Φιλε kite, σημερα η ομαδα κερδισε ενα πολυ δυσκολο ματς γιατι ερχοταν απο μια κακη ηττα, ηταν πολυ πιεσμενη ψυχολογικα και απεναντι της δεν ηταν η Αλμπα.kite26 έγραψε: ↑Τρί Οκτ 29, 2024 11:35 pmΑ, σόρρυ, για αυτόν άκουσα σήμερα ότι παίζει να υπογράψει. Δεν αλλάζω την άποψή μου, παρά τη νίκη ότι δεν σχεδιάστηκε καλά το ρόστερ. Μας έσωσε ο Μακισικ σήμερα, αλλά η ομάδα δεν...Ο Φουρνιέ έχει καλό τρίποντο, αλλά πολύ κακό φλοατερ ρε παιδί μου. Άστο το φλόατερ ρε Έβαν. Ένα καλό, ο Σάσα σαν να κατάλαβε ότι δεν είναι ο Στιβ Κερ και ήταν πιο λογικός στις αποφάσεις του.
Η ομάδα θέλει πολύ δουλειά στα τελειώματα. Βέβαια, τα τελειώματα ειναι θέμα αυτοπεποίθησης και ψυχολογίας γενικότερα. Πολλά τα θέματά μας, δεν βλέπω πώς αυτό το Τιμ θα πάει μπροστά φέτος, αλλά η ελπίδα πεθαίνει το τελευταία εδώ που φτάσαμε.
Και για να απαντήσω, ναι, το πιστεύω, αν συνεχιστεί η κατάσταση αυτή να αντικατασταθεί ο προπονητής, τι; Το ακαταλόγιστο έχει; Δεν καταλαβαίνω τη λογική μερικών εδώ μέσα. Είμαι υπέρ οποιαδήποτε απόφασης που είναι καλή για την ομάδα, όχι για τον έναν, οκ;
Είμαστε στη φάση που ο κοουτς καλείται να βρει άμεσα απαντήσεις στα θέματα που υπάρχουν. Χρόνος υπάρχει, αλλά όχι πολύς. Είναι μια μάχη με το χρόνο ουσιαστικά, γιατί στην γωνία περιμένει πάντα ένας έτοιμος και πανίσχυρος Παναθηναϊκός τον οποίο καλουμαστε όχι απλά να φτάσουμε αλλά να κερδίσουμε. Αντιλαμβάνεστε τα επίπεδα που πρέπει να ανέβουμε για να ξεπεράσουμε τα εμπόδια; Έχουμε να ανέβουμε ένα βουνό!
Παρ ολα αυτα εβγαλε και σκληραδα και αντιδραση. Δεν ελυσε τα προβληματα της αλλα εδωσε περιθωρια για αισιοδοξια.
Δεν ειναι η νυχτα να τα δουμε ολα μαυρα.
Με αγαπη το λεω και καλη διαθεση.