Έκλεισε ο κύκλος του Μπαρτζωκα ;

Συντονιστής: Captains

Ώρα για αλλαγή;

Ναι
58
56%
Όχι
38
37%
Μόνο αν χάσει και πρωτάθλημα
7
7%

Σύνολο ψήφων: 103
Jamesharden13

senior
Reactions: 236
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μάιος 26, 2025 12:38 pm

Stam Tziant έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 12:26 pm
Jamesharden13 έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 10:43 am

λιγοτερο σοβαρες μοναδες απο σλουκα, πετρουσεφ, κανααν, πιτερς, μιλουτινοφ? Ολοι εξαιτιας του φυγαν θελουν να φυγουν η βρισκονται προς την εξοδο παντως
Χάνω τα αποδυτήρια δε σημαίνει θέλει ένας-δύο παίκτες να φύγουν. Άμα ήταν έτσι τα χει χάσει κι ο Αταμάν επείδη ήθελε να φύγει πέρσι ο Βιλντόζα, φέτος ο Λορέντζο κι ο Παπαπέτρου κτλ. Χάνω τα αποδυτήρια σημαίνει, ο βασικός κορμός της ομάδας δε με θέλει. Παίκτες που θα μείνουν βρέξει χιονίσει, θέλουν να με διώξουν. Τώρα αν ένας Σλούκας ή ένας Μιλουτίνοφ που μένει ελεύθερος, θέλει να υπογράψει αλλού αυτό δεν λέγεται χάνω τα αποδυτήρια.
Επίσης στα παραδείγματα που ανέφερες, Κανααν απλά δε ήθελε η ομάδα να τον κρατήσει (δεν νομίζω να χάλασε κανέναν ότι ήρθε στη θέση του ο Φουρνιέ) και έβγαλε πικρία σε δηλώσεις του. Πίτερς και μόνο που έχει δεχτεί να παίζει στην ομάδα παρά την παρουσία του Βεζένκοφ δείχνει το ακριβώς αντίθετο. Πετρούσεφ όπως και να το κάνουμε δε χωρούσε ο άνθρωπος. Ήθελε να παίζει στο 4, εκεί υπήρχε ο Σάσα και ο Πίτερς, ήταν μονόδρομος να φύγει. Για Μιλουτίνοφ, δεν ξέρω ακριβώς πως προκύπτει ότι θέλει να φύγει, αλλά για να το λες κάτι θα ξέρεις. Τώρα για Σλούκα, πέρσι θα σου έλεγα λάθος που δεν τον κρατήσαμε, με το φετινό Σλούκα θα πω καλύτερα.
Τέλος να πω ότι προφανώς αυτό το κλίμα που απορρέει από κάποιες δηλώσεις παικτών (βλ. Ντόρσει κτλ) είναι αποτέλεσμα του μεγάλου ρόστερ που λίγο πολύ όλοι οι οπαδοί ζητούσαν το καλοκαίρι, στο βωμό του όλοι οι καλοί χωράνε. Και από τη μία αυτό το μεγάλο ρόστερ σου επέτρεψε να επιβιώσεις από τόσους τραυματισμούς παίρνοντας άνετα το πλεονέκτημα έδρας, από την άλλη όμως μια ομάδα ενωμένη και χωρίς γκρίνιες, ίσως στο final four να είχε καλύτερη απόδοση. Πάντα κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις.
Προσωπική άποψη το ρόστερ πρέπει να μικρύνει. Τα παιχνίδια θα αυξηθούν λογικά αφού θα αυξηθούν και οι ομάδες, αλλά δε το θεωρώ βιώσιμο να έχεις παρκαρισμένα συμβόλαια συνολικής αξίας 3 εκατομμυρίων. Είναι προτιμότερο να παρθεί η απόφαση παίχτες με διαχρονική ευπάθεια στους τραυματισμούς (βλ. Φαλ, Γκος, Βιλντόζα κτλ) να αποχωρήσουν και να έρθουν παίχτες που δεν έχουν βεβαρημένο ιατρικό παρελθόν, παρά αυτό το πράγμα. Και στο κάτω κάτω μπάσκετ είναι, μεταγραφές γίνονται και στη μέση της σεζόν αν τύχει κάτι, χτύπα ξύλο.
αρα για σενα ο σωστος κορμος εκτος απο τον φουρνιε και τον σασα δεν ειναι ο σλουκας,ο κανααν, ο πετρουσεφ,ο μιλουτινοφ αλλα ειναι ο γουοκαπ,ο μακισικ,ο παπανικολαου και ο φαλ.Γιατι μονο αυτοι εκτος τους 2 σταρ της ομαδας ειναι ικανοποιημενοι. Ο κανααν εφυγε και ηρθε ο ντορσει.Οτι δηλαδη φετος αντι του βιλντοζα θα μας χαλαγε ενας παιχτης με καλη πιεση στην μπαλα και σουτ για να ανοιγει τους χωρους. Ενταξει δες και τον σλουκα σε 5 χρονια αν ειναι. Σημασια ειναι οτι περυσι βγηκε μβπ φαιναλ φορ και τελικων και σου πηρε 2 τιτλους τον εναν μαλιστα τον κυνηγας 12 χρονια τωρα. ο αταμαν εχει σλουκα ναν χουαντσο μητογλου λεσσορτ οσμαν γκραντ εμφανως ικανοποιημενους τωρα αν 1-2 παιχτες δεν ειναι ικανοποιημενοι ειναι τελειως αλλο θεμα. Εχει ομως διαφορα με το δικο μας που καθε χρονο βγαινουν βασικοι παιχτες και μιλανε ασχημα

