Έκλεισε ο κύκλος του Μπαρτζωκα ;

Συντονιστής: Captains

Ώρα για αλλαγή;

Ναι
58
56%
Όχι
38
37%
Μόνο αν χάσει και πρωτάθλημα
7
7%

Σύνολο ψήφων: 103
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Μάιος 26, 2025 9:32 am

Δεν βραχυκυκλωνει ο Γιώργος παιδιά. Πληρώνει τις επιλογές του μέσα στη χρονιά.. επίσης δεν αλλάζει παίχτες ανάλογα με το φορμαρισμα. Βρέξει χιονίσει δεν μπερδεύει την τράπουλα ούτε στο ποιοι παίζουν ούτε στο χρόνο συμμετοχής.. αυτό που μπορεί να κάνει καλά είναι μερικές αλχημείες μέσα στον αγώνα όταν δεν έχει άλλη επιλογή. Τότε βλέπει μόνο.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1093
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μάιος 26, 2025 9:37 am

Sokos έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 9:27 am
Δεν υπάρχει περίπτωση οι Αγγελόπουλοι να διώξουν τον Μπαρτζώκα. Γενικά δεν διώχνουν εύκολα.

Μόνος του πιστεύω θα φύγει, ζυγίζοντας τα δεδομένα και βάζοντας στην εξίσωση το καλό το δικό του (είναι προφανές ότι του κάνει κακό) και της ομάδας (ως γαύρος).

Ό,τι ήταν να δώσει στην ομάδα το έδωσε. Νομίζω κι ο ίδιος δήλωσε ότι έδωσε τον "εαυτό" του.

Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να προσφέρει. Δεν μπορείς να εμπνεύσεις όταν κι εσύ ο ίδιος τρέμεις ή βραχυκυκλώνεις.
Ο Μπαρτζωκας έμεινε 4,5 χρόνια στον Ολυμπιακό, ότι ήταν να δώσει το έδωσε όπως λες, τι παραπάνω να κάνει αν μείνει άλλη μια χρονιά, μόνο να φθείρεται η σχέση και άλλο μπορεί, αν χάσει και το πρωτάθλημα η χρονιά και με τέτοιο budget θα είναι πλήρης αποτυχία σε όλα τα επίπεδα, ακόμα και πέρυσι με τους Σικμα κλπ. Πήραμε έστω το κύπελλο, φέτος τίποτα,…οπότε νομίζω και εγώ θα φύγει από μόνος του…πρέπει κάποια στιγμή στην ζωή να καταλαβαίνουμε πότε είναι η ώρα να αποχωρήσουμε και να πάμε παρά κάτω,…και η ώρα αυτή ήρθε για τον Γιώργο μας….

1
1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Μάιος 26, 2025 9:39 am

Ήρθε σε πολύ δύσκολη περίοδο για το μπασκετικό τμήμα και σήκωσε την ομάδα στην πλάτη του ανέδειξε Βεζενκοφ και παίξαμε εξαιρετικό μπάσκετ! Είναι κεφάλαιο και μεγάλος στρατιώτης. Πέτυχε και τον ΠΑΟ στα κάτω του και έχτισε μυθικό σερί νικών. Αλλά νομίζω έκλεισε τον κύκλο του.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 796
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μάιος 26, 2025 10:25 am

SteveNashidis έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 8:13 am
kein έγραψε:
Κυρ Μάιος 25, 2025 11:36 pm

Σε ευχαριστώ για την υποστήριξη, ειλικρινα.
Το $#@ βγαίνει από αυτό που γράφω πιο πάνω, είναι γνωστό σύνθημα συνδεσμιτικό , το οποίο δυστυχώς δεν είναι καλό να το αναφέρω, αν θες στείλε μου πμ να στο πω. Είναι εντελώς κατάπτυστο.
Η συγκεκριμένη λέξη έχει μπει στην λίστα λογοκρισίας από τον τεχνικό του φόρουμ και εμφανίζεται με σύμβολα όταν κάποιος πάει να την γράψει. Είναι απαράδεκτη μη αποδεκτή στο φόρουμ. Θα μπουν και οι παραλλαγές της βέβαια όσο είναι δυνατόν να προβλεφθούν (χωρίς τόνους, με κενά κλπ).

