπω τον Γάλλο παικταρα, ακόμα και αν δεν αποδίδει ούτε στο 50% ακόμα. Μου βγάζει μία αρχοντιά στο παιχνίδι του που είχα καιρό να νιώσω και απασχολεί σε κάθε επίθεση δύο αμυντικούς! Που να αρχίσει να πυροβολάει σιγά - σιγά κατά ριπάς.

ΥΓ. Ρε συ kite, το καταλάβαμε. Η ομάδα είναι κακοσχεδιασμένη, ο κοουτς έκλεισε τον κύκλο του και πρέπει να φύγει για να έρθει ένας πρώην της Ζαλγκίρις (ντελουλου), η ομάδα παίζει ελεεινό μπάσκετ (που σαι Γιάννη Σφαιροπουλε να χαρούν τα μάτια μας μπάσκετ) και δεν έχουμε καμία ελπίδα φέτος αν δεν αλλάξει τουλάχιστον η μισή ομάδα. Αλλά σε παρακαλώ, πάρε ένα ρεπό στις μεγάλες νίκες και έλα πες τα μας ξανά στην επόμενη στραβή!

7
7 Εικόνα
Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

:peace:
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2043
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τετ Οκτ 30, 2024 12:48 am

ο Φουρνιέ πάντως δεν ήταν καθόλου κακός και απόψε , στα μάτια μου πάντα . Ήταν όπως με ΠΑΟ φοβερά άστοχος στη συνάρτηση προσπάθειες/πόντοι αλλά σε όλα τα υπόλοιπα ήταν κομπλέ

δυο μόλις λάθη, βλέπει την πάσα , μαζεύει αμυντικούς πάνω του , ριμπάουντ καθάρισε

όταν καταφέρει να ενταχθεί και αρχίσει να λειτουργεί πιο "αυτόματα" πιστεύω θα δούμε καλύτερα ποσοστά και ακόμα καλύτερο court vision

6
6 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Τετ Οκτ 30, 2024 12:53 am

Mathematician92 έγραψε:
Τετ Οκτ 30, 2024 12:40 am
Ένα δεκάλεπτο εμφανίστηκε στο παρκέ ο (αμυντικός) Ολυμπιακός των τριών τελευταίων ετών και ήταν το καλύτερο φετινό! Τα είπατε όλα, δεν έχω πολλά να συμπληρώσω. Η ομάδα είναι πολύ αγχωμένη και φαίνεται ότι παίζει χωρίς αυτοπεποίθηση. Το παιχνίδι σήμερα ουσιαστικά το κέρδισε η περσινή ομάδα με μπροστάρη τον εκπληκτικό - απίστευτο - ανεπανάληπτο McKissik. Ο τύπος παίρνει απ' το χεράκι τους υπόλοιπους και τους λέει "ελάτε να σας δείξω πως παίζουν με αυτοπεποίθηση, πίστη και τσαμπουκά για τη νίκη". Τέλος, χαίρομαι να βλέπω τον Γάλλο παικταρα, ακόμα και αν δεν αποδίδει ούτε στο 50% ακόμα. Μου βγάζει μία αρχοντιά στο παιχνίδι του που είχα καιρό να νιώσω και απασχολεί σε κάθε επίθεση δύο αμυντικούς! Που να αρχίσει να πυροβολάει σιγά - σιγά κατά ριπάς.

ΥΓ. Ρε συ kite, το καταλάβαμε. Η ομάδα είναι κακοσχεδιασμένη, ο κοουτς έκλεισε τον κύκλο του και πρέπει να φύγει για να έρθει ένας πρώην της Ζαλγκίρις (ντελουλου), η ομάδα παίζει ελεεινό μπάσκετ (που σαι Γιάννη Σφαιροπουλε να χαρούν τα μάτια μας μπάσκετ) και δεν έχουμε καμία ελπίδα φέτος αν δεν αλλάξει τουλάχιστον η μισή ομάδα. Αλλά σε παρακαλώ, πάρε ένα ρεπό στις μεγάλες νίκες και έλα πες τα μας ξανά στην επόμενη στραβή!
Είναι κακοσχεδιασμένη, αλλά στα 100 χρόνια της ομάδας και μετά από απώλεια Πρωταθλήματος νομίζω είναι πολύ κακό. Αν ξυπνήσουν εγκαίρως οι παίκτες θα σωθεί και ο σκακιστής, αλλά και γενικότερα η ομάδα. Δεν πρόκειται να πάρω ρεπό, θα είμαι εδώ και στις χαρές θα θιγω και τα κακώς κείμενα. Πολύ ωραίος προπονητής ο πρώην της Ζαλγκίρις, απορώ πού χάθηκε.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Τετ Οκτ 30, 2024 12:55 am