0
Stam Tziant

junior
Reactions: 176
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μάιος 26, 2025 12:48 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 3:31 am
Stam Tziant έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 3:17 am

Η Μπαρτσελόνα πριν δύο χρόνια έδιωξε τον Σάρας επειδή ήταν "λούζερ" με 3 χαμένα φάιναλ φορ και τρελό μπάτζετ. Σήμερα ο Σάρας είναι πρωταθλητής Ευρώπης και η Μπάρτσα παλεύει με κάτι Γκριμάου και κάτι Πεναρόγιες.

Τρεις λόγοι μπορούν να φέρουν τον Μπαρτζώκα στην έξοδο κατά τη γνώμη μου. 1. Να το θελήσει ο ίδιος. 2. Να βρεθεί καλύτερος προπονητής στην αγορά, πράγμα που δε συμβαίνει αυτή τη στιγμή. 3. Να χάσει τα αποδυτήρια. Και δεν εννοώ να γκρινιάξει ο Ντόρσεϊ που το καλοκαίρι θα φύγει. Εννοώ σοβαρές μονάδες του ρόστερ να μη τον θέλουν στην ομάδα.

Προσωπικά θεωρώ το πρωτάθλημα θα κρίνει πολλά. Αν ο Ολυμπιακός το πάρει, το βλέπω απίθανο να αποχωρήσει ο Μπαρτζώκας. Αν το χάσει εκεί σίγουρα τα πράγματα αλλάζουν. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ πιο σημαντικό να γίνουν αλλαγές στο ρόστερ (να προστεθεί αθλητικότητα στο 3 και στο 5 και περισσότερο ταλέντο στην περιφέρεια) παρά να γίνει αλλαγή προπονητή.
δεν νομιζω οτι μας λεει κατι το παραδειγμα της μπαρτσας..ο σαρας αλλαξε πολυ την φιλοσοφια του για να την παρει,ο μπαρτζωκας δεν προκειται..η μπαρτσα εχει το μισο μπατζετ απο τοτε δεν εχει λεφτα γιαυτο και παει με πεναρογιες.

στο να βρεθει καλυτερος πως το οριζουμε? Γιατι πολυ πιθανον και τον τομιτς να φερουμε μονο που θα αλλαξει η αυρα πιθανοτατα να τα παει καλυτερα απο το να μεινει ο μπαρτζω οπως εγινε η καταστααση.

το ταλεντο στον ασσο δεν το θελει ο μπαρτζω..βλεπε βιλντοζα βλεπε λι..