Kojito έριξε προσωρινό αποκλεισμό, Conan έβαλε 5ο φάουλ στο μέλος και οριστικό αποκλεισμό με επανεξέταση Χριστούγεννα όπως των υπολοίπων αποκλεισμένων. Case closed.

Τα offtopic για τον πρόεδρο του ΠΑΟ διαγράφτηκαν με συνοπτικές διαδικασίες, δεν παράγουν τίποτα στον μπασκετικό λόγο και ξέρουν οι παλιοί γιατί υπάρχει άμεση διαγραφή. Case closed

Και κάτι τελευταίο προς τα εσένα kein- τα υπόλοιπα ήταν γενικές ανακοινώσεις.

Είπες θα αποχωρήσεις και επέστρεψες, θετικό αυτό για όλους το είχαμε πει δημόσια πολλοί.

Δεν είναι αποδεκτό ότι ξαναρχισες να γράφεις ότι θέλουμε καφρους ή συνδεσμιτες για να γράφουν στο φόρουμ, ότι είναι ολυμπιακοί μεροληπτικοι στην διαχειριστική ομάδα και το γνωστό παράπονο ότι υπάρχουν περισσότεροι ολυμπιακοί και ότι αποχωρούν πράσινα μέλη και δεν υπάρχουν παναθηναϊκοί και και και...

Συμπερασματικά δεν θα ξαναρχίσουμε αυτά που έγιναν πριν ένα μήνα. Η συγκεκριμένη offtopic συζήτηση έληξε με θεωρητικά και αριθμητικά δεδομένα και δεν επανερχόμαστε.
Καλημέρα Στήβ !
Το γεγονός ότι η λέξη μπήκε στην λίστα λογοκρισίας είναι πολύ θετικό (παρότι στέλνω πμ στην διαχείριση από 2023 γι αυτό το θέμα). Κανείς δεν θέλω να πιστεύω ότι ενστερνίζεται ομοφοβικές εκφράσεις. Επέμεινα στην τιμωρία γιατί είμαστε στο 2025 και κάτι τέτοιο δεν έχει καμιά θέση σε ένα τόπο ανταλλαγής απόψεων. Εγω προσωπικά δεν θα ήθελα να είμαι μέλος σε κάτι τέτοιο. Οκ οι διαιτησίες και τα ομαδικά, μαζί σας, να βάλουμε όλοι νερό στο κρασί μας, και να υπάρχει μια ανοχή. Σε θέματα σοβαρά όμως δεν παίζουμε, και μπράβο σας που τελικά αποφασίσατε οριστικό αποκλεισμό.

Ωστόσο στο θέμα που αναφέρεις "Είπες θα αποχωρήσεις και επέστρεψες", δεν είναι ακριβές. ΔΕΝ είπα ότι θα αποχωρήσω, είπα ότι είμαστε 12 άτομα που ενοχλήθηκαν από την αντιμετώπιση που είχε ο Ελβετός (είμαστε πλέον 16, φίλοι από πριν όλοι που είχαμε ήδη προσωπική επαφή και συνεχίσαμε-συνεχίζουμε να τα λέμε από viber-discord σε ομαδικές συζήσεις, χωρίς να έχουμε κάθε τρις και λίγο χαλασμό και τσακωμούς) Οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν αποφασίσει σε ένδειξη συμπαράστασης να αποχωρήσουν μόνιμα, κάποιοι όχι. Και μετά έκανα σαφές ότι εγώ δεν είμαι μέσα σε αυτούς τους "μόνιμα αποχωρήσαντες", αλλά επειδή με κουράζει αυτή η φάση θα συμμετέχω λιγότερο ελπίζοντας να βρεθεί κάποια λύση. Και θα είδες ξεκάθαρα οτι έβαλα πλάτη και προσπάθησα να ενεργοποιήσω και και το πράσινο ποστ που δεν είχε καθόλου κίνηση, με σεντόνια αμιγώς μπασκετικά.
Μην με βγάζεις στην σέντρα για κάτι που ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, γιατί εδώ κολλάει η λαϊκή ρήση "βρήκα και τον μπελά μου" :mrgreen:

Αν θες τη γνώμη μου θα ήθελα να υπήρχε λύση σε αυτό το θέμα, αλλά αν ήμουν ο Ελβετός, ειλικρινά δεν θα επέστρεφα, έχει δίκιο να διαμαρτύρεται. Το λέω με όλη την καλή διάθεση, και αν θες πίστεψε το. Νομίζω ότι έχω δώσει το στίγμα μου, με το λόγο μου, είμαι ειλικρινής και δεν έχω δώσει καμία αφορμή για μη μπισκοτάκι θέματα. Προσεχω μία μία την λέξη μου σε τοπικ ερυθρόλευκα, αφενός για να μην προκαλέσω αφετέρου γιατί με κάποια μέλη τρέφουμε αμοιβαία αισθήματα μπασκετικού σεβασμού.

Δεν ξέρω γιατί από την διαχείριση με βλέπετε ως "κακό σπυρί" ή "μπελά". Ειλικρινά απορώ γιατί ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει. Χθες πχ ο συμπαθής κατά τα άλλα conan με αποκάλεσε "τοξικό" γιατί βγήκα δημόσια χωρίς περιστροφές να πω το αυτονόητο. Ότι δηλαδή σε ένα μπασκετικό φόρουμ δεν έχουν θέση ομοφοβικές εκφράσεις μίσους, γενικά δεν έχει θέση καμιά έκφραση μίσους. Ναι με ενόχλησε, αλλά δεν είναι τόσο σημαντικό όσο άλλα.

Αν θες διάβασε το μήνυμα μου χωρίς προκατάληψη. Θα δεις ότι δεν είμαστε εχθροί, την πορτοκαλί μπάλα αγαπάμε και οι δύο.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Jamesharden13

senior
Reactions: 236
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law

Δευ Μάιος 26, 2025 10:43 am

Stam Tziant έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 3:17 am
shaq7 έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 2:35 am
ο μπαρτζωκας μεχρι φετος ειχε αδιανοητη στηριξη απο τον κοσμο..παροτι οτι και περσι εχασε απο 2-0 που ταν βαρυ δεν κουνηθηκε φυλλο..οι λογοι της στηριξης πολλοι απλα ο μπαρτζωκας επειδη ειναι πιο γαυρος και απο τους γαυρους συν οτι τον πολεμαει και ο δπγ απεκτησε τρελο fan base.
φετος ομως του δωθηκαν τα παντα για να παρει την ευρωλιγκα και αυτος δεν κατεβασε καν την ομαδα στο φ4..ειδικα με 0/3 τιτλους οσο και να θελουμε να τον δικαιολογησουμε δεν μπορουμε να πιαστουμε απο καπου.
Η Μπαρτσελόνα πριν δύο χρόνια έδιωξε τον Σάρας επειδή ήταν "λούζερ" με 3 χαμένα φάιναλ φορ και τρελό μπάτζετ. Σήμερα ο Σάρας είναι πρωταθλητής Ευρώπης και η Μπάρτσα παλεύει με κάτι Γκριμάου και κάτι Πεναρόγιες.

Τρεις λόγοι μπορούν να φέρουν τον Μπαρτζώκα στην έξοδο κατά τη γνώμη μου. 1. Να το θελήσει ο ίδιος. 2. Να βρεθεί καλύτερος προπονητής στην αγορά, πράγμα που δε συμβαίνει αυτή τη στιγμή. 3. Να χάσει τα αποδυτήρια. Και δεν εννοώ να γκρινιάξει ο Ντόρσεϊ που το καλοκαίρι θα φύγει. Εννοώ σοβαρές μονάδες του ρόστερ να μη τον θέλουν στην ομάδα.