Coach Periklis έγραψε:
ο Φουρνιέ πάντως δεν ήταν καθόλου κακός και απόψε , στα μάτια μου πάντα . Ήταν όπως με ΠΑΟ φοβερά άστοχος στη συνάρτηση προσπάθειες/πόντοι αλλά σε όλα τα υπόλοιπα ήταν κομπλέ

δυο μόλις λάθη, βλέπει την πάσα , μαζεύει αμυντικούς πάνω του , ριμπάουντ καθάρισε

όταν καταφέρει να ενταχθεί και αρχίσει να λειτουργεί πιο "αυτόματα" πιστεύω θα δούμε καλύτερα ποσοστά και ακόμα καλύτερο court vision
Θεωρείς ότι έχει άλλο να δωσει; Γιατί μου έρχεται μια αίσθηση ότι τόσο μπορεί. Μακάρι να βελτιωθεί περαιτέρω, τι να πω. Τον χρειάζεται η ομάδα, την ευστοχία του βασικά.

1
1 Εικόνα
Redoctor_33

senior
Reactions: 259

Τετ Οκτ 30, 2024 12:56 am

Φουρνιε σε σταδιακή άνοδο. Σε σχέση με πριν 1 μήνα κινείται ήδη αρκετά πιο ανάλαφρα.

Είναι δυσλειτουργικη η αρχική μας πεντάδα.

Οκ αν ανέβει ο Ουοκαπ είμαστε οκ αλλά ο Παπ έχει βετερανισει αρκετά.

Όλη η πεντάδα είναι σχετικά αργή βασικά

Ουοκαπ χωρίς ουσιαστική ατομική δημιουργία.
Φουρνιε πιο αέρινος αλλά με γουοκαπ και στρικι βετεραν Παπ δεν ταιριάζει καλα

Σασα τραυματισμένος. Κι αυτός υστερεί ως γνωστόν σε ταχυδυναμη.
Φαλ κι αυτός με περιορισμένο επιθετικό ρεπερτόριο.

Νομίζω το να προωθηθει ο σακ στην πρώτη πεντάδα θα ήταν καλή επιλογή
Γουοκαπ/Γκος
Φουρνιε
Σακ
Σάσα
Μιλου

Φαντάζει πολύ δυνατή πεντάδα στα μάτια μου

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
forest79

senior
Reactions: 301
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τετ Οκτ 30, 2024 1:08 am

Coach Periklis έγραψε:

Ο ΦΟΥΡΝΙΕΡ νομίζω ότι αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΟΣΦΠ ,είναι πολύ αδύναμος αμυντικά στις αλλαγές ,με το σώμα κάπως προσπαθεί δεν είναι τόσο κακός (τον περίμενα χειρότερο).
Είναι πολύ άστοχος έχοντας έως τώρα στην Ευρωλίγκα 20/55 σουτ (36,36% δίποντα τρίποντα FG) αν δεν κάνω λάθος το χειρότερο σε παίκτη Ευρωλίγκας με 20 λεπτά συμμετοχής και άνω.
Ενώ κάτι που δεν έχω δει να σχολιάζεται καθόλου κάνει πολλά λάθη ! Έχει 4 ασίστ για 9 λάθη σε 134,2 λεπτά συμμετοχής . (Ο Φαλ έχει βγάλει 15 ασίστ στο μισό χρόνο συμμετοχής απ ότι έχει ο Εβαν)
Επίσης όταν παίζει ΦΟΥΡΝΙΕΡ με ΒΕΖΕΝΚΟΒ μαζί η ομάδα χάνει αρκετά την αμυντική της ταυτότητα (που ήταν η βάση του ΟΣΦΠ έως και τη περσινή χρόνια).
Δεν ξέρω πως τον βλέπετε ως καλό παίκτη (με τις έως τώρα εμφανίσεις του) αν θα παίξει καλύτερα είναι άλλο θέμα ή αν έχει (που έχει) προοπτικές ,αλλά έως τώρα είναι μακράν ο χειρότερος παίκτης του ΟΣΦΠ στον αγωνιστικό χώρο.