και εγω βλεπω να μενει αν το παρει ωστοσο θεωρω δεν θα μας βγει σε καλο.
Δε θεωρώ ότι ο Μπαρτζώκας δε θέλει το ταλέντο στον άσσο. Απλά Βιλντόζα και Λι δεν έχουν και τόσο ταλέντο για να κουβαλήσουν επιθετικό βάρος σε ομάδα Final Four. Για τον Λι για να μην είμαι και τόσο αυστηρός, ίσως να μην το έχει δείξει ακόμα τουλάχιστον. Γιατί και στη Μακάμπι του Κάτας που τέτοιοι παίκτες συνήθως γράφουν ακραία νούμερα, ήταν απλά καλός, δεν έβγαλε και μάτια. Πέρσι λέγαμε δε θέλει ταλέντο γενικά ο Μπαρτζώκας, αλλά ο Φουρνιέ μια χαρά είχε το ελεύθερο να κάνει και την υπερβολή του σε πολλά παιχνίδια. Πρώτη μεταγραφή της περσινής σεζόν ήταν ο Κίναν Έβανς, ένας από τους πιο ταλαντούχους γκαρντ στην Ευρώπη.
Το να έρθει καλύτερος το ορίζουμε ως να μη γίνουμε μια Εφές στη μετά Αταμάν εποχή. Με έναν Τζαν ή έναν Περάσοβιτς στον πάγκο να παρακαλάνε να έρθει ο Μπανκι να τους βάλει πλέι οφ. Για το μπάτζετ της Μπαρτσελόνα που λες, δε νομίζω ότι είναι τόσο μικρό, με Παντερ, Τζαμπάρι, Βέσελι, Λαπροβίτολα, Σατοράνσκι, Μπίλυ κτλ. Το ότι είναι τελειωμένοι οι μισοί από αυτούς δε μειώνει το μπάτζετ. Απλά έφυγαν τα 6 μύρια του Μίροτιτς και αναπόφευκτα έπεσε λίγο το μπάτζετ.
Γενικά η γνώμη μου είναι οι αποφάσεις να παρθούν μετά τους τελικούς. Γιατί και οι τελικοί θα είναι ένα τεστ για την ομάδα. Και δεν ακούω δικαιολογίες τύπου είμαστε στεναχωρημένοι και χάσαμε. Οι τελικοί είναι σειρά και η καλύτερη ομάδα κερδίζει. Αν ο Ολυμπιακός πάρει το πρωτάθλημα τότε ο δρόμος για μένα είναι ξεκάθαρος. Μπαρτζώκας μένει και γίνονται τολμηρές αλλαγές στο ρόστερ για να φύγουν παίκτες που δεν μπορούν να προσφέρουν και να γίνει η ομάδα επιτέλους λίγο νεότερη και αθλητικότερη. Αν ο Ολυμπιακός χάσει τους τελικούς, τότε το πράγμα αλλάζει.

0
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1874
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Μάιος 26, 2025 12:55 pm

karamelitsa έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 8:39 am
shaq7 έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 3:31 am

δεν νομιζω οτι μας λεει κατι το παραδειγμα της μπαρτσας..ο σαρας αλλαξε πολυ την φιλοσοφια του για να την παρει,ο μπαρτζωκας δεν προκειται..η μπαρτσα εχει το μισο μπατζετ απο τοτε δεν εχει λεφτα γιαυτο και παει με πεναρογιες.

στο να βρεθει καλυτερος πως το οριζουμε? Γιατι πολυ πιθανον και τον τομιτς να φερουμε μονο που θα αλλαξει η αυρα πιθανοτατα να τα παει καλυτερα απο το να μεινει ο μπαρτζω οπως εγινε η καταστααση.

το ταλεντο στον ασσο δεν το θελει ο μπαρτζω..βλεπε βιλντοζα βλεπε λι..

και εγω βλεπω να μενει αν το παρει ωστοσο θεωρω δεν θα μας βγει σε καλο.
Νομίζω για τον Μπαρτζωκα θα κριθεί από τι θα γίνει με το πρωτάθλημα, αν το πάρει το βλέπω δύσκολο να φυγει, θα σου πει ορίστε ποιο επιτυχημένοι είμαστε φέτος από τον Παναθηναϊκό, μέχρι και στο F4 βγήκαμε 3οι και όχι τελευταίοι!!!!

Και γενικά αυτές οι αγκαλίτσες, χαμόγελα κλπ. Των Αγγελοπουλων δεν μου βγάζουν ότι θα βάλουν το μαχαίρι στο κόκκαλο…

Ότι και να γίνει με τον προπονητή η επόμενη χρονιά θα είναι δύσκολη, ο Παναθηναϊκός πήρε τον Σορτς που είναι τεράστια αναβάθμιση σε σχέση με τον Μπράουν και στην περιφέρεια του χρόνου θα είναι πανίσχυρος…πέρα από το να πάρουμε Μισιστς και να μας βγει ΦΕΝ ξέρω πως αλλιώς μπορούμε να τον ματσαρουμε.
Κρατάω μεγάλη επιφύλαξη αν ο Σορτς είναι τεράστια αναβάθμιση για τον Παναθηναϊκό (και για τον Ολυμπιακό αντίστοιχα) δεδομένου του ύψους του, της άμυνα που δεν παίζει (δεν μπορεί) και του τρίποντου που δεν το έχει. Θα έχει (μάλλον) σοβαρό πρόβλημα απέναντι σε ομάδες που θα του δίνουν μόνο το σουτ. Ίδωμεν..