Προσωπικά θεωρώ το πρωτάθλημα θα κρίνει πολλά. Αν ο Ολυμπιακός το πάρει, το βλέπω απίθανο να αποχωρήσει ο Μπαρτζώκας. Αν το χάσει εκεί σίγουρα τα πράγματα αλλάζουν. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ πιο σημαντικό να γίνουν αλλαγές στο ρόστερ (να προστεθεί αθλητικότητα στο 3 και στο 5 και περισσότερο ταλέντο στην περιφέρεια) παρά να γίνει αλλαγή προπονητή.
λιγοτερο σοβαρες μοναδες απο σλουκα, πετρουσεφ, κανααν, πιτερς, μιλουτινοφ? Ολοι εξαιτιας του φυγαν θελουν να φυγουν η βρισκονται προς την εξοδο παντως

2
2 Εικόνα
Erether

junior
Reactions: 72
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ

Δευ Μάιος 26, 2025 11:00 am

Jamesharden13 έγραψε:
Stam Tziant έγραψε:

Η Μπαρτσελόνα πριν δύο χρόνια έδιωξε τον Σάρας επειδή ήταν "λούζερ" με 3 χαμένα φάιναλ φορ και τρελό μπάτζετ. Σήμερα ο Σάρας είναι πρωταθλητής Ευρώπης και η Μπάρτσα παλεύει με κάτι Γκριμάου και κάτι Πεναρόγιες.

Τρεις λόγοι μπορούν να φέρουν τον Μπαρτζώκα στην έξοδο κατά τη γνώμη μου. 1. Να το θελήσει ο ίδιος. 2. Να βρεθεί καλύτερος προπονητής στην αγορά, πράγμα που δε συμβαίνει αυτή τη στιγμή. 3. Να χάσει τα αποδυτήρια. Και δεν εννοώ να γκρινιάξει ο Ντόρσεϊ που το καλοκαίρι θα φύγει. Εννοώ σοβαρές μονάδες του ρόστερ να μη τον θέλουν στην ομάδα.

Προσωπικά θεωρώ το πρωτάθλημα θα κρίνει πολλά. Αν ο Ολυμπιακός το πάρει, το βλέπω απίθανο να αποχωρήσει ο Μπαρτζώκας. Αν το χάσει εκεί σίγουρα τα πράγματα αλλάζουν. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ πιο σημαντικό να γίνουν αλλαγές στο ρόστερ (να προστεθεί αθλητικότητα στο 3 και στο 5 και περισσότερο ταλέντο στην περιφέρεια) παρά να γίνει αλλαγή προπονητή.
λιγοτερο σοβαρες μοναδες απο σλουκα, πετρουσεφ, κανααν, πιτερς, μιλουτινοφ? Ολοι εξαιτιας του φυγαν θελουν να φυγουν η βρισκονται προς την εξοδο παντως
Σίγουρα υπάρχουν παράπονα από τον Μπαρτζωκα, αλλά μήπως είναι λιγάκι αυθαίρετο συμπέρασμα να λέμε ότι ο Πίτερς και ο Μιλουτινοφ είναι στην πορτα της εξοδου, τη στιγμή που ο ίδιος ο κοουτς τους ήθελε εδώ; Ειδικά για τον Πιτερς που όλος ο κόσμος, θυμίζω, φώναζε να εκδιωχθεί για να ανοίξει χώρος στο ρόστερ. Για τον Κανέναν τα ίδια. Όλοι έλεγαν ότι θέλουμε Upgrade. Τώρα ήταν λάθος του κοουτς;

1
1 Εικόνα
Jamesharden13

senior
Reactions: 236
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law

Δευ Μάιος 26, 2025 11:38 am

Erether έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 11:00 am
Jamesharden13 έγραψε:

Σίγουρα υπάρχουν παράπονα από τον Μπαρτζωκα, αλλά μήπως είναι λιγάκι αυθαίρετο συμπέρασμα να λέμε ότι ο Πίτερς και ο Μιλουτινοφ είναι στην πορτα της εξοδου, τη στιγμή που ο ίδιος ο κοουτς τους ήθελε εδώ; Ειδικά για τον Πιτερς που όλος ο κόσμος, θυμίζω, φώναζε να εκδιωχθεί για να ανοίξει χώρος στο ρόστερ. Για τον Κανέναν τα ίδια. Όλοι έλεγαν ότι θέλουμε Upgrade. Τώρα ήταν λάθος του κοουτς;
οταν βλεπεις εναν παιχτη με σουταρα να μην παιζει καθολου στον τελικο με την ρεαλ(εχοντας τοτε 100 τις 100 πιστη στον μπαρτζωκα) υποθετεις οτι κατι κανει πολυ κακα και θελεις να φυγει. Επισης το οτι χρησιμοποιει καποιους παιχτες δεν σημαινει οτι τους χρησιμοποιει σωστα. Ο κανααν ξενερωσε που με το 2ο αστοχο τον τραβουσε στον παγκο ενω ο γουοκαπ η ο παπανικολαου εχτιζαν οικοδομες. Ο μιλου ξενερωνει που χρησιμοποειται σαν "σκαλοπατι" στην επιθεση μεταξυ γκαρντ και σασα αντι να τροφοδοτηθει συνεχως στα μις ματς και να παιξει στο ποστ. Ο πιτερς ξενερωνει που οταν ο κοουτς τον βλεπει να σκυλιαζει μπροστα πισω θα βγει για να παιξει ο βεζενκωφ 30 λεπτα, ενω στην αντιθετη βλεπει οτι οταν ο σασα ειναι κακος, δεν παιρνει την δικια του ευκαιρια. Ειναι λογικο. Δεν εχουν ολα να κανουν με τον χρονο συμμετοχης. Οποιος εχει παιξει μπασκετ μεχρι εστω εφηβικο σε ανταγωνιστικο επιπεδο καταλαβαινει τι εννοω

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3551
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Δευ Μάιος 26, 2025 11:43 am

kein έγραψε:
Καλημέρα Στήβ !
Το γεγονός ότι η λέξη μπήκε στην λίστα λογοκρισίας είναι πολύ θετικό (παρότι στέλνω πμ στην διαχείριση από 2023 γι αυτό το θέμα). Κανείς δεν θέλω να πιστεύω ότι ενστερνίζεται ομοφοβικές εκφράσεις. Επέμεινα στην τιμωρία γιατί είμαστε στο 2025 και κάτι τέτοιο δεν έχει καμιά θέση σε ένα τόπο ανταλλαγής απόψεων. Εγω προσωπικά δεν θα ήθελα να είμαι μέλος σε κάτι τέτοιο. Οκ οι διαιτησίες και τα ομαδικά, μαζί σας, να βάλουμε όλοι νερό στο κρασί μας, και να υπάρχει μια ανοχή. Σε θέματα σοβαρά όμως δεν παίζουμε, και μπράβο σας που τελικά αποφασίσατε οριστικό αποκλεισμό.

Ωστόσο στο θέμα που αναφέρεις "Είπες θα αποχωρήσεις και επέστρεψες", δεν είναι ακριβές. ΔΕΝ είπα ότι θα αποχωρήσω, είπα ότι είμαστε 12 άτομα που ενοχλήθηκαν από την αντιμετώπιση που είχε ο Ελβετός (είμαστε πλέον 16, φίλοι από πριν όλοι που είχαμε ήδη προσωπική επαφή και συνεχίσαμε-συνεχίζουμε να τα λέμε από viber-discord σε ομαδικές συζήσεις, χωρίς να έχουμε κάθε τρις και λίγο χαλασμό και τσακωμούς) Οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν αποφασίσει σε ένδειξη συμπαράστασης να αποχωρήσουν μόνιμα, κάποιοι όχι. Και μετά έκανα σαφές ότι εγώ δεν είμαι μέσα σε αυτούς τους "μόνιμα αποχωρήσαντες", αλλά επειδή με κουράζει αυτή η φάση θα συμμετέχω λιγότερο ελπίζοντας να βρεθεί κάποια λύση. Και θα είδες ξεκάθαρα οτι έβαλα πλάτη και προσπάθησα να ενεργοποιήσω και και το πράσινο ποστ που δεν είχε καθόλου κίνηση, με σεντόνια αμιγώς μπασκετικά.
Μην με βγάζεις στην σέντρα για κάτι που ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, γιατί εδώ κολλάει η λαϊκή ρήση "βρήκα και τον μπελά μου" :mrgreen:

Αν θες τη γνώμη μου θα ήθελα να υπήρχε λύση σε αυτό το θέμα, αλλά αν ήμουν ο Ελβετός, ειλικρινά δεν θα επέστρεφα, έχει δίκιο να διαμαρτύρεται. Το λέω με όλη την καλή διάθεση, και αν θες πίστεψε το. Νομίζω ότι έχω δώσει το στίγμα μου, με το λόγο μου, είμαι ειλικρινής και δεν έχω δώσει καμία αφορμή για μη μπισκοτάκι θέματα. Προσεχω μία μία την λέξη μου σε τοπικ ερυθρόλευκα, αφενός για να μην προκαλέσω αφετέρου γιατί με κάποια μέλη τρέφουμε αμοιβαία αισθήματα μπασκετικού σεβασμού.