4
2 Εικόνα 2 Εικόνα
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1204
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Οκτ 30, 2024 1:13 am

Επιτέλους Ολυμπιακός! Μπράβο.
Μίκρυνε το ροτεισιον ο Μπαρτζώκας όπως ελεγα και τις προηγούμενες μέρες και βρέθηκαν ρόλοι.
Διορθώνεται σιγά σιγά το πρόβλημα με τα ριμπάουντ.
Ο Μιλουτινοφ πως γίνεται να είναι τόσο ανέτοιμος και να μπαίνει 12αδα;
Μου κάνει εντύπωση η τόση αστοχία του φουρνιε, ειδικά με αυτά τα φλοτερ που τα έχει σε όλη του την καριέρα εδώ είναι λες και πετάει πέτρες.
Για Μακισικ τι να πει κανείς, ψυχαρα, αυτός είναι ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού αυτή την στιγμή.
Ο Ολυμπιακός για να τα λέμε όλα είχε και εξαιρετική διαιτησία σήμερα.
Το ματς με την Μπαρτσελόνα θα είναι ακόμη πιο δύσκολο. Αν καταφέρει και το πάρει ο Ολυμπιακός θα αρχίσει να χτίζει και ψυχολογία.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5637
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Οκτ 30, 2024 1:18 am

forest79 έγραψε:
Coach Periklis έγραψε:

Ο ΦΟΥΡΝΙΕΡ νομίζω ότι αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΟΣΦΠ ,είναι πολύ αδύναμος αμυντικά στις αλλαγές ,με το σώμα κάπως προσπαθεί δεν είναι τόσο κακός (τον περίμενα χειρότερο).
Είναι πολύ άστοχος έχοντας έως τώρα στην Ευρωλίγκα 20/55 σουτ (36,36% δίποντα τρίποντα FG) αν δεν κάνω λάθος το χειρότερο σε παίκτη Ευρωλίγκας με 20 λεπτά συμμετοχής και άνω.
Ενώ κάτι που δεν έχω δει να σχολιάζεται καθόλου κάνει πολλά λάθη ! Έχει 4 ασίστ για 9 λάθη σε 134,2 λεπτά συμμετοχής . (Ο Φαλ έχει βγάλει 15 ασίστ στο μισό χρόνο συμμετοχής απ ότι έχει ο Εβαν)
Επίσης όταν παίζει ΦΟΥΡΝΙΕΡ με ΒΕΖΕΝΚΟΒ μαζί η ομάδα χάνει αρκετά την αμυντική της ταυτότητα (που ήταν η βάση του ΟΣΦΠ έως και τη περσινή χρόνια).
Δεν ξέρω πως τον βλέπετε ως καλό παίκτη (με τις έως τώρα εμφανίσεις του) αν θα παίξει καλύτερα είναι άλλο θέμα ή αν έχει (που έχει) προοπτικές ,αλλά έως τώρα είναι μακράν ο χειρότερος παίκτης του ΟΣΦΠ στον αγωνιστικό χώρο.
τα ματς τα εχεις δει η κοιτας μονο τα στατιστικα? Ο φουρνιε με τον σασα εχουν το μεγαλυτερο gravity στην ομαδα,η ρεαλ εστελνε πανω του ταβαρες ντεκ..ο παο εστελνε χουαντσο γκραντ ..τραβαει τουλαχιστον 2 παικτες και συνηθως τους καλυτερους αμυντικους πανω του.Και ο ναν περσι εχανε σουτ και εκανε ενα σορο λαθη χωρις να δινει και ασσιστ και ολοι τον ειδαμε τι εκανε μετα .