1
1 Εικόνα
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 787
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Δευ Μάιος 26, 2025 12:57 pm

karamelitsa έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 12:03 am
Και εγώ να πω με την σειρά μου ότι ο Kein δεν προκαλεί ποτέ, και δεν έχει πέσει ποτέ στην αντίληψη μου κάτι που να δείχνει ότι θέλει να εκνευρίσει τον συνομιλητή του. Το ακριβώς αντίθετο θα έλεγα…

Για τον χαρακτηρισμό του Γιανακοπουλου και εγώ νόμιζα ότι είναι απλά υποκοριστικό του Δημητράκη….αλλα οκ, όσο ζεις μαθαίνεις…..
Βρε μια χαρά άνθρωπος είναι ο Kein…….απλά πιστεύω ότι sometimes κολλάει σε κάτι μικροπράγματα που δεν θα έπρεπε!!! Δυστυχώς, βέβαια για να είμαι εντάξει με τον εαυτό μου, το ίδιο ακριβώς και σε αρκετά μεγαλύτερο θα έλεγα βαθμό από τον Kein , συμβαίνει και σε μένα !! Πάντως συνολικά είναι από τα πολύ συμπαθή παιδιά του φόρουμ, δεν έπρεπε να διογκωθεί τόσο πολύ το θέμα (Τα διάβασα όλα ετεροχρονισμένα όπως καταλαβαίνεις)

0
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1874
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Μάιος 26, 2025 1:03 pm

steph.larry έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 9:14 am
shaq7 έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 2:35 am
ο μπαρτζωκας μεχρι φετος ειχε αδιανοητη στηριξη απο τον κοσμο..παροτι οτι και περσι εχασε απο 2-0 που ταν βαρυ δεν κουνηθηκε φυλλο..οι λογοι της στηριξης πολλοι απλα ο μπαρτζωκας επειδη ειναι πιο γαυρος και απο τους γαυρους συν οτι τον πολεμαει και ο δπγ απεκτησε τρελο fan base.
φετος ομως του δωθηκαν τα παντα για να παρει την ευρωλιγκα και αυτος δεν κατεβασε καν την ομαδα στο φ4..ειδικα με 0/3 τιτλους οσο και να θελουμε να τον δικαιολογησουμε δεν μπορουμε να πιαστουμε απο καπου.
Με μια επισήμανση: αν γίνει όντως το 0/3 (το πιθανότερο), σαφώς και δεν έχουμε να πιαστούμε πουθενά ως προς την κριτική στο αγωνιστικό σκέλος. Δεν είναι τυχαίο που και η πλειοψηφία συμφωνεί ότι ο κύκλος του έκλεισε.

Αν είναι όμως να μιλήσουμε με βάση τα όσο γράφονται από διάφορους "καλοθελητές" (ευτυχώς όχι στο φόρουμ) που τον μειώνουν σαν άνθρωπο και τον ακυρώνουν, λέγοντας ότι είναι άσχετος, loser, μυρωδιάς κτλ (τα πιο light είναι αυτά), τότε έχουμε πολλά πράγματα να αντιπαραβάλλουμε υπέρ του.
Είμαι κι εγώ σ' αυτή την πλειοψηφία που ψήφισε ότι ο κύκλος του Μπαρτζώκα έκλεισε, αλλά όχι για αγωνιστικούς/μπασκετικούς όρους. Περισσότερο το θεωρώ πνευματικά και συναισθηματικά. Εδώ πάθαμε εμείς που είμαστε απλοί φίλοι και οπαδοί, πόσο μάλλον ο Γιώργαρος που είναι περισσότερο γαύρος από όλους εδώ μέσα και έχει και την ευθύνη. Αγωνιστικά ο Μπαρτζώκας και η φιλοσοφία του γύρω από το μπάσκετ όχι μόνο δεν έκλεισε τον κύκλο του, αλλά βρίσκει και μιμητές (π.χ. Σπανούλης, Σάρας, ο καθένας με τον τρόπο του). Κριτική, λοιπόν, στον Μπαρτζώκα όχι γιατί απέτυχε η φιλοσοφία του, αλλά γιατί δεν την εφάρμοσε καλά.