Δεν ξέρω γιατί από την διαχείριση με βλέπετε ως "κακό σπυρί" ή "μπελά". Ειλικρινά απορώ γιατί ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει. Χθες πχ ο συμπαθής κατά τα άλλα conan με αποκάλεσε "τοξικό" γιατί βγήκα δημόσια χωρίς περιστροφές να πω το αυτονόητο. Ότι δηλαδή σε ένα μπασκετικό φόρουμ δεν έχουν θέση ομοφοβικές εκφράσεις μίσους, γενικά δεν έχει θέση καμιά έκφραση μίσους. Ναι με ενόχλησε, αλλά δεν είναι τόσο σημαντικό όσο άλλα.

Αν θες διάβασε το μήνυμα μου χωρίς προκατάληψη. Θα δεις ότι δεν είμαστε εχθροί, την πορτοκαλί μπάλα αγαπάμε και οι δύο.
Καλημέρα και δέξου την συγγνώμη μου και τώρα που έχω ηρεμήσει.
Τοξικός με την στάση σου και τις αναρτήσεις σου σε καμία περίπτωση και δεν έπρεπε να χρησιμοποιήσω αυτήν την λέξη που δεν μετέφερε όντως στους άλλους αυτό που ήθελα να πω.
Προσωπικά δεν σε βλέπω ως κακό σπυρί, ούτε μπελά, διαφορετικά δεν θα σου είχα προτείνει να γίνεις μόντ, συνεχίζω να εκτιμώ τα ποστ σου και την στάση σου στο να στέκεσαι στα μπασκετικά και να προσπαθείς να είσαι κόσμιος ακόμα και όταν (πιθανόν) θέλεις το αντίθετο.
Δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο από την αντίθετη μεριά, βλεπω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να σε/σας πείσω για τις προθέσεις μου, οπότε συνεχίζω μ' αυτό.
Συνεχίζω να πιστεύω ότι πρέπει τα μέλη να στηρίζουν το ένα το άλλο και είναι λάθος να επιδιώκει ο ένας να φύγει ο άλλος παρά σε εξαιρετικές περιπτώσεις και η απογοήτευση μου ήταν ειλικρινής όπως και κάθε φορά που συμβαίνει αυτό, η απογοήτευση μου ήταν ακριβώς μεγαλύτερη επειδή σε εκτιμώ και όχι το αντίθετο. Όμως είδα και ότι περισσότεροι μαζί σου συμφωνούσαν παρά μαζί μου στο συγκεκριμενο κομμάτι οπότε ίσως κάπου έχω λάθος τελικά στην θεώρηση μου, πρέπει να το σκεφτώ.

1
1 Εικόνα
big_lebowski

junior
Reactions: 189
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Μάιος 26, 2025 12:12 pm

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3187
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Δευ Μάιος 26, 2025 12:19 pm

Sokos έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 9:27 am
Δεν υπάρχει περίπτωση οι Αγγελόπουλοι να διώξουν τον Μπαρτζώκα. Γενικά δεν διώχνουν εύκολα.

Μόνος του πιστεύω θα φύγει, ζυγίζοντας τα δεδομένα και βάζοντας στην εξίσωση το καλό το δικό του (είναι προφανές ότι του κάνει κακό) και της ομάδας (ως γαύρος).

Ό,τι ήταν να δώσει στην ομάδα το έδωσε. Νομίζω κι ο ίδιος δήλωσε ότι έδωσε τον "εαυτό" του.

Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να προσφέρει. Δεν μπορείς να εμπνεύσεις όταν κι εσύ ο ίδιος τρέμεις ή βραχυκυκλώνεις.
H αληθεια ειναι πως με τους Ελληνες προπονητες εχουν υπομονη.
Με τους ξενους εξαντλειται γρηγορα.
Για τον Κίναν Έβανς τόνισε: «Το θέμα του Έβανς αποτελεί απόφαση του Μπαρτζώκα. Από τη στιγμή που δεν μπήκε στο rotation στα κρίσιμα ματς που έφεραν τον Ολυμπιακό μέχρι εδώ, δεν θα έμπαινε στην αγωνιστική λειτουργία του Ολυμπιακού μέχρι το τέλος της σεζόν. Και τον ΜακΚίσικ δεν έβαλε καθόλου. Θα μπορούσε να βάλει τον Έβανς. Ο Μπαρτζώκας δεν τον υπολογίζει για το τελευταίο κομμάτι που θα κρίνει τη σεζόν».
Εικόνα

0
Stam Tziant

junior
Reactions: 177

Δευ Μάιος 26, 2025 12:26 pm

Jamesharden13 έγραψε:
Stam Tziant έγραψε:

Χάνω τα αποδυτήρια δε σημαίνει θέλει ένας-δύο παίκτες να φύγουν. Άμα ήταν έτσι τα χει χάσει κι ο Αταμάν επείδη ήθελε να φύγει πέρσι ο Βιλντόζα, φέτος ο Λορέντζο κι ο Παπαπέτρου κτλ. Χάνω τα αποδυτήρια σημαίνει, ο βασικός κορμός της ομάδας δε με θέλει. Παίκτες που θα μείνουν βρέξει χιονίσει, θέλουν να με διώξουν. Τώρα αν ένας Σλούκας ή ένας Μιλουτίνοφ που μένει ελεύθερος, θέλει να υπογράψει αλλού αυτό δεν λέγεται χάνω τα αποδυτήρια.
Επίσης στα παραδείγματα που ανέφερες, Κανααν απλά δε ήθελε η ομάδα να τον κρατήσει (δεν νομίζω να χάλασε κανέναν ότι ήρθε στη θέση του ο Φουρνιέ) και έβγαλε πικρία σε δηλώσεις του. Πίτερς και μόνο που έχει δεχτεί να παίζει στην ομάδα παρά την παρουσία του Βεζένκοφ δείχνει το ακριβώς αντίθετο. Πετρούσεφ όπως και να το κάνουμε δε χωρούσε ο άνθρωπος. Ήθελε να παίζει στο 4, εκεί υπήρχε ο Σάσα και ο Πίτερς, ήταν μονόδρομος να φύγει. Για Μιλουτίνοφ, δεν ξέρω ακριβώς πως προκύπτει ότι θέλει να φύγει, αλλά για να το λες κάτι θα ξέρεις. Τώρα για Σλούκα, πέρσι θα σου έλεγα λάθος που δεν τον κρατήσαμε, με το φετινό Σλούκα θα πω καλύτερα.
Τέλος να πω ότι προφανώς αυτό το κλίμα που απορρέει από κάποιες δηλώσεις παικτών (βλ. Ντόρσει κτλ) είναι αποτέλεσμα του μεγάλου ρόστερ που λίγο πολύ όλοι οι οπαδοί ζητούσαν το καλοκαίρι, στο βωμό του όλοι οι καλοί χωράνε. Και από τη μία αυτό το μεγάλο ρόστερ σου επέτρεψε να επιβιώσεις από τόσους τραυματισμούς παίρνοντας άνετα το πλεονέκτημα έδρας, από την άλλη όμως μια ομάδα ενωμένη και χωρίς γκρίνιες, ίσως στο final four να είχε καλύτερη απόδοση. Πάντα κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις.
Προσωπική άποψη το ρόστερ πρέπει να μικρύνει. Τα παιχνίδια θα αυξηθούν λογικά αφού θα αυξηθούν και οι ομάδες, αλλά δε το θεωρώ βιώσιμο να έχεις παρκαρισμένα συμβόλαια συνολικής αξίας 3 εκατομμυρίων. Είναι προτιμότερο να παρθεί η απόφαση παίχτες με διαχρονική ευπάθεια στους τραυματισμούς (βλ. Φαλ, Γκος, Βιλντόζα κτλ) να αποχωρήσουν και να έρθουν παίχτες που δεν έχουν βεβαρημένο ιατρικό παρελθόν, παρά αυτό το πράγμα. Και στο κάτω κάτω μπάσκετ είναι, μεταγραφές γίνονται και στη μέση της σεζόν αν τύχει κάτι, χτύπα ξύλο.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3187
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Δευ Μάιος 26, 2025 12:29 pm