Αμα τωρα εχεις δει τα ματς και συνεχιζεις να τον θεωρεις τον χειροτερο παικτη του ολυμπιακου μαλλον πρεπει να το δεις πιο καθαρα..

Επισης ο φουρνιε ξεκαθαρα δεν εχει καρντιο,παντα ξεκιναει ζεστος στα ματς και οσο παιζει και κουραζεται εκει χανει σουτ και κανει λαθη.

δες ποσοι μαρκαρουν τον φουρνιε,τρελοι θα ναι αφου ειναι τοσο χαλια..

7
7 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
forest79

senior

Τετ Οκτ 30, 2024 1:32 am

shaq7 έγραψε:
forest79 έγραψε:

τα ματς τα εχεις δει η κοιτας μονο τα στατιστικα? Ο φουρνιε με τον σασα εχουν το μεγαλυτερο gravity στην ομαδα,η ρεαλ εστελνε πανω του ταβαρες ντεκ..ο παο εστελνε χουαντσο γκραντ ..τραβαει τουλαχιστον 2 παικτες και συνηθως τους καλυτερους αμυντικους πανω του.Και ο ναν περσι εχανε σουτ και εκανε ενα σορο λαθη χωρις να δινει και ασσιστ και ολοι τον ειδαμε τι εκανε μετα .

Αμα τωρα εχεις δει τα ματς και συνεχιζεις να τον θεωρεις τον χειροτερο παικτη του ολυμπιακου μαλλον πρεπει να το δεις πιο καθαρα..

Επισης ο φουρνιε ξεκαθαρα δεν εχει καρντιο,παντα ξεκιναει ζεστος στα ματς και οσο παιζει και κουραζεται εκει χανει σουτ και κανει λαθη.
Όλα τα ματς τα έχω δει στην Ευρωλιγκα και αυτή είναι η γνώμη μου φίλε (στη παρούσα φάση είναι κατά την προσωπική μου άποψη ο χειρότερος παίκτης σας ,για το μπάσκετ που ξέρω εγώ)
Δεν κοιτάω τα στατιστικά μόνο ,απλά τα ξανά κοιτάω όταν διαβάζω στο φόρουμ τι γράφετε και λέω λες να θέλω γυαλιά!
Αν εξαιρέσουμε το ματς με την Εφες που όντως ήταν το καλύτερο του παιχνίδι αλλά και εκεί στάθηκε μοιραίος -αλλά αυτό συμβαίνει σε όλα τα υπόλοιπα ματς ήταν από μέτριος έως κακός !
Στους δυο τελευταίους αγώνες (Μπάγερν και Ρεάλ) είχε 5/22 σουτ (22,72%) και με τον Παναθηναϊκό προχθές 5/16 (31,22%)
Για την άμυνα που παίζει στις αλλαγές είναι πολύ κακός ότι έχω δει (σήμερα το τερμάτισε αφήνοντας και 5´´ εντελώς αμαρκάριστο τον Χεζονια)

0
Άβαταρ μέλους
forest79

senior

Τετ Οκτ 30, 2024 1:50 am

shaq7 έγραψε:
forest79 έγραψε:

δες ποσοι μαρκαρουν τον φουρνιε,τρελοι θα ναι αφου ειναι τοσο χαλια..
Αλλά γράφω εγώ αλλα θέλεις να καταλάβεις προφανώς εσυ.
Είναι μεγάλο όνομα σαφώς δεν θα τον αφήσουν αμαρκάριστο (όπως το ίδιο συμβαίνει και με Ναν Σλούκας κα) το θέμα είναι τι καταφέρνει να κάνει ο Γάλλος όχι αν το παίζουν καλή άμυνα η αν τον μαρκάρει ο καλύτερος αμυντικός της αντίπαλης ομάδας ! Νομίζω είναι σαφές η τοποθέτηση μου επι του θέματος.