0
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 787
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Δευ Μάιος 26, 2025 1:04 pm

montechristo έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 12:55 pm
karamelitsa έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 8:39 am

Νομίζω για τον Μπαρτζωκα θα κριθεί από τι θα γίνει με το πρωτάθλημα, αν το πάρει το βλέπω δύσκολο να φυγει, θα σου πει ορίστε ποιο επιτυχημένοι είμαστε φέτος από τον Παναθηναϊκό, μέχρι και στο F4 βγήκαμε 3οι και όχι τελευταίοι!!!!

Και γενικά αυτές οι αγκαλίτσες, χαμόγελα κλπ. Των Αγγελοπουλων δεν μου βγάζουν ότι θα βάλουν το μαχαίρι στο κόκκαλο…

Ότι και να γίνει με τον προπονητή η επόμενη χρονιά θα είναι δύσκολη, ο Παναθηναϊκός πήρε τον Σορτς που είναι τεράστια αναβάθμιση σε σχέση με τον Μπράουν και στην περιφέρεια του χρόνου θα είναι πανίσχυρος…πέρα από το να πάρουμε Μισιστς και να μας βγει ΦΕΝ ξέρω πως αλλιώς μπορούμε να τον ματσαρουμε.
Κρατάω μεγάλη επιφύλαξη αν ο Σορτς είναι τεράστια αναβάθμιση για τον Παναθηναϊκό (και για τον Ολυμπιακό αντίστοιχα) δεδομένου του ύψους του, της άμυνα που δεν παίζει (δεν μπορεί) και του τρίποντου που δεν το έχει. Θα έχει (μάλλον) σοβαρό πρόβλημα απέναντι σε ομάδες που θα του δίνουν μόνο το σουτ. Ίδωμεν..
Είναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ……αλλά είναι και ξεκάθαρο ότι ο μέγας γάτος και μετρ της ψυχολογίας Αταμάν, τελείωσε τον Σλούκα (μετά το επεισόδιο με τον ψηλό συμπατριώτη του, καθώς για τους ιστορικά γνωρίζοντες, οι Τούρκοι υποστηρίζουν την φυλή τους ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ)με τον πιο αναίμακτο τρόπο! Με την απόκτηση δηλαδή πολύ καλύτερου παίκτη!!! Είναι πάντως παικταράς ο τύπος, μην λέμε τα αυτονόητα………

0
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1361

Δευ Μάιος 26, 2025 1:08 pm

Για μενα το αν θα μεινει η οχι ο μπαρτζωκας δεν θα πρεπει να εξαρτηθει απο τους τελικους του πρωταθληματος .

Το κριτηριο πρεπει να ειναι αν σου κανει η οχι η φιλοσοφια του .
Αυτος δεν προκειται να την αλλαξει λογω χαρακτηρα . Θα ειναι σαν να παραδεχεται οτι απετυχε .

Οποτε αν συνεχισει τι κανεις ;
Προσπαθεις σαν διοικηση να τον πεισεις να προσθεσει λιγη αθλητικοτητα και κυριως 1-2 παικτες που να μπορουν να φτιαξουν το δικο τους σουτ ωστε οταν η μοσιον μας τελειωσει ( ειναι δεδομενο οτι στα δυσκολα θα ξαναματαγινει ) να μην πιουμε παλι θαλασσα .

Οπως λενε οι αμερικανοι a player who make something from nothing .

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Δευ Μάιος 26, 2025 1:16 pm

Καλησπερα σε ολους

Η ταπεινή μου άποψη είναι οτι ο λόγος που ο οργανισμός Ολυμπιακός και το σταφ του Μπαρτζώκα φτάνουν κοντά στην πηγή αλλα δεν πίνουν νερό στα Φ4 είναι η εμμονή στην μόσιον επίθεση η όποια είναι εντυπωσιακή όταν λειτουργεί σωστά, όμως είναι εύκολα αντιμετωπίσιμη στα κρίσιμα και ευνουχίζει τα γκάρντ οπότε η έλλειψη πλαν Μπι και προσαρμογών οδηγεί σε (συνεχόμενες) ήττες. Δεν μπορεί να φταίνε πάντα οι παίκτες και να είναι όλοι λούζερ.