Κανααν απλά δε ήθελε η ομάδα να τον κρατήσει (δεν νομίζω να χάλασε κανέναν ότι ήρθε στη θέση του ο Φουρνιέ)
Θα σε σταματησω εδω ΑΚΡΙΒΩΣ :)
Ο Fournier ηρθε ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ. Τον Fall πηρε τηλεφωνο να ρωτησει αν ψηνονται να ερθει.

Ο αντικαταστατης του Canaan ειναι αυτος που ειναι εκτος αποστολης συνηθως... ο Tyler.

4
4 Εικόνα
redcard

senior
Reactions: 762
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Δευ Μάιος 26, 2025 12:30 pm

big_lebowski έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 12:12 pm
https://www.sport-fm.gr/article/basket/ ... ka/5054047
Φερτε μου ενα συννεφο να πεσω.. :D

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 2112

Δευ Μάιος 26, 2025 12:33 pm

Conan1982 έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 11:43 am
kein έγραψε:
Καλημέρα Στήβ !

Καλημέρα και δέξου την συγγνώμη μου και τώρα που έχω ηρεμήσει.
Τοξικός με την στάση σου και τις αναρτήσεις σου σε καμία περίπτωση και δεν έπρεπε να χρησιμοποιήσω αυτήν την λέξη που δεν μετέφερε όντως στους άλλους αυτό που ήθελα να πω.
Προσωπικά δεν σε βλέπω ως κακό σπυρί, ούτε μπελά, διαφορετικά δεν θα σου είχα προτείνει να γίνεις μόντ, συνεχίζω να εκτιμώ τα ποστ σου και την στάση σου στο να στέκεσαι στα μπασκετικά και να προσπαθείς να είσαι κόσμιος ακόμα και όταν (πιθανόν) θέλεις το αντίθετο.
Δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο από την αντίθετη μεριά, βλεπω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να σε/σας πείσω για τις προθέσεις μου, οπότε συνεχίζω μ' αυτό.
Συνεχίζω να πιστεύω ότι πρέπει τα μέλη να στηρίζουν το ένα το άλλο και είναι λάθος να επιδιώκει ο ένας να φύγει ο άλλος παρά σε εξαιρετικές περιπτώσεις και η απογοήτευση μου ήταν ειλικρινής όπως και κάθε φορά που συμβαίνει αυτό, η απογοήτευση μου ήταν ακριβώς μεγαλύτερη επειδή σε εκτιμώ και όχι το αντίθετο. Όμως είδα και ότι περισσότεροι μαζί σου συμφωνούσαν παρά μαζί μου στο συγκεκριμενο κομμάτι οπότε ίσως κάπου έχω λάθος τελικά στην θεώρηση μου, πρέπει να το σκεφτώ.
Πάντως και εγώ δεν θεωρώ σωστό να ζητάμε την αποβολή άλλου συμφορίτη. Προσωπικά αγνωώ τον κάθε συμφουρίτη που διαφωνώ ή χεράκι κάτω και συζητώ μ αυτούς που μπορώ. Το Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα.Τι νόμους πια θα κάμουν οι Συγκλητικοί; Οι βάρβαροι σαν έλθουν θα νομοθετήσουν. από που και να βγήκε είναι υποτιμητικό

1
1 Εικόνα
Erether

junior
Reactions: 72
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ

Δευ Μάιος 26, 2025 12:38 pm

Πάντως, ο όγκος αρνητικών δηλώσεων παικτών του Ολυμπιακού που εκφράζουν "παράπονα" προέρχεται και λίγο από προβοκατορικες δηλωσεις δημοσιογράφων που μυριστηκαν αίμα. Όταν δηλαδή ρωτας ευθέως τον Μιλουτινοφ αν θα ήθελε να πάρει περισσότερες μπάλες, τι άλλο θα απαντούσε; Οταν ρωτάς τον Ντορσευ γιατί δεν παίζει, τι να πει;

3
3 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”