0
redcard

junior
Reactions: 521
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Τετ Οκτ 30, 2024 1:54 am

forest79 έγραψε:
Τετ Οκτ 30, 2024 1:32 am
shaq7 έγραψε:

Όλα τα ματς τα έχω δει στην Ευρωλιγκα και αυτή είναι η γνώμη μου φίλε (στη παρούσα φάση είναι κατά την προσωπική μου άποψη ο χειρότερος παίκτης σας ,για το μπάσκετ που ξέρω εγώ)
Δεν κοιτάω τα στατιστικά μόνο ,απλά τα ξανά κοιτάω όταν διαβάζω στο φόρουμ τι γράφετε και λέω λες να θέλω γυαλιά!
Αν εξαιρέσουμε το ματς με την Εφες που όντως ήταν το καλύτερο του παιχνίδι αλλά και εκεί στάθηκε μοιραίος -αλλά αυτό συμβαίνει σε όλα τα υπόλοιπα ματς ήταν από μέτριος έως κακός !
Στους δυο τελευταίους αγώνες (Μπάγερν και Ρεάλ) είχε 5/22 σουτ (22,72%) και με τον Παναθηναϊκό προχθές 5/16 (31,22%)
Για την άμυνα που παίζει στις αλλαγές είναι πολύ κακός ότι έχω δει (σήμερα το τερμάτισε αφήνοντας και 5´´ εντελώς αμαρκάριστο τον Χεζονια)
Το ερωτημα με τον Φουρνιε δεν ειναι αν ξερει ή οχι να σουταρει, το απαυτωσαμε και ψοφησε.

Το ερωτημα ηταν/ειναι αν θα προσαρμοστει στην ομαδα, στη χωρα, στο Ευρωπαικο μπασκετ γενικοτερα, αν θα ακουει τον προπονητη του ή αν θα το παιζει βεντετα, αν θα προσπαθει καθημερινα να επανελθει στο level που απαιτειται ή θα αξιώνει να παιζει οπως και αν ειναι σωματικα κλπ κλπ κλπ.

Εφοσον τα κανει ολα αυτα (και στα δικα μου ματια, φαινεται πως τα κανει), το να βρει το χερι του ειναι θεμα χρονου. Αν ηταν γκαρντ του 20% στα σουτ, δε θα ηταν 12 χρονια στο ΝΒΑ και ουτε θα βγαλω συμπέρασμα αν ο Φουρνιε ειναι ικανος σκορερ απο 6, 8 ή 10 ματς. Για το Θεο δλδ.

5
5 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5637
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Οκτ 30, 2024 2:05 am

forest79 έγραψε:
Τετ Οκτ 30, 2024 1:50 am
shaq7 έγραψε:

Αλλά γράφω εγώ αλλα θέλεις να καταλάβεις προφανώς εσυ.
Είναι μεγάλο όνομα σαφώς δεν θα τον αφήσουν αμαρκάριστο (όπως το ίδιο συμβαίνει και με Ναν Σλούκας κα) το θέμα είναι τι καταφέρνει να κάνει ο Γάλλος όχι αν το παίζουν καλή άμυνα η αν τον μαρκάρει ο καλύτερος αμυντικός της αντίπαλης ομάδας ! Νομίζω είναι σαφές η τοποθέτηση μου επι του θέματος.
πως γινεται ενας παικτης που τραβαει ολη την προσοχη της αντιπαλης αμυνας,πολλες φορες με 3 παικτες πανω του να ειναι ο χειροτερος παικτης της ομαδας? Ειδικα οταν το κανουν ολοι οι προπονητες εδω και 5 ματς παει να πει οτι τον θεωρουν τον καλυτερο παικτη και οχι τον χειροτερο..Και δεν το κανουν επειδη γραφει φουρνιε πισω,δεν ειναι τοσο αμπαλοι ματεο αταμαν τρινκιερι σαρας κτλ..

εντωμεταξυ αμυντικα και τον ντεκ εκοψε και μπαλες εκοψε,μαλιστα εκανε και κομβικο κλεψιμο στο τελος..οκ εχασε μια αλλαγη με τον χεζονια..η γενικη του εικονα αμυντικα μια χαρα ηταν.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”