Θα επρεπε ο ιδιος ο κοουτς να καταλαβει οτι η συνταγη αυτη δεν λειτουργει γιατι πολλακις η ομαδα του εχει καταρρευσει ψυχολογικα στα κρισιμα παιχνιδια οσο καλα και να εχει αποδωσει μεσα στην σεζον. Θα επρεπε και η διοικηση να το θεσει σαν θεμα στις μεταξυ τους συζητησεις ωστε να υπαρξει εστω μια εναλλακτικη. Θα επρεπε και το σταφ να μην λεει απλα ναι σε ολα και να το βαλει σαν προβληματισμο. Μπορει και να εχουν γινει ολα αυτα και απλα ο κοουτς να επιμενει στην αποψη του.

Συμπερασματικά λοιπον, εαν ο κοουτς εχει σκοπο να επανεξετασει την στρατηγικη του εχει την ικανοτητα να φτιαξει κατι καινουργιο, ακομα και με το ιδιο γκρουπ παικτων. Δεν τον εχουν παρει αλλωστε τα χρονια, εχει αρκετη καριερα μπροστα του. Εαν θεωρει οτι αυτος ειναι ο μονος τροπος μετα απο σερι αποτυχιες τοτε μαλλον εχει κλεισει ο κυκλος του.

Παντως αν κρινω απο τις αντιδρασεις του φαινεται και ο ιδιος να εχει λυγισει απο το ψυχολογικο βαρος. Το να αντιδραει ετσι στον καθε καφρο του ΣΕΦ η στον καθε χαζοπιτσιρικα στο Αμπου Νταμπι μου δειχνουν ανθρωπο που εχει εξαντλησει την υπομονη του

7
1 Εικόνα 6 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Stam Tziant

junior

reignman έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 12:29 pm
Κανααν απλά δε ήθελε η ομάδα να τον κρατήσει (δεν νομίζω να χάλασε κανέναν ότι ήρθε στη θέση του ο Φουρνιέ)
Θα σε σταματησω εδω ΑΚΡΙΒΩΣ :)
Ο Fournier ηρθε ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ. Τον Fall πηρε τηλεφωνο να ρωτησει αν ψηνονται να ερθει.

Ο αντικαταστατης του Canaan ειναι αυτος που ειναι εκτος αποστολης συνηθως... ο Tyler.
Ναι, γιατί ο Tyler έχει διαβατήριο. Το ότι ήταν απόφαση της ομάδας ο Canaan να αποχωρήσει νομίζω το έχει παραδεχθεί ο ίδιος. Και στο κάτω κάτω κι ο Canaan να είχε μείνει, με Fournier εκτός αποστολής θα ήταν κι αυτός.

0
steph.larry

senior
Reactions: 267
Αγαπημένη θέση: PG, PF

Δευ Μάιος 26, 2025 1:20 pm

montechristo έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 1:03 pm
steph.larry έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 9:14 am

Με μια επισήμανση: αν γίνει όντως το 0/3 (το πιθανότερο), σαφώς και δεν έχουμε να πιαστούμε πουθενά ως προς την κριτική στο αγωνιστικό σκέλος. Δεν είναι τυχαίο που και η πλειοψηφία συμφωνεί ότι ο κύκλος του έκλεισε.

Αν είναι όμως να μιλήσουμε με βάση τα όσο γράφονται από διάφορους "καλοθελητές" (ευτυχώς όχι στο φόρουμ) που τον μειώνουν σαν άνθρωπο και τον ακυρώνουν, λέγοντας ότι είναι άσχετος, loser, μυρωδιάς κτλ (τα πιο light είναι αυτά), τότε έχουμε πολλά πράγματα να αντιπαραβάλλουμε υπέρ του.
Είμαι κι εγώ σ' αυτή την πλειοψηφία που ψήφισε ότι ο κύκλος του Μπαρτζώκα έκλεισε, αλλά όχι για αγωνιστικούς/μπασκετικούς όρους. Περισσότερο το θεωρώ πνευματικά και συναισθηματικά. Εδώ πάθαμε εμείς που είμαστε απλοί φίλοι και οπαδοί, πόσο μάλλον ο Γιώργαρος που είναι περισσότερο γαύρος από όλους εδώ μέσα και έχει και την ευθύνη. Αγωνιστικά ο Μπαρτζώκας και η φιλοσοφία του γύρω από το μπάσκετ όχι μόνο δεν έκλεισε τον κύκλο του, αλλά βρίσκει και μιμητές (π.χ. Σπανούλης, Σάρας, ο καθένας με τον τρόπο του). Κριτική, λοιπόν, στον Μπαρτζώκα όχι γιατί απέτυχε η φιλοσοφία του, αλλά γιατί δεν την εφάρμοσε καλά.
Ακριβώς, την ίδια άποψη έχουμε στο θέμα. Έχω γράψει σε ανύποπτο χρόνο επίσης ότι δεν τον βοηθάει καθόλου το ότι είναι πορωμένος γαύρος σαν εμάς, επιπλέον του δεδομένου έντονου χαρακτήρα του εντός παιχνιδιών.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1361

Δευ Μάιος 26, 2025 1:26 pm

Stam Tziant έγραψε:
reignman έγραψε:

Ο Fournier ηρθε ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ. Τον Fall πηρε τηλεφωνο να ρωτησει αν ψηνονται να ερθει.

Ο αντικαταστατης του Canaan ειναι αυτος που ειναι εκτος αποστολης συνηθως... ο Tyler.
Ναι, γιατί ο Tyler έχει διαβατήριο. Το ότι ήταν απόφαση της ομάδας ο Canaan να αποχωρήσει νομίζω το έχει παραδεχθεί ο ίδιος. Και στο κάτω κάτω κι ο Canaan να είχε μείνει, με Fournier εκτός αποστολής θα ήταν κι αυτός.
Με κανααν πισω απο φουρνιε η ομαδα θα ηταν μια χαρα . Επαιζε αμυνα , ηταν ταυρος σωματικα ανοιγε το γηπεδο και ειχε τον ενστικτο του κιλερ . Δεν θα κοιταγε να πασαρει διπλα αν ηταν μονος του . Ειτε εμπαιναν , ειτε δεν εμπαιναν τα σουτ θα τα επαιρνε .

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3187
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Δευ Μάιος 26, 2025 1:32 pm

Stam Tziant έγραψε:
reignman έγραψε:

Χλωμο να εχεις εκτος αποστολης εναν παικτη που 2 χρονια προσφερε στην ομαδα και ξερεις οτι σταθερα ειναι ενας δυνατος 2 way player. Μην παμε να τα βγαλουμε λαδι ολα.

1
1 Εικόνα
redcard

senior
Reactions: 762
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Δευ Μάιος 26, 2025 1:40 pm

Erether έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 12:38 pm
Πάντως, ο όγκος αρνητικών δηλώσεων παικτών του Ολυμπιακού που εκφράζουν "παράπονα" προέρχεται και λίγο από προβοκατορικες δηλωσεις δημοσιογράφων που μυριστηκαν αίμα. Όταν δηλαδή ρωτας ευθέως τον Μιλουτινοφ αν θα ήθελε να πάρει περισσότερες μπάλες, τι άλλο θα απαντούσε; Οταν ρωτάς τον Ντορσευ γιατί δεν παίζει, τι να πει;
Σιγουρα υπαρχουν παραπονα απο αρκετους παιχτες και φαινεται, εγω εχω σκαλωσει με τον Ταιλερ ομως.

Ρε φιλε σεβασμος απολυτος στα προσωπικα σου θεματα αλλα αναρωτιεσαι οντως γιατι δε παιζεις; Πλακα μας κανεις τωρα; Να δεχτω οτι εχει υπαρξει αδικος ο Μπαρτζωκας στη διαχειριση του ροστερ γενικως αλλα εσενα ειδικα οποτε σε εβαζε εσερνες το κουφαρι σου κι αυτο με δυσκολια. Και δε το κανεις μονο φετος, το κανεις 3 χρονια τωρα.

Κανε μας τη χαρη δλδ που αναρωτιεσαι κιολας γιατι δε παιζεις περισσοτερο αντι να αναρωτιεσαι τι κανεις λαθος και οριακα εισαι παιχτης Ευρωλιγκα πλεον. Λυπησου μας.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3187
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Δευ Μάιος 26, 2025 1:47 pm

shtarkws έγραψε:
Καλησπερα σε ολους

Η ταπεινή μου άποψη είναι οτι ο λόγος που ο οργανισμός Ολυμπιακός και το σταφ του Μπαρτζώκα φτάνουν κοντά στην πηγή αλλα δεν πίνουν νερό στα Φ4 είναι η εμμονή στην μόσιον επίθεση η όποια είναι εντυπωσιακή όταν λειτουργεί σωστά, όμως είναι εύκολα αντιμετωπίσιμη στα κρίσιμα και ευνουχίζει τα γκάρντ οπότε η έλλειψη πλαν Μπι και προσαρμογών οδηγεί σε (συνεχόμενες) ήττες. Δεν μπορεί να φταίνε πάντα οι παίκτες και να είναι όλοι λούζερ.
Η κανονικη motion δεν ευνουχιζει κανεναν. Το αντιθετο, κανει enable τους παιχτες να παρουν αποφασεις on the spot. Μολις δουν ανισορροπιες στην αμυνα να κρινουν τι θα κανουν, pull up, drive, πασα & κοψιμο you name it.
Εχει καποιες σταθερες οι οποιες ειναι συνεχη κινηση μπαλας και παιχτων μακρια απο αυτη. Πολλα screens και καλες αποστασεις. Δεν υπαρχει συγκεκριμενος αποδεκτης.
Το θεμα στην δικη μας motion ειναι πως ο αποδεκτης ειναι πολυ συγκεκριμενος.
Το ιδιο δεν γινεται πχ οταν ειναι ο Peters μεσα... Ουτε περσι ο Peters ηταν ο σχεδον μονιμος αποδεκτης, ουτε δουλευε ολη η motion για αυτον. Η δικη μας motion ειναι μπασταρδεμενη και μπερδεμενη, επισης οι παικτες που εχουμε στο roster ως επι το πλειστον δεν εχουν τα χαρακτηριστικα για να την υποστηριξουν.

Τεσπα, τσαμπα τα γραφουμε, c'est la vie.

Οπως λενε οι αμερικανοι a player who make something from nothing .
Οπως ελεγε και ο Stacey King : Big time players, make big time plays.

2
2 Εικόνα
Stam Tziant

junior

Δευ Μάιος 26, 2025 1:51 pm

reignman έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 1:32 pm
Stam Tziant έγραψε:

Χλωμο να εχεις εκτος αποστολης εναν παικτη που 2 χρονια προσφερε στην ομαδα και ξερεις οτι σταθερα ειναι ενας δυνατος 2 way player. Μην παμε να τα βγαλουμε λαδι ολα.
Νταξει δε θα ήταν μόνιμα εκτός αποστολής, θα έπαιζε, 8 λεπτά μέσο όρο και θα ήταν μόνιμα εκτός ο Λαρεντζάκης. Επίσης, την πρώτη σεζόν (και ειδικά στην αρχή της) ο Κανααν που έπαιζε 16-17 λεπτά άκουγε τα εξ αμάξης, γιατί ο άνθρωπος δεν έβρισκε το ρυθμό να αποδώσει. Προς το τέλος της σεζόν που αυξήθηκε ο χρόνος του, βελτιώθηκε και εκεί άρχισε να γκρινιάζει ο Σλούκας. Δεν ξέρω αν έχει τόσο νόημα αυτή η συζήτηση. Τα λεπτά που αφήνει ο Φουρνιέ στο 2 είναι λίγα για κάθε Κάνααν και για κάθε Ντόρσει. Χίλιες φορές να τα συμπληρώνει κάποιος κόμπο γκαρντ τύπου Έβανς που παίζει και στον άσο και να έχεις μπακ απ το Λαρεντζάκη αν χρειαστεί. Σε κάθε περίπτωση το πόιντ μου ήταν ότι ο Κάνααν με απόφαση της ομάδας αποφασίστηκε να μην ανανεωθεί. Δεν είναι ότι ήθελε να φύγει επείδη δε γούσταρε τον Μπαρτζώκα, όπως ειπώθηκε πιο πάνω.
Παραθέτω και σχετική δήλωση του στο sport24 τον Ιούνιο.
"Θα ήμουν 100% χαρούμενος εάν έμενα. Όλοι ήξεραν ότι εγώ ήθελα να μείνω, όμως δεν ειπώθηκε τίποτα και έπρεπε να κοιτάξω την οικογένειά μου και να πάω παρακάτω.”

